Farfetch Anmeldelser 64.392

4,1

Fantatisk oplevelse at handle på denne website. Jeg bestilte en taske som skulle sendes fra Japan, fik besked om at den ville ankomme d.30/12 men var her allerede d.28 og var som forventet i super læ... Se mere

Rigtig god oplevelse at handle på Farfetch. Nemt at bestille og ordren var hurtigt fremme jeg bestilte samme vare i to forskellige str. da jeg var i tvivl, sendte derfor den retur som ikke passede. De... Se mere

Min Macintosh-frakke ankom efter få dage og i forventet god kvalitet. Dog blev jeg af Farfetch stillet i udsigt at den ville ankomme tidligere - på en dag, hvor jeg derfor arbejdede hjemme og ventede... Se mere

Super god service. Hurtig til at ekspedere, tage returvarer tilbage og tilbageføre penge ved retur. Største minus er, at UPS ikke leverer som aftalt. Der er aftalt hjemmelevering. Vi er tre mennesker... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Børnetøjsbutik
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.

4,1

God

64 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Køb aldrig på denne hjemmeside - Farfetch

Har købt et par læderbusker for et år siden. Har ikke brugt dem ret meget, men nu er de gået i stykker.
Der er 2. års reklamationsret i Danmark.
Farfetch mener ikke de har nogen form for forpligtigelse da varen er købt for mere end 6 måneder siden.
Tænker ikke dette er lovligt, da alle firmaer skal overholde lovgivningen i det land de sælger varen.
Så mega dårlig service.
Hold jer langt væk fra FARFETCH

16. november 2021

Ringe virksomhed og ringe kundeservice

Jeg købte og modtog et par Jordans sko fra Farfetch. Blot 2 måneder senere, var skoen ødelagt i hælen og ikke fra slid. Dette gjorde at jeg kontaktede Farfetch kundeservice, som bad mig sende billeder af skaderne. Denne samtale har stået på i over en måned nu og det eneste de gør, er at påstå at de ikke kan åbne filen, da jeg først sendte den som ZIP-fil. Efterfølgende har jeg sendt billederne som PDF-fil 4 gange til dem, som de har bedt mig om, men får intet svar.

Hold jer væk...

12. oktober 2021

De prøver at snyde en

De prøver at snyde en

Jeg købte en Marc Jacobs skuldertaske juli 2020 . Som vi alle ved så er der 2 års reklamation på den . Remmen på tasken er gået i stykker .

Jeg kontakter dem , sender billeder . Til det svar de at pga tasken er købt for langt tid siden så kan de hverken sende en ny eller give pengene tilbage . Men de vil måske betale for at få den lavet hos en specialist . Men inden da skal jeg først finde ud af hvad de vil have for den og måske kan de ikke dække det hele .

Jeg skrev at den er købt juli sidste år og det ikke var fair , så gammel er den ikke .

Jeg har nu oprettet en sag hos forbruger klagenævnet Europa og vil anbefale alle at gør det hvis I bliver snydt .

Det er gratis og jeg forventer at få mine penge tilbage .

Jeg skal aldrig aldrig handle der mere !

26. august 2021

Har købt fra Farfetch to gange

Har købt fra Farfetch to gange, og begge gange har der ingen problemer været.
2. gang havde butikken desværre sendt den forkerte str. men ringede til dem , kom hurtigt igennem og de fik bestilt afhentning. 2 dage efter var pakken hentet og 3 dage efter havde jeg fået mine penge retur. :)
Derudover fik jeg en rabatkode, fordi der var lavet en fejl. Super service.

29. juli 2021

Hold jer væk fra denne virksomhed

Hold jer væk fra denne virksomhed! Deres kundeservice er slet ikke eksisterende. Der går sometider uger mellem de svarer, hvis de overhovedet gør det. Samtidig har jeg købt en jakke ved dem til flere tusinde, hvor syningerne efter 2 måneders brug var gået op flere steder. De vil intet gøre, da de siger, at de således ikke vil have nogen indtjening på jakken... Vil aldrig kunne anbefales

17. juni 2021

Jeg anbefaler IKKE at handle her

Jeg anbefaler IKKE at handle her. De sender defekte tasker - og når man så kontakter dem får man at vide at det kan de ikke hjælpe med. Virkelig dårlig service og det er jo ikke en billig taske jeg har købt! Utroligt at et firma kan slippe afsted med at snyde deres kunder. Køb din taske et andet sted!

23. maj 2021

I recived the wrong item

8. april 2021

Hello,

Thank you so much for taking the time to share your feedback. We’re sorry to hear that you weren’t satisfied with your recent shopping experience.

We see that a member of our Customer Service team is already looking into this issue for you. We’ll gladly share your feedback with our teammate to make sure that the proper care and attention are given to this case.

FARFETCH

Seriøs dårlig stil

Seriøs dårlig stil.
Skal købe et par sko til €190 + €10 i shipping. Alt i alt €200 hvilket bør være 1500 kr +/- et par kroner.
Da jeg skal trykke godkend, står der pludselig 2.533 kr 🤬🤬
Vi prøvede flere gange, og hver gang med samme resultat.
Fusk hele vejen igennem!!!!!

21. marts 2021

Hello Bob,

Apologies as we currently don't have any Customer Service Support in Danish.

We always show our customers the best price available for the shipping destination chosen. In this specific situation, it might have happened that the item was being sourced from a partner boutique that was selling it for 190 EUR, and as this might have gotten sold out in that partner, we provide the next best price available, which came up to 2.533 KR.

Since we don’t have access to your account details here, we kindly invite you to send an email with the subject “Trustpilot Review: Pricing issue” to customerservice@farfetch.com. We’ll gladly help resolve any remaining issues.

FARFETCH​​

God service hele vejen igennem!

Alt gik perfekt! Fra bestilling, til den hurtige levering - god information hele vejen igennem. Skoene jeg købte, var ikke til at få andre steder, og blev sendt fra USA, jeg havde dem i hånden 3 dage efter.
- Fuldt ud tilfreds med mit køb.

15. marts 2021

Undre mig meget over en Chanel taske…

Undre mig meget over en Chanel taske som Normalt koster 20.000 kr kan KOSTE 73.000 kr på jeres side?? Det er jo helt til grin. I må sku få bedre styr på priserne på siden nogle af dem er helt hen i vejret jo.

10. marts 2021

Hello Kikki,

Thank you so much for taking the time to share your feedback. We’re sorry to hear that you weren’t satisfied with our pricing.

At Farfetch, you are shopping pieces from our luxury brands and partners around the globe, expertly curated for you by our team. Prices are determined by each Farfetch partner, therefore the price of the same item may vary depending on your location and where you order an item from.

For additional information, I ask you to please refer to https://www.farfetch.com/payment-and-pricing/ , or send us an email with the subject “Trustpilot Review: Farfetch Pricing” to customerservice@farfetch.com.

FARFETCH

Ville ikke råde jer til at handle her…

Ville ikke råde jer til at handle her jeg fik ikke nogen ordre bekræftelse så det endte med jeg stod med 4 pakker hvor jeg kun skulle bruge den ene og måtte sende de andre retur og fik ikke pengene for den fyre fragt retur

5. marts 2021

Hello ea elskeren fifanørden Eriksen,

Apologies as we currently don't have any Customer Service Support in Danish.

Since we don’t have access to your account details here, we kindly invite you to send an email with the subject “Trustpilot Review: Order nr” to customerservice@farfetch.com. We’ll gladly help resolve any remaining issues.

FARFETCH​​

Godt

Det er virkelig godt og god ladvering på 2 dage først var vi bange for at det ville være fake men det er godt.

11. februar 2021

2x fejllevering på 2 uger

Har bestilt en taske til 5.600 kr. Modtager en anden taske til 3.900 - de hæver det fulde beløb. I kontakt med kundeservice, får returneret tasken og får også pengene tilbage. Bestiller tasken igen. Og får igen leveret den forkerte taske.

8. februar 2021