Det er først ved reklamation, at man finder ud af en virksomheds kvalitet. Jeg modtog et defekt produkt. Fitnessbutikken fremsendte returlabel, og returnerede det fulde beløb. Sådan.
Købte en motionscykel til genoptræning efter knæskade. Efter 3 måneder gik hjullejet i stykker. Efter at have været i kontakt med deres supportafdeling et par gange, fik jeg tilsendt en ny cykel. De h... Se mere
Jeg bestilte min vare sen eftermiddag og næste formiddag blev den leveret til min gadedør. jeg modtag samme aften, som jeg havde bestilt min vare en sms, om at den var på vej og at chaufføren ville r... Se mere
Jeg købte en romaskine som desværre ikke var så god (utæt og ukorrekt produktbeskrivelse fra leverandørens side) - men det gav FitnessButikken muligheden for at vise hvor gode de er til kundesuppo... Se mere
Velkommen til Fitnessbutikken. Vi har specialiseret os i salg af træningsudstyr til hjemmetræningen, fitnesscenteret og genoptræning og ligeledes det meste indenfor aerobic, styrketræning, konditionstræning, feks. stepbænke, træningsbolde, håndvægte, løbebånd, romaskiner og motionscykler, Power Plates, ThoraxTrainer samt træningstilbehør.
Industriparken 25, 2750 , Ballerup, Danmark
Jeg bestilte en motionscykel torsdag eftermiddag og havde den allerede fredag. Imponerende hurtigt :)
Netop købt et løbebånd hos fitnessbutikken. Hurtig levering, god pris og sød kundeservice.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Købte en crosstrainer hos fitnessbutilken, valgte selv at hente den. Glædelsen varede kort, efter at have åbnet kassen, kunne jeg konstatere at maskinen havde været pakket ud og havde en del ridser.
Lignede en demo maskine! Efter aftale blev den returneret og jeg fik udleverede en ny som så var ok. Dog undre det mig at der ikke er mere styr på hvad der har været brugt/pakket ud.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Fitnessbutikken leverer hurtigt og effektivt. Deres produkter lever op til alle forventninger og det er ofte muligt at diskutere pris og lave en god handel

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Har købt nogle produkter hos Fitnessbutikken, og alt i alt har jeg haft en god oplevelse med rådgivning og levering. Stærkt et sted jeg kan anbefale andre at handle, og forhåbentlig modtage samme oplevelse som jeg, og da jeg ikke kan sætte en finger på noget får de da også 5/5 stjerner, velfortjent!

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Man får hurtigt svar, den rigtige hjælp, gode råd og leveringen var for mig som ønsket. Jeg vil klart sige dette er et sted jeg vil handle igen.
Yderst godt.
Mvh
Glad kunde.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Selve servicen er god og levering sket ret hurtigt, men jeg vidst ikke levering var til kantsten, da fragtmanden vil ikke bære tingene oppe. Jeg var alene hjemme og var nødt til at vente på mine venner for at have hjælp, det er ikke i orden. Det burde stå på jeres hjemmeside.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Hurtig og fleksibel service. Fitnessbutikken kan kun anbefales.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Jeg købte et demo løbebånd fra Reebok igår, og fik det idag tidligt! WOW.. Var lidt i tvivl om at købe en demo model, men den virker og ser ud som ny! Det ikke sidste gang jeg køber på fitnessbutikken! Hjemmesiden er anbefalet til mine bekendte som er fitness orienterede.
Hvis jeg kune give flere stjerner havde jeg gjort det!
Tak for en super service!

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Jeg bestilte et løbebånd hos fitnessbutikken.dk og indenfor ganske kort tid blev det leveret til døren. Ikke nok med det så har de et formidabelt kundeservice!

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Har lige købt en spinningcykel , må sige det er sjældent man oplever så god og hurtig service. KAN KUN ANBEFALE, AT HANDLE HOS FITNESSBUTIKKEN.
STORT TAK TIL FITNESSBUTIKKEN.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Super service, hurtig levering. En fragtmand havde beskadiget vores varer ved levering, og med det samme blev der taget hånd om det.
Er virkelig imponeret over deres service niveau, og deres hurtige respons.
Jeg handler fremover alt vores sportsudstyr hos dem.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Er super tilfreds efter at have modtaget mit pulsur med posten. Leveringen var lynhurtig og webshoppen var overskuelig og brugervenlig.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Levede op til mine forventninger og fik God service samt hurtig levering.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Jeg har for nylig købt en TITAN crosstrainer, og jeg er meget tilfreds med den service, jeg har oplevet. Der har ikke været nogle problemer overhovedet - bestillingen gik gnidningsfrit, den blev leveret efter få dage og den virker som den skal. Jeg vil helt sikkert gerne handle med fitnessbutikken igen.

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Bestilte en ny kondicykel i går morges og har netop modtaget den. Perfekt :)

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Webshoppen på fitnessbutikken.dk er fremragende: Hurtig og effektiv ekspedition, problemfri ombytning, ofte gode tilbud, venlig og hjælpsom kommunikation. Jeg havde brug for lidt rådgivning inden jeg bestilte mit løbebånd og kom let i kontakt med personalet - og fik den helt rigtige hjælp.
Jeg kan helt sikkert anbefale alle at handle på fitnessbutikken!

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Hurtig levering, god service og et rigtig godt løbebånd. Meget tilfreds med fitnessbutikken

Besvarelse fra Fitnessbutikken
Jeg har har handlet med Fitnessbutikken 2 gange og har begge gange været yderst tilfreds.
Min oplevelse med udstyr fra fitnessbutikken har kun været positiv.
Nå udstyret er slidt op, vil jeg igen bruge fitnessbutikken som leverandør.