Meget skuffende oplevelse i København Lufthavn. Check-in-maskinerne virkede ikke, og der var alt for lang ventetid på hjælp. På trods af at vi ankom to timer før vores fly, endte min 4-årige søn og j... Se mere

ALDRIG mere Finnair. Flyet afgik 20 min for sent fra Alta, hvilket betød at jeg ved flyskift i Helsinki måtte løbe til den anden ende af lufthavnen, og nåede ombord som den sidste passager. Siddeplad... Se mere

Sad i kø 1 1/2 time til deres kundeservice. Fik fat i en agent der uden varsel bare sendte mig videre - personen der overtog min sag sluttede blot samtalen uden nogen form for varsel eller LØSNING... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Flyselskab
  3. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Finnair - The fast airline between Europe and Asia

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

(1.630)

317 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget smalle sæder - ikke for voksne

Vi havde booked ved Quatar Airline og blev uvarslet om booked til Finnair.
Det var en noget lavere service, hvor der pludselig var betaling imellem og sæder der godt nok var noget smalle, hvilket ville have gjort det ret interessant hvis ikke der havde været et ledigt sæde ved siden af os. De sæder er jo for skolebørn og ikke voksne.
En tur fra Doha til København blev pludselig længere i oplevelse.

8. februar 2024

FINAIR samarbejder med Qatar airways

FINAIR samarbejder med Qatar airways
Jeg blev skuffet, da jeg forventede, at Qatar Airways ville være den bedste, men blev desværre skuffet. Jeg havde bestilt en flybillet med Qatar Airways i håb om at få en fremragende service, men det endte med at være en skuffende oplevelse. Maden var dårlig, og der var ingen Halal-muligheder. Sædet var ubehageligt, og i Doha var flyet parkeret langt fra gaten, så jeg måtte tage en bus i cirka 15-20 minutter for at nå det. Ved tilbagevenden ventede jeg omkring 20 minutter efter boardingtid på grund af, at business class-passagerer brugte bussen først, hvilket var frustrerende. Desuden var maden igen af lav kvalitet, og der var ingen arabisk sprogmulighed på skærmen, når jeg forsøgte at se film under flyrejsen.

14. januar 2024

Refunderet billet indenfor 14 dage.

Købte en billet CPH-PHX, som efterfølgende blev ændret, en del gange i afgangstider, til slut således at rejsen i sin helhed blev umulig. Jeg måtte derfor annullerer min billet og fik alle pengene tilbage indenfor 14 dage. Det kræver noget tålmodighed at komme i kontakt med deres chat, derfor ikke 5 stjerner.

5. december 2023

Kan godt anbefale

Vi har lige været på ferie, hvor vi fløj fra København-Helsinki-Seoul og tilbage igen - hele vejen igennem flinkt personale, rene og pæne fly, god underholdning undervejs og præcise afgabgstider :) de mistede en enkelt stjerne for forplejningen, som i virkeligheden nok ikke er værre end hos alle andre selskaber - flymad er bare ikke gourmet - nogle er utilfredse med træbestikket, som vi bare tænker er mere bæredygtigt, så ingen klager over det

27. oktober 2023

Ingen benplads, dårlig mad, bestik af træ.

Vi rejste med Qatar Airways fra Guangzhou i Sydkina til Doha i Qatar og derefter med Finnair fra Doha til København.

Turen med Qatar Airways var fin: Rimelig benplads, to store måltider, hvor der var frit valg mellem 3 retter, bestik af metal og fri bar, øl, vand, vin, bobler og 3 slags spiritus.

Turen med Finnair var katastrofal: ALT for lidt benplads, kun 1 ret at vælge til morgenmad (omelet + 1/2 kogt tomat + udkogt broccoli. Bestik af træ.

Efter 5 timers flyvning: en muffin i en plastpose + en serviet. 1 glas juice, vand, vin eller cola til hvert "måltid".

5. september 2023

Dårlig forplejning hos Finnair

Var med Finnair fra Japan til København. Biletterne var ualmindeligt dyre (economy class). På trods heraf var forplejningen en hel del under den standard, vi har oplevet med alle andre selskaber på interkontinentale flyvninger. Desuden tog transfer i Helsinki særdeles lang tid for en relativt lille lufthavn. Da vi skrev til Finnair, fik vi desværre kun et standardsvar. Vil nok undgå Finnair i fremtiden.

17. august 2023

Oplevelser samt frustrationer i Tokyo Lufthavn

Booket tur til Japan (København-Helsinki / Helsinki-Tokyo / Tokyo-Osaka - 4 pers. - afgang 31.07.23. Da vi ankommer til Tokyo (5 personer) er vi 40 min forsinket - ankomst 01.08.23) (skyldes dårligt vejr). Skal igennem immigration, bagage, told samt security. Stress på da der nu kun er 15 min. til afgang. Først i terminalen kan vi selv konstatere at flyet Tokyo-Osaka er aflyst (ingen besked fra Finnair/JAL(Japan Airlines)!!!!!. Står i kø ca. 60 min. ved JAL. Her er beskeden vi skal have fat i Finnair da hele rejsen er booket ved dem. Gang i chatbot med Finnair (fantastisk usmidigt/dårligt koncept). Efter 45 min. chat er beskeden vi skal have fat i JAL da de har
indenrigsflyvningen mellem Tokyo-Osaka. Fat i JAL igen, kø i ca 40 min. Ingen hjælp. Fat i Finnair igen da vi øjner mulighed for kørsel med Shinkansen, men vi må ikke bare booke selv for så annullerer de hele hjemturen????!!! Efter flere skriverier frem og tilbage - nu er der lige pludseligt en person i den anden ende - finder de ud af at de nu kan nøjes med refundering på strækningen Tokyo-Osaka (hvorfor ikke bare fra start) og vi må gerne tage Shinkansen. Fedt, fedt, fedt - bare et problem at det sidste tog er nu kørt. På forespørgsel om, hvad vi så gør nu da alt lukker i lufthavnen (mad/drikke/overnatning) er der absolut ingen hjælp at hente. Vi ender med at være i Tokyo lufthavn i 15 timer (mad fra spisested mens der er åbent, lidt automatmad/drikke samt forsøg på at sove på bænke/sofaer, inden vi kan komme videre næste dag). Shinkansen viser sig at koste 703 kr. pr. person - vores refundering er 352 kr. pr. person. Vi ankommer til vores mål onsdag d. 02.08.23 kl. 0915. Skulle have været der tirsdag d. 01.08.23 kl. 1900. Vi har ALDRIG oplevet så DÅRLIG en service som her. Finnair er totalt ligeglade med kunderne når der er behov for hjælp. Vi blev brugt som kastebold mellem Finnair/JAL. Har efter hjemkomst til DK fundet ud af at Finnair ingen mailadresse har (i hvert fald ikke en offentlig). Må være en bevidst strategi fra dem. De kan kontaktes pr. tlf. (der kan man så hænge i kø længe) eller via chatbot. Det skal også lige nævnes at man jo på deres hjemmeside kan fortælle om sine oplevelser (MAN skal bare lige være medlem af deres klub samt have et log-in???!!!!!. Skulle vi gøre det op i en passende kompensation aflyst rejse, ophold i lufthavn, manglende søvn, tabt dag i Osaka da vi måtte gå i seng da vi ankom onsdag d. 02.08.23 samt for stres, frustrationer etc. ville omkring 5000 Dkr. ikke være urimeligt. Vores konklusion er at Finnair er gode til salg, men halter meget bagefter i.f.t. kundepleje samt hjælp når alt ikke lige kører efter en snor.

1. august 2023

Alt var godt tilrettelagt.

Alt var godt tilrettelagt.
Alle fly fløj planlagt.
Vi fløj med 3 af deres fly hver vej-og der var intet at klage på😊
Serviceminded personale der udviste smil og glæde .
Tak for de 6 fantastiske ture.
Og tænk vi frygtede før rejsen pga de dårlige anmeldelser-de er gjort til skamme.
Vi vil gerne flyve med Finnair igen👍👍👍⭐️

19. juli 2023

Finnair Business class BKK-CPH

Finnair Business class BKK-CPH - vrikeligt flot product, ny og ren cabine med mulighed for at ligge helt fladt ned med rent paent underlag og taeppe. WIFI mulighed med 30 min gratis, god mad og vine serveret af hoefligt og opmaerksom crew.
Ombooking af retur flyvning i Finnair app var forbavsende hurtigt og nemt med email bekraeftigelse og nyudstedt billet indenfor et minut !

23. juni 2023

Den dårligste flyvning jeg har oplevet

Det er den dårligste flyvning jeg nogensinde har oplevet.
Fløj fra Helsinki til Dallas, Texas. Utrolig ringe mad, man skal selv betale for øl, vin mm. Jeg har ellers fløjet i det meste af verdenen, men aldrig så dårligt. Troede det var Ryanair vi var med.
Tilbageturen var lige så dårlig, min kone og jeg blev placeret på to forskellige fly rækker også fra Helsinki til Kbh. og det selvom vi checkede ind lige så snart de åbnede checks in skranken. De prøvede at få os til at betale for den ene kuffert, selvom der var betalt hjemme fra, godt jeg havde printet min dokumentation ud. Hold jer væk

20. april 2023

Meget dårlig forplejning‼️

Langdistance tur til Sydkorea (både på frem- og returrejsen d. 23/4 og d. 5/5-2023): Meget lidt, dårlig og “svedende” mad ombord, både af udseende eller smag‼️ 🤮🤮🤮

23. april 2023

Bed til at du aldrig får brug for refundering

Vi blev forsinket fra København og nåede ikke at skifte i Helsinki videre op til Lapland. Da vi ankommer i Helsinki får vi besked om at være booket på en afgang næste morgen! Jeg var nødt til at ringe for at få at lov at komme med et fly, senere samme dag om aftenen og heldigvis lykkedes det. Vi skulle vente i 9 timer i lufthaven men blev ikke tilbudt nogle vouchers til mad eller drikke selvom de skrev i en mail at de ville. Jeg skrev med det samme i lufthavnen en anmodning om refundering for noget af rejsen d. 20/2 2023 og først igår (4/5 2023) skrev de, at de ville acceptere det. Det var også først der vi fik svar på, om de ville betale nogle af forsyningerne i lufthavnen. Der gik troligt 10 hverdage mellem hvert svar, så det er jo et klart signal om at de strækker den så langt de kan for at afskrække folk fra den hjælp de skal bruge. Og flere gange sagde de endda vi manglede at sende oplysninger selvom jeg havde skrevet dem. Føj for en behandling.

20. februar 2023

Jeg accepterede en vaucher fra Finnair…

Jeg accepterede en vaucher fra Finnair da Finland under seneste coronabølge lukkede for udlændinge. Nu da jeg vil bruge vaucheren viser det sig at de har sat en dato ind (som er udløbet) og nu nægter de at indfri vaucheren. 2000 gode danske kroner tyvstjålet lige ned i Finnairs lomme. Aldrig mere Finnair og aldrig mere være flink i en krisetid. Fremover må flyselskaber op med pengene😡

13. marts 2023

God oplevelse

God service. Fantastisk flyvning med ILS landinger hvor sigten var meget dårlig. Dygtige piloter og besætninger der fløj for min hustru og jeg, mellem Kastrup-Helsinki-Rovaniemi og retur. Tak for en god oplevelse. Vi vender tilbage.

12. februar 2023

Finnair dårligere end (andre) lavprisselskaber.

På en længere flyrejse; Delhi - Helsinki, var der ikke lyd på filmene i et antal af stolesæderne. Med løfte om omplacering til et, der virkede, kravlede jeg med besvær - også for et par medrejsende - ud af midtersædets kummerlige pladsforhold i den mørklagte kabine og ventede i midtergangen. Kort efter meddelt, at det alligevel ikke var muligt, da ingen ledige sæder virkede (!). Da det blev frokosttide inden landing var menuen 1 (ét) valg: en papæske med ris og chilisovs, hvortil vand eller kaffe. Øv.

31. januar 2023

Er dette din virksomhed?