Farfetch Anmeldelser 64.398

4,1

Fantatisk oplevelse at handle på denne website. Jeg bestilte en taske som skulle sendes fra Japan, fik besked om at den ville ankomme d.30/12 men var her allerede d.28 og var som forventet i super læ... Se mere

Rigtig god oplevelse at handle på Farfetch. Nemt at bestille og ordren var hurtigt fremme jeg bestilte samme vare i to forskellige str. da jeg var i tvivl, sendte derfor den retur som ikke passede. De... Se mere

Min Macintosh-frakke ankom efter få dage og i forventet god kvalitet. Dog blev jeg af Farfetch stillet i udsigt at den ville ankomme tidligere - på en dag, hvor jeg derfor arbejdede hjemme og ventede... Se mere

Super god service. Hurtig til at ekspedere, tage returvarer tilbage og tilbageføre penge ved retur. Største minus er, at UPS ikke leverer som aftalt. Der er aftalt hjemmelevering. Vi er tre mennesker... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Børnetøjsbutik
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.

4,1

God

64 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Jeg fik aldrig min vare

Jeg købte et produkt hos farfetch med express levering, der skulle leveres indenfor to hverdage. Produktet kom aldrig og jeg blev fejlagtigt informeret af samtlige ansatte hos farfetch, Derudover ville de ikke kontakte leverandøren, men bad mig stå for at kontakte leverandøren og producenten, hvilket burde være deres ansvar, da jeg er deres kunde. Jeg fik ikke min vare og jeg er meget utilfreds med den ikke eksisterende kundeservice, mangel på korrekte oplysninger og fejlagtige informationer. Jeg vil ikke anbefale folk at handle igennem farfetch.

1. april 2019

God oplevelse og hurtig levering

Handlede for første gang på Farfetch for en uge siden - god oplevelse og hurtig levering.
Jeg bestilte fredag og modtag min vare den efterfølgende fredag dvs. 7 dage efter. Der blev undervejs sendt mails med opdateringer og jeg kunne ligeledes følge min ordre på Farfetch.com og på min Farfetch app. Priserne kan være lidt højere end hos andre netbutikker og jeg kunne godt tænke mig at der fulgte en kvittering med i forsendelsen (denne forefindes kun pr. email), men til gengæld fandt jeg en vare som ellers var totalt udsolgt i min størrelse, så alt i alt en god oplevelse. Jeg vil helt sikkert handle der igen

9. marts 2019

Super oplevelse

Bestilte et OFF-WHITE bælte fra deres side den 1. marts, og valgte at betale 150kr ekstra for at få det express-leveret. Ordrebekræftelsen kom med det samme, og de skrev at min pakke ville komme mellem den 4. - 7. marts. Allerede den 4. marts får jeg en automatisk besked på min telefon om at pakken vil blive leveret på min adresse mellem klokken 8 - 17. Jeg var dog lidt nervøs for hvad de ville gøre hvis ikke jeg var hjemme, når de kom med pakken, for man kunne vælge at skulle hente den et andet sted, hvis man allerede med sikkerhed kunne sige at man ikke var hjemme. Jeg havde dog ikke hørt så godt om at vælge det, så jeg tog chancen, og de kom heldigvis med den ved 16:30- tiden, hvor jeg var hjemme.
Jeg er super glad for mit køb, og har intet dårligt at sige om deres side, man kan 100% stole på den!
(Jeg vil dog sige at priserne derinde er lidt dyre, men det var alligevel det hele værd)

5. marts 2019

Ingen problemer her

Ingen problemer her!
Købte en Balenciaga hoodie med hurtig levering! Dette var den 20 december og fik den allerede den 21. Den vidste sig så ikke at passe så sendte den retur, dog på en forkert måde, men det blev hurtigt læst over kundeservice! Så intet at komme efter ved Farfetch! Super service og levering som lovet!

26. december 2018

Fartech har trukket det fulde beløb

Fartech har trukket det fulde beløb - og ingen sko modtaget
Fartech har trukket det fulde beløb på min konto for et par Nike zoom fly sp løbesko, selvom der var 30% rabat. Jeg har ikke modtaget hverken ordre eller sko. De har trukket 1490,18 kr og skoen var sat ned til 945 kr. Tilbud ses stadig på deres hjemmeside.

19. december 2018

Advarsel om Farfetch og Mqueen

Vi bestilte et par Mqueen sko som desværre er gået i stykker i juni og skoene er fra Maj samme år. Vi har med billeder gjort opmærksom på problemet og efter et par mail fra Farfetch om evt. løsning har vi intet hørt om hvad vi nu skal gøre. Det er frustrerende at der ikke er nogen som vil tage sig af sagen. Vi handler meget på nettet og må hermed fraråde at købe Mqueen og ikke at købe igennem Farfetch overhovedet. Det virker som svindel og humbug. Der er ingen tvivl om at penge retur eller nye sko burde være løsning på denne sag. Nu skriver de på sagen at18.12.2019 skoene er leveret retur, men der er ingen penge kommet. Det er helt galt det her Vh Michael Søndergaard.

18. december 2018

kommer aldrig igennem

Har prøvet at bestille derinde flere gange.
Første gang gik alt perfekt de efterfølgende 3 gange jeg har prøvet har de annulleret min ordre uden grund nogle dage efter jeg har angivet den.
Og det er intet med min bank der måske har lukket for store køb eller noget for det ringede jeg og tjekkede op på.
Forsøgte så at ringe til farfetch’s kundeservice og de smed røret på 2 gange.

Det var mit sidste forsøg på at handle ved dem. Prøver aldrig igen.

(Skal siges præcis samme skete for min veninde og min kæreste der prøvede at købe noget derinde)

15. december 2018

Jeg er meget tilfreds!

Jeg er meget tilfreds!
Bestilte en Stoned Island trøje til sønnike.
Den kom hurtigt og pengene blev først trukket da den var afsendt.
Havde læst deres trustpilot anmeldelser inden - så var en smule skeptisk.
Men... Mine varmeste anbefalinger!!!!!

19. november 2018

Virkelig virkelig dårlig kundeservice

Købte et par Nike tn fra deres side i Juni og efter 2 uger ca var hele bunden på den ene sko allerede ved at falde af og en af air max puderne var punkteret og havde ikke brugt dem specielt meget, så skrev til dem den 11. August og klagede over de allerede var gået istykker og sendte dem fine billeder hvor man kunne se alle skaderne. Det ender med jeg bliver bedt om at sende skoene tilbage og det blir så gjort. Nu det så den 9. November og det er 3 måneder siden at jeg sendte skoen og har stadig ikke fået mine sko eller penge tilbage fra dem og de bliver ved med at sige at de snakker med Nike eller sådan. virkelig dårlig kundeservice og vil fraråde alle til at handle med dem igen...

9. november 2018

Jeg bestilte et par Gucci-sko for 1 år…

Jeg bestilte et par Gucci-sko for 1 år siden til ca 3-4 tusinde og de var for store så sendte dem tilbage og jeg fik hverken pengene igen eller skoene tilbage. Jeg skrev og ringede til Farfetch men de fattede nada så gav op

Min veninde bestilte en hoodie til 5,3k for 1 måned siden og hun har ikke modtaget noget. Mega uaaceptabelt

23. oktober 2018

Jeg skulle købe en gucci kimono

Jeg skulle købe en gucci kimono, men den afviste kortet, det synes jeg sgu
det er for dårligt, jeg synes det er virkelig dårligt service. Jeg tjekkede inden jeg købte om jeg havde råd, og jeg havde 71000 på kontoen. Håber lidt i kan se mit problem. See ya in hell

14. september 2018

Ikke modtaget refund

Jeg købte er par sko der var 70% på så købte dem der var en tilbage dagen efter rape jeg at vide de ikke har dem mere og mine penge var trukket også får jeg besked jeg vil modtage pengene inden for 10 dage her lidt over 20 dage senere har jeg ikke modtaget de 1050kr som jeg syntes er dårlig stil de svare ikke pp mail eller noget være ***l

23. august 2018

dårlig service

dårlig service! bestilte et par raf simons stan smith i sidste uge, og efter 5 dage får jeg så en mail at min ordrer er annulleret pga de ikke er på lager.
så en uge efter er samme model på tilbud bare en halv str større, så jeg bestiller den, hvor den så efter 2 dage bliver annulleret pga de ikke er på lager!! alt for dårligt, og at jeg så skal prøve de 2 gange på 1,5 uge.. alt for dårligt!!

2. august 2018