Opdatering: De har sendt 10% af beløbet tilbage som sår på plasteret, det er god stil. Jeg har heraf ændret bedømmelsen fra 3 til 4 stjerner. Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt... Se mere
Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡 Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skr... Se mere
God butik, med stort udvalg og gode tilbud. Man skal ikke forvente 1-2 dages leveringstid. Jeg har bestilt derfra flere gange. Og hvis jeg har fortrudt, eller har fået en forkert størrelse, så har jeg... Se mere
Avantisallee 90, 52072, Aachen, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Synes det virkelig skidt man bestiller en jakke til 1500kr d.22/8 med ordene levering mellem d.26/8-29/8, men man for svaret fra kundeservice at det er imellem det de så åbenbart afsender.. ikke nok med det bliver det ikke engang afsendt i det tidsrum alligevel.. pengene er selvfølgelig trukket et par dage efter bestilling, de må jo lige vente til en bank dag.. nu har jeg skrevet om at få den annulleret, så må vi se om de ser/svare på det.. ellers er muligheden jo for de ser det herinde...
Virkelig trist oplevelse ...
Jeg købte en LS2 FF 901 Advant X hjelm i honda farver sammen med et integrerbart Cardo intercom system, som et samlet køb( ordre FCS261419400), men der er ingen lommer eller huller til batteri pakken, i netop denne hjelm(da det er en HPFC)
FC Moto skriver i deres Cardo salgsmateriale, at det passer til Advant X modellen og de viser det på deres Youtube.
Da det ikke passer, ønsker jeg enten et korrekt intercom uden merpris, eller at sende begge dele tilbage, jvfr mine forbruger rettigheder.
FC moto vil ikke tage hjelmen retur,da jeg har fjernet klistermærkerne på hjelmen( da jeg skulle installere intercom( i god tro), og de vil ikke sende mig det korrekte intercom.
De vil sende penge tilbage for det forkerte intercom, om 1-2 uger!
Jeg har nu brugt 3 uger allerede, på at få fat i dem, og har måttet inddrage Paypal resolution center også.
Super dårlig kunde service og ingen interesse i at løse deres egen fejl.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Kundeservice bliver dårligere og dårligere!!😡
Har bestilt mc tøj der var for stor. Ankom selvfølgelig meget senere end lovet. Skulle så sende dem retur. Bestilt og betalt label online, de skrev: du får tilsendt din label den 22. august. Har endnu ikke modtaget det label jeg skal bruge for at sende varer retur!!
Har naturligvis skrevet til dem flere gang uden at få et svar jeg kan bruge til noget. De tilbagemeldinger jeg får viser at Kundeservice medarbejdere har ikke læst min mail, og har blot skrevet det sædvanlige : vi har travlt og beder dig være
tålmodig !!
Absolut min sidste bestilling hos FC Moto
Sag nr 64218

Besvarelse fra FC-Moto.de
Har bestilt en vare som stadig ikke er sendt efter flere uger. De har trukket pengene med det samme og den er stadig ikke sendt. De svarer ikke på mine henvendelser heller. Kæmpe SCAM. Køb ikke herfra. I bliver snydt.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Har bestilt varer for over 8000kr og har betalt for ekspress levering til lørdag 8/8-26
Pengene er trukket på kontoen .
Men varerne er ikke pakket og sendt endnu.
Når jeg henvender mig kan jeg ikke få afvide hvornår jeg får mine varer .
Det blev sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Bestilte et par motorcykler støvler og et par handsker, og ringede forinden for at høre om det kunne nå at komme inden på lørdag.
Det kunne det sagtens, og varerne var klar til at blive afsendt hvis jeg bare trykkede bestil med UPS.
Blev lovet det kunne nå at komme onsdag, men nu har jeg så fået en besked om handskerne og støvlerne jeg skulle bruge på søndag til Norge, først kommer mandag.
Jeg havde betalt for Premium forsendelse, som I sagde jeg skulle, og alligevel får jeg ikle mine ting med, som jeg skulle bruge.
Det er simpelthen den dårligste service jeg nogensinde har oplevet, især når I telefonisk selv lovede, at det ville komme senest torsdag (idag).
Nu skal jeg helt sikkert også selv betale for at returnere produkterne, som jeg har bestilt til netop denne tur...
Handler aldrig hos FC Moto igen.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Jeg bestilte en Alpinestars jakke som var på lager. Under levering havde jeg 2 valgmuligheder. En lidt dyrere levering mandag eller std levering tirsdag. Jeg valgte den dyre til mandag. Varen bliver først afsendt mandag. Her tirsdag er den heller ikke kommet frem. Så spar dine penge og “nøjes” med det de nu engang kan. De svare heller ikk på mine mails ang levering som der er betalt for.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Fint udvalg og fine priser. De pynter dog gevaldigt på deres lovede leveringstider. Jeg bestilte en Berik jakke mandag med lovet leveringstid onsdag. Jeg betalte sågar lidt ekstra for hurtigere levering.
Dette skete ikke, den blev først markeret som afsendt onsdag og overdraget til UPS torsdag - dette til trods for at den var på lager.
Lovet leveringstid: 2 dage
Faktisk leveringstid: 7 dage

Besvarelse fra FC-Moto.de
Har bestilt en hjelm, men intet hørt fra dem. Pengene er trukket. Hjelmen stod som på lager - hvilket den stadig er.
Det eneste jeg kan få ud af dem, er at deres chatbot fortæller mig, at hjelmen ikke er på lager.
Håber jeg snarest hører noget, så jeg kan ændre min anmeldelse. Det er ellers et super fint udvalg de har, med skarpe priser.
Så kom der sgu svar! Efter jeg havde rykket på hjelmen, får jeg svar tilbage at den alligevel ikke er på lager - selvom der stadig står den er, smart.
De forventer først, at hjelmen lander hos dem mindst 10 dage senere, end den skulle have været hos mig. Hvor lang tid, de så skulle bruge for, at få den til mig vides ikke.
De tilbyder mig sølle 10% i rabat, hvilket jeg ærlig talt finder fornærmende, eftersom det udelukkende er sket fordi jeg har måtte rykke i dem.
Ærgerlig afslutning.
Jeg anbefaler ikke nogen, at købe noget på FC-Moto.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Har bestilt den 28/6-26 for over 4000kr, pengene er trukket d. 30 juni, d. 8/7 skriver firmaet at den jakke jeg har bestilt er udsolgt i 4xl jeg svare dem tilbage at de kan bare sende en 5xl istedetfor, kundeservice skrive at det ikke kan lades sig gøre, men sletter jakken fra ordren også skal jeg lave en ny bestilling på 5xl.
Dagen efter skriver kundeservice at det alligevel godt kan lade sige gøre, de sender bare en 5xl istedetfor, hurra hurra tænker jeg.
Den 17 juli er der stadig ikke pakket nogle vare, så der er gået 3 uger siden jeg placerede ordren og intet er hændt endnu, har skrevet til dem 15 juli om hvornår jeg kan forvente at modtage mine vare, men intet er sket endnu, ingen svar.
Men krydser stadig fingre for at mit nye sæt sommer tøj når at komme inden sæson er slut. Elendigt firma.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Mage til amatørbiks skal man da godt nok lede længe efter 😡😡😡
Bestilte Held sommertøj + nogle handsker d. 28-6-2026, godt 3.500 kr trukket 2 dage efter
Kontakter Fc efter ca 1 uge for at høre om der er noget på vej
Bliver informeret om at handskerne har de ikke og om jeg vil slette ordren.
Skriver at det ku være på sin plads at de sendte tøjet på expres forsendelse (selvfølgelig for deres regning) da leveringsfrist allerede var overskredet
Ny medarbejder giver samme info om ingen handsker og om ikke jeg vil slette ordren
Det er her jeg mener at vi er godt og vel ovre i amatørafdelingen, det er d. 8-7-2026 og der er ikke sendt en skid afsted til trods for at pengene har været trukket siden d. 30-6-2026
Tvivler på de nogensinde har haft intentioner om at sende noget til mig
Når jeg handler i en butik er det vel ikke for meget forlangt, at har man ikke de bestilte varer, tager forretningen fat i mig og får sendt det de har på lager
Istedet for at give sig til at flæbe over deres kundeservice er lagt ned med henvendelser
Det er sgu da meget forståeligt når man driver forretningen så dårligt
Trustpilot forbyder åbenbart at man bruger grimme gloser om forretningen, men i min verden grænser det nærmest til svindel at man lige kan hive renter af det hævede beløb i et par uger (ja, beløbet kom overraskende retur her d. 15-7-2026)
Opdatering:
Som I selv kan læse, så hælder de bare vand ud af ørerne igen.
Ordren er selvfølgelig annulleret af mig som SIDSTE udvej
Der er INGEN fra Fra FC moto der har gjort noget for at få sendt ordren af sted, det har kun drejet sig om at trække renter af pengene et par uger
SÅ IGEN, HOLD JER LANGT VÆK FRA DEN MØGBUTIK

Besvarelse fra FC-Moto.de
Rigtig dårlig kundeservice og returnering.
Jeg har bestilt og betalt for et returnerings label den 28.6 og her den 13.7 har jeg stadig ikke hørt eller modtaget noget.
Jeg har prøvet at skrive til kundeservice uden noget svar.
Tvivler på jeg vil handle der igen.
Da de fleste andre motorcykel hjemmesider tilbyder gratis levering( ved køb over et hvis beløb) og nemmere samt gratis returnering og kundeservice der svarer når man har brug for hjælp.
Det er ærgeligt med den dårlig handels oplevelse, da de ellers har nogle gode varer til gode priser.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Returing af tøj, umuligt at få kontakt med deres support for at få tilsendt, købt returlabel.
Ventet 7 dage indtil vider
Update
Har fået 1 retur label nu, takker for det, nu mangler jeg bare en tilbageføring af de andre 2 jeg har købt i ren og skær desperation for at få det sent retur, så bliver min bedømmelse rettet

Besvarelse fra FC-Moto.de
Dette er min anden anmeldelse på Trustpilot vedr. FC-Moto.
Siden min første anmeldelse har FC-Moto henvist mig til at e-maile til deres media-afdeling. Det har jeg nu gjort 3 gange, d. 27.05, d. 29.05 og d. 31.05 på hhv dansk, engelsk og tysk. Jeg får ingen respons.
Herudover har jeg korresponderet intensivt med FC-Moto's Chat Bot, som gang på gang lover at hjælpe mig med at slette deres nyhedsbrev, men uden resultat: jeg modtager stadig nyhedsbrev 1-2 gange om dagen.
Man spørger sig selv, om de mon forventer, at jeg nogensinde vil købe noget hos dem???
Advarsel: Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet fra FC-Moto, du kan åbenbart ikke komme ud af det igen

Besvarelse fra FC-Moto.de
Hurtig ekspedition og fragt.
Styrenderne er helt perfekte og klæder min Virago 😎

Besvarelse fra FC-Moto.de
Ikke den bedste kvalitet men det er jo heller ikke de dyreste.

Besvarelse fra FC-Moto.de
Prisen var billig og produktet ser også fint ud men når det er en mc hjelm man har købt kan man jo først vurderer det når man har prøvet den og så skal der jo lige være vejr til det og det synes jeg så ikke at det er end nu

Besvarelse fra FC-Moto.de
bestilte en Pilot hjelm. den var billig(var nedsat). men den angivne størrelse passede slet ikke. så det er en stor skuffelse. man skal/kan købe returfragt ved dem. men de ridder ikke samme dag. handlen er en skuffelse og giver kun omsætning til fragtfirmaerne. så må jeg se hvornår de sender den fragt label jeg har købt hos dem. har desværre ikke den store tiltro til dem. og skulle nok ha fulgt de råd man kunne læse her på trustpilot. det var en fejl at købe hos dem

Besvarelse fra FC-Moto.de
Relativt hurtig levering, problemfrit at bestille

Besvarelse fra FC-Moto.de
Her kan man købe ting, som ikke er til at få andre steder . I hvert fald svært i Danmark. Og så billigt !! Bukser, Læderhatte, Læderjakker. Super-tilfreds !!
- og så er jeres ordrebekræftelser ret hyggelige !