Facit Bank Anmeldelser 815

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 150 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og effektive service samt den venlige og hjælpsomme tilgang fra personalet. Mange sætter pris på den lette kontakt og de hurtige svar, de modtager, hvilket gør oplevelsen gnidningsfri og positiv. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen og oplevede, at det var svært at komme igennem eller at få løst problemer. Enkelte nævner også en arrogant væremåde og manglende fleksibilitet fra bankens side, samt problemer med lange ventetider og modstridende informationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange fremhæver hurtig og effektiv service, samt venlig og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig. Mens mange roser den hurtige respons, venlighed og nemme adgang uden... Se mere

Response time

Anmeldere nævner positiv feedback om responstiden. Kunder roser den hurtige svartid ved henvendelser, den... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kontakt. Mange kunder fremhæver nem og hurtig kontakt via... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Facit Bank = en bank hvor alt bare har fungeret for mig. Super let at oprette konti, let at komme i kontakt med og hurtig tilbagemelding hvis man har spørgsmål til noget. Desuden er de selv klar/p... Se mere

Jeg benytter kun Facit Bank til indlån, og får her den bedste rente, selv på almindelig indlån tilbyder de en næsten dobbelt så høj rente, som de fleste andre banker. Deres app er lidt gammeldags, t... Se mere

har rost Facit bank førhen, men det vil jeg bestemst trække tilbage de har en meget arrogant væremåde og de er hurtige til at sige når man udtrykker sin utilfredshed så er man vilkommen til at flyt... Se mere

Jeg havde en virkelig god og rar oplevelse med Facit Bank. Ulrik, som var den medarbejder, der betjente mig, lettede en kæmpe sten fra mit hjerte. Situationen havde føltes helt uoverskuelig, men samme... Se mere

4,5

Trygt og behagelig oplevelse

Hurtig tilbagemelding, med et roligt og forståeligt sprog, hurtig udbetaling og efterfølgende ved spørgsmål, får man hurtigt kontakt og føler jeg i trykke hænder , så jeg er meget tilfreds!!!

Hej Maris

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er dejligt at høre, at du har følt dig i trygge hænder!

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Jeg får altid en super god service

Jeg får altid en super god service. Meget tilfreds

Hej Kirstin

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for, at du har valgt Facit Bank, og vi vil gøre vores for at fortsætte den gode service.

Skulle du have opfølgende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

Hurtig telefonforbindelse

Hurtig telefonforbindelse
Venlig og professionel rådgivning
Melder hurtigt tilbage

29. august 2025

Hej Anette

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse. Tak for at vælge os!

Hurtig og effektiv kundeservise

Hurtig og effektiv kundeservise. Blev kontaktet forud for udløb af bindings periode, med tilbud om en ny aftale.

Hej Peter

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er vigtigt for os at opretholde en hurtig og effektiv kundeservice, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

Hej John

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi sætter stor pris på dine fine ord og takker for dit valg af Facit Bank.

Nem og uproblematisk oprettelse

Nem og uproblematisk oprettelse. God rente, gebyrfrit og uproblematiske overførsler.

22. august 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Det glæder os at høre om din gode oplevelse. Tak for at vælge Facit Bank.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

nemt at komme i kontakt med…

nemt at komme i kontakt med kundeservice. Alt fint og godt

19. august 2025

Hej Mogens

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er glade for din ros af vores kundeservice. Det er vigtigt for os at have vores kunder med i hånden hele vejen i processen!

Fair Bank med god service

Fair Bank med god service

20. august 2025

Hej Henrik

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Rigtig god internet bank med gode renter på indlån. Nemme at komme i kontakt med på telefon og venlig og kompetent service.

18. august 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for de pæne ord og takker mange gange for, at du har valgt Facit Bank.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Lynhurtig respons og rigtig god

Lynhurtig respons og rigtig god, kompetent hjælp 😊

20. august 2025

Hej Grace

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores kundeservice.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Sætter renten op, selv om renten falder!

Pas på med at låne penge hos Faceit Bank!!
Jeg har haft et lån i snart 2 år, renten startede på ca. 6% og nu er den steget til næsten 10%
I samme perioden er alle andre renter faldet, jeg har ringet til Faceit Bank og spurgt ind til det.
Svaret er "sådan er det" i en arrogant tone, hvis jeg i øvrigt havde penge til det kunne jeg jo bare betale lånet ud.

Så jeg blev lokket med på det tidspunkt acceptabel rente, i mellemtiden er renterne faldet og det er blevet billigere for bankerne at låne penge, på trods af det sætter de renten op!

Jeg kan på ingen måde anbefale denne bank og jeg er i dialog med andre banker om at få flyttet mit lån.

Til info er alle betalinger overholdt fra min side og aftalen er tilmeldt pbs.

Jeg anbefaler alle at gå langt uden om denne bank og deres metoder.

4. august 2025

Super god service

Super god service. Blev ringet op af banken med besked om, at min opsparingskonto var udløbet og jeg dermed ikke fik renteindtægter af den mere. Fik lavet en ny tidsbegrænset konto, så jeg får renteindtægter igen.

9. juli 2025

Hej Ole

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre med en ny konto, så dine penge fortsat arbejder for dig.

Nem og hurtig betejning

Supernem og hurtig betejning såvel på nettet som telefonisk. Kan anbefales.

24. juli 2025

Hej “MD”

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️ Og anbefalingen 🙏🏻

Vi glæder os over, at din oplevelse har været god. Tak for at vælge os som din bank!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Facit Bank kredit vurderer ud fra…

Facit Bank kredit vurderer ud fra oplysning fra Skat, som ikke er up to date.
Dette er naturligvis ikke tilfredsstillende for kunden.

30. juli 2025

Kære Horst,

Jeg forstår godt, du undrer dig over afslaget, og at du er frustreret over, at der er brugt oplysninger, du mener er forældede.

Når vi behandler en låneansøgning, henter vi som de fleste banker oplysninger automatisk fra fx Tinglysning.dk og SKAT. Desværre kan der godt gå lidt tid, før ændringer slår helt igennem, og derfor kan vi komme til at se oplysninger, som allerede er blevet opdateret hos dig.

Du er meget velkommen til at række ud til lek@facitbank.dk for yderligere afklaring.

Ønsker dig en god dag 😊

Super nemt

Super nemt, hurtigt og professionelt..

30. juli 2025

Hej Johnny

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er meget glade for de fine ord, og glæder os til at hjælpe dig fremadrettet.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Jeg er ny kunde i banken

Jeg er ny kunde i banken. Oplevede kun et hjælpsomt venlig personale og et uddybende hurtigt svar ved telefonisk kontakt.
Kom også hurtigt igennem til personalet på tlf.

28. juli 2025

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for at du har valgt Facit Bank, og at du har fået god betjening af vores kundeservice. Det er vigtigt for os, at give en god og hurtig service.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Oprettede en Plusrente Fast 12 konto…

Oprettede en Plusrente Fast 12 konto igår og indtil nu er det gået fint uden problemer.
Har haft nogen spørgsmål som er blevet besvaret hurtigt og klart.
Dog kan jeg ikke få ders app til android til at virke men det kan jo være min tlf. og derfor trækker jeg ikke stjerne fra på gr.a det da login uden app virker fint.
Mine 5 stjerner er dog kun baseret på en dags oplevelse men indtil videre meget tilfreds

25. juli 2025

Hej Nils

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er glade for at høre, at oprettelsen og vores service har fungeret godt.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

En god og fair rådgivning hvor der…

En god og fair rådgivning hvor der bliver lyttet til den enkelte. Man skal ikke passe ind i en bestemt kasse.

22. juli 2025

Hej Elisabeth

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores rådgivning som både fair og personlig!

Gode renter

Det var nemt at oprette en konto med MitID, og da jeg havde et spørgsmål fik jeg hurtigt og venligt svar fra supporten.

23. juli 2025

Hej Claus

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dejligt at høre, at oprettelsen gik nemt. Tak for at vælge os som bank!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Høj indlåndsrente og højt serviceniveau

Deres app er lidt gammeldags, til gengæld er deres kundeservice helt up to date - og det UDEN AI !
Her får man hurtig og venlig betjening af rigtige mennesker - TAK for det :-)

21. juli 2025

Hej Frank

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores indlånsrenter og den service, du får hos os. Vi tager også din kommentar om appen med os – og vi lover fortsat at have rigtige mennesker klar til at hjælpe dig hurtigt og venligt.