FC-Moto.de Anmeldelser

33.542

3,2

Opdatering: De har sendt 10% af beløbet tilbage som sår på plasteret, det er god stil. Jeg har heraf ændret bedømmelsen fra 3 til 4 stjerner. Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt... Se mere

Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡 Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skr... Se mere

Synes det virkelig skidt man bestiller en jakke til 1500kr d.22/8 med ordene levering mellem d.26/8-29/8, men man for svaret fra kundeservice at det er imellem det de så åbenbart afsender.. ikke nok... Se mere

God butik, med stort udvalg og gode tilbud. Man skal ikke forvente 1-2 dages leveringstid. Jeg har bestilt derfra flere gange. Og hvis jeg har fortrudt, eller har fået en forkert størrelse, så har jeg... Se mere

Middel

34 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(33.542)

1.165 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig service!

Bestil kun på denne side, hvis opdatering omkring dine bestillinger, og faktisk leverings dato. IKKE er vigtigt for dig.
Bestilte motorcykel tøj til min datter. Fredag D. 22 juli.
Med forventning om afsendelse fra leverandør 2-3 dage efter bestilling (loves på deres side).
Kontaktede FC. Moto i tyskland telefonisk D. 28. Juli. Da jeg ingen tracing oplysninger havde fået.. Dér kunne jeg få oplyst. At den hjelm der på deres hjemme side, skulle være på lager. Rent faktisk var i rest ordre. Og først kunne leveres midt i August.
resten kunne sendes nu. Hvis jeg var interesseret. Resten af min bestilling stod bare på lager. Og kunne have været afsendt.
Jeg aflyste det hele..
Jeg bestiller nu det samme hos min lokale MC. forhandler. Det er godt nok dyrere. Men ham kan jeg stole på.

28. juli 2022

Hello Thomas,
Thank you for your review, all feedback is important to us and we are sorry that you had such a disappointing experience.
Unfortunately, an ordered item was not in stock and had to be reordered. Due to an error in our merchandise management system, the wrong stock was displayed, so this item was marked as available for immediate delivery at the time you placed your order.
Your FC Moto Team

Firmaet accepterer ikke negative…

Firmaet accepterer ikke negative anmeldelser af deres produkter.
Kun anmeldelser med 4 eller 5 stjerner kommer på siden, resten slettes.
Det er ikke den rigtige måde at give kunderne det rigtige indtryk af et produkt inden købet.
Ingen kan være tilfreds med alle produkter - derfor er det også vigtigt at knap så gode anmeldelser kommer med, så kunderne har et reelt billede af produktet.

I mit tilfælde har jeg lavet en 2 stjernet anmeldelse af en hjelm, som udelukkende har 4 eller 5 stjerner.
En BlueTooth hjelm, kan ikke få 4 eller 5 stjerner, når den ikke er egnet til hastigheder over 70 km/t, da vidstøjen er meget voldsom i denne hjelm.
Men anmeldelsen bringes ikke på siden - hvorfor jeg ikke kan give nogen positivt anmeldelse af firmaet.

24. juli 2022

Hello,
Thank you for your feedback, we work hard to make every customer experience a pleasant one and we are sorry that you had a negative product experience.
If you are unable to leave a review on our website for the products then please note that all fields marked with * are filled in and you must select the number of stars you would like to give.
Otherwise it can also be related to a high number of visitors to our site, so try again later.
We will contact you and will be happy to sort this out as soon as possible and find a solution that works for you.
Your FC Moto Team

Forhandleren er et rode hoved

Forhandleren er et rode hoved, som ikke har styr på noget som helst. Fraråder på det kraftigste at handle hos dem. Ingen svar på reklamationer, har ikke styr på returneringer, er ekstremt længe om at svar på mail.

KØB IKKE NOGET HER !

Har trods deres svar, stadigt intet hørt til min reklamation.

21. juni 2022

Hello Henrik,
Thank you for your rating, all feedback is important to us, and we are sorry that you had such a disappointing experience.
We have recently contacted you and informed you of all the details, found a satisfactory solution for you.
Unfortunately you have not yet replied to our email.

Gode produkter til prisen

Gode produkter, der matcher beskrivelserne. Købte både hjelm, jakke og handsker igennem FC-Moto. Priserne er gode sammenlignet med hvad man får tingene til andre steder.
Eneste minus var leveringstiden. Der stod på hjemmesiden ved bestilling, at bestilte man inden kl. 10.00 ville varer blive sendt samme dag. Dette var en fredag og varerne blev først sendt onsdagen efter. Det gjorde at der gik næsten 14 dage fra bestillingen var lagt til at de ankom.

10. juni 2022

Forsendelsen gik galt og jeg ventede i…

Forsendelsen gik galt og jeg ventede i et par uger og først da jeg rykkede fik jeg tracing nr. Og derefter gik det ok.

6. juni 2022

Hello Lone,
Thank you for your feedback.
We shipped your order within 1 day. Delivery to Denmark took 5 days.
The shipment number showed us that the shipment was ready for you to pick up. We could now see that you also picked up your package after a week.
Your FC Moto Team

Jeg har købt et par bukser her fra

Jeg har købt et par bukser her fra, og 2 dage efter stod der at min pakke var leveret osv, men har slet ikke fået lyd fra noget pakkefirma og da jeg skrev til deres kunde service 2 gange har jeg stadig ikke fået svar. Virkelig dårlig hjemmeside og hvis i ser det her så vil jeg gerne have min pakke 😡

20. maj 2022

Hello Mikahil,
Unfortunately your address was incomplete and the package was delivered back to us.
We arranged for the reshipment today.
Your FC Moto Team

Deres prismatch funktion virker ikke og telefonservice er elendig

Har nu sendt dem 3 forskellige prismatch formularer på en hjelm. De påstår ikke at have fået nogle af dem, dog sætter de prisen ned på hjelmen på hjemmesiden, indtil man skal til at betale, så er prisen den samme som før.

De har lavet 15% tilbud på hjelmen. Før var hjelmen til salg for 3100,- og efter tilbuddet kostede den angiveligt 3650,-

25. april 2022

Hello.
Unfortunately, we cannot find any process in our system with your name. We would be very pleased if you send us a message to sa@fc-moto.de and tell us more about your experience, and we promise that we will find a satisfactory solution for you.

Dårlig service

Dårlig service. Jeg bestilte en dragt torsdag d. 14/4. På hjemmesiden bliver der skrevet at hvis man besyiller inden for et tidsrum vil pakken blive sendt dagen efter. Dog var det hellidage efterfølgende. Så jeg forventer at min pakke bliver afsendt tirsdag senest onsdag den efterfølgende uge. Nu idag fredag, ringer jeg til kundeservice og får at vide pakken ikke har forladt lageret endnu. Det er virkelig dårlig service, især når jeg har betalt ekstra leveringsomkostninger for express levering med DHL

22. april 2022

Hello Dennis.
Thank you for your rating, all feedback is important to us and we are sorry that you had such a disappointing experience.
Your order was shipped on April 21st and will be with you shortly.
We will contact you and provide you with all necessary details and we promise that we will find a satisfactory solution for you.
Your FC Moto Team

Generelt rigtig godt tilfreds med at…

Generelt rigtig godt tilfreds med at handle hos FC-Moto. Mit seneste køb ( Rukka Thermo Outlast Undersuit) fungerer rigtig godt, og levering gik smertefrit. Min eneste anke er at betalingsdelen næsten hver gang volder mig problemer. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er dansk/udenlandsk kunde. Skal ofte prøve mange gange før min betaling med VISA-kort går igennem.

2. april 2022