Fakta Vejgaard Butikken har igennem lang tid været et stort rod og kaos. Efter der er kommet ny ledelse i butikken, har jeg aldrig set så flot en butik alt står flot og der er altid pænt rent, mangl... Se mere

Er så træt af den måde Fakta reklamerer med deres købstilbud. I denne uge var det Ale nr 16 de ikke havde og aldrig havde haft , fik heller ikke senere på ugen , sagde en medarbejder ... sådan er det... Se mere

Hvorfor mangler dit supermarked stadig sikkerhed eller streng overvågning af kunder uden maske? Dine unge arabiske sælgere slipper ind og ser ikke somaliere uden masker. Et rod. Somaliske piger går al... Se mere

Fakta Brøndby Højstens Blvd Elendig butik . Mangler altid varer...som at handle i det gamle Øst Tyskland. Ingen eller forkerte priser. Rodet og nusset butik og små flabet uengageret personale. Gid de... Se mere

1,8

Under middel

fakta gilleleje

fakta gilleleje. i den udsendte avis er der fransk leverpostej 300 g til kun 10 dk men nej er ikke på lager i butik det samme gælder 4 pack tun til 30 dk findes ikke i butik hvorfor sender man avis ud når det ikke er i butikken og dette er ikke første gang skuf ikke kunderne det er os der holder butikken igang

17. maj 2021

Skal desværre give en stjerne ,og det…

Skal desværre give en stjerne ,og det har den fakta på Frederikssundvej 123 Brønshøj er under alt kritik. De to piger der gik rundt i butikken havde ikke maske på og de fik helt tæt på os,så vi havde dem i nakken. Den kom helt op bag os og skulle have cigaretter, selvom vi stod først. Kommer aldrig i den butik mere.

12. maj 2021

Det er kun blevet værre.

Det er ærgerligt med COOP kort, at jeg nu bliver nødt til at tage i Kvivkly i stedet for Fakta, som ellers ligger lige rundt hjørnet (Wittenborggade). Dels oplever jeg som andre kunder, at manglende mundbind ikke er nogen forudsætning for at handle der. Det bliver overhoved ikke påtalt. Brødudvalget er altid på tilbud, hvilket nok skyldes, at sidste salgsdato altid er d.d. Kødvarer er en mangelvare, i dag var der kun hakket oksekød (som også er tæt på sidste salgsdato). Kødvarer i den store montre ved indgang bør ikke købes - selvom sidste salgsdato er længere væk, så er køletemperaturen det samme - langt væk. Ved æg og mælk stilles varerne op direkte i de papkasser, som de er fragtet i. Ugens tilbud til fx økologisk havremælk til 21, 95 - pudsigt nok koster den altså 19,95 på hylden. Var oprindelig rigtig glad for den lille Fakta, men det er blevet rodet, ulækker, fordærvede varer, mangelfuld frugt og grønt, alt for meget sidste salgsdato salg (det er reelt umuligt at købe andet i butikken). Trist men så må det blive Føtex, Aldi eller Kvickly.

10. maj 2021

Manglende brug af mundbind …

Oplevede i går i Fakta nede i Herlev bymidte, at mindst 3 kunder, voksne personer, ikke bar mundbind (den ene havde sit mundbind liggende i kurven),at en personale gik rundt uden, hun "havde glemt sit badge". Personalet bag kassen var ligeglad med at en anden kunde bag mig ikke bar mundbind. Fakta signalerer dermed til kunderne at de ik behøver bære mundbind og bidrager som virksomhed til øget risiko for spredning af smitte og eventuel regional nedlukning af Herlev. Talte med lederen af butikken, lød som han vil følge op på det. Det håber jeg, men indtil videre vil jeg fraråde at handle ind der ...
Mvh Anne-Grete

10. maj 2021

Snyd & svindel i Fakta

Snyd & svindel i Fakta, Virum Torv.
Foretog d.d. Kl. 19.00 handel i Fakta. For 2. gang indenfor 14 dage oplevede jeg, at en varer fandtes på min bon, som jeg ikke havde lagt i kurven og ej heller havde købt. Min mistanke går på, at personalet er instrueret i, at ekstra scanne en eller flere varer, og så håbe på at kunden ikke beder om bonen.
At personalet er uforskammet, når man som kunde så ønsker fejlen rettet, er et andet mega stort problem i Fakta, Virum. Her kender man ikke ordene BEKLAGER eller UNDSKYLD.
Hvis du vil snydes, så fortsæt med at handle i Fakta ellers find et andet sted.

7. maj 2021

Fakta, Niels Olsensvej i Ølstykke

Jeg er simpelthen så træt af at personalet i Fakta, Ølstykke er så dårligt oplært. Det er skræmmende så amatøragtige de er.

I dag gik jeg ind i Fakta for at hæve penge via mit Coop Bank-kort, den unge medarbejder siger "Øh, det ved jeg ikke hvordan man gør, jeg er helt ny" (fair nok, når man er ny). Personen tilkalder så en kollega som assistance og denne person siger så "Øh, Søren sagde forleden at man skal købe noget for at hæve penge" Mit svar var, "Nej, det skal man ikke når det er Coop Bank" Okay, han kan heller ikke finde ud af det. En såkaldt leder bliver så tilkaldt og hun kan så heller ikke finde ud af det - hun ved at der er en eller anden smart knap man skal trykke på, men kan ikke huske hvilken. Under hele dette forløb, har jeg endvidere meddelt dem at der i deres mappe forefindes en vejledning til hvordan man gør, men ak - de har kun side 1 der viser hvordan man sætter penge ind. På et tidspunkt kigger jeg ned mod butikken og ser at der i al den tid, er opstået en temmelig lang kø - det drejer sig om sølle 300 kr. så jeg vælger at sige "ej så køber jeg det her marcipanbrød og hæver 300 over - det her tager for lang tid, der er mega lang kø" Da jeg gik hen til kassen, var der 0 kunder i kø.

Det er ikke første gang jeg oplever problemer med at skulle noget i Fakta, der har at gøre med Coop Bank. Så kære Fakta Ølstykke her er en kæmpe opfordring fra mig.

1. Sørg for at Jeres personale er ordentlig oplært.

2. Sørg for at få HELE den vejledning som Coop Bank har lavet til Jer vedr. forløbet med at indsætte og hæve penge, sat op i kasserne.

1. maj 2021

Fakta frederiksborgvej 73 kbh nv

Fakta frederiksborgvej 73 kbh nv

Sikke en rode butik...ppap og rådne varer tomme hylder...brudt emballage..beskidt..og toppede med kasse medarbejder sad med ear pods og hverken så eller hørte mig....indtil jeg sagde noget....så slog han varer ind ...imens han smsede på mobil....arrgh.....hvad sker der....

1. maj 2021

Corona smitte.

De ansatte i kvaglund esbjerg, er ikke særlig gode til og sørge for at kunder der ikke bære mundbind, bliver bortvist fra forretning, vil lige gøre opmærksom på at det er videre givet til de rette myndigheder, det er en meget ringe holdning til corona situationen i området.

22. april 2021

I Fakta Godthåbsparken

I Fakta Godthåbsparken, Rypehusene 3, 2620 Albertslund kan de ansatte ikke stoppe unge mennesker i at køre på løbehjul og cykel - den venlige unge fakta medarbejder jeg snakkede med sagde at han ikke kendte lovgivningen ift løbehjul og cykel kørsel inde i butikken så defor kunne han ikke rigtigt gøre noget..

13. april 2021

Vildledning med priser.

Fakta Gråsten.

Modtag venligst her min klage over manglende priser og vildledning af priser i butikken i 6300 Gråsten.
Eksemplerne her er bestemt ikke enkeltstående tilfælde, men i dag fik jeg bare nok.
Eksempel 1.
Der står et stativ med Philips elpærer med et stort gult tilbudsskilt hvor der står "Philips 40W classic 40kr"
På stativet står der ingen andre priser, men der er 6 forskellige typer pærer man kan vælge imellem, hvor der på ingen af dem står classic, eller noget andet om typen, så jeg køber 2 forskellige pakker i den tro at de selvfølgelig koster 40kr. da der ingen andre priser er.
Da jeg så kommer hjem, kan jeg se på bonnen at den ene pakke er gået ind til 40kr og hedder classic, mens den anden hedder noget andet og er gået ind til 65kr.
Jeg synes det er et kæmpe svineri at i vildleder sådan med prisen og regner med kunderne bare ikke gider klage, og i gør det hele tiden over alt i butikken.
Eksempel 2.
Lige efter indgangen står der 3 stativer med Mokai, Breezer og Cult shaker.
Den eneste pris der hænger der et et tilbudsskilt med 10kr. for Breezer.
Og lur mig om ikke så de andre koster mere.
De koster nemlig 14kr. nede på en anden hylde.
Så kan man undre sig over hvorfor jeg ikke bare går op til kassen og spørger, men det kan da ikke være rigtigt jeg skal lege detektiv for at finde den rigtige pris på hver anden vare jeg møder.
Desuden mangler der helt priser på hele displays og hylder flere steder i butikken.
For eksempel havde ingen varer i vindfanget priser på.
Alle eksempler er bare det jeg observerede i dag.
Og sådan er det stort set hver gang jeg kommer i butikken.
Jeg kan normalt godt lide at handle i Fakta, men jeg synes efter hånden det er en træls oplevelse, når man skal lege detektiv for overhovedet at finde en pris, eller for at finde ud af om i tager r**** på en.

7. april 2021

Fakta Broager

Fakta Broager. Så han man også oplevet det. Står i kø i lang tid, og da jeg endelig kommer hen til kassen siger én eller anden ungarbejder at jeg skal gå over til den anden kasse. Og så kan jeg ellers stå i kø igen. Jeg har aldrig oplevet et lavere niveau tidligere. Man kan godt få den tanke at der er noget galt med den ungarbejder...

4. april 2021

Fakta, øv!

Fakta, Lundehus, Østerbro, var et godt sted at handle, men ak, ved ikke hvor de tidligere medarbejdere blev af indenfor de sidste 9 måneder. Men standarten er meget faldende, almindelige varer mangler, champignon, børne vådservietter, æg, store køkkenruller mm. Derudover er er tonen meget arrogant når man spørger om noget, den var altid venlig og tjenstvillig tidligere! Ærgeligt!

2. april 2021

Fakta, Niels Olsensvej i Ølstykke

Jeg er i dag blevet smidt ud af butikken, grundet at jeg ikke kan bære mundbind. Ingen forståelse for at jeg er fritaget og den stakkels unge pige der skulle fortælle mig dette, var bestemt heller ikke interesseret i at hjælpe mig, hvis jeg nu tog mundbind på og besvimede. Jeg gik straks ud og ringede til politiet, som desværre ikke kunne stille noget op, da brugsuddeler åbenbart selv må bestemme hvem de vil have ind i butikken. Sætter aldrig mine ben i den butik igen, med eller uden bevis for min fritagelse.

2. april 2021

Jeg er godt træt af Fakta i kochsgade

Jeg er godt træt af Fakta i kochsgade, 5000 odense C. De har sjældent fyldt op på hylderne, ingen af de ansatte ved noget om noget som helst når man beder om hjælp, og der er aldrig nogen der smiler. Frugt og grønt afdelingen bugner af slatten fødevare og mugpletter. Sidste gang jeg var der om aftenen, gik der en pige med tørklæde rundt, som slæbte fødderne hen over gulvet i sine klipklapper, og snakkede med en veninde, imens hun rodede i "bland-selv-slikket"... det gik længe før jeg fandt ud af hun arbejdede der, og skulle betjene kassen som jeg stod og ventede ved. Efter noget tid kom hun til kassen, og da jeg spurgte om hun havde en bestemt vare, kunne hun kun sige "det ved jeg ikke noget om"... jeg opgav yderligere, og valgte at handle i Aldi på den anden side.. det er vi flere der gør nu.
Jeg var ikke engang halvvejs ude af butikken, da medarbejderen fik placeret sin veninde tæt på kassen, så de kunne knævre videre, så hun slap for at arbejde. Veninden lignede ikke en ansat, da hun stod i overtøj.
Jeg orker ikke fakta mere, bliver trist og skuffet hver gang. Savner service, friske varer og generelt at de HAR nogle varer.
Men Aldi sku god, de har tjek på sagerne.

1. april 2021

Ingen annoncerede varer

Nu er det slut med fakta....igen har de ikke de annoncerede varer i butikken..i denne uge royal ipa til 50 kr for 12 men nej selvfølgelig har de dem ikke prøvet 3 butikker men nej og de unge ansatte siger bare jeg ved ikke noget om noget ..der er grund til at fakta dage er talte jeg er færdig med dem i hvertfald

26. marts 2021

Ikke de lovede varer

Har igen igen været i Fakta for at handle tilbud, men som sædvanlig er de ikke i butikken, kørte så til den næste, og det var det samme, de har aldrig de tilbud de har i avisen.
De kunne lære noget af Rema og Netto, man undre sig over at de næsten altid har de annoncerede varer.

Jan Aalborg

20. marts 2021