Meget skuffende oplevelse i København Lufthavn. Check-in-maskinerne virkede ikke, og der var alt for lang ventetid på hjælp. På trods af at vi ankom to timer før vores fly, endte min 4-årige søn og j... Se mere

ALDRIG mere Finnair. Flyet afgik 20 min for sent fra Alta, hvilket betød at jeg ved flyskift i Helsinki måtte løbe til den anden ende af lufthavnen, og nåede ombord som den sidste passager. Siddeplad... Se mere

Var med Finnair fra Japan til København. Biletterne var ualmindeligt dyre (economy class). På trods heraf var forplejningen en hel del under den standard, vi har oplevet med alle andre selskaber på in... Se mere

Sad i kø 1 1/2 time til deres kundeservice. Fik fat i en agent der uden varsel bare sendte mig videre - personen der overtog min sag sluttede blot samtalen uden nogen form for varsel eller LØSNING... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Flyselskab
  3. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Finnair - The fast airline between Europe and Asia

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

(1.630)

Kunne ikke være mere begejstret og tilfreds!

Blev ombooket fra Qatar Airways til Finnair, og det hele gik som smurt! Fløj København-Doha og retur. Ingen forsinkelser, hurtig boarding og hurtigt ude igen efter landing.
Venligt og hjælpsomt personale. Sad alene på en række med 2 sæder begge gange, hvilket nok bare var heldigt men stadig super god rejseoplevelse.

4. december 2022

Fløj fra Doha til Kbh

Fløj fra Doha til Kbh.
Stewardesser mangler professionnel håndtering af sur og skuffet rejsende! De kikser med maden, tilbyder flere maden man ikke har bestilt! Smil og undskyld er en by i Rusland! Især en der hedder Shirlen!

26. november 2022

Mangler kompensation for forsinket fly

Mangler kompensation for forsinket fly
Fik aflyst et morgenfly med SAS og blev ombooket til Finnair 4 timer senere. Dette fly blev dog yderligere 4,5 timer forsinket og jeg har søgt kompensation hos Finnair for forsinkelse. Efter 1,5 har jeg stadig intet modtaget. Kan checke status på min sag online-intet er sket siden jeg anmodede om min kompensation. Utrolig dårlig service og man kan ikke komme i kontakt med dem på anden vis .

20. august 2022

Finnair/den finske regering tilbageholder mine penge

Jeg kan kun bakke op om de mange negative oplevelser beskrevet tidligere. Siden den 9 juli har jeg nu prøvet at få refunderet et beløb på godt 3.000 kr jeg betalte for nummerede sæder til fire personer (København - Bangkok), men som jeg aldrig fik tildelt (vi kom aldrig til at sidde ved isden af hianden. Jeg får den ene dårlige undskyldning efter den anden, og endelig har jeg så fået den meddelese, at man hos Finnair har refunderet mig, men at man ikke kan levere dokumentation herfor. Hvad værre er... det er den finske stat der snyder ... regeringen ejer 56% af Finnair og jeg overvejer seriøst at undersøge mulighederne for at gøre sagen offentlig i Finske medier og via den finske ombudsmand

8. august 2022

Hold jer fra Finnair

Hold jer fra Finnair

Vi skulle flyve den 10 juli fra København til Helsinki og derefter videre til New York. I København lavede de en fejl i check in, hvor de kun skrev på vores bagagetags, at vi skulle fra Helsinki til New York. Resultatet var tre mistede kufferter, og Finnair reagerer slet ikke på mails, telefonopkald og vores bagage er stadigvæk ikke fundet efter 8 dage. Så hold jer langt væk fra Finnair

19. juli 2022

Amatøragtigt flyselskab = Finnair

Amatøragtigt flyselskab.....de har formået at smide min søns bagage væk på en kort tur fra Helsinki til København. Det er umuligt at kommunikere med selskabet omkring det. De yder overhovedet INGEN service.

OPDATERET 7. Juli 2022: Stadig ingen bagage 4 dage efter hjemkomst og FULDSTÆNDIG umuligt at komme igennem pr. telefon.

OPDATERET 8.juli 2022: Finnair er skandaløst ligeglade med deres kunder. Hvordan kan bare smide folks baggage væk og så bare være fuldstændig ligeglade?

6. juli 2022

Flyver fra Helsinki til Rhodos - service en by i Rusland!

Flyver fra Helsinki til Rhodos ca.4 timers flyvning, efter 1.5 timer er vi hjemme i Helsinki igen da piloten er syg .Det er jo det som kan ske - men at vi så sidder i flyet imens de bytter Pilot og tanker flyet op igen ,for så at flyve de 4 timer mod Rhodos igen ( nu ialt små 8 timer i flyet ) UDEN at kunne tilbyde noget mad at købe , andet end chips, er virkelig skuffende og ihvertfald ikke service minded !

4. juli 2022

Undgå Finnair for jeres penges skyld.

Vi skulle flyve hjem fra Bangkok til København over Helsinki med Finnair 12-03-2022.
Da vi nærmede os måtte vi maile til Finn Air for at høre om vores fly stadig afgik den 12 marts, vi havde set på Flightradar at de aflyste mange afgange.
Finnair skrev tilbage at vores afgang var flyttet til dagen før, det måtte vi åbenbart selv finde ud af da ingen fortalte os det 6 dage før vi skulle flyve, vi meddelte at det kunne vi ikke og bad om at få vores penge tilbage, så hørte vi ingenting og bad Flyforsinkelse om at hjælpe. Efter ca 2 md får vi at vide at det kan vi ikke da aflysningen skyldtes krigen i Ukraine, men Finnair fløj en helt anden vej og krigen har intet ned aflysningen at gøre og de kunne godt flyve dagen før.
SVINDEL.
Finnair er totalt ligeglade med deres kunder når de har fået deres penge.

14. maj 2022

Finnair er blevet et discount selskab

Finnair er blevet et discount selskab. Deres priser for oversøiske rejser ser ud til at være ligesom alle andres MEN der kommer mange ekstra omkostninger til. Køb en Economy rejse til samme pris som alle andre flyselskab også tilbyder MEN du skal lige betale DKK 600 hvis du skal have baggage med??? DÅRLIG SERVICE

12. januar 2022

Finair manglende service.

Har mange gange rejst med Finair og altid med stor tilfredshed.
Nu har jeg forgæves anvendt den anviste "chad" for at ændre mine billetter, som anvist da det ikke er muligt selv at foretage ændringer. Har prøvet at - Komme igennem flere gange, uden respons. Ikke engang - at Finair har modtaget min meddelelse, eller arbejder på "sagen". Skal man bare vente på, at tidsfristerne for ændring udløber??
Har respekt for, at der er mange som ønsker at ændre, men vi har alle indbetalt mange penge til Finair. Har også prøvet at ringe, efter 35 minutter ingen respons!!!

18. december 2021

Afrejse til Bangkok 29

Afrejse til Bangkok 29. November fra Cph via Hel.
Har normalt gode oplevelser med Finnair, men lige denne dag kom det bag på Finnair at der var nogen som skulle til Thailand med krav om mange dokumenter. I Cph startede man indcheck ca 2 timer før og det var for sent med de ca 2 medarbejdere der var, hvoraf den ene gik da vedkommende åbenbart havde checket dem ind fra priority class selvom køen stadigvæk var lang, det har jeg ikke set før ! Manglende kendskab til krævede dokumenter hos personel,flyet blev forsinket. I Helsingfors var kaoset ikke mindre, her kom det også bag på Finnair at det tager tid at checke alle disse papirer ! Det hjalp så heller ikke at personalet vist heller ikke havde helt kendskab til de dokumenter som kræves. Her var der ca 4 medarbejdere til check af dokumenter og det var et Airbus wide body fly ! Her blev flyet også forsinket.

30. november 2021

Værste oplevelse

Nok noget af det ringeste kundeservice, jeg har oplevet.
Jeg skulle med flyet fra København til Helsinki i maj for at komme til min gravide kone og datter, der allerede var hos mine svigerforældre. Vi har forinden tjekket med både Finnair kundeservice og den finske grænsekontrol, at det er tilladt at besøge svigerforældre i disse corona-tider. Det stod desuden klart og tydeligt på grænsekontrolens hjemmeside (Finnish Border Control). Jeg havde underskrevet invitation fra svigerforældre, kopi af deres pas, vielsesattest osv med i lufthavnen. Jeg modtager dagen før afgang en mail med en stor "knap"/link med teksten "check in online". Så jeg planlægger min rejse som jeg plejer, så jeg vil være i lufthavnen en time før afgang (uden check-in bagage). Så plejer jeg altid at tjekke ind i metroen derud. Det kan jeg dog ikke, men får en finsk besked i appen, som jeg ikke forstår. Da jeg ankommer til lufthavnen prøver jeg derfor at tjekke ind på en af maskinerne, hvilket heller ikke er muligt. Der får jeg besked på at opsøge Finnair-personale. Jeg leder I lang tid efter check-ind-skranken, men finder den ikke. Efter at have spurgt flere lufthavnsansatte bliver jeg henvist til Aviator Ticket Office (den skranke længst væk i terminal 2 ved siden af "odd size luggage".
På dette tidspunkt er der omkring 55-50 minutter til afgang (kan se fra opkald jeg foretog dér). Damen i skranken møder min forespørgsel om indtjekning med: "Det kan du ikke". "hvorfor?". "Fordi man ikke må besøge svigerforældre. Vi har allerede afvist mange i dag". Jeg tror først, at hun laver sjov. Det gør hun bestemt ikke. Jeg prøver at fortælle hende, at det må man godt og at jeg allerede har tjekket med både Finnair og den finske grænsekontrol. Hun afviser og søger bekræftigelse fra sin overordnede, der sidder inde bagved. Da der er andre i køen og jeg er yderst oprevet, går jeg lidt til side og ringer til min kone. Vi finder hurtigt hjemmesiden, hvor der står sort på hvidt, at man godt må besøge svigerforældre. Da jeg kommer frem til skranken igen, nægter damen at ville kigge på linket. Da jeg bliver ved med at insistere og argumenterer med, at hun selv kan slå det op, skifter hun argument, og siger nu, at selv hvis hun gerne ville, er det for sent at tjekke ind, da der er under 45 min til afgang. Efter nogle minutter at prøve at tale til hendes medlidenhed (der var totalt fraværende) må jeg gå derfra. Vi klager med det samme over hændelsen, men får besked på, at de først kan kigge på det næste morgen. Efter lange mailkorrospondancer uden resultat næste dag, køber jeg endnu en billet. til samme aften. Jeg tager derind 3 timer før og kommer igennem uden problemer. Men i den efterfølgende klagesag får jeg ingen kompensation. Og de påstår, at de har snakket med personalet ved skranken, der åbenbart siger, at afvisningen skyldtes for sen indtjekning, hvorfor de ikke vil give erstatning. Ja, for sen indtjekning fordi de først afviser en!
Selv hvis de havde ret i, at det skyldtes for set forsøg på indtjekning, er der ingen anerkendelse af, at der var en klar mangel på information, og endda misinformation. I ingen af de mails, man modtager efter køb af billetter, gør de opmærksom på, at man skal tjekke ind fysisk eller at det skal ske minimum 45 min. før afgang. De sender tilmed en mail, hvor de opfordrer en til at tjekke ind online.

Og skulle dette ikke være nok, så var der endda problemer på vejen hjem. Danmark havde på det tidspunkt slækket på reglerne for krav om negativ test ved ankomst fra Finland. Flere dage efter dette, havde Finnairs personale åbentbart ikke modtaget informationen, hvorfor halvdelen af flyet (inkl. os) var lige ved at blive nægtet boarding. De nægtede at se hjemmesider med oplysningerne eller høre på direkte opkald til de danske myndigheder. Efter at omkring 20 personer i næsten en halv time havde forsøgt at overbevise dem om, at de tog fejl, lod de os komme med.
Alt i alt en elendig oplevelse fra et selskab jeg ellers havde tiltro til. De har åbenlyst ikke styr på det og behandler deres kunder uden nogen form for respekt.

7. august 2021

Fik aflyst min tur til Guangzhou pga

Fik aflyst min tur til Guangzhou pga. covid, de tilbød penge retur eller jeg kunne udskyde rejsen 1 år. Efter 1 års udskyldelse, har de nu også aflyst den afgang og fik pengene tilbage indenfor 2 dage. Klasse service hele vejen i gennem!

12. december 2020

Vi fik aflyst vores tur til Bali pga…

Vi fik aflyst vores tur til Bali pga COVID-19. Vi har fået klar besked hele vejen ,også at det tager tid at behandle sagerne. Vi har fået alle pengene retur. Jeg er glad for at vi tog beslutning om at bestille direkte ved Fin Air .

29. september 2020

Uduelig kundesupport

Efter vores fly for 10. gang var blevet ændret af Finnair, hvor vi ifølge seneste plan skulle lande i Helsinki 15.20 og rejse fra Helsinki samme dag 11.50, kontaktede vi Finnair, som havde udstedt billetterne.

Finnair havde intet fornuftigt at bidrage med, og kunne blot oplyse, at dette skyldtes, at der formentlig havde været ændringer i flyafgangene som følge af corona.

Selvom Finnair havde udstedt billetterne efter flyene sidst var blevet aflyst, henviste Finnair os til Budgetair, selvom det var Finnair's fly - og selvom Finnair havde arrangeret - og direkte udstedt billeterne.

14. august 2020

Jeg tog kontakt til Finnairs live-chat…

Jeg tog kontakt til Finnairs live-chat funktion, da jeg kunne se vores fly var blevet rykket en dag frem, sikkert pga. noget corona relateret. Det tog lige omkring 2 minutter at komme igennem, hvor den flinke support giver os mulighed for at få fuld refundering (Vi havde ingen afbesllingsforsikring). Vi får afvide, at det tager op mod 14 uger, før pengene står på vores konto, men efter bare 2 uger, har vi allerede fået vores penge tilbage. Vi er meget overraskede over den gode service, og glæder os til at flyve med Finnair en anden god gang!

9. august 2020

Er dette din virksomhed?