First Hotels Anmeldelser 80

1,7

2 overnatninger på First Hotel i Odense. Hotellet er 4 stjernet men knap 2 værd. Hotellet fremstår slidt og mangler vedligehold. Værelset er nogenlunde rent. Kaffe - The og køleskab mangler. Kedel... Se mere

Boede 2 nætter på hotellet i okt. 2021. Ikke tilfredsstillende. Middag skal bestilles på forhånd, dvs. inden man kommer til hotellet. Dette skulle fremgå af bookingbekræftelsen, men oplyses ikke ved a... Se mere

1. Hotel
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

First Hotels is a leading Scandinavian hotel chain with 47 hotels at selected destinations throughout Sweden, Norway and Denmark. Whether on business or pleasure, our standard and top-class hotels offer modern comfort and personal service.

1,7

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Engangsoplevelse

Har lige overnattet på First Hotel Kolding. Hvor kommer stjernerne fra, himmelen? Støjende og kølig blæsende ventilation som ikke kan afbrydes. Snavset bruser med skimmel. Det mærkeligste kanaludvalg nogensinde uden tekst-tv. Brunt gulvtæppe selvom hotellet er nyere. Ingen parkering selvom hotellet siger at reservering ikke er nødvendig. Engangsoplevelse

16. juli 2020

First hotel kong Frederik i København

First hotel kong Frederik i København
Vi havde booket 2 værelser til i alt 5 personer. Værelset til de 3 var et dobbelt deluxe; det betød, at ekstrasengen var i det første rum - en slags opholdsstue. Dermed forsvandt muligheden for at sidde og slappe af på værelset.
Ved indcheckning skulle vi afregne ned det samme og vi fik ingen info om, at der kun bliver gjort rent hver 2. dag i Corona tiden. Vi måtte gøre opmærksom på det selv og sende forespørgsel om rene håndklæder og tømning af skraldespande. Vi tænkte, at der netop ville være fokus på rengøring i disse tider.

Rigtig sødt personale i morgenmadsrestauranten, som bestod af en serveret tallerken bestemt fra kokkens side. Ingen mulighed for ønsker.

Venligt receptionist personale. Hyggelige omgivelser og super god beliggenhed i centrum af København.

10. juli 2020

Ikke som forventet!

Har boet på hotellet før og var helt tilfreds. Den her gang var det en kedelig oplevelse.
Når du vælger hotel, så har du nok som jeg nogle forventninger til kvaliteten, informationsniveauet. Her blev de ikke indfriet.
Der er 2 ting der er vigtige for mig når jeg booker hotel. Værelset og morgenmaden!
På booking.com stod der standværelse med balkon - en vigtig ting for mig når der ikke er aircondition. Det var der pudsigt nok ikke og på receptionisten kunne jeg forstå at de kun har 4 værelser med balkon! Hvorfor så overhoved nævne at dit værelse er med balkon og udsigt til seværdigheder.
Derudover var det tydeligt at værelset ikke havde været brugt et stykke tid eller så har de bare kloak problemer. Den lille gang på værelset lugtede af kloak.
Min sidst anke er morgenmaden. Der er jo efterhånden ikke en eneste virksomhed i verden der ikke kan bruge Covid-19 som en eller anden undskyldning for leveringen af et tarveligt produkt. Den kategori falder Hotel Kong Frederik også ind i. Havde jeg vidst at de ikke formåede at serverer morgenmadsbuffe til deres gæster så havde jeg ikke tilvalg det. Jeg havde ikke betalt for det! De glemmer bare at informerer om at de har droppet morgenmadsbuffen og erstattet den med en 2 go pose. En pose der er så billig og tarvelig skruet sammen at du kan hører at den griner af dig. Folk vælger jo morgenmadsbuffe fordi der er noget for enhver! Havde jeg vidst hvad jeg ved nu, havde jeg valgt et af de mange andre hoteller der ligger lige ved siden af jer.

Til dig der læser den her anmeldelse. Der er mange pragtfulde hoteller i København - vælge et af dem og få den oplevelse du fortjener.

27. juni 2020

First hotel Ålborg

First hotel Ålborg

Vi havde en fantastik oplevelse med vores ophold på First hotel i Ålborg. Lige fra den sublime modtagelse i receptionen, henover et helt fantastisk værelse til den gode morgenmad og sidst med ikke mindst den sikre og hjælpsomme udtjekning fra receptionens side.

8. februar 2020

Har lige overnattet på First Hotel i…

Har lige overnattet på First Hotel i Kolding. Havde booket via Trivago, og noget gik galt med bookningen. Men den rare og venlige aften poitier løste det og alt var fint. Vi overnattede og fik morgen mad, hvorefter vi fik hjælp til en Booke en Taxa af den flinke poitier. Og så gik det galt. Da vi ankom til København var der en mail som atyde at vi var stukket af fra regningen. Jeg skrev tilbage at jeg mente det var betalt via Trivago, og hvis det ikke var tilfældet ville jeg selvfølgelig betale. Mandag blev jeg ringet op af en sur aggresiv dame der nærmest beskyldte mig for stikje a fra regningen og undervejs truede med Politiet. Hele misseren skyldes at aften vagten ikke havde fået løst problemerne ved indtjeckningen, altså ikke min fejl men deres. En meget ubehagelig oplevelse man ikke håber at få igen. ØV

20. januar 2020

Vi var ikke imponeret af hotellet

Vi var ikke imponeret af hotellet i Århus. Slet ikke til prisen.
Vi blev mødt af en receptionist, der virkede træt og opgivende.
Vi havde bestilt 2 dobbeltværelser så højt oppe som muligt og med dør imellem værelserne.
Vi fik to værelser uden dør og på nederste etage, hvor man kan høre diskotektet i kælderen.
Værelserne er lidt trætte og især gulvtæpperne er lidt nusset. Der er ingen udluftning på badeværelset, så der er sølvfisk - også i værelset.
Der er ingen mulighed for at lave kaffe/te, selvom det står i værelsesbeskrivelserne.
Morgenmaden var en skuffelse. Det er eller her hotellerne kan score mange point og blive tilgivet for meget hvis ellers morgenmaden er i orden. Hvis man bliver mødt med et "Godmorgen" eller bare et lille smil. Men nej........
De fleste fade var tomme og der blev kun fyldt op hvis personalet blev gjort opmærksom på at noget manglede. De fade der var noget på, var der lang kø til og gæsterne var irriteret. Selv termokanden med kaffe løb tør, så alle måtte stå i kø til expressomaskinen.
Vi kunne ikke sidde sammen.
Ikke et hotel der lever op til prisen.

21. oktober 2019

Lækkert rent og hyggeligt hotel

Lækkert rent og hyggeligt hotel i PERFEKT beliggenhed til Århus centrum.
Morgenmads restauranten spiller ikke for dem.
Ikke plads nok til alle gæster.
De fleste af fadene var tomme begge dage.
Begge dage var der en lang kø med utilfredse gæster ved den eneste kaffeautomat der var i restauranten.
Lang ventetid ved elevatoren var der også men beliggenheden var i top.
Personalet var meget flinke og hjælpsomme

6. oktober 2019

Kolding

Meget tilfreds med hotellet. Gode værelser, badeværelse og senge. Slidt gulvtæppe, men det gør hotellet også opmærksom på. Lidt larm fra gaden om natten. Morgenmaden god, har alt. Personalet meget høflige både i receptionen og restauranten. Fedt man kan tage en gratis kop kaffe om eftermiddagen og sætte sig ved et bord foran hotellet. Kommer helt sikker igen.

29. september 2019

Dejligt Aalborg ophold

Vi holdt en forlænget weekend på hotellet. Super imødekommende personale og dejligt værelse (junior suite). Køleskabet kølede desværre ikke, men personalet fik det fikset. Morgenmaden var lidt traditionelt, og personalet havde svært ved at nå opfyldning. Hotellet ligger meget centralt og der var gode parkeringsforhold.

30. juni 2019

Super sødt personale

Super sødt personale. Men de havde rykket rundt på værelserne da vi ankom, så vi måtte flytte værelse. Dagen efter havde rengørringen glemt at ligge kaffe håndklæder sæbe osv. Heldigvis var receptionen hurtige og hjalp straks. Dog var der meget bøvl for 2 nætter. Utrolig lydt. Og lille morgen buffet. Vælger nok ikke dette hotel igen. Dog var personalet utrolig søde.

11. juni 2019

Wow - super service 👌🏻

Wow - så herlig en velkomst 🍻 Der blev under indtjekning udskænket drikkevarer efter eget ønske u/b 😉 Derefter vejledt i billigere parkering på hotellets pladser - OG personalet, søde Kim, klarede det ved udlevering af min bilnøgle 👍🏻 Herefter opdagede vi at de ‘standard’ værelser, der var booket, var omkonverteret til ‘junior suite’. Og så ELSKER jeg, at deres morgenmad serveres til kl. 10:45, så jeg kan sove længe på en fridag 🙈👌🏻

26. april 2019

First Hotel Atlantic

Jeg har kun positive ord om mit ophold på First Hotel Atlantic. Det er 2.gang jeg besøger hotellet og har begge gange været meget tilfreds.

God service ved indtjekning, velkomst-hilsen på værelset, rent og pænt værelse og en fantastisk udsigt.

Kan bestemt kun anbefale et ophold på First Hotel Atlantic.

26. marts 2019

Kolding

Kolding. Tak for et godt ophold. Lækkert st i havde slepoing day 😎 god betjening og rent. Top karakter herfrs

17. marts 2019

Hotel First Atlantic. Utroværdig Hotel chef Kim Degn

Hotel First Atlantic. Utrolig dårlig og utroværdig hotelchef Kim Degn:
Vi var på Nytårs tur og landede 31-12-18 på First Hotel Århus. Da jeg skulle parkerer, benyttede jeg deres bil elevator til parkeringsetagen. På vej ud lukkede døren i, med en lille skade til følge. Frederikke i receptionen var utrolig hjælpsom og gav mig adressen på Hotelchefen Kim Degn. Denne blev kontaktet med besked og foto samt besked fra egne rækker. Da vi var på vej hjem dagen efter gjorde døren det samme i gadeplan. jeg var så venlig at give Hotel chefen besked via mail.
Nu nægter Hotel chefen at dette et sket, :-( jeg fandt en hændelse nøjagtig mage til, hvor han også nægter. (se Carsten Olsen,s anmeldelse: Dårlige parkeringsforhold fra 1/12-17)
Kan på ingen måde anbefale parkering på dette hotel. Er det så det eneste han nægter?????

6. februar 2019

Mangel på professionalisme

Jeg kan desværre ikke anmelde First Atlantic Hotel i Aarhus, da de kom til at dobbeltbooke det lokale, som vi skulle have holdt konfirmation i. Det er en fejl, og den slags kan ske, men deres måde at håndtere sagen på har været totalt uprofessionel.

Hotellets strategi - som givetvis også vil blive afspejlet i det svar, der måtte komme herunder - har været at påpege, at de jo har sagt undskyld, men i realiteten har de intet gjort for at hjælpe os ud af situationen, de har været ekstremt sløve til at vende tilbage, og her et lille halvt år efter, de lovede at vende tilbage med et forslag til, hvordan de kunne kompensere for deres fejl, har de efter flere rykkere meddelt, at de har de ikke tænkt sig at gøre.

Det mindste, man kan forvente i en sådan situation, er en smule ydmyghed, men nej. Held og lykke til dig, der skal holde et arrangement på hotellet.

27. september 2018

Det er under al kritik.

Hotellet i Århus, er ok ift. værelser og morgenmad.
Servicen og ledelsen er desværre en anden sag. Jeg havde “fornøjelsen” af at der stod en mand fra personalet på mit værelse kl 3 om natten, da han troede værelset var tomt og kunne komme ind og sove. Manden beklagede skyldte sig ud igen (fik ikke sovet mere den nat). Da jeg tog sagen op med receptionen næste dag, mente de at den sag var ude af verden! Der var ingen forståelse for hvor ubehageligt det er at blive vækket midt om natten ved der står en fremmet på ens værelse. Jeg har efterfølgende skrevet en klage til hotellet og hovedkontoret, for at sikre mig, at de fremadrettet har en procedure der gør at andre ikke skal opleve dette. Jeg har på denne klage intet svar/respons fået.
Det er under al kritik.

9. september 2018

Mine bedste anbefalinger til First…

Mine bedste anbefalinger til First Grand Hotel i Odense!

Vi har boet 2 gange på First Grand Hotel i Odense og har fået den bedste service. Værelser er store og komfortable og morgenmaden er skøn. Vi havde en uheldig oplevelse under vores første ophold, som blev håndteret yderst professionelt! Derfor kan jeg kun give mine aller bedste anbefalinger til First Grand Hotel og deres dygtige ansatte i Odense :-)

15. maj 2018

Kolding - Ikke pengene værd

Virkelig dårligt indeklima i værelset, ingen udskiftning af luften og enormt varmt og det hjalp ikke at skrue ned, så jeg endte med at vågne med en hovedpine samt afbrudt søvn som følge af den dårlige luft.
Vi havde bestilt et dobbelt værelse men fik hvad der minder mest om et enkelt værelse med kun et håndklæde til to personer og kun en dyne. Der var dog en ekstra pude men denne uden betræk.
Ikke et hotel jeg vil vælge igen.

Positivt:
Pænt ydre og god beliggenhed

10. maj 2018