Hurtig reaktionstid på kundehenvendelser. Har brugt fynske Facit Bank de sidste 4 år. Har indestående op til grænsen for indskydergarantiordningen. Fornyelse har fungeret fint alle gangene.... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Nemt at komme I kontakt
Nemt at komme I kontakt. Venlige og hjælpsomme

Besvarelse fra Facit Bank
De har været dygtige og hjulpet
De har været dygtige og hjulpet når der var behov, deres hjemmeside er let at finde ud af.

Besvarelse fra Facit Bank
Rimeligt tilfreds med at have en…
Rimeligt tilfreds med at have en indlånskonto ved Facitbank.
Kun enkelte ting der kunne være bedre.

Super oplevelse!
Jeg havde ikke på forhånd hørt om Facit Bank, men da jeg sammenlignede indlånsrenten på flere banker, kom Facit Bank med den bedste rente, og så var jeg naturligvis ikke i tvivl! ;)
Da jeg havde brug for at tale med et ‘levende’ menneske, ringede jeg til Kundeservice, som professionelt og meget imødekommende hjalp mig hurtigt videre i oprettelsesprocessen. Super oplevelse!

Høj rente
Høj rente, flinke medarbejdere, kort ventetid på telefonen

Besvarelse fra Facit Bank
Seriøs kundebehandling og god feedback
Seriøs kundebehandling og god feedback, med gode svar på de spørgsmål man måtte have og ligeledes hjælp til den usikkerhed man har ved specielt første gangs indlån.
Tommy, Odense

Besvarelse fra Facit Bank
Opsøgende og informativ uden pres
Opsøgende og informativ uden pres. Da min opsparingskonto havde passeret dato for udløb, blev jeg kontaktet pr. Tlf, og det blev en behagelig samtale. Dejligt ikke blot at erfare ens penge havde stået til 0% i rente pga, jeg havde sovet i timen.

God oplevelse
De er meget hjælpsomme og stort UG med den service de yder klart vil anbefale til venner

Opsparingskonto
Enkel og hurtig sagsbehandling. Har ikke talt med nogen, alt foregår digitalt. Kunne ønske mig en afsluttende meddelelse, når den aktuelle sag er færdigbehandlet.
Mvh Flemming

Alt OK
Bruger Facit Bank til indlån, alt er bare i orden, god rente, dansk, netbank/app, god og venlig kundeservice, tak

Effektive og service minded
Effektive og service minded, og nok de eneste der faktisk vil hjælpe. 2 gange har jeg søgt , og begge gange er jeg blevet godkendt og behandlet virkelig professionelt og godt

Besvarelse fra Facit Bank
Relevant information samt en følelse af…
Relevant information samt en følelse af at man gjorde det bedste for at hjælpe.

hurtig og nem behandling
hurtig og nem behandling, vendte hurtig tilbage,
så har ikke noget dårlig at sige

Rigtig fin service og flink medarbejder
Rigtig fin service og flink medarbejder

Jeg giver 5 stjerner
Jeg giver 5 stjerner
Kundeservice har længe åbent og det er en meget professionel bank.
Kan godt anbefales

Besvarelse fra Facit Bank
Nem og ligetil at komme i gang
Nem og ligetil at komme i gang. Ikke den mest intuitive netbank, men når man lige lærer den at kende, er den ok. Og med de gode indlånsrenter er det ok. Har forespurgt support et par gange og har fået svar prompte, så det er super - og dejligt, det er en DK bank.

Besvarelse fra Facit Bank
God kundeservice med rigtige…
God kundeservice med rigtige medarbejdere og gode åbningstider. Altid kort ventetid på tlf. Gode produkter med konkurrencedygtige indlånsrenter

Besvarelse fra Facit Bank
Hej mange tak for hjælpen super godt…
Hej mange tak for hjælpen super godt tilfreds med det hele og god service. Birgit Meibom