Skønne varer og hurtig levering. Men returneringsservice og kundeservice er på ingen måde okay. Har returneret et produkt for over halvanden måned siden. Alt er foregået korrekt fra min side af. Men d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Lingeributik
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Lingeriproducent
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Lingerigrossist
- nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Badetøjsbutik
- nr. 31 af de 31 bedste virksomheder i Undertøjsbutik
Femilet kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-J og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov. Femilet familien omfatter seks brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Uanset om du er til blødt lingeri fra Chantelle EasyFeel, uldundertøj fra Femilet, franske pikanterier i eksklusive håndsyede kvaliteter fra Chantelle, det mere ungdommelige og sensuelle udtryk i Passionatas styles, det farvefulde univers fra Livera eller mere sexede styles fra Chantelle X, så finder du det her. Vi guider dig sikkert på vej og finder det bedste match til dig.
Højbovej 1D, 1. sal., 8600, Silkeborg, Danmark
- +4570715548
- info@femilet.dk
- www.femilet.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Køb kun herfra hvis i ikke skal returnere...
Jeg kan kun tilslutte mig alle øvrige 1 og 2 stjernet anmeldelser om dårlig kundeservice..
Returnerede d.19.september 3 par trusser købt online, da de var for små. Fik kvittering fra Bring om at de var indleveret, og kan se at de d. 20.september er i "transit" og det er de den dag i dag stadigvæk. Skriver en mail til Femilet d. 2.oktober om de gider følge op på problemet, men har intet hørt. Forsøger i dag d. 13.oktober så at ringe til kundeservice, men får at vide at deres tlf ikke er i service!!!
Så farvel til kr. 440,- 🤬🤬🤬

Besvarelse fra Femilet
Jeg har returneret nogle varer fra…
Jeg har returneret nogle varer fra femilet, men kun fået nogle af pengene retur. Jeg har forsøgt at ringe x gange, men femilet kan åbenbart ikke besvare opkald. Jeg har sendt mail på 3 forskellige muligheder, den danske mail, femilet.com samt på deres hjemmeside og hører intet. Nu er det over 1 måned siden…… det er simpelthen ikke godt nok! Så ærgerligt med en hjemmeside man normalt har fuld tillid til. Håber SÅ meget at man tjekker trustpilot inden man handler med femilet. Det gjorde jeg desværre ikke, da jeg tidligere har handlet med femilet uden problemer. Øv øv og ØV!!

Besvarelse fra Femilet
Ingen penge retur og kan ikke komme i kontakt med dem.
Som jeg nu kan se, har mange haft samme dårlige oplevelser som jeg.
Sendte varer retur, men modtager ikke tilbagebetaling. Kan ikke komme i kontakt med dem hverken på mail eller telefon. Har prøvet i ca 1 måned. Det er jo decideret tyveri og svindel.
Hvordan forholder man sig til det? Hvad kan man som kunde gøre nu?
Vil ikke anbefale nogen at købe på deres hjemmeside.
Og pengene er trukket fra min konto!!!

Mega dårlig kundeoplevelse
Jeg stille mig i køen med nøjagtig samme oplevelse som mange andre i september 2025. Jeg har returneret min bestilling med Bring - pakken ser ud til at være hos Bring i Greve - i en uge nu. Jeg forsøger at komme i kontakt med Femilet kundeservice - ingen tager telefonen, jeg bliver bedt om at skrive - nul respons… Mega dårlig stil, og katastrofe oplevelse.
Virkelig dårlig oplevelse …
Jeg har lige som mange andre returneret nogle varer for 3 uger siden og har ikke set skyggen af mine penge, der svares heller ikke på mine mails.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma, ville ønske jeg havde tjekket Trustpilot inden mit køb, men tænkte ikke, det var nødvendigt med Femilet.
Dårlig kundeservice
Det er interessant at I ikke kan svare på mails eller telefon, pga it vanskeligheder men I kan sende jeres dårlige standardsvar her på Trustpilot. Jeg skylder jer ingen penge, da jeg har returneret varen. I har alligevel sendt den dødssyge mail med kontonummer så jeg kan overføre!?? Jeg mangler et svar på , at jeg ikke skylder noget. Det svar kan jeg måske få her??

Pengene kommer ikke retur
Varerne er skønne, men der er tale om virkelig dårlig kundeservice. Igen.
Jeg har returneret nogle varer for over en måned siden. Jeg kan se på tracking af returpakken, at den er returneret korrekt. For lang tid siden. Jeg får ingen penge retur, og hører for øvrigt ikke fra Femilet. Har henvendt mig til kundeservice for over en uge siden, og fået svar tilbage, at de har travlt. Og at hvis jeg kontakter dem yderligere med samme forespørgsel, skal jeg forvente endnu længere svartid. Jamen.. hvad stiller jeg så op??
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det!
Det er det ringeste, ikke-eksisterende kundeservice jeg nogensinde har oplevet!
Ligesom størstedelen af de anmeldelser som jeg kan læse herinde, så mangler jeg ligeledes at få mine penge retur.
Varerne er sendt retur for snart en måned siden og jeg har stadig ikke modtaget min refundering og ej heller nogen respons på alle mine henvendelser!
Hvis ikke I har besvaret mine henvendelser og tilbageført mine penge senest mandag (d. 29/9) laver jeg indsigelse i min bank, så de kan hive pengene retur.
Jeg vil anbefale andre med samme problem at gøre det samme.
Femilet: Venligst undlad at kommentere min kommentar med en dårlig undskyldning om it-problemer (I kan underligt nok godt finde ud at svare på henvendelser herinde?!)

Besvarelse fra Femilet
Jeg kommer ALDRIG til at handle online…
Jeg kommer ALDRIG til at handle online med Femilet fremadrettet. Jeg er SÅ skuffet.
Jeg har sendt nogle varer retur og får en bekræftigelse på at de har modtaget dem d. 22/8.
D. 16/9 skriver jeg en mail om hvorfor de ikke har tilbagebetalt det beløb som jeg har krav på ved min returnering og har derefter intet hørt. Det er over en måned siden at jeg sendte mine varer retur, det har jeg aldrig oplevet fra andre firmaer.
betaler men får ikke alle varerne
Bestilte og betalte en pakke med undertøj 3 for 2, men modtager en pakke med kun 1 stk. undertøj. simpelthen tyveri fra deres side. skriver mail til kundeservice for en automatisk standard mail med følgende tilbage:at sende endnu en e-mail forsinker svaret på den allerede modtagne e-mail.
what har sku kun sendt en besked l.... firma handler aldrig der igen!!!!!!!

Besvarelse fra Femilet
Hold jer væk fra Femilets online butik
Hold jer væk fra Femilets online butik. Svartiden er flere uger - hvis da man får et svar. Femilet er blevet virkeligt dårlige og jeg tænker, om de er på randen af konkurs. Tidligere var det muligt at bytte i butikken i Aarhus, men den er nu lukket.

Besvarelse fra Femilet
Fuldstændig elendig service ved…
Fuldstændig elendig service ved bestilling online. Har aldrig oplevet noget lignende. Kommer aldrig til at handle hos jer igen.

Handel ikke ved femilet
HANDEL IKKE DER. Man får reserveret pengene og derefter hører man intet. Bestilte d 2/9 og der skulle være 3-5 leveringsdage. Ingen kundeservice. Man kan ikke ringe eller få kontakt. De fysiske butikker fralægger sig alt ansvar, og de kan intet se i deres system, og var ikke videre hjælpsomme. Så ingen hjælp der.

Besvarelse fra Femilet
Umuligt at få penge retur.
Jeg bestilte 6 dele undertøj under deres udsalg. Fik leveret til butik. Det blev leveret over 3 omgange. Jeg kunne prøve det i butikken. To BH’er blev byttet til en bedre størrelse. Og min datter købte en ekstra bh fra deres butik. Den sidste bh brød jeg mig ikke om så den returnerede jeg i butikken. Jeg kunne ikke få en kvittering for det, men fik lov til at tage et billede af deres skærm. Nu er der gået 6 uger og jeg har stadig ikke fået penge retur. Jeg har været forbi butikken og sendt mails til deres kundeservice. Det er godt nok den sløveste og ringeste kundeservice.

Bestilte varer 28/8
Bestilte varer 28/8. Levering 2-5 hverdage. 15/9 intet nyt. Umuligt at få fat i kundeservice, som venligst frabeder sig man sender flere mails, da det jo bare betyder længere ventetid på den første.
Tænker ikke der nogensinde sukker noget op.

Besvarelse fra Femilet
Svindel - er umulige at komme i kontakt med.
Svindel - er umulige at komme i kontakt med!!!
Har returneret en pakke for 1 måned siden og har efterfølgende sendt 2 mail, har stadigvæk ikke modtaget noget svar ej heller pengene retur.
Det er simpelthen tyveri!!!
Kan under ingen omstændigheder anbefale dem

Dårligst service EVER
Kan ikke klage over servicen, for der ingen service….
Køb ikke varer på FEMILETs hjemmesiden!!!

Elendig kundeservice!!
Havde bestilt et sæt undertøj - bh + trusse på webshoppen. Får mail om, at min BH-størrelse ikke fås alligevel, men resten af min ordre bliver sendt. Jeg svarer med det samme, at ordren så skal annulleres, da jeg ikke gider have et halvt sæt undertøj, dvs. trussen alene. Intet svar. Prøver at ringe, men telefonsvarerbesked meddeler, at de ikke kan kontaktes på telefon, men kun mail. Prøver at skrive igen. Intet svar. Og nu - 6 dage efter - er pengene hævet og ordren ligger gudhjælpemig tilgængelig til afhentning :( Og stadig umuligt at komme i kontakt med firmaet! Handler der ALDRIG igen, hvilket er ærgerligt, da undertøjet faktisk er fint :(

Besvarelse fra Femilet
Lad vær med at køb herfra!
Hej. Jeg har returneret noget jeg har købt. Jeg kan se I har modtaget pakken retur for 14 dage siden, men har intet hørt fra jer? Har sendt mail. Intet svar. Og kan se her på siden at jeg er en ud af mange, øv!!