Dilentantisk og værdiløs streaming. Offentlige fjolser når ddet er værst. Chromecast virker 1 ud af 10 gange. I bedste fald. Du kan ikke fortsætte en film dagen efter hvis du afbryder. Så s... Se mere

For det første, super god service med lån af gratis film. Når det er sagt så vil jeg kun give teknikken 2 stjerner. Når man benytter Chromecast uanset om det er Android eller Apple så spiller det ikk... Se mere

Det er ikke muligt at logge ind eller oprette brugere på hverken telefon eller pc. Når man endelig "lykkes" med at logge ind via MitID, bliver man bedt om at logge ind på sit lokale bibliotek. Man... Se mere

Én stjerne er laveste point. Øv - minus alle stjernerne ville være mere retvisende. Streamer som et hosteanfald. Hakker og stopper uforudsigeligt. Har ingen problemer på nogen andre streaming tjenes... Se mere

1. Filmstreamingtjeneste
  2. Filmudlejningsbutik
  3. Biograf

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stedet hvor de bedste film ses

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

Det er en fantastisk tjeneste hvor det…

Det er en fantastisk tjeneste hvor det er skønt at se film på mange forskellige sprog, Mange af filmene er ikke mainstream tju bang. De kalder på reflektion-det er skønt.Vi har været et par dage i regnvejr denne sommer og har nydt den høje kvalitet vi oplevede.
Anker Meier-Nielsen

1. august 2023

Fint fordi det er gratis

Fungerer fint og et ok udvalg af film og tre stjerner, da det er gratis.
Streamingen er lidt op og ned. Har et par gange blot valgt at købe eller leje fra en anden udbyder.

Jeg synes også det er fint med kategorier, men studser lidt over, at der findes kategorier for LGBT, veninder i tykt og tyndt, girl power m.m, men ikke en kategori direkte henvendt til drenge. Cool med kategorier, men drengene skal vel ikke glemmes :)
Kan selvfølgelig ske, at det er helt tilfældigt.

25. juli 2023

Ekko på film

Jeg ville se en film, hvor der viste sig at være ekko på hele tiden.
Det virker meget underligt og uprofessionelt. Jeg valgte at leje den samme film hos Blockbuster i stedet, hvor der ikke var nogle problemer.

7. juli 2023

Uduelige 😡

Den er gratis. Eneste positive. Hakker,
falder ud, starter forfra. Og minsandten tager den dobbelt op på point, så en film tager for 2 film🤔🤔😡 Har andre streaming tjenester. Og IKKE EN ENESTE er der samme problemer med!
Det har desværre været sådan i mange år. Og intet er der blevet gjort.

11. februar 2023

Det positive ved filmstriben er at den er gratis

Det positive ved filmstriben er at den eksisterer og er gratis. Men at den er gratis bærer den i stor grad præg af. Når man ser en film bliver den enten ved med at reloade filmen så du ser den samme scene 4 gange i træk, eller også reloader den og starter filmen forfra, så man hele tiden skal holde øje med hvor langt i filmen man er. En vanvittig træls oplevelse.

30. november 2022

Rigtig mange gode film

Rigtig mange gode film. Virker godt og inspirerende. Ville ønske at der kommer en app til Android tv/ bokse. Så ville det være meget lettere for alle stofabrugere og andre brugere med smart TV.

2. marts 2022

Lån ikke muligt

Jeg har i flere ombæringer forsøgt forgæves, at se film på Filmstriben. Om det er start på måneden, midt eller sidst på måneden. Og uden at være logget ind én eneste gang, skriver den “Dit biblioteks månedsbudget er opbrugt.” WHAT?! Hvordan man opbruge en budget uden at have været logget ind.

At kontakte det lokale bibliotek er ligegyldigt. De kommer med den samme provokerende kommentar: “du har nok opbrugte dit budget!”???

26. november 2021

Sjældent har jeg prøvet noget så ringe

Sjældent har jeg prøvet noget så ringe. Klikker for at se en film, og trykker dernæst på linket om point for at finde ud af, hvad det er. Så kommer jeg tilbage og trykker på "Se film". Nu har jeg pludseligt opbrugt alle mine point og kan ikke se filmen.

5. juni 2021

Er dette din virksomhed?