Fantatisk oplevelse at handle på denne website. Jeg bestilte en taske som skulle sendes fra Japan, fik besked om at den ville ankomme d.30/12 men var her allerede d.28 og var som forventet i super læ... Se mere
Rigtig god oplevelse at handle på Farfetch. Nemt at bestille og ordren var hurtigt fremme jeg bestilte samme vare i to forskellige str. da jeg var i tvivl, sendte derfor den retur som ikke passede. De... Se mere
Super god service. Hurtig til at ekspedere, tage returvarer tilbage og tilbageføre penge ved retur. Største minus er, at UPS ikke leverer som aftalt. Der er aftalt hjemmelevering. Vi er tre mennesker... Se mere
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Storbritannien
- customerservice@farfetch.com
- www.farfetch.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Mega god oplevelse hos farfetch.
Mega god oplevelse hos farfetch.
Bestilte et par sko søndag aften, og de blev leveret onsdag eftermiddag. Meget hurtigere end jeg havde turdet håbe på, til trods for at de blev sendt fra USA

Forkert produkt
Levering, køb osv går smertefrit.
Men største skuffelse, når man smider 3000 på en prada nøglering.
At det så er den forkerte man får tilsendt.

Besvarelse fra Farfetch
Always the best brands and service
Always the best brands and service, love this :)

Pas på! Usande tilbud/kampagner
Jeg har nu observeret at de har varer stående med 60% tilbud i månedsvis.. således afspejler prisen ikke et tilbud som sådan, men den faktiske permanente salgspris.. det er en skam, fordi det forårsager at jeg ikke er interesseret i de varer som konstant er på tilbud, da der jo således slet ikke er tale om et tilbud, men et visuelt bedrag.. pas på med at handle deres såkaldte "tilbud" fordi i kan forvente at det nogle gange er den faktisk salgspris, og at det i virkeligheden slet ikke er et tilbud af tidsbegrænset karakter

0 stjerner fra mig til FARFETCH
Kontaktede kundeservice den dag de senest havde sagt de ville levere de bestilt varer. Skulle bruge dem til en fødselsdag dagen efter. De kunne ikke svare på hvor mine varer var, ej heller hvorfor ingen havde skrevet til mig. Har derefter fået mails om at de bestilte varer ikke kunne leveres og at de ville søge om en refund af mine penge. Jeg kan stadig bestille de samme varer online så jeg er meget forundret. Har skrevet til kundeservice mange gange og får identisk svar tilbage, uden svar på mine spørgsmål. Fejl sker, men måden en virksomhed håndterer dem er meget forskellig. 0 stjerner fra mig til FARFETCH.

Besvarelse fra Farfetch
Super hurtig levering og så endda lige…
Super hurtig levering og så endda lige op til jul

Købte en Saint Laurent taske fra
Købte en Saint Laurent taske fra Farfetch, som koster et pænt beløb - derfor forventer man naturligvis en vis standard.
Tasken ankommer i en ganske normal papæske, hvori tasken ligger i en dustbag der er i stykker. Ingen original Saint Laurent æske, som man ellers ville forvente.
Tasken afspejler ligeledes indpakningen - ikke særlig luksuriøs. Tasken ser brugt ud og har en ridse på fronten af tasken. Det er simpelthen SÅ ærgerligt.
Jeg kontakter Farfetch, hvor de arrangerer en afhentning af tasken således den kan sendes retur. De kan ikke tilbyde andet, hvilket er ærgerligt, da jeg faktisk gerne vil beholde tasken.
Generelt set ligner det at deres varer på Farfetch er 2. sortering. Simpelthen så håbløst. Handler aldrig på Farfetch igen - der findes mange andre gode forhandlere, som har en meget højere standard og kvalitet!

Excellent product
Excellent product, but very difficult to order, resulting in me receiving 2 training suits instead of 1.

Ingen hjælp ved reklamation
Jeg købte en taske fra Proenza Schouler White Label for 3 måneder siden, men den er desværre allerede gået i stykker på ydersiden, på trods af at jeg passer på den. Jeg sender en reklamation til Farfetch men får bare af vide, at de ikke har set problemet før og de derfor ikke kan hjælpe mig. Synes det er ærgerligt at bruge mange penge på en taske, hvis man ikke kan forvente, at den holder i længere end tre måneder.

Fin oplevelse
Fin oplevelse, god pris. Lidt dyr levering. Kom efter en uge- ok

Besvarelse fra Farfetch
Dyr taske, ødelagt lynlås - ingen reklamation
Jeg har købt en Moschino pusletaske og den har jeg været meget glad for. Den er helt fin og kom til tiden. Vi bruger den én gang hver uge, hvor min datter går til babysvømning. Lynlåsen går i stykker og jeg skriver til Farfetch for at få en reklamation på tasken. Det kan desværre ikke lade sig gøre, da lynlåsen gælder under alm. wear and tear, som de skriver.
Jeg forventer at lynlåsen på en dyr taske kan holde i 2 år. Så hvis du har det ligesom mig, så skal du måske købe et andet sted fra, hvor du kan få en reklamation, hvis uheldet er ude.
God dag.

Besvarelse fra Farfetch
Easy to order and Quick delivery.
Retur no e funcțional...no și po fare…
Retur no e funcțional...no și po fare retur con plaforma online..fino adeso o mandato 2 mail e niete
Hurtig ekspedition og god løbende…
Hurtig ekspedition og god løbende information om varens vej til mig. Super produktkvalitet
Super service, lyn hurtig levering, handler der gerne igen og igen 🥰
Kunne ikke bytte eller få pengene…
Kunne ikke bytte eller få pengene tilbage for en Stone Island trøje købt til min søn i gave med den begrundelse at der var gået mere end 14 dage siden vi havde modtaget den . Vi havde 3-4 uger før fødselsdagen for at være sikre på at den ankom til tiden. Alle markater etc sidder på og de ha endda den rigtige størrelse på lager .. utroligt

Pas på!!
Pas på!!!
Jeg returnerede for over en måned siden en taske og har stadig ikke fået mine penge... Jeg har kontaktet både Farfetch og UPS flere gange og får hver gang et standard svar. Min mand arbejder ved politiet med økonomisk kriminalitet og ser desværre flere og flere af denne type sager.
Jeg handler ikke hos Farfetch en anden gang og fraråder alle at gøre det.

Besvarelse fra Farfetch
Min Macintosh-frakke ankom efter få…
Min Macintosh-frakke ankom efter få dage og i forventet god kvalitet. Dog blev jeg af Farfetch stillet i udsigt at den ville ankomme tidligere - på en dag, hvor jeg derfor arbejdede hjemme og ventede forgæves. Fedex havde dog god kundeservice - ja talte med en ægte person, som hjalp med at give chaufføren nye desinner ift afleveringen.