Dilentantisk og værdiløs streaming. Offentlige fjolser når ddet er værst. Chromecast virker 1 ud af 10 gange. I bedste fald. Du kan ikke fortsætte en film dagen efter hvis du afbryder. Så s... Se mere
For det første, super god service med lån af gratis film. Når det er sagt så vil jeg kun give teknikken 2 stjerner. Når man benytter Chromecast uanset om det er Android eller Apple så spiller det ikk... Se mere
Det er ikke muligt at logge ind eller oprette brugere på hverken telefon eller pc. Når man endelig "lykkes" med at logge ind via MitID, bliver man bedt om at logge ind på sit lokale bibliotek. Man... Se mere
Én stjerne er laveste point. Øv - minus alle stjernerne ville være mere retvisende. Streamer som et hosteanfald. Hakker og stopper uforudsigeligt. Har ingen problemer på nogen andre streaming tjenes... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stedet hvor de bedste film ses
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Der er kraftedeme hele tiden noget galt…
Der er kraftedeme hele tiden noget galt med det her. Enten så kan jeg ikke logge ind fordi de mener mit login ikke er korrekt, eller også så er serverne lavet ud af en kartoffel.
Skærmen fryser med det samme
Skærmen fryser med det samme, mens lyden kører.
Virker fint
Virker fint, men log ind er noget skrammel. Venligst anvend nem-id som andre offentlige instanser...
Æv igen!
Æv. Endnu engang må jeg opgive at chromecaste en film fra Filmstriben. Det er så ærgerligt, når der nu er så mange gode film. Kan se at problemet er udbredt og undrer mig over st Filmstriben ikke tager hånd om problemet.
Elendig streaming tjeneste
Elendig streaming tjeneste, både app og hjemmeside kører som et brækket ben, hvis det overhovedet er muligt at komme igennem den uendelige loading skærm.
Take it or leave it
Én stjerne er laveste point. Øv - minus alle stjernerne ville være mere retvisende. Streamer som et hosteanfald. Hakker og stopper uforudsigeligt. Har ingen problemer på nogen andre streaming tjenester.
Kan se problemet har stået på i en årrække. Hvorfor svarer Filmstriben i det mindste ikke på kritikken?
Åbenbart er det take it or leave it, så jeg tjekker ud.
Øv, øv, øv. Filmen går i stå!
Øv, øv, filmen går i stå. Kender nogen en løsning?
Hej jeg har nu atter prøvet…
Hej jeg har nu atter prøvet filmstriben, filmen åbner som den skal men så er det også slut, det hakker og kører ustabilt, det er ikke til at holde ud at se på, alle andre tjenester jeg er på har ikke disse problemer, kom ikke og sig det er et nyt problem, det har stået på i flere år, nu må i se at få læst disse irriterende problemer, eller luk det hele ned, som det er nu er det værdiløst, jeg har brugt Edge, Google, og andre browsere det er det samme over alt, ærgeligt ellers et godt tiltag.
Forbedret udgave
Har tidligere givet 1 stjerne til Filmstriben, men det ser ud til at produktet er blevet mere velfungerende.
Derfor har jeg redigeret min kommentar.
Lyd virker ikke
Lyd virker ikke. Umulig at få til at fungere på hverken chrome, safari eller appen til android.
Gode film men...
Gode film, men fungerer ikke med chromecast og derfor reelt ubrugelig.
Virker ikke
Virker ikke. Kan ikke logge ind trods utallige forsøg.
Elendigt
Det er umuligt at logge ind på denne service. Intet virker som det skal, UI er dårlig, instrukser er forvirrende.
Det skulle være så godt...
På papiret en fremragende service. Men hvad nytter det, når den film, man ser, går i sort efter fem minutter. Intet derefter hjælper, heller ikke at slette appen og downloade den igen til sin iPad. Efter fem minutter: Bang! I sort igen. Please: Fix det
Jeg mindes at have prøvet Filmstriben…
Jeg mindes at have prøvet Filmstriben for flere år siden, hvor det ikke virkede. Det er flere år siden, så tænkte at det garanteret var en svunden tid.
Det var det ikke. Prøvede flere gange, men det eneste der virkede var lyden.
Tsk, tsk, tsk..
Alligevel imponerende. 🙄
Chromecast virker ikke
Chromecast virker fint på stribevis af andre app’s.
Hvorfor virker det ikke på Filmstriben?
S.U.
Der er sort skærm.
Der er sort skærm.
Prøvede så at slette app og downloade den igen men det hjalp ikke
Ville gerne se Manden uden fremtid
Filmstriben sort skærm
Filmstriben virker ikke og ingen gider åbenbart løse problemet! Hvorfor ha’ en tjeneste når den aldrig virker. Luk eller løs problemerne med teknikken!
Har endnu ikke oplevet problemer og…
Har endnu ikke oplevet problemer og synes Filmstriben har det bedste udvalg af alle de streamingtjenester jeg har oplevet (Netflix, Amazon og HBO).
Virker desværre ikke på flere browsere
Virker desværre ikke på flere browsere. Udbuddet ser ganske fint ud, men der skal slides noget mere med teknikken for at ramme et acceptabelt niveau.
Niveauet er desværre ikke bedre på smartphone, hvor den heller ikke virker.