Opdatering: De har sendt 10% af beløbet tilbage som sår på plasteret, det er god stil. Jeg har heraf ændret bedømmelsen fra 3 til 4 stjerner. Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt... Se mere
Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡 Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skr... Se mere
Synes det virkelig skidt man bestiller en jakke til 1500kr d.22/8 med ordene levering mellem d.26/8-29/8, men man for svaret fra kundeservice at det er imellem det de så åbenbart afsender.. ikke nok... Se mere
God butik, med stort udvalg og gode tilbud. Man skal ikke forvente 1-2 dages leveringstid. Jeg har bestilt derfra flere gange. Og hvis jeg har fortrudt, eller har fået en forkert størrelse, så har jeg... Se mere
Avantisallee 90, 52072, Aachen, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Super fed oplevelse. Købte en lækker MC hjelm med bluetooth til en rigtig fornuftig pris. Varen kom 4 dage efter og lever i høj grad op til forventningerne
Hurtig service, kvaliteten giver dig selv, i og med det er mærkevarer👍🏼👍🏼
Ikke første gang og bestemt ikke sidste gang der blev handlet ved FC Moto
Det produkt jeg havde bestilt, havde i ikke alligevel og der var en masse bøvl frem og tilbage.
Fik lovning på at hvis jeg beholdte produktet, ville jeg få 10 % retur - hvilket aldrig skete?

Besvarelse fra FC-Moto.de
Nemt at finde det ønskede objekt
Nemt at bestille
Fik besked da varen var lidt forsinket
Leveret som lovet
Godt udvalg. Billig pris og hurtig levering er hvad jeg oplevede.
Bestilte Carhartt taske 12. december, og FC Moto havde den på lager. Alligevel kunne jeg først give julegaven efter jul.
Tasken var ok, men ikke noget særligt. Det har dog ikke noget med FC Moto at gøre.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Fin hjelm som blev leveret som aftalt og størrelsen passede, fin pris så super tilfreds kunde
Det var både positivt og negativt. Varerne kom hurtigt og priserne er rimelige. Men de bestilte handsker i str 10 viste sig at svare til str 9 og var altså for små. Hvis du skal bestille handsker fra denne butik, så bestil et nummer større end du plajer at bruge.
Har handlet en del gange med Moto 😊
Hurtig og fin Levering - ingen finger at sætte på dem 😉
Kæmpe prisstigninger op til BlackFriday
Kæmpe prisstigninger op til BlackFriday!
Jeg har i dag ledt efter hvor jeg skulle investere mine penge henne i en ny MC hjelm. kl. 14:30, finder jeg hjelmen + tilhørende kommunikationssystem til i alt 4.938,52 kr. inkl. de 20% på rabatkoden.
Da jeg kommer hjem, og vil bestille kl. 21:00, er totalbeløbet inkl. rabatkode pludselig steget til 6.024,99 kr.
De specifikke produkter jeg ville købe:
Schuberth C5 Sølv
Tidligere pris:
u. rabatkode: 3.797,87 kr.
m. rabatkode: 3.038,30 kr.
Nuværende pris
u. rabatkode: 4.633,40 kr.
m. rabatkode: 3.706,72 kr.
Schuberth SC2 C5 Kommunikationssystem
Tidligere pris:
u. rabatkode: 2.375,28 kr.
m. rabatkode: 1.900,02 kr.
Nuværende pris:
u. rabatkode: 2.897,84 kr.
m. rabatkode: 2.318,27 kr.
På et par timer, er der altså en prisforskel på 1.086,47 kr. Det syns jeg virkelig er svineri, hvorfor jeg vælger jer fra, og kigger mig om efter andre tilbud i stedet.
Advarsel: brug dem ikke. Har fået forkert levering og rykket adskillige gange men intet sker. De er bund userøse. Virker udadtil som en virksomhed der har styr på tingene men NEJ. Vil du snydes så brug FC-moto. Ikke engang deres egen link til bedømmelse virker.
Bestilte 3 stål armerede kabler til min motorcykel d.3, med 2-5 dagenes ventetid for afsendelse, har intet hørt overhovedet endnu og for ikke svar på mine mails jeg sender ang ordren, har altid været glad for siden og vil da sikkert kæbe derfra igen og anbefaler også siden stærkt til andre, denne bedømmelse er kun i håb om at komme i kontakt med dem og få svar på min mail.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Rigtigt god pris. Vare godt pakket og lynhurtigt afsendt med levering helt til døren.
venlige, ærlige, bestemt et sted jeg vil handle igen
Leveringen kunne godt være lidt hurtigere, ;-)
God service og hurtig levering.
Overskuelig hjemmeside.
Der handler jeg igen.
* God hjemmeside - Dog et problem med betalingsdelen (jeg har flere gange forsøgt at bestille, men har måttet give op fordi betalingsdelen ikke fungerede...)
* Godt udvalg
* Lidt vel lang leveringstid (bestilte 23. juli fik leveret 7. august)