FC-Moto.de Anmeldelser

33.540

3,2

Opdatering: De har sendt 10% af beløbet tilbage som sår på plasteret, det er god stil. Jeg har heraf ændret bedømmelsen fra 3 til 4 stjerner. Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt... Se mere

Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡 Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skr... Se mere

God butik, med stort udvalg og gode tilbud. Man skal ikke forvente 1-2 dages leveringstid. Jeg har bestilt derfra flere gange. Og hvis jeg har fortrudt, eller har fået en forkert størrelse, så har jeg... Se mere

Middel

34 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(33.540)

1.165 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig trist oplevelse ..

Synes det virkelig skidt man bestiller en jakke til 1500kr d.22/8 med ordene levering mellem d.26/8-29/8, men man for svaret fra kundeservice at det er imellem det de så åbenbart afsender.. ikke nok med det bliver det ikke engang afsendt i det tidsrum alligevel.. pengene er selvfølgelig trukket et par dage efter bestilling, de må jo lige vente til en bank dag.. nu har jeg skrevet om at få den annulleret, så må vi se om de ser/svare på det.. ellers er muligheden jo for de ser det herinde...
Virkelig trist oplevelse ...

22. august 2026

Jeg købte en LS2 FF 901 Advant X hjelm…

Jeg købte en LS2 FF 901 Advant X hjelm i honda farver sammen med et integrerbart Cardo intercom system, som et samlet køb( ordre FCS261419400), men der er ingen lommer eller huller til batteri pakken, i netop denne hjelm(da det er en HPFC)
FC Moto skriver i deres Cardo salgsmateriale, at det passer til Advant X modellen og de viser det på deres Youtube.

Da det ikke passer, ønsker jeg enten et korrekt intercom uden merpris, eller at sende begge dele tilbage, jvfr mine forbruger rettigheder.

FC moto vil ikke tage hjelmen retur,da jeg har fjernet klistermærkerne på hjelmen( da jeg skulle installere intercom( i god tro), og de vil ikke sende mig det korrekte intercom.

De vil sende penge tilbage for det forkerte intercom, om 1-2 uger!

Jeg har nu brugt 3 uger allerede, på at få fat i dem, og har måttet inddrage Paypal resolution center også.

Super dårlig kunde service og ingen interesse i at løse deres egen fejl.

25. august 2026

tak for Deres feedback.

Vi beklager meget de gener, De har oplevet i forbindelse med Deres ordre og kommunikationen med vores kundeservice.

Vi har allerede kontaktet Dem privat med en løsning på Deres sag. Vi beder Dem venligst kontrollere Deres e-mailindbakke samt Spam-/Junk-mappen og svare på vores besked, så sagen kan blive afklaret.

Vi beklager endnu en gang de opståede gener.

FC Moto Team

Aldrig mere !! 🟥Kundeservice bliver dårligere og…

Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡

Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skrev: du får tilsendt din label den 22. august. Har endnu ikke modtaget det label jeg skal bruge for at sende varer retur!!
Har naturligvis skrevet til dem flere gang uden at få et svar jeg kan bruge til noget. De tilbagemeldinger jeg får viser at Kundeservice medarbejdere har ikke læst min mail, og har blot skrevet det sædvanlige : vi har travlt og beder dig være
tålmodig !!
Absolut min sidste bestilling hos FC Moto

Sag nr 64218

25. august 2026

Hallo,

Tak for Deres feedback. Vi beklager meget, at De har haft en så dårlig oplevelse med vores kundeservice og håndteringen af Deres retur. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi har sendt returlabelen igen til Deres private e-mailadresse. Vi vil derfor bede Dem om også at tjekke Deres spam- eller uønsket mail-mappe. Vi håber, at De nu har modtaget labelen og hurtigt kan få sendt varen retur.

Vi beklager endnu en gang de gener, De har oplevet, og takker for Deres tålmodighed.

Ihr FC-Moto Team

Scam

Har bestilt en vare som stadig ikke er sendt efter flere uger. De har trukket pengene med det samme og den er stadig ikke sendt. De svarer ikke på mine henvendelser heller. Kæmpe SCAM. Køb ikke herfra. I bliver snydt.

11. august 2026

Hej,

vi beklager oprigtigt de problemer og den lange ventetid, du har oplevet.

Vi har efter dit ønske annulleret bestillingen og gennemført tilbagebetalingen. Beløbet vil blive tilbageført til den anvendte betalingsmetode.

Vi beklager endnu en gang de gener, som dette forløb har medført.

FC Moto Team

Har bestilt varer for over 8000kr og…

Har bestilt varer for over 8000kr og har betalt for ekspress levering til lørdag 8/8-26
Pengene er trukket på kontoen .
Men varerne er ikke pakket og sendt endnu.
Når jeg henvender mig kan jeg ikke få afvide hvornår jeg får mine varer .
Det blev sidste gang jeg handler der.

8. august 2026

tak for din feedback.

Vi beklager oprigtigt forsinkelsen og forstår godt din frustration, især når du har betalt ekstra for ekspreslevering og har brug for at vide, hvornår din ordre bliver leveret.

Ifølge vores system er din ordre kort før afsendelse og vil blive sendt fra vores lager så hurtigt som muligt. Du vil naturligvis modtage en e-mail, så snart ordren er afsendt.

Vi beklager endnu en gang de gener, som forsinkelsen har medført, og håber på din forståelse.

FC Moto Team

Varerne kommer ikke til aftalt tid/leveringstid

Bestilte et par motorcykler støvler og et par handsker, og ringede forinden for at høre om det kunne nå at komme inden på lørdag.

Det kunne det sagtens, og varerne var klar til at blive afsendt hvis jeg bare trykkede bestil med UPS.

Blev lovet det kunne nå at komme onsdag, men nu har jeg så fået en besked om handskerne og støvlerne jeg skulle bruge på søndag til Norge, først kommer mandag.

Jeg havde betalt for Premium forsendelse, som I sagde jeg skulle, og alligevel får jeg ikle mine ting med, som jeg skulle bruge.

Det er simpelthen den dårligste service jeg nogensinde har oplevet, især når I telefonisk selv lovede, at det ville komme senest torsdag (idag).

Nu skal jeg helt sikkert også selv betale for at returnere produkterne, som jeg har bestilt til netop denne tur...

Handler aldrig hos FC Moto igen.

6. august 2026

Hej,

tak for din udførlige feedback.

Vi beklager oprigtigt, at leveringen ikke levede op til de forventninger, du havde efter vores telefoniske information, især når du specifikt havde brug for varerne til din tur til Norge. Vi forstår godt, at det er meget frustrerende at betale ekstra for Premium-levering og alligevel opleve en forsinkelse.

Ifølge vores system er din bestilling dog allerede blevet leveret.

Vi beklager endnu en gang de gener, du har oplevet, og forstår fuldt ud din skuffelse over forløbet.

FC Moto Team

Jeg bestilte en Alpinestars jakke som…

Jeg bestilte en Alpinestars jakke som var på lager. Under levering havde jeg 2 valgmuligheder. En lidt dyrere levering mandag eller std levering tirsdag. Jeg valgte den dyre til mandag. Varen bliver først afsendt mandag. Her tirsdag er den heller ikke kommet frem. Så spar dine penge og “nøjes” med det de nu engang kan. De svare heller ikk på mine mails ang levering som der er betalt for.

4. august 2026

Hej,

tak for din feedback. Vi beklager, at din ordre ikke blev leveret inden for den forventede leveringstid, især når du havde betalt ekstra for den hurtigere leveringsmulighed.

Vi beklager også, at du ikke har modtaget et rettidigt svar på dine henvendelser. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi kontakter dig direkte for at finde en passende løsning.

FC-Moto Team

Lyver om leveringstid

Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt på deres lovede leveringstider. Jeg bestilte en Berik jakke mandag med lovet leveringstid onsdag. Jeg betalte sågar lidt ekstra for hurtigere levering.
Dette skete ikke, den blev først markeret som afsendt onsdag og overdraget til UPS torsdag - dette til trods for at den var på lager.
Lovet leveringstid: 2 dage
Faktisk leveringstid: 7 dage

27. juli 2026

Hej,

tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores udvalg og priser, men vi beklager naturligvis, at leveringstiden ikke levede op til det, der blev angivet ved din bestilling.

Vi forstår især din frustration, da du betalte ekstra for hurtigere levering. En leveringstid på 7 dage, når du forventede 2 dage, er selvfølgelig skuffende.

Vi vil kontakte dig direkte for at se nærmere på din ordre og finde en passende løsning.

FC-Moto Team

Har bestilt en hjelm

Har bestilt en hjelm, men intet hørt fra dem. Pengene er trukket. Hjelmen stod som på lager - hvilket den stadig er.

Det eneste jeg kan få ud af dem, er at deres chatbot fortæller mig, at hjelmen ikke er på lager.

Håber jeg snarest hører noget, så jeg kan ændre min anmeldelse. Det er ellers et super fint udvalg de har, med skarpe priser.

Så kom der sgu svar! Efter jeg havde rykket på hjelmen, får jeg svar tilbage at den alligevel ikke er på lager - selvom der stadig står den er, smart.

De forventer først, at hjelmen lander hos dem mindst 10 dage senere, end den skulle have været hos mig. Hvor lang tid, de så skulle bruge for, at få den til mig vides ikke.

De tilbyder mig sølle 10% i rabat, hvilket jeg ærlig talt finder fornærmende, eftersom det udelukkende er sket fordi jeg har måtte rykke i dem.

Ærgerlig afslutning.

Jeg anbefaler ikke nogen, at købe noget på FC-Moto.

16. juli 2026

tak for Deres feedback.

Det er vi oprigtigt og dybt kede af at læse. Vi forstår fuldt ud Deres skuffelse over forsinkelsen og den manglende tilgængelighed af den bestilte hjelm. Det er bestemt ikke den købsoplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager oprigtigt de ulemper, dette har medført.

Vi har allerede kontaktet Dem privat. Ordren er blevet annulleret efter Deres ønske, og det fulde beløb er blevet tilbagebetalt.

FC Moto Team

Har bestilt den 28/6-26 for over…

Har bestilt den 28/6-26 for over 4000kr, pengene er trukket d. 30 juni, d. 8/7 skriver firmaet at den jakke jeg har bestilt er udsolgt i 4xl jeg svare dem tilbage at de kan bare sende en 5xl istedetfor, kundeservice skrive at det ikke kan lades sig gøre, men sletter jakken fra ordren også skal jeg lave en ny bestilling på 5xl.
Dagen efter skriver kundeservice at det alligevel godt kan lade sige gøre, de sender bare en 5xl istedetfor, hurra hurra tænker jeg.
Den 17 juli er der stadig ikke pakket nogle vare, så der er gået 3 uger siden jeg placerede ordren og intet er hændt endnu, har skrevet til dem 15 juli om hvornår jeg kan forvente at modtage mine vare, men intet er sket endnu, ingen svar.
Men krydser stadig fingre for at mit nye sæt sommer tøj når at komme inden sæson er slut. Elendigt firma.

28. juni 2026

tak for Deres feedback.

Det er vi oprigtigt kede af at læse. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er at vente så længe på en ordre og samtidig ikke modtage den information, De forventer. Sådan skal en købsoplevelse hos os ikke være, og vi beklager oprigtigt de ulemper, dette har medført.

Vi har allerede kontaktet Dem privat og sendt Dem de relevante oplysninger om Deres ordre.

Do NOT shop at FC Moto under any circumstances

Mage til amatørbiks skal man da godt nok lede længe efter 😡😡😡
Bestilte Held sommertøj + nogle handsker d. 28-6-2026, godt 3.500 kr trukket 2 dage efter
Kontakter Fc efter ca 1 uge for at høre om der er noget på vej
Bliver informeret om at handskerne har de ikke og om jeg vil slette ordren.
Skriver at det ku være på sin plads at de sendte tøjet på expres forsendelse (selvfølgelig for deres regning) da leveringsfrist allerede var overskredet
Ny medarbejder giver samme info om ingen handsker og om ikke jeg vil slette ordren
Det er her jeg mener at vi er godt og vel ovre i amatørafdelingen, det er d. 8-7-2026 og der er ikke sendt en skid afsted til trods for at pengene har været trukket siden d. 30-6-2026
Tvivler på de nogensinde har haft intentioner om at sende noget til mig
Når jeg handler i en butik er det vel ikke for meget forlangt, at har man ikke de bestilte varer, tager forretningen fat i mig og får sendt det de har på lager
Istedet for at give sig til at flæbe over deres kundeservice er lagt ned med henvendelser
Det er sgu da meget forståeligt når man driver forretningen så dårligt
Trustpilot forbyder åbenbart at man bruger grimme gloser om forretningen, men i min verden grænser det nærmest til svindel at man lige kan hive renter af det hævede beløb i et par uger (ja, beløbet kom overraskende retur her d. 15-7-2026)

Opdatering:
Som I selv kan læse, så hælder de bare vand ud af ørerne igen.
Ordren er selvfølgelig annulleret af mig som SIDSTE udvej
Der er INGEN fra Fra FC moto der har gjort noget for at få sendt ordren af sted, det har kun drejet sig om at trække renter af pengene et par uger
SÅ IGEN, HOLD JER LANGT VÆK FRA DEN MØGBUTIK

15. juli 2026

tak for din feedback.

Det er vi oprigtigt kede af at læse. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når en ordre bliver forsinket, og kommunikationen ikke lever op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager de ulemper, dette har medført.

Ifølge vores system er ordren blevet annulleret efter ønske, og hele beløbet er blevet tilbagebetalt.

FC Moto Team

Ingen kundeservice og dårlig returnering

Rigtig dårlig kundeservice og returnering.
Jeg har bestilt og betalt for et returnerings label den 28.6 og her den 13.7 har jeg stadig ikke hørt eller modtaget noget.

Jeg har prøvet at skrive til kundeservice uden noget svar.

Tvivler på jeg vil handle der igen.
Da de fleste andre motorcykel hjemmesider tilbyder gratis levering( ved køb over et hvis beløb) og nemmere samt gratis returnering og kundeservice der svarer når man har brug for hjælp.

Det er ærgeligt med den dårlig handels oplevelse, da de ellers har nogle gode varer til gode priser.

13. juli 2026

tak for din feedback.

Det er vi oprigtigt kede af at høre. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er at vente på et returlabel uden at modtage den hjælp, du forventer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi vil gerne undskylde for de ulemper, dette har medført.

Vi oplever i øjeblikket et meget stort antal henvendelser, hvilket desværre har medført længere behandlingstider. Vi har nu sendt returlabelen igen til den e-mailadresse, der er registreret på din ordre.

Vi beklager endnu en gang de opståede gener og takker for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,

Returing af tøj

Returing af tøj, umuligt at få kontakt med deres support for at få tilsendt, købt returlabel.
Ventet 7 dage indtil vider

Update
Har fået 1 retur label nu, takker for det, nu mangler jeg bare en tilbageføring af de andre 2 jeg har købt i ren og skær desperation for at få det sent retur, så bliver min bedømmelse rettet

8. juni 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager forsinkelsen med modtagelsen af returlabelen og de gener, dette har medført.

Vi har netop sendt returlabelen manuelt til dig igen via e-mail. Vi beder dig også venligst kontrollere din spammappe.

Vi beklager endnu en gang forsinkelsen.

Dit FC Moto Team.

FC-Moto nyhedsbrev

Dette er min anden anmeldelse på Trustpilot vedr. FC-Moto.
Siden min første anmeldelse har FC-Moto henvist mig til at e-maile til deres media-afdeling. Det har jeg nu gjort 3 gange, d. 27.05, d. 29.05 og d. 31.05 på hhv dansk, engelsk og tysk. Jeg får ingen respons.
Herudover har jeg korresponderet intensivt med FC-Moto's Chat Bot, som gang på gang lover at hjælpe mig med at slette deres nyhedsbrev, men uden resultat: jeg modtager stadig nyhedsbrev 1-2 gange om dagen.
Man spørger sig selv, om de mon forventer, at jeg nogensinde vil købe noget hos dem???
Advarsel: Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet fra FC-Moto, du kan åbenbart ikke komme ud af det igen

3. juni 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at sagen endnu ikke er blevet løst, og vi forstår din frustration.

Kundeservice har allerede videresendt din anmodning til vores marketingafdeling, og vi har nu endnu en gang sendt en påmindelse til dem. Desværre kan kundeservice ikke selv foretage afmeldingen af nyhedsbrevet.

Vi beder derfor om lidt yderligere tålmodighed og beklager de gener, dette har medført.

Dit FC Moto Team

Hurtig ekspedition og fragt

Hurtig ekspedition og fragt.
Styrenderne er helt perfekte og klæder min Virago 😎

9. april 2026

Hej,

Mange tak for Deres positive feedback. Det glæder os meget at høre, at De er tilfreds med den hurtige ekspedition og levering, og at styret passer perfekt til Deres Virago.

Vi ønsker Dem rigtig god fornøjelse og en god tur på motorcyklen.

Deres FC Moto Team

Okay

Ikke den bedste kvalitet men det er jo heller ikke de dyreste.

16. marts 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi forstår, at kvaliteten måske ikke levede helt op til dine forventninger, men vi værdsætter, at du bemærker forholdet mellem pris og kvalitet.

Ihr FC Moto Team

Prisen

Prisen var billig og produktet ser også fint ud men når det er en mc hjelm man har købt kan man jo først vurderer det når man har prøvet den og så skal der jo lige være vejr til det og det synes jeg så ikke at det er end nu

23. december 2025

Besvarelse fra FC-Moto.de

Hej, tak for din feedback

Tak for din ærlige tilbagemelding. Det er helt forståeligt, at en motorcykelhjelm først rigtigt kan vurderes, når den er prøvet i praksis og vejret tillader det. Vi håber, at produktet lever op til dine forventninger, når forholdene er de rette.

Dit FC Moto Team

bestilte en Pilot hjelm

bestilte en Pilot hjelm. den var billig(var nedsat). men den angivne størrelse passede slet ikke. så det er en stor skuffelse. man skal/kan købe returfragt ved dem. men de ridder ikke samme dag. handlen er en skuffelse og giver kun omsætning til fragtfirmaerne. så må jeg se hvornår de sender den fragt label jeg har købt hos dem. har desværre ikke den store tiltro til dem. og skulle nok ha fulgt de råd man kunne læse her på trustpilot. det var en fejl at købe hos dem

19. december 2025

Hallo,

tak for Deres feedback. Det beklager os meget, at størrelsen på hjelmen ikke passede, og at Deres købsoplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det er, især når man har set frem til et godt tilbud.

Returlabelen, som De har købt hos os, bliver sendt pr. e-mail. Vi beder Dem derfor venligst også at kontrollere Deres spam- eller uønsket mail-mappe, da e-mails desværre nogle gange kan ende dér. Skulle De mod forventning ikke have modtaget den, hjælper vores kundeservice naturligvis gerne videre.

Vi beklager ulejligheden og håber, at returprocessen herefter forløber så gnidningsfrit som muligt.

Deres FC-Moto Team

Relativt hurtig levering

Relativt hurtig levering, problemfrit at bestille

22. september 2025

Besvarelse fra FC-Moto.de

Hej og tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at din bestilling og levering forløb problemfrit og hurtigt. Mange tak for din positive anmeldelse – vi ser frem til din næste bestilling.

Dit FC-Moto Team

Fantastisk butik. Både fysisk og on-line

Her kan man købe ting, som ikke er til at få andre steder . I hvert fald svært i Danmark. Og så billigt !! Bukser, Læderhatte, Læderjakker. Super-tilfreds !!
- og så er jeres ordrebekræftelser ret hyggelige !

10. oktober 2025

Besvarelse fra FC-Moto.de

Hej, tak for deres feedback!

Det glæder os meget at høre, at De har kunnet finde produkter hos os, som ellers er svære at få fat på i Danmark – og ovenikøbet til en god pris! Det er dejligt, at De er så tilfreds med bukserne, læderhatten og læderjakken.
Og vi sætter stor pris på, at De også synes, vores ordrebekræftelser er hyggelige!
Vi ser frem til Deres næste bestilling.

Ihr FC-Moto Team