Familietapeter Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 52 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med produkternes kvalitet, især tapeterne, som ofte beskrives som flotte, smukke og nemme at arbejde med. Mange fremhæver også det store udvalg og den gode service, hvor medarbejderne er hjælpsomme og hurtige til at yde assistance. Forbrugerne er generelt meget tilfredse med deres køb og den samlede oplevelse. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstiden, som i flere tilfælde var længere end forventet, selv ved valg af ekspreslevering. Der var også enkelte tilfælde, hvor det modtagne produkt ikke stemte overens med onlinebilleder eller havde fejl, såsom forkerte mål eller produktionsfejl. Nogle bemærkede også, at tapetet ikke var af den forventede kraftige kvalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, især tapeterne, som mange finder smukke og af... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering, der... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten og fremhæver ofte det store udvalg af tapeter i god kvalitet,... Se mere

Order

Mennesker rapporterer negative oplevelser med ordrer, især vedrørende leveringstider og forsendelse. Kunder... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og gode service. Forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Der er et meget flot udvalg og jeg synes priserne er meget rimelige samlinger med andre. Jeg savnede tydligere angivelse af leveringstid og bekræftigelse kom ikke med det samme. Så var i nogle dage... Se mere

syntes det knap så fedt man bestiller noget ovenikøbet med express levering, så det over 10 dage om at komme , jeg syntes det mindste man kan gøre er at selv melde ud det forsinket og ikke mig der ska... Se mere

Nemt at vælge produkt. God kvalitet. Leveringstid lidt længere end man forventer, når det kommer fra Sverige.

Jeg havde bestilt et stk tapet, men da det kom, stemte målene ikke. Kontaktet kundeservice, og forklarede situationen for dem. Skulle ikke sende varen retur, selv om jeg får en ny tapet med de rette m... Se mere

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,1

Det tager meget længere tid end der…

Det tager meget længere tid end der bliver skrevet når man bestiller desværre,har ventet siden d 26/9 på en rulle tapet og har fået at vide det kan hentes i dag d 10/10 så nu kan vi ENDELIG få vores køkken færdigt.

7. oktober 2025

Hej,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden – det ska normalt inte ta så lång tid. Vi är glada att din tapet nu har kommit fram och att du kan färdigställa ditt kök. Vi reserverar oss för eventuella förseningar som ligger utanför vår kontroll, vilket gjort att leveransen tagit något längre tid för dig.

Vänliga hälsningar,
Familjetapeter

Der er et meget flot udvalg

Jeg savnede tydligere angivelse af leveringstid og bekræftigelse kom ikke med det samme. Så var i nogle dage i tvivl om jeg fik varen og hvornår. Leveringstiden var 8 dage. Det er for lang tid
Men varerne er fine selvom farven på skærmen snyder og jeg ikke kan bruge den ene tapet. Og det virker uoverskueligt at retunere

6. oktober 2025

Hurtigt

Hurtigt
Det jeg ønskede
Leveringen med UPS kunne have været bedre

29. august 2025

Besvarelse fra Familietapeter

Hej, mange tak for din feedback. Det glæder os, at du har modtaget den vare, du ønskede, og at leveringen gik hurtigt. Vi beklager, at oplevelsen med UPS ikke helt levede op til forventningerne, og vi tager din kommentar med i vores videre arbejde.

Med venlig hilsen,
Wallpassion

Pakke ikke sendt fra Familietapeter

D. 22/8 bestilte jeg en række tapetprøver, der ikke er gratis. D. 25/8 modtager jeg en besked fra UPS om, at leveringsdatoen er 26/8.
I dag d. 5/9 har jeg stadig ikke modtaget pakken og hos UPS kan man se, at det har de heller ikke - der er kun oprettet en såkaldt "etikette".

5. september 2025

Hej Charlotte,

Vi sendte ordren den 25/8 med Posten, og vi beklager, at kuverten ikke er nået frem i tide. Vi sender naturligvis nye prøver til dig nu. Vi har kontaktet dig vedrørende dette.

Familietapeter

Fejlproduceret maling.

Købt tapet flere gange. Det fungerer godt.
Købt maling denne gang, der skulle matche tapet.
Malingen var helt off, både i farve og kvalitet - som flydende plastic. Helt klart for ringe kvalitetskontrol.
Det erkendes heldigvis af kundeservice og jeg får noget nyt tilsendt. Men at det er mig der skal holde fast i, at det kræver malingsgrunder for at overmale den forkerte maling på væggen er ikke betryggende.

18. august 2025

Hej Jens,

Tack för att du hörde av dig. Vi beklagar verkligen att det blev fel färg i den första sändningen. Som du nämner skickade vi den korrekta färgen direkt därefter, och vi hoppas att du är nöjd med resultatet.

Vi återkommer till dig angående din fråga om grundfärg så snart vi har ett svar.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Med vänliga hälsningar,
Familjetapeter

Fin hjemmeside, men lang leveringstid

Bestilte tapet søndag formiddag, og betalte ekstra for hurtig levering (2-3 dage). Først onsdag aften bliver pakken afsendt fra “Familietapeter”. Nu er det fredag aften, og jeg har stadig ikke modtaget mit tapet, men pengene har de skam trukket. Så vidt jeg kan se, befinder pakken sig stadig ved UPS pakkecenter i Glostrup, hvor status på forsendelsen er, at pakken er forsinket. Så det tapet kommer ikke op i weekenden, som planlagt!
Så… bestil i RIGTIG god tid og betal ikke ekstra for hurtig levering - de sender det alligevel ikke hurtigt.

22. august 2025

Hej,

Jeg kan nu se, at du har modtaget din pakke. På produktsiden fremgår der altid en cirka angivelse af, hvor lang tid det tager, før varen afsendes fra vores lager. Herefter kommer den leveringstid, der hører til det fragtvalg, du vælger i kassen.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis leveringen tager længere tid end forventet, især når man planlægger et projekt. Vi arbejder løbende på at forbedre informationen på siden og sikre så hurtig en levering som muligt.

Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig gerne.

Familietapeter