Fantatisk oplevelse at handle på denne website. Jeg bestilte en taske som skulle sendes fra Japan, fik besked om at den ville ankomme d.30/12 men var her allerede d.28 og var som forventet i super læ... Se mere
Rigtig god oplevelse at handle på Farfetch. Nemt at bestille og ordren var hurtigt fremme jeg bestilte samme vare i to forskellige str. da jeg var i tvivl, sendte derfor den retur som ikke passede. De... Se mere
Min Macintosh-frakke ankom efter få dage og i forventet god kvalitet. Dog blev jeg af Farfetch stillet i udsigt at den ville ankomme tidligere - på en dag, hvor jeg derfor arbejdede hjemme og ventede... Se mere
Super god service. Hurtig til at ekspedere, tage returvarer tilbage og tilbageføre penge ved retur. Største minus er, at UPS ikke leverer som aftalt. Der er aftalt hjemmelevering. Vi er tre mennesker... Se mere
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Storbritannien
- customerservice@farfetch.com
- www.farfetch.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
KØB ALDRIG FRA DENNE HJEMMESIDE!!!!
Har aldrig oplevet dårligere service. Jeg er typen, der aldrig skriver en dårlig anmeldelse, fordi jeg altid tager den direkte dialog med jeg køber hos. De flest yder kompensation, når man retter henvendelse. Dette er dog langt fra sket her.
Jeg har købt en par sko jeg returnere med det returlabel, der lå i kassen (DHL). Pakken er blevet væk undervejs og de nægter at give pengene retur. Også selvom de kan se at kassen er "mistet" et sted i England. Og at jeg som kunde har returneret pakken med deres label. DHL i Danmark har faktisk være meget hjælpsomme selv om jeg reelt set ikke er kunden.
Jeg kan intet gøre. Det er Farfetch som skal lave eftersøgningsarbejdet og de vil ikke hjælpe. De oplyser blot at jeg ikke har sendt pakken det rigtige sted hen. Hvilket jo ikke giver nogen mening, eftersom jeg har anvendt deres returlabel.
Kan som sagt på ingen måde anbefales!! Og har sendt dem 5-6 høflige mails, hvor jeg anmoder om de ikke nok vil se på sagen. Men det vil de ikke.
3 gang de annullere en odrer..
3 gang de annullere en odrer... sku ikke holdbart og hvad værre er så mister man 2% af sit køb på dankortgebyrer + kursreguleringer alt i alt har det kostet mig 500kr at vælge produkter der alligvel ikke er tilgængelige! Please fix
1 gang på et par Valentino sneaks
1 gang på et par Giuseppe zanotti sneaks og nu 1 gang på et par Valentino badebukser..
jeg vil ikke anbefale at købe tøj her..
Fede sko som lever op til prisen
Fede sko som lever op til prisen. Gav også kun 11 tusind for dem.
God dag herfra
Tyveri
Det skal siges at hvis 0 stjerne kunne gives, ville dette være tilfældet.
Første ordre jeg bestiller er to par sko, modtager kun et par - det ene er under den forkerte farvekode og bliver derfor returneret, det andet par havde de åbenbart ikke længere. Får mine penge returneret og bestiller så farven igen, modtager det samme par jeg lige har returneret. Der er ikke styr på noget.
Efter denne episode, tager jeg for min egen sikkerhed en video af de pakker jeg modtager, så der ikke kan være nogen tvivl om snyd. Viser alt tape er urørt, alle steder der er limet til er ikke åbnet, ingen huller eller anden skade på boksen. Jeg åbner derefter boksen på video hvor jeg har bestilt to par af den samme sko (ville sende den forkerte størrelse retur), i pakken er der kun et par sko og på ordresedlen står der, at det ene par er 'Out' eller udsolgt. Jeg har nu i over en måned kommunikeret og ventet frem og tilbage, på et svar der ligner at det er min skyld at kun den ene sko (som var for stor) er returneret, men den mindre størrelse er ikke. Og jeg står til at miste 6500 kr., fordi deres undersøgelse mener at der var to par i boksen, på trods af den video og alt andet jeg har tilføjet som bevis på det.
Lad være med at bestil hos dem, eller gør.. valget er op til jer.
Jeg synes at det er en god hjemmeside…
Jeg synes at det er en god hjemmeside og at det ikke er fake jeg købt nogle Nike zoom spiridon 16. og de var bare fede såå kundeservice er helt i top fra min side af.
Super oplevelse, handler der klart igen!
Fungere rigtig godt og er nemt, i forhold til bestilling og modtagelse. Modtog pakken allerede 3 dage efter bestilling.
Jeg købte et par bukser som desværre ikke passede, men hele processen med at sende tilbage og modtage pengene retur fungerede uden beklagelse og kundeservice var god og behjælpelig.
Off-white t-shirt
Bestilte en Off-white t-shirt, som kom indenfor den planlagte tid uden problemer.
Overholder ikke regler for handle med…
Farfetch og Alexander McQueen
Sagen startede 5 feb. 2020.
Hæl falder af sko under 1 år og vi sender en reklamation inden England forlader EU nu påstår de at de ikke handlede under EU regler sikken en påstand, sko var under 1 år. De påstår Det er brugsskader så vil det da nemt kunne ses,
Sag bliver snart offentligt gjort ...
Jeg har skrevet med Alexander McQueen da det er deres vare mærke de har skrevet de vil hjælpe med en dialog med Farfetch men det hjælper overhovedet ikke ? Nå men jeg giver ikke op og vil prøve sagen igennem EU klagenævnet da dette ikke lever op til EU gældende garantier.
Sko til 4000,- skal holde bedre en dette her, hvorfor bad de ikke om at få dem retur for besigtigelse ??
Nej afvist da de ikke mere er med i EU
What ???
Når de sender mail er det en ny person hver gang jeg har haft 10 forskellige på sagen 🤬🤬🤬🤬
Brug ikke dette selskab kan ikke anbefales🤬🤬🤬
Brug ikke dette selskab 🤬🤬
vil bare være den første der gir 4…
vil bare være den første der gir 4 stjerner
Dårlig service
Jeg bestilte en dyr taske hos Farfetch til 7400kr. Ovenikøbet skal man så lige betale 75kr for fragt. Jaja, det gør jeg så. Jeg modtager ingen ordrebekræftelse på min køb, hvilket er rimelig foruroligende, når man køber sådan en dyr taske. Leveringen står til mellem 9.-11. marts, men jeg modtager først min taske d. 19. marts uden nogen form for besked om, at det er forsinket. Tilmed er den dustbag, jeg modtager tasken i, beskidt med pletter. Jeg klager selvfølgelig over dette - og modtager retfærdigt mine 75kr retur for fragt. Efter jeg har brugt tasken 5 gange falder der en sten af. Jeg kontakter Farfetch, som vil undersøge sagen yderligere. De finder frem til, at jeg kan få mine penge retur, men jeg skal selv bestille tasken igen og betale fragt. I min verden hører det ingen steder hjemme, at der skal betales fragt på varen, eftersom det er deres fejl. Jeg køber selvfølgelig tasken et andet sted, og handler ikke hos Farfetch igen efter alle ovenstående problemer.
Fantastisk kundeservice
Kæmpe stort udvalg fantastisk kundeservice svare oftest inde for en time og fikser dit problem. Har ikke et dårligt ord om dem endnu på trods af jeg har handlet hos dem flere gange.
Bestilte en t-shirt fra stone island…
Bestilte en t-shirt fra stone island den 23 april, og den kom 6 dage efter. Så lidt lang ventetid, men det er hele ventetiden værd.
Fortrukne hjemmeside af luksusvarer
Fortrukne hjemmeside af luksusvarer. Har kun haft gode oplevelser. Ekstremt god kundeservice og hurtig levering.
‘‘twas fire af
PISSE GOD KVALITET
Jeg har købt et Gucci bælte, Off White bælte og en Off White håndtaske, ALT! var god kvalitet.... ELSKER det. De har aldrig skuffet mig. Var meget bekymret for, om de stadig sendte ud normalt, selvom der er en corona virus i gang, derefter lavede de selvfølgelig en opdatering om vilkårene for corona. Men de var så venlige og fortalte mig at de nok skulle sørge for, at den ankom. Ellers ville den naturligvis blive sendt til pakkelager i mellemtiden, sagde de. Sidst jeg bestilte, købte jeg en Off White taske på en fredag, fik den mandag. SUPER PISSE GODT. Køber her altid! LÆKKERT LÆKKERT!
Kort overblik:
Kort overblik:
God service, men utrolig høje priser som variere på meget kort tid.
Lang historie kort.
Jeg købte en palm angels overtrøje som kostede 4100 kr. Jeg fandt en rabatkode og fik så overtrøjen til 3.700 kr.
Jeg ser at efter allerede to dage falder trøjens pris helt ned til 3200 kr og skriver derefter til farfetch om at jeg vil have prisgaranti og jeg ikke synes det er fair. De melder tilbage at det vil de gerne. 1 dag senere får jeg så fortalt det ikke er muligt fordi jeg har brugt en rabatkode.
God service, men deres begrundelse og koncept er ikke helt i top!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det. Jeg købte et paf Isabel Marant støvler i november 2019. Efter at have brugt dem 3 gange, går de op i sygningen. Jeg klager til Farfetch, men de siger at de godkender ikke reklamation. De siger at de er min egen skyld. Hvordan kan det være ens engen skyld, når de går i sygningen (læderet). Jeg vil aldrig anbefale nogen til at købe noget hos dem igen. Det er under alt kritik.