Meget skuffende oplevelse i København Lufthavn. Check-in-maskinerne virkede ikke, og der var alt for lang ventetid på hjælp. På trods af at vi ankom to timer før vores fly, endte min 4-årige søn og j... Se mere

ALDRIG mere Finnair. Flyet afgik 20 min for sent fra Alta, hvilket betød at jeg ved flyskift i Helsinki måtte løbe til den anden ende af lufthavnen, og nåede ombord som den sidste passager. Siddeplad... Se mere

Var med Finnair fra Japan til København. Biletterne var ualmindeligt dyre (economy class). På trods heraf var forplejningen en hel del under den standard, vi har oplevet med alle andre selskaber på in... Se mere

Sad i kø 1 1/2 time til deres kundeservice. Fik fat i en agent der uden varsel bare sendte mig videre - personen der overtog min sag sluttede blot samtalen uden nogen form for varsel eller LØSNING... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Flyselskab
  3. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Finnair - The fast airline between Europe and Asia

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

(1.630)

Efter 16 uger stadig ingen lovet refusion tilbage

Finnair aflyste for 4 mdr siden hele familiens fly til Japan gr corona. Fik først info om refusion indenfor 7 dage, så 12 uger. Nu 16 uger siden stadig ingen refusion. Brugte lang tid på at komme igennem for at rykke for 2 uger siden og fik kun at vide, de kunne se, der var gået lang tid, men kunne ikke sige, hvor lang tid der yderligere ville gå. Må vel kontakte Transportstyrelsen i Danmark nu,

29. juli 2020

Svær covid19 periode

som udgangspunkt en ok behandling. Svære at komme i kontakt med, og var desværre ikke særlig hjælpsomme da deres samarbejds partner Tripair, nølede med at udbetale penge for annullerede fly billetter. Pengene kom efter 4 mdr.

15. juni 2020

Jeg havde svært ved at komme igennem…

Jeg havde svært ved at komme igennem til Kundeservice og blev meget bange for at jeg ville blive snydt, da jeg ikke selv kunne annulere min booking og få refundering.

Dette ændrede sig dog da Petri fra Finnair-chat hurtigt på Svensk, Dansk og Engelsk med lynets hast. Fantastisk service

28. maj 2020

Finnair aflyste fly og har ikke tænkt sig at refundere billetter

Jeg bookede to rejser med Finnair (Kuopio, Finland -> København) 22/1-20, rejsen skulle ske 25/6-20. Allerede 23/3 aflyste Finnair vores flyrejse pga. Coronavirus (mere end tre måneder før rejsen), og tilbød os en voucher, som stort set ville være ubrugelig. De 'truede' med, at tog jeg ikke voucheren ville der gå 2 måneder før de gad at refundere beløbet.
De har løbende prøvet at overtale os til at modtage en voucher, og sidst har de nu udskudt refundering ca. 2-3 måneder.
Forbrugerbeskyttelsesloven i Finland siger helt klart, at de skal refundere INDEN 7 dage. Så man må konkludere, at de IKKE har tænkt sig at refundere beløbet.

26. maj 2020

PIV ringe selskab

PIV ringe selskab. Kundeservice er ikke-eksisterende. Vi har lige været 2 uger i Miami UDEN vores bagage. Vi måtte leje bil, så vi kunne køre til lufthavnen flere gange for at få 10 stk bagage. Måtte selv finde ud af, hvor vi efter 1 uge kunne hente 6 stk. Vi blev fuldstændig ignoreret af Finnair. Ingen medarbejdere på destinationen og de få, vi fik fat i på tlf., fattede INTET. Den sidste bagage blev leveret dagen efter, vi var kommet til DK igen. Nu prøver de at spise os af med latterlig kompensation. ALDRIG MERE!!!

26. februar 2020

Ikke til at stole på

Normalt skulle man tro, at et skandinavisk selskab skulle betyde god service. Desværre ikke. Efter en tur til Japan oplevede jeg, at en af mine kufferter var blevet ødelagt. Får lavet en skadestapport i CPH, og kontakter Finnairs kundeservice, fer oplyser, at det skulle de nok betale. Det passede så bare ikke. Efter mange timers forbrug med at finde en forretning, der gider at bruge tid på en meget lille opgave, så sender jeg min endelige regning til Finnair inkl. Betaling for mit tidsforbrug, så nægter Finnair at betale. Så hvis muligt at finde et andet flyselskab, så overvej dette næste gang du skal ud og flyve. Det gør jeg. Kan klart ikke anbefale Finnair.

22. oktober 2019

Den værste kundeservice!

Jeg og min kæreste skulle flyve med Finnair fra Naha lufthavn(beliggende på øen 'Naha' i Japan ved Okinawa-øerne) til Kastrup lufthavn fredag d. 9 august 2019. Vi havde dog en mellemlanding i Osaka (beliggende inde på "fastlandet" i Japan) og i Helsinki.

2 dage forinden vores afgang fra Naha lufthavn blev vi dog orienteret om, at Naha-øen ville blive ramt en kraftig tropisk tyfon. Vi kontaktede derfor vores forsikringsselskab, og spurgte dem til råds om hvad vi skulle gøre. Opfordringen var her, at vi skulle flyve ind til Osaka (stedet hvor vi alligevel skulle mellemlande på vores hjemrejse) og søge sikkerhed her samt tage vores "mellemlanding" direkte derfra - og derved skippe det første fly fra Naha d. 9 august (hvilket var med flyselskabet "Japan Transocean Airlines"). Derved kunne vi undgå dels 1) at være på Naha-øen, når den tropiske tyfon ville ramme, 2) at skulle risikere overnatning i lufthavnen, hvis vores fly blev aflyst, og 3) at vi ikke ville kunne komme med flyet (mellemlandingen) i Osaka. Vi fløj derfor til Osaka 2 dage forinden vores afrejsedag i troen om, at vi blot kunne hoppe direkte på vores Finnair fly i Osaka.

Helt tilfældigt kom min kæreste og jeg dagen inden vores afrejse til at tale om, at det ville være en god idé - blot for god ordens skyld - at kontakte Finnair og nævne for dem, at vi ikke ville være med det første fly d. 9 august fra Naha til Osaka med flyselskabet Japan Transocean Airline, men at vi derimod gik direkte på Finnairs fly i Osaka... Forløbet der udspillede sig herefter var nærmest tragikomisk. Først forsøgte Finnair at feje alt ansvar over på Japan Transocean Airline og vores rejseagent (Flysmarter) for billetterne og en eventuel omarrangering heraf. Herefter - da det viste sig, at Finnair faktisk havde ansvaret for billetterne - henviste de til at en omarrangering ikke kunne lade sig gøre grundet nogle "...fare rules", som de ikke ville svare på om tilhørte dem eller var noget, som den japanske lovgivning dikterede, når man fløj i Japan (vi kunne utroligt nok ikke få svar på dette). Derefter anbefalede de, at vi fløj tilbage mod den tropiske orkan (Naha lufthavn) for derfra at tage vores første fly fra Naha d. 9 august til Osaka og videre derfra. Vi SKULLE altså tage flyene i samme rækkefølge, som de stod på de billetter, som vi havde købt igennem Flysmarter (som heller ikke får topkarakter for deres indsats i sagen). På trods af at vi nøgternt forklarede Finnair, at øen var ved at blive raseret af en kraftig tyfon var deres eneste anbefaling, at vi skulle flyve derhen.
Med til historien hører også, at Finnairs kundeservice åbenbart er outsourcet, og vi kunne derfor kun snakke med personer, der kunne gebrokken (læs: MEGET dårligt) engelsk, og som var noget nær 100 % ligeglad med vores situation. Vi oplevede samtidig også, at de smækkede røret i på os, og lod os vente i røret i 20-30 min. Opkald fra Japan til det land, som Finnairs kundeservice nu engang befinder sig, er forholdsvist dyrt...

At vi ikke kunne få vores billetter omarrangeret således, at vi kunne tage flyet direkte fra Osaka er ganske enkelt en elendig kundeservice af Finnair - dette særligt når man er fanget på den anden side af jordkloden i Japan.

Første og sidste gang jeg flyver med Finnair.

26. august 2019

Højt niveau af kundeservice.

Reference: NF36IW

Ikke en finger at sætte!
Vi skulle fra CPH-HEL d. 5/7 og hjem igen dagen efter. Vi skulle til Helsinki for, at hente en ilder hjem, dvs. vi skulle også have den med ombord på hjemvejen. Pga. lidt forvirring, nok gået tabt i engelsk snak, kom bookingen af vores ilder til at være med os TIL Helsinki, og ikke hjem. Da jeg blev opmærksom på dette, fik medarbejderen hurtigt kontaktet de ansvarlige, og dagen efter var det blevet rykket rundt, så vi fik den med hjem i stedet :-) uden beregning, da vi jo allerede havde betalt for dette. Dejligt!
Super sødt personale på begge ture, og et højt niveau af kundeservice.
Det eneste der kunne forbedres, er deres mulighed for kontakt via mobil. Når jeg vælger engelsk, lægger den på, så man skal ringe dem op via omveje, eller skrive til dem på facebook, som klart er hurtigst og nemmest.

Kan klart anbefales herfra!

11. juli 2019

Skulle flyve fra KBH-KIX i Osaka

Skulle flyve fra KBH-KIX i Osaka. Valgte desværre Finnair....

D. 24. juni 2019 kl. 10.06 modtog jeg en SMS fra Finnair om, at mit fly fra CPH-HEL kl. 13.20 ville blive 30 min. forsinket. Da jeg ankom til lufthavnen blev flyet dog i praksis meget længere tid forsinket (ca. 2 timer, tror jeg). Vi, der skulle skifte i Helsinki og flyve til Narita, blev dog underrettet om, at vi godt ville kunne nå vores fly alligevel, trods forsinkelsen. Med det samme, vi lander, finder jeg hurtigst muligt gaten sammen med nogle andre passagerer, men vi får her besked om, at flyet allerede er fløjet. De passagerer, jeg fulgtes med, blev straks sat på et fly, der også skulle til Narita en time senere, men jeg blev henvist til en fly til Guangzhou i Kina uden rigtig at få informationer om, hvad der så skulle ske. Da jeg spurgte, fik jeg at vide, at det ville de fortælle mig i Guangzhou.
Da jeg ankom fra HEL-Guangzhou (her fløj jeg med Finnair), blev jeg hentet af en kinesisk kvinde, som først skældte mig ud over, at jeg ikke have visa til Kina - men oprindeligt skulle jeg aldrig til Kina, så det havde jeg naturligvis ikke. Jeg blev herefter placeret i et værelse, hvor jeg skulle vente på, at de skulle finde min baggage. Jeg sad her i ca. 40 min. uden rigtig at være klar over, hvad der skete, for de kunne næsten ikke tale engelsk.
Herefter fik jeg at vide, at de ikke kunne finde mine kufferter, men at jeg skulle flyve nu, og jeg blev ført til et nyt selskab, China Southern Airlines, hvor jeg skulle flyve fra Guangzhou til Haneda Airport i Tokyo. Jeg havde på ingen måde bedt om at blive tildelt dette selskab - tvært imod har jeg bevidst fravalgt dem, og havde intet ønske om at flyve med dem. Derudover fik jeg ikke engang at vide, hvor lang rejsen fra Kina til Tokyo ville være eller hvor længe jeg skulle vente i Haneda airport. Jeg fik bare stukket et boarding pass i hånden og blev ført ud i flyet.
Herefter fløj jeg til Haneda, hvor jeg ventede i et par timer på det sidste fly fra Haneda til Itami airport, hvor jeg skulle flyve med ANA (hvilket jeg heller ikke selv havde planlagt eller haft nogen indflydelse på).

Jeg endte derfor med at lande i en helt anden lufthavn end planlagt, hvilket var problematisk, da jeg allerede havde planlagt at mødes med nogle venner, der skulle hente mig i KIX, samt min udlejer, for jeg skal på udveksling i Japan. Derudover er begge mine kufferter - fyldt med alt, hvad jeg skal bruge de næste syv måneder på min udveksling - "blevet væk", og ingen kan hverken finde dem eller vil tage ansvar for dem. Jeg har ringet til både FinnAir og ANA, som begge skyder skylden på hinanden, og siger, at det er den andens ansvar at finde dem. Så jeg ser heller ikke ud til at få nogen form for kompensation for, at mine kufferter er væk, og at jeg lige nu sidder i Japan uden hverken tøj, personlig pleje-produkter, mine bøger, mine kontaktlinser, sengetøj og håndklæde til min lejlighed osv.

Jeg har derfor kort sagt haft en forfærdelig tur. Jeg valgte bevidst Finnair og JAL, selvom de billetter var dyrere, da det er flyselskaber, jeg har fløjet med før, men jeg endte i praksis med at flyve med China Southern Airlines og ANA, som jeg bestemt ikke var interesseret i at flyve med, og jeg endte i "den forkerte" lufthavn uden bagage.

Fløj som enlig studerende på 22 år, så kan ikke forstå, at jeg har modtaget den behandling samt den uro, det bl.a. gav mig at være helt alene i Kina, hvor jeg ikke kunne tale sproget og ikke havde nogen anelse om eller indflydelse på, hvad der skulle ske. Jeg valgte Helsinki og Japan, da det begge er destinationer, hvor jeg taler sproget, og derfor føler mig tryg at være i. Flyver aldrig med dem igen, og sidder nu tilbage med uroen om de kufferter, jeg har mistet, nogensinde vil komme tilbage. For skal jo ikke ligefrem hjem foreløbig.....

26. juni 2019

FINNAIR giver den værst tænkelige…

FINNAIR giver den værst tænkelige service når det handler om at betale erstatning for aflyste fly. Jeg har oplevet at få erstatning en række gange fra SAS, Lufthansa og Vueling - ingen problemer. Min søns fly blev aflyst i Shanghai, og måtte vente 24 timer. Kom heldigvis hjem med SAS. Men FINNAIR gider ikke engang svare efter 6 uger - og jeg har nu brugt en masse tid på det. Jeg rejser aldrig med FINNAIR, hvis jeg kan finde alternativer, og jeg vil advare andre mod det. Jeg rejser rigtig meget og har aldrig oplevet dårligere service.

27. april 2019

Forsinkelse fra Bangkok

Forsinkelse fra Bangkok. Masser af forvirring og kaos i lufthavnen. Kunne være løst med kommunikation i flyet eller ved ankomst. Det vi fik var forkerte informationer.

25. marts 2019

God oplevelse

Rejse: Billund - Helsinki - Goa - tur/retur: Alt fungerede perfekt. Vi fik god service undervejs :) Mange tak :)

26. februar 2019

Puha sikke en oplevelse.

Puha sikke en oplevelse.
Vi havde booket business billetter fra Helsinki til Dubai. Vi ankommer så til flyet og ser til vores store undren, så at det er normale flysæder vi skal sidde i, og det er uden skærm, ingen mulighed for at lade sine ting op, ingen mulighed for at ligge sæderne ned. Og så tænker folk at man er forkælet og man b.la. Får lidt bedre mad. Men jaaer, maden er som sagt “lidt” bedre, men det er godt nok ikke værd at betale omkring 10.000 kr for sådan en billet hvor intet er skrevet at det er normale sæder. Det er simpelthen at tage sine kunder så hårdt i popoen. Aldrig rejs med Finnair

10. februar 2019

HOLD JER FRA FINNAIR

Sad I et Finnair fly I Helsinki I 5 timer, hvorefter det blev aflyst. Ingen hjælp til ombookning, måtte selv klare det og blev 1 døgn forsinket til Singapore.
Herefter krævede jeg € 600 i kompensation, Finnair nægtede at betale. EU`s ”Forbruger Europa” kørte sagen og gav mig medhold. Finnair gad ikke engang svare og har ikke betalt erstatningen, så HOLD JER FRA FINNAIR.

25. januar 2019

Nu er jeg født i Finland har flyvet med…

Nu er jeg født i Finland har flyvet med Finnair i så mange år.Alltid meget tilfreds.Men de sidste 2 ganger har vores bagage mysteriskt bare førsvundet.. Pisse irriterende når du har frisk mad og gaver til din mor,du møder kun en gang om året.

2. august 2018

Er dette din virksomhed?