Hurtig reaktionstid på kundehenvendelser. Har brugt fynske Facit Bank de sidste 4 år. Har indestående op til grænsen for indskydergarantiordningen. Fornyelse har fungeret fint alle gangene.... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Fantastisk bank
Facit Bank = en bank hvor alt bare har fungeret for mig.
Super let at oprette konti, let at komme i kontakt med og hurtig tilbagemelding hvis man har spørgsmål til noget.
Desuden er de selv klar/parate når fx. en konto står til snarlig udløb og kommer med tilbud om hvilke muligheder de har pt.
Kan absolut anbefale denne bank hvis man er nogenlunde “selvkørende” indenfor bankverdenen

Besvarelse fra Facit Bank
Jeg synes, at Facitbank fortjener ros for at gøre mig opmærksom på at min fastrente konto var ved at udløbe og min rente derved ville blive nedsat. Samtidigt var de behjælpelige med at oprette en ny fastrente konto så at jeg fik den bedste rente. Tak for det. Det er langt fra alle banker der yder en sådan service.

Besvarelse fra Facit Bank
Banken er nem at komme i kontakt med.
Banken er nem at komme i kontakt med.
Oprettelse af konto går gnidningsløst, god kundeservice.

En enkelt svaghed
Overordnet set er Facit Bank okay. Særligt skal der roses for hurtigt svar ved henvendelse via besked i netbanken.
Facit Bank har dog en irriterende svaghed: Når man opretter en indlånskonto, og alle aftaler er underskrevet, kommer den nyoprettede konto underligt nok ikke til syne på kontolisten.
Det er blevet påpeget tidligere; men stadigvæk er man nødt til at rette henvendelse til Facit Bank for at få det ordnet. Så sker det til gengæld hurtigt.
Det forekommer mærkeligt, at det ikke bare sker friktionsløst. Derfor må jeg ærgerligt nok nøjes med at give Facit Bank 4 stjerner.
Fik virkelig en god service
Fik virkelig en god service, og følte mig hørt.

Besvarelse fra Facit Bank
Meget aggressiv sælger og så er de låne…
Meget aggressiv sælger og så er de låne betingelser der er listet på deres egen hjemmeside åbenbart ikke det samme som man referere til når man snakker med en medarbejder personligt.
Generelt meget lidt fleksible.

God og hjælpsom vejledning
God og hjælpsom vejledning, samt hurtig svar.

Besvarelse fra Facit Bank
Kan i ikke fixe jeres app
Kan i ikke fixe jeres app? Kan desværre ikke blive kunde ved jer hvis jeres platform ikke virker.

Nem oprettelse af indlånskonto
Nem oprettelse af indlånskonto, havde lidt bøvl med signering, men brugte i stedet appen, og så var der ingen problemer.

Besvarelse fra Facit Bank
Sætter tvivl til sine kunder!!!
Facit Bank skriver at dokumentationskrav at jeg har valgt at betale mit lån helt ud. Nu skal jeg så dokumentere at pengene ikke er hvidvask. Sender så en kopi af det sted jeg har lånt pengene fra for at samle mine lån 1 sted. De skriver det ikke er nok og kræver at jeg sender en kontoudskrift med hvad der er gået ind på min konto. De har så også skrevet i den første mail at de ikke modtager billede af kontoudtog. Jeg skrev til dem at de selv kunne kontakte dem jeg havde lånt pengene af.. Vil ALDRIG OG JEG MENER ALDRIG!!!! Låne penge ved dem igen... Heller ALDRIG ANBEFALE DEM TIL NOGEN..

Besvarelse fra Facit Bank
Super service, altid hurtig svar på forespørgsel, og en ok rente.

Besvarelse fra Facit Bank
Jeg havde en virkelig god og rar…
Jeg havde en virkelig god og rar oplevelse med Facit Bank. Ulrik, som var den medarbejder, der betjente mig, lettede en kæmpe sten fra mit hjerte. Situationen havde føltes helt uoverskuelig, men sammen lavede vi et samlet lån, som fungerer rigtig godt for mig. Han var løsningsorienteret, omsorgsfuld og havde et imponerende overblik! Effektiv og hurtig service!

Facit Bank er meget professionel
Facit Bank er meget professionel. Svarer hurtigt ved en hver henvendelse. Har haft dem i en 4-5 år.
Har kun godt at sige om medarbejderne,
og vilkårene på deres konti.
Mvh Bjarne. Jensen.

Besvarelse fra Facit Bank
God indlånskonto men besværlig kundeoprettelse
En god indlånskonto som er konkurrencedygtig. Desværre er oprettelsen som ny kunde lidt besværlig, og hjemmesiden fungerer ikke særlig godt - endnu.
Facit bank fremstår umiddelbart som lidt ny i branchen, men virker troværdige nok - heldigvis.
Efter oprettelsen som kunde er jeg godt tilfreds med en enkel og nem tilgang til tingene.

Alt virker
Alt virker. Og der er kundeservice der svarer på telefon.
Været indlånskunde i et år.
Kun gode erfaringer.