Fantatisk oplevelse at handle på denne website. Jeg bestilte en taske som skulle sendes fra Japan, fik besked om at den ville ankomme d.30/12 men var her allerede d.28 og var som forventet i super læ... Se mere
Rigtig god oplevelse at handle på Farfetch. Nemt at bestille og ordren var hurtigt fremme jeg bestilte samme vare i to forskellige str. da jeg var i tvivl, sendte derfor den retur som ikke passede. De... Se mere
Min Macintosh-frakke ankom efter få dage og i forventet god kvalitet. Dog blev jeg af Farfetch stillet i udsigt at den ville ankomme tidligere - på en dag, hvor jeg derfor arbejdede hjemme og ventede... Se mere
Super god service. Hurtig til at ekspedere, tage returvarer tilbage og tilbageføre penge ved retur. Største minus er, at UPS ikke leverer som aftalt. Der er aftalt hjemmelevering. Vi er tre mennesker... Se mere
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Storbritannien
- customerservice@farfetch.com
- www.farfetch.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Købte en supreme jakke og modtog den tre dage efter bestillingen. Man skal lede længe efter bedre kundeservice, altid svar inden for 30 minutter, super god service! Hurtig levering på tre dage, med en pakke sendt fra USA. Vil helt sikkert handle på farfetch igen! :)
Super nem handel og hurtig levering.
Jeg bestilte nogle Ash sandaler via Farfetch og 5 dage efter kom UPS og leverede dem på min hjemmeadresse. Jeg har kunne følge med i hele “deres” rejse og er blevet opdateret løbende. Super nem handel og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler varer, som ikke er til at støve op i DK, via Farfetch.
Har købt en skoletaske til min søn…
Har købt en skoletaske til min søn 2300kr efter et halvt år gik lynlåsen istykker. Skriver frem og tilbage med farfetch i 2 måneder hvor de prøver at komme i kontakt med leverdøren af tasken. De får billeder osv og til sidst vil de gerne have tasken retur det får de. Det lader ikke til at de har kigget på tasken for fik den retur asap og besked om at det var slidtage. Har fået 10% af taskens værdi tilbage?? Hvad skal jeg bruge det til. Køb Aldrig noget igennem dem :-( det er simpelthen for dårlig service.
Min varer er næsten efter en måned stadigvæk ikke sendt afsted endnu!
Har købt en trøje d. 30 December, og ud fra ordrenummeret er den stadigvæk ikke blevet sendt afsted endnu! Har været i kontakt med en fra deres kundeservice, men kan intet fortælle mig hvor min ordre er blevet af!
Returnering af varekøb
Har købt et mobilcover, som julegave. Skal have det byttet, men den facilitet som Farfetch skriver at jeg skal gå ind på, på min fakturamail, for at returnere min vare, findes ikke. Jeg har for en uge siden skrevet til deres kundeservice for at bede om hjælp, men har intet hørt
Købte to trøjer fra Farfetch og begge…
Købte to trøjer fra Farfetch og begge trøjer er ankommet. Da jeg kun modtog een trøje først blev jeg lidt bekymret. Farfetch havde glemt at sende trackingnummer på anden forsendelse. Fik fat i UPS og alt lykkedes.
Fin proces og kvalitet på de to trøjer
Dårlig service
Dårlig service
Havde købt et par Alexander Mcqueen sneakers til vores datter til en pris på 3500, kr. 6 mdr. senere er der en revne i læderet. Vi reklamerer herover og får bare at vide, at der kan gives 10 % ved køb af en vare fremover.
Køber ALDRIG nogensinde noget på Farfetch mere - hermed formidlet ☹️☹️☹️☹️☹️
Anbefales kraftigt
Jeg har lige købt en fed stone trøje til 1500kr. Trøjen kom på 4 dage. Fedeste sted og købe mærkevare tøj!!! Kan virkelig anbefales
Overpris
Det meste af deres sortiment kan du nemt finde andre steder til under halvdelen af deres priser
Mistanke om fake
Jeg har købte en del par sko hos dem efterhånden og jeg har desværre en mistanke om produkterne ikke er ægte da jeg har oplevet at både Prada sko og gioseppo støvler til 6.500kr simpelthen falder fra hinanden.
Jeg har prøvet at kontakte dem flere gange vedrørende de problemer med får intet svar fra dem og det i sig selv lugter at snyd...
Så jeg vil advare andre imod at hendes hos dem
Skuffende oplevelse.
Havde en rigtig god fornemmelse da jeg bestilte min pakke og følte at Alt var som det skulle være. Jeg bestilte en Moncler trøje, som jeg regnede med skulle komme idag 17/9. Som jeg dog også var lovet, fordi nu havde jeg jo betalt de 150 ekstra i fragt (Express fragt). Jeg finder så ud af, at min trøje er blevet leveret et helt andet sted end det skulle. Ringede så til deres support, det var sgu ikke så meget hjælp jeg fik der. De vidste ingengang selv hvor min pakke var og hvem person var, som der havde signede den. Nu står jeg så og ligner et stort spørgsmålstegn...
Fremragende service
Rigtig god hjemmeside, med hurtig levering
Har bestilt derfra måske 10-15 gange
Har bestilt derfra måske 10-15 gange, hver evig eneste gang har de trukket pengene, og ordren er blevet annulleret hver evig eneste gang uden forklaring, og så skal man vente på at få pengene retur, og det er ikke i de små beløbber. Ingen service når man ringer til nogle af deres telefon-numre.
Anbefaler det ikke til nogle
Super god oplevelse
Super godt service. Jeg fik en mail omkring de ikke havde den størrelse halstørklæde jeg bestilte, så de ville sende mig en anden størrelse eller sende pengene retur. Jeg valgte at jeg gerne ville have halstørklæde i en anden str. Det kom på 4 dage, så pisse god leveringstid også. Kan kun rose dem.
Jeg havde købt et par Balenciaga Triple…
Jeg havde købt et par Balenciaga Triple S. De blev sendt afsted under 48 timer efter min bestilling, hvorefter det kun tog 4 dage for dem at komme til mig!! Skide god oplevelse, både fra Farfetch, men også fra DHL's levering!! Køber gerne derfra igen!
God service alt er super😊😊😊😊😊farfetch.com
God service alt er super😊😊😊😊😊
Rigtig gode tilbud på dyre mærkevarer
Rigtig gode tilbud på dyre lækre mærkevarer i god kvalitet. Vil helt sikkert shoppe her igen og kan varmt anbefale Fartech.
Jeg købte en skjortebluse fra Zimmermann til ca. halv pris.
Dobrii deni!
Dobrii deni!! Ea zdelala zakaz nr RUN7AC ,sviter Kenzo ,ea segodnea paliceaiu pasilku,atkrivaiu a tam Maika Dsquarded!! Ato kak tak mojno? Shto mne delati?Mne nastroienie isportili !!!