Opdatering: De har sendt 10% af beløbet tilbage som sår på plasteret, det er god stil. Jeg har heraf ændret bedømmelsen fra 3 til 4 stjerner. Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt... Se mere
Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡 Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skr... Se mere
Synes det virkelig skidt man bestiller en jakke til 1500kr d.22/8 med ordene levering mellem d.26/8-29/8, men man for svaret fra kundeservice at det er imellem det de så åbenbart afsender.. ikke nok... Se mere
God butik, med stort udvalg og gode tilbud. Man skal ikke forvente 1-2 dages leveringstid. Jeg har bestilt derfra flere gange. Og hvis jeg har fortrudt, eller har fået en forkert størrelse, så har jeg... Se mere
Avantisallee 90, 52072, Aachen, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Helt igennem perfekt. Bestilte en for lille. Returnering og ny nummeret større var også helt perfekt.
Anton, Horsens

Besvarelse fra FC-Moto.de
Hatte eine Reklamation an einer Spidi Race-Evo Jacke und habe mich deshalb vorab mit FC-Moto in Verbindung gesetzt. Nachdem ich zwei Wochen nichts gehört habe, die Jacke aber dringend benötigte, habe ich sie von einem Schneider vor Ort reparieren lassen und FC Moto die Kosten mitgeteilt. Dann hat sich der After Sales Operation Manager Daniel Kaiser eingeschaltet und die Angelegenheit super gelöst.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Elendig virksomhed. Køb jeres ting et andet sted. Deres oplyste leveringstider matcher slet ikke virkeligheden. De har meget lange leveringstider. Nå man så vil afbestille sin ordre, så svarer de ikke. Hverken på direkte mail, formular eller telefon.
Hold jer langt væk!!

KØB ALDRIG NOGET DERFRA.
Hvis i skal have god service og ordentlige vare så handel hos Louis MC eller XL-moto. Det spiller bare hos dem, og på mange vare er de endda billigere
Du får ikke andet end direkte elendig kundeservice hos FC-moto.
Ekstremt lange leveringstider, som slet ikke er i nærheden af, hvad der bliver oplyst på deres hjemmeside.
De smider dine bestilte vare væk, og det er en kamp om at få sine penge tilbage.
Totalt amatør forretning de driver.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Først og fremmest service af laveste kvalitet - på bund, nul kontakt. De lov at hvis mand finde samme produkt men billigere, vil de match prisen. Næh, hvorfor skal de det? Andet, når man handler hos dem, fik jeg en gratis vare til min bestilling. Og gætter I hvad? Selvfølgelig! Min bestilling kom UDEN gratis var. Måske endnu bedre, hvis deres produkter er af samme kvalitet som deres service. Stadig, nul kontakt fra kundeservice, selv man skriver mail, og deres telefon, tror jeg er koblet fra for det er umuligt at ringe dem op, uanset hvad tid man ringer.
ANBEFALER DEM IKKE!

Besvarelse fra FC-Moto.de
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SKRÆKKELIGE STED. KØB ALDRIG NOGET DERFRA.
Du får ikke andet end direkte elendig kundeservice.
Totalt amatør forretning de driver.

Aldrig igen.
Bestilte tasker og de beslag som de skrev jeg skulle bruge. Fik af vide på hjemmesiden at hvis jeg bestilte inden 45 min ville min ordre blive sendt samme dag. Jeg bestilte og der gik over en uge før de overhovedet sendte den afsted og en uge mere før jeg modtog min pakke. Da jeg fik den havde de sendt de forkerte tasker og jeg kunne se at beslaget også var forkert. Det hele blev returneret igen da jeg ikke havde tillid til at de kunne finde ud af det. Endte med at købe lokalt til samme pris og med meget bedre service og levering dagen efter bestilling.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Varen kom inden for en uge, det kan man ikke sige noget til.
En lidt rodet hjemmeside 😃

Besvarelse fra FC-Moto.de
Bestiller en mc hjelm, hvor der står tydeligt, at hvis jeg bestiller hjelmen inden 11 timer vil den blive sendt dagen efter. Bestiller den ekstra fordi jeg tænkte den godt kunne nå hjem inden en længere mc tur. og der står ydermere at den leveres “straks” ved online bestilling. Det gjorde jeg D 9/6-25, den bliver først sendt ud fra dem D 17/6-25. Hvor de er ret hurtige til og trække pengene for varen. Og jeg har stadig dags dato 24/6-25 IKKE modtaget nogen hjelm.
Virkelig dårligt service, når de ekstra skriver at der er “hurtig” og “straks” levering.
Har mailet til dem, men oplever det ikke som noget brugbart, udover undskyldning om det nok skal blive sendt hurtigst muligt.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Rigtig dårlig oplevelse med at bestille et par sko, betalte retur og sendte dem, en uge senere dukker de op på mit postkontor igen.
Det er umuligt at ringe nogle op og deres email kundeservice er vildt dårlige til at svare. vil klart anbefale at handle et andet sted.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Købte et par støvler til sommerbrug hos, varen kom hurtigt, den er af god kvalitet og prisen er rimelig, kan kun anbefale det sted

Besvarelse fra FC-Moto.de
Købt tøj der fra, som kom meget hurtigt. Jeg kunne ikke passe varen, skrev til dem fik svar med det samme, fik retur lable og der gik 5-7 arbejdsdage så modtog jeg mine penge på konto igen.
Taak for gooo service

Besvarelse fra FC-Moto.de
Rigtig god oplevelse med handel hos fc-moto. Fik leveret 2 par bukser, det ene fordi jeg var i tvivl om størrelsen var korrekt. Det par jeg skulle bruge manglede en knap. Kundeservice gav 10 € i kompensation for manglende knap samt retur fragt på de bukser der skulle retur - super service!

Besvarelse fra FC-Moto.de
Indtil videre er alt forløbet perfekt. Venter dog stadig på min nybestilte ordre.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Bestilte 2 par Rukka mc bukser i hver sin størrelse, da jeg var i tvivlsom størrelsen. Det ene par passede perfekt og det andet blev sendt retur. Pengene kom uden bøvl, det eneste der måske kunne være en bedre service, er en vedlagt returlabel, den skal man selv købe på MC Moto’s hj. side. Returlabel kunne godt være vedlagt pakken, når man køber ret dyre varer.
Ellers intet at klare på.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Jeg bestilte et par Trilobite mc jeans som desværre var for små ( de er små i str.)
Sendte dem retur og fik uden problemer mine penge ind på kontoen igen, så snart de havde modtaget dem i Tyskland.
Handler der gerne igen 🙂
Bestilte en hjelm, intercom og et sæt ørepropper. Pakken ankom og alt var som det skulle være. Det tager lidt tid, men man kan ikke forvente "dag til dag levering" når man bestiller fra Tyskland. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her 🙂
Handler der aldrig igen.
Elendig kundeservice.
Snyd med priserne.
Fralæggelse af ansvar.
Trods beviser, ingen svar eller refusion.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Har bla. købt 3 køredragter, de er Ok kvalitet til prisen.
Dog er der lidt lang leveringstid på varer.