Familietapeter Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 52 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med produkternes kvalitet, især tapeterne, som ofte beskrives som flotte, smukke og nemme at arbejde med. Mange fremhæver også det store udvalg og den gode service, hvor medarbejderne er hjælpsomme og hurtige til at yde assistance. Forbrugerne er generelt meget tilfredse med deres køb og den samlede oplevelse. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstiden, som i flere tilfælde var længere end forventet, selv ved valg af ekspreslevering. Der var også enkelte tilfælde, hvor det modtagne produkt ikke stemte overens med onlinebilleder eller havde fejl, såsom forkerte mål eller produktionsfejl. Nogle bemærkede også, at tapetet ikke var af den forventede kraftige kvalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, især tapeterne, som mange finder smukke og af... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering, der... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten og fremhæver ofte det store udvalg af tapeter i god kvalitet,... Se mere

Order

Mennesker rapporterer negative oplevelser med ordrer, især vedrørende leveringstider og forsendelse. Kunder... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og gode service. Forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Der er et meget flot udvalg og jeg synes priserne er meget rimelige samlinger med andre. Jeg savnede tydligere angivelse af leveringstid og bekræftigelse kom ikke med det samme. Så var i nogle dage... Se mere

syntes det knap så fedt man bestiller noget ovenikøbet med express levering, så det over 10 dage om at komme , jeg syntes det mindste man kan gøre er at selv melde ud det forsinket og ikke mig der ska... Se mere

Nemt at vælge produkt. God kvalitet. Leveringstid lidt længere end man forventer, når det kommer fra Sverige.

Jeg havde bestilt et stk tapet, men da det kom, stemte målene ikke. Kontaktet kundeservice, og forklarede situationen for dem. Skulle ikke sende varen retur, selv om jeg får en ny tapet med de rette m... Se mere

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,1

En uheldig oplevelse - fin kundeservice

Jeg fik leveret et tapet med fejl på 50 % af rullerne.
Det klagede jeg over. Der gik meget kort tid, før jeg hørte fra firmaet. De beklagede - tilbød mig nye ruller - det var jeg ikke interesseret i, men så fik jeg i stedet 50% tilbage af købssummen. Det er jeg tilfreds med.
Fin kundeservice - der vejer op for en uheldig oplevelse.

26. marts 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din feedback! Vi er selvfølgelig kede af, at du modtog tapet med fejl, men vi er glade for at høre, at du er tilfreds med løsningen og vores håndtering af sagen. Din oplevelse betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den 😊

Familjetapeter

Bad om hurtig levering og varen kom…

Bad om hurtig levering og varen kom efter 7 dage.

21. april 2026

Hej,

Tak for din feedback. Tapetet, du har bestilt, har en leveringstid på 7-10 dage fra vores leverandør. Herefter tilkommer 2-3 dage med ekspreslevering, som du har valgt. Vi beklager, hvis informationen har været uklar.

Familjetapeter

Glimrende service men dårlig hjemmeside

Modtog mine varer hurtigt og uden besvær, og til en fornuftig pris, men hjemmesiden er sat op på uhensigtsmæssig vis uden mulighed for at gemme sin favorit-liste på tværs af devices. Når man tilføjer produkter til sine favoritter er der heller ikke thumbnails, så man er nødt til at gå ind på hvert enkelt produkts link for at se hvilken type tapet man har gemt for at sammenligne. Hjemmesiden kunne gøres bedre, men alt andet er fint.

14. april 2026

Besvarelse fra Familietapeter

Hej Justine! Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at leveringen fungerede smidigt. Vi tager dine synspunkter om hjemmesiden og favoritterne med os for at forbedre oplevelsen fremover.

Kundeservice, Familietapeter

Fint tapet

Fint tapet, god kvalitet, flinke og søde ansatte/ ejer. Kan bestemt anbefales 💪🤗

31. marts 2026

Hej,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med os!
Hjertelig velkommen tilbage!

/Teamet hos Familietapeter

Leveringstid meget længere end lovet

Leveringstid på 5-6 dage som lovet i mail viser sig at være 5-6 dage til at ekspedere ordren og derefter 5-6 dage til at levere.....
Da jeg påpeger at informationen om leveringstiden bør ændres på hjemmeside og ordrebekræftelsen til kunderne, så den korrekte leveringstid fremgår, fremsender virksomheden et standard "beklagelsessvar" på engelsk, selvom kommunikationen tidligere havde været på svensk.

15. april 2026

Hej Mene,

Tack för din återkoppling och för att du uppmärksammar detta.

Vi beklagar verkligen att leveranstiden upplevdes som missvisande. Det är värdefull feedback som vi tar med oss för att bli bättre.

Vi ber också om ursäkt för att du fick ett svar på engelska trots tidigare kommunikation på svenska, så ska det självklart inte vara.

Vänliga hälsningar,

Scam

Scam
Jeg har betalt ekstra for at få varen leveret hurtigt og efter 10 hverdage er det stadig ikke afsendt.
Man kan betale ekstra for at varen kommer indenfor 1-2 dage, men så først ved check out, står der “sender om 7-10 dage. Scam!

1. april 2026

Besvarelse fra Familietapeter

Hej! Tak fordi du kontakter os og deler din oplevelse.

Valget med 1–2 dages levering vedrører selve fragttiden og lægges altid oveni produktets angivne leveringstid. Det betyder, at hvis en vare har en længere håndteringstid, før den sendes, vil den hurtigere levering først gælde derefter.

Vi beklager, hvis dette har været uklart eller kunnet misforstås i kassen. Tak for din feedback, og du er meget velkommen til at handle hos os igen!

God service 🤩

Hurtigt levering, god service og kvalitet

25. marts 2026

Besvarelse fra Familietapeter

Hej, hvor er vi glade for, at du er tilfreds med din købsoplevelse – hjerteligt velkommen igen!

Teamet hos Familjetapeter

Sååå tilfreds med tapetet

Sååå tilfreds med tapetet. Farve og kvalitet var helt fin og levering kom hurtigt. Så kan varmt anbefales

23. marts 2026

Besvarelse fra Familietapeter

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os meget, at du er tilfreds med os! Varmt velkommen igen!
/Team Familietapeter

Godt udvalg igvhurtig expedition.

Godt udvalg igvhurtig expedition.
Priserne kan gøre at jeg kigger andre steder

5. marts 2026

Hej Mette!
Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores udvalg og den hurtige levering.

Vi forstår samtidig, at prisen er en vigtig faktor, når man vælger, hvor man handler. Vi arbejder altid på at kunne tilbyde et stort sortiment og produkter af høj kvalitet til så gode priser som muligt.

Vi håber, at du alligevel vil kigge forbi os igen i fremtiden!

Hej Kirsten,

Vi beklagar att du inte är nöjd med leveransen. Vi kommer kontakta dig under dagen för att höra mer om vad som har hänt. Tack för din feedback!

embalering uegnet til forsendelse

varene var embaleret så ringe så da jeg modtog pakken var den halvt åben. Et held ingen af varene manglede eller var beskadiget

26. februar 2026

Hej Claus,

Det lyder bestemt ikke godt, at pakken var halvt åben, da du modtog den. Vi beklager dette og tager din feedback alvorligt.

Vi er glade for at høre, at der ikke manglede noget, og at produkterne ikke blev beskadiget. Hvis du skulle opdage noget efterfølgende, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så hjælper vi dig videre.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, fik mit tapet efter 2 dage, og det er virkelig flot 😃😃

25. februar 2026

Hej Lene,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds, og at tapetet kom hurtigt frem. Dejligt at du synes, det er så flot!

Du er altid hjerteligt velkommen igen.

Alt fungerede 🙂

23. februar 2026

Hej Steffen,

Mycket härligt att höra att allt gick bra med din order. Hoppas du blev nöjd med tapeten och vi tackar för din fina feedback. Varmt välkommen åter! :)

Familietapeter

det kom ikke til tiden, og jeg skulle selv rykke for det flere gange

syntes det knap så fedt man bestiller noget ovenikøbet med express levering, så det over 10 dage om at komme , jeg syntes det mindste man kan gøre er at selv melde ud det forsinket og ikke mig der skal rykke.

20. februar 2026

Hej Hamed,

Jeg forstår, at det føles meget frustrerende at have valgt ekspreslevering og alligevel ventet over 10 dage. Det er naturligvis ikke acceptabelt.

Du har helt ret i, at vi burde have informeret dig om forsinkelsen med det samme, i stedet for at du selv skulle kontakte os. Det beklager vi virkelig, og vi har nu tilbagebetalt fragten til dig.

Hej Lisa,

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både hjemmesiden som nem at bruge og leveringen som hurtig. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen igen!

god hjemmeside

god hjemmeside, hurtig levering

3. februar 2026

Hej Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores hjemmeside og den hurtige levering.

Familietapeter

Det man har bestilt kommer ikke og hvis…

Det man har bestilt kommer ikke og hvis man er heldig kommer det måske efter langt tid 🤨.
Service er ikke gode

13. februar 2026

Hej Ren,

Jeg kan se, at vi sendte din ordre inden for 2-5 hverdage, som vi angiver på produktsiden. Vi beklager, hvis leveringstiden blev oplevet som lang.

Vi takker for din feedback og håber, at du blev tilfreds med dine tapeter.

For lang leverings tid

For lang leverings tid
Og man skal selv skrive til dem for at høre hvor en bestilling bliver, der får man så at vide at varen er i rest ordre.

13. februar 2026

Hej Mette,

Vi ser att ordern blivit försenad då tapeten var försenad från leverantör. Vi ber om ursäkt för att du ej blev meddelad i tid. Vi kommer nu kontakta dig för att hjälpa dig med ärendet.

Lynhurtig og effektiv

11. februar 2026

Hei Lise,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som lynhurtig og effektiv.

De bedste hilsner