Facit Bank Anmeldelser 815

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 148 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige reaktionstid på henvendelser og den effektive service, som gør oplevelsen gnidningsfri og nem at håndtere. Mange sætter pris på den venlige og hjælpsomme betjening fra personalet, der ofte beskrives som løsningsorienterede og kompetente. Det er nemt at komme i kontakt med virksomheden, og kundeservicen roses for at være let tilgængelig uden lange ventetider. Dog oplevede nogle kunder problemer med kundeservicen, herunder langsomme svar eller manglende respons på henvendelser. Enkelte nævnte også, at de følte sig mødt med en arrogant væremåde eller manglende fleksibilitet fra bankens side, især i forhold til lånebetingelser og håndtering af personlige økonomiske anliggender.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange rapporterer, at alt har kørt som aftalt og fremhæver... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, og mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og hurtige... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice, hvor mange roser den hurtige reaktionstid, nemme... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden, hvor mange fremhæver hurtige svartider og nem... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt, hvor mange kunder finder det nemt at komme i kontakt med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig reaktionstid på kundehenvendelser. Har brugt fynske Facit Bank de sidste 4 år. Har indestående op til grænsen for indskydergarantiordningen. Fornyelse har fungeret fint alle gangene.... Se mere

Facit Bank = en bank hvor alt bare har fungeret for mig. Super let at oprette konti, let at komme i kontakt med og hurtig tilbagemelding hvis man har spørgsmål til noget. Desuden er de selv klar/p... Se mere

Jeg benytter kun Facit Bank til indlån, og får her den bedste rente, selv på almindelig indlån tilbyder de en næsten dobbelt så høj rente, som de fleste andre banker. Deres app er lidt gammeldags, t... Se mere

har rost Facit bank førhen, men det vil jeg bestemst trække tilbage de har en meget arrogant væremåde og de er hurtige til at sige når man udtrykker sin utilfredshed så er man vilkommen til at flyt... Se mere

4,5

Nemt at komme I kontakt

Nemt at komme I kontakt. Venlige og hjælpsomme

30. maj 2025

Hej Anne-Grethe

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi sætter pris på de fine ord og er glade for, at du har valgt Facit Bank.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

De har været dygtige og hjulpet

De har været dygtige og hjulpet når der var behov, deres hjemmeside er let at finde ud af.

1. maj 2025

Hej “kunde”

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det gør os glade, at du sætter pris på vores hjælp og den nye hjemmeside, som vi har arbejdet hårdt på at forbedre.

Skulle du have opfølgende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Rimeligt tilfreds med at have en…

Rimeligt tilfreds med at have en indlånskonto ved Facitbank.
Kun enkelte ting der kunne være bedre.

30. maj 2025

Hej Carl

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for, at du har valgt at benytte os til indlån, og vi forsøger hele tiden at gøre produktet og brugeroplevelsen bedre.

Super oplevelse!

Jeg havde ikke på forhånd hørt om Facit Bank, men da jeg sammenlignede indlånsrenten på flere banker, kom Facit Bank med den bedste rente, og så var jeg naturligvis ikke i tvivl! ;)
Da jeg havde brug for at tale med et ‘levende’ menneske, ringede jeg til Kundeservice, som professionelt og meget imødekommende hjalp mig hurtigt videre i oprettelsesprocessen. Super oplevelse!

23. maj 2025

Hej Lilian

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os meget, at du finder vores indlåndsprodukter attraktive, og at du har fået god hjælp af vores kundeservice. Det er vigtigt som online bank, at kunderne føler sig trygge, selvom vi ikke har fysiske møder.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

Høj rente

Høj rente, flinke medarbejdere, kort ventetid på telefonen

23. maj 2025

Hej Julianne

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er meget glade for de rosende ord. Tak for at vælge Facit Bank.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Seriøs kundebehandling og god feedback

Seriøs kundebehandling og god feedback, med gode svar på de spørgsmål man måtte have og ligeledes hjælp til den usikkerhed man har ved specielt første gangs indlån.
Tommy, Odense

15. maj 2025

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse, de mange stjerner og anbefalingen 🙏🏻⭐️

Vi er meget glade for de fine ord. Det sætter vi pris på!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Opsøgende og informativ uden pres

Opsøgende og informativ uden pres. Da min opsparingskonto havde passeret dato for udløb, blev jeg kontaktet pr. Tlf, og det blev en behagelig samtale. Dejligt ikke blot at erfare ens penge havde stået til 0% i rente pga, jeg havde sovet i timen.

16. maj 2025

Hej Lisbeth

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og har valgt os som bank!

God oplevelse

De er meget hjælpsomme og stort UG med den service de yder klart vil anbefale til venner

15. maj 2025

Hej Steen

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️ Og anbefalingen 🙏🏻

Det betyder meget, at du sætter pris på vores kundeservice.

Opsparingskonto

Enkel og hurtig sagsbehandling. Har ikke talt med nogen, alt foregår digitalt. Kunne ønske mig en afsluttende meddelelse, når den aktuelle sag er færdigbehandlet.
Mvh Flemming

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på dine fine ord, og din feedback. Vi tager det med videre, og takker for at du har valgt os som bank.

Alt OK

Bruger Facit Bank til indlån, alt er bare i orden, god rente, dansk, netbank/app, god og venlig kundeservice, tak

14. maj 2025

Hej Steen

Tak for din anmeldelse og stjernerne!

Vi sætter meget pris på rosen. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet!

Effektive og service minded

Effektive og service minded, og nok de eneste der faktisk vil hjælpe. 2 gange har jeg søgt , og begge gange er jeg blevet godkendt og behandlet virkelig professionelt og godt

13. maj 2025

Hej Sunny

Tusind tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner

Vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet og sætter pris på vores service. Tusind tak for at vælge os som bank!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Relevant information samt en følelse af…

Relevant information samt en følelse af at man gjorde det bedste for at hjælpe.

13. maj 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner

Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse. Tak for at vælge Facit Bank!

hurtig og nem behandling

hurtig og nem behandling, vendte hurtig tilbage,
så har ikke noget dårlig at sige

Hej Ove

Tusind tak for din gode anmeldelse og stjernerne!

Hos Facit Bank går vi meget op i at give alle kunder en god og hurtig behandling, så det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Rigtig fin service og flink medarbejder

Rigtig fin service og flink medarbejder

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner!

Vi er glade for, at vores service har efterladt et godt indtryk hos dig. Tak for at vælge os som bank!

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner
Kundeservice har længe åbent og det er en meget professionel bank.
Kan godt anbefales

Hej Henrik

Tak for din fine anmeldelse og for stjernerne!

Hos Facit Bank går vi meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse. Tak for at vælge Facit Bank

Kan godt anbefales!

Kan godt anbefales!

7. maj 2025

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse, de mange stjerner og anbefalingen!

Vi er meget glade for, at du har valgt Facit Bank, og at din oplevelse har været god.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Nem og ligetil at komme i gang

Nem og ligetil at komme i gang. Ikke den mest intuitive netbank, men når man lige lærer den at kende, er den ok. Og med de gode indlånsrenter er det ok. Har forespurgt support et par gange og har fået svar prompte, så det er super - og dejligt, det er en DK bank.

9. maj 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse og stjernerne 🙏🏻⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og har valgt at benytte Facit Bank!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

God kundeservice med rigtige…

God kundeservice med rigtige medarbejdere og gode åbningstider. Altid kort ventetid på tlf. Gode produkter med konkurrencedygtige indlånsrenter

6. maj 2025

Hej Anders

Tusind tak for anmeldelsen og de mange stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

Vi sætter stor pris på rosen og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Hej mange tak for hjælpen super godt…

Hej mange tak for hjælpen super godt tilfreds med det hele og god service. Birgit Meibom

7. maj 2025

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

Tusind tak for at vælge Facit Bank. Vi er glade for at høre, at du finder vores produkter gode, og servicen god

30. april 2025

Hej Klaus

Tusind tak for din anmeldelse og tak for stjernerne 🙏🏻⭐️

Vi er meget glad for, at du har valgt Facit Bank og sætter pris på vores service.