Facit Bank Anmeldelser 813

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 150 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og effektive service samt den venlige og hjælpsomme tilgang fra personalet. Mange sætter pris på den lette kontakt og de hurtige svar, de modtager, hvilket gør oplevelsen gnidningsfri og positiv. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen og oplevede, at det var svært at komme igennem eller at få løst problemer. Enkelte nævner også en arrogant væremåde og manglende fleksibilitet fra bankens side, samt problemer med lange ventetider og modstridende informationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange fremhæver hurtig og effektiv service, samt venlig og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig. Mens mange roser den hurtige respons, venlighed og nemme adgang uden... Se mere

Response time

Anmeldere nævner positiv feedback om responstiden. Kunder roser den hurtige svartid ved henvendelser, den... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kontakt. Mange kunder fremhæver nem og hurtig kontakt via... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Facit Bank = en bank hvor alt bare har fungeret for mig. Super let at oprette konti, let at komme i kontakt med og hurtig tilbagemelding hvis man har spørgsmål til noget. Desuden er de selv klar/p... Se mere

Jeg benytter kun Facit Bank til indlån, og får her den bedste rente, selv på almindelig indlån tilbyder de en næsten dobbelt så høj rente, som de fleste andre banker. Deres app er lidt gammeldags, t... Se mere

har rost Facit bank førhen, men det vil jeg bestemst trække tilbage de har en meget arrogant væremåde og de er hurtige til at sige når man udtrykker sin utilfredshed så er man vilkommen til at flyt... Se mere

Jeg havde en virkelig god og rar oplevelse med Facit Bank. Ulrik, som var den medarbejder, der betjente mig, lettede en kæmpe sten fra mit hjerte. Situationen havde føltes helt uoverskuelig, men samme... Se mere

4,5

God kommunikation med medarbejder.

8. oktober 2025

Hej Svend

Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er glade for at høre, at du oplever god service og kommunikation fra vores medarbejdere. Det sætter vi stor pris på.

Skulle du have opfølgende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Let tilgængelig bank med et…

Let tilgængelig bank med et konkurrencedygtigt renteniveau

7. oktober 2025

Hej Palle

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er dejligt at høre, at du oplever os som en let tilgængelig bank med konkurrencedygtige renter. Det er præcis det, vi stræber efter.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Jeg har gode erfaringer med banken

Jeg har gode erfaringer med banken, hvor der hurtigt bliver svaret på spørgsmål med meget højt service niveau.

9. oktober 2025

Hej Lisbeth

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft gode erfaringer med os, og at du oplever en hurtig og hjælpsom service. Det betyder meget for os.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Hurtig og let oprettelse af konto

16. september 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi sætter stor pris på, at du deler din gode oplevelse her!

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

Super god bank

Super god, behagelig og hurtig bank, kan klart anbefales

1. oktober 2025

Hej May-Britt

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️ Og anbefalingen 🙏🏻

Vi er glade for at høre, at du har fået hurtig service. Tusinde tak for at vælge os!

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

God og nem opsparingskonto og god netbank

Bruger Facitbank til at opbevare mine overskydende midler og det fungerer rigtig fint. Pt. er renten jo lav, som andre steder, men en nem og sikker opbevaring er det. De har en god netbank.

2. oktober 2025

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og har valgt at benytte Facit Bank!

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

Hurtigt ekspedit

Hurtigt ekspedition og rigtig god service

30. september 2025

Hej “kato1939”

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tusind tak for at vælge Facit Bank.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk

Hurtig ekspedition …

Hurtig ekspedition venlige med arbejder når man ringer, de er forståelige, høflige og hjælpsomme. Vil godt anbefale Facit bank til andre.

22. september 2025

Hej Linda

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️ Og anbefalingen 🙏🏻

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det sætter vi pris på!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Fungerer bare rigtig godt!

Fungerer upåklageligt
Hurtig og klar ekspedition
Venligt personale

29. september 2025

Hej Carina

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at vores medarbejdere har givet dig god betjening. Den gode og hurtige kundeservice er et vigtigt fokuspunkt for os som bank.

Skulle du have opfølgende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Hurtig tilbage melding om lån eller ej…

Hurtig tilbage melding om lån eller ej og god forklaring på spørgsmål i tlf.

24. september 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet og sætter pris på vores service.

kan ikke få fat på dem

lånet var nemt at oprette, men nu, hvor jeg vil betale min gæld ud, kan jeg ikke få fat på dem. de siger man skal trykke 1 for at blive ringet op, men der sker intet.

21. september 2025

Kære "kunde"

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du har haft svært ved at komme igennem til os, Det er bestemt ikke meningen. Vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser hurtigt, også når der er ekstra travlt.

For at vi kan hjælpe dig med at få indfriet dit lån hurtigst muligt, vil jeg bede dig sende dit telefonnummer direkte til mig på lek@facitbank.dk. Så sørger jeg for, at du bliver kontaktet i dag og får den hjælp, du har brug for.

Top rente - håbløs kundeservice

Tip top opsparingskonto men håbløs kundeservice.

18. september 2025

Hej Lasse,

Mange tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores opsparingskonto. Det sætter vi stor pris på.

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores kundeservice, da vi netop bestræber os på at give alle kunder den bedst mulige service. Vi vil derfor meget gerne høre mere om, hvad du har oplevet, så vi kan blive bedre.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på lek@facitbank.dk, så vi kan få en snak om din oplevelse.

Ønsker dig en god dag :)

Behagelige medarbejdere

Det er en ung bank, som gør det fremragende, nem at komme i kontakt med, skulle der være behov for dokumentation, får man også et klart svar, ganske hurtigt.
Nem at oprette indlåns konto, flinke og venlige medarbejdere i Facit Bank.

16. september 2025

Hej Åge

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for at læse, at du har oplevet god behandling fra os. Det sætter vi pris på.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Det er nemt med god hjælp kundeservice…

Det er nemt med god hjælp kundeservice at oprette en ny fastre tekonto, når vi i forvejen er kunde i banken

15. august 2025

Hej Anne

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er meget glade for, at du har valgt Facit Bank, og at din oplevelse har været god.

Hvis du fortsat mangler svar på dit spørgsmål, kan du kontakte mig direkte på lek@facitbank.dk.

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Noget af det dummeste nogensinde...

Jeg ansøgte om et lån fredag. Gennemgår alle trin, adgang til det ene og andet via MitID, osv.
Så langt så godt. Jeg hører ikke noget før mandag. Helt fair, det er weekend.
Jeg får en mail mandag morgen, hvor de beder om billed-ID i form af pas. Det har jeg aldrig hørt om før i disse digitale tider. Jeg ringer til dem, får at vide at det er et "normalt" trin i processen.
Har ansøgt om lån en del gange igennem mit liv. Det er over 10 år siden jeg sidst skulle sende "dokumentation" med. Er det ikke derfor, man giver adgang til alt muligt via MitID?
Men ok...jeg tager billede af passet, klipper det til, sender ind.
Mindre end 2 min. efter får jeg en besked om, at min ansøgning er afvist. Seriøst?! Jeg gennemgår alle trin, får besked om at jeg skal indsende billed-ID, dvs. et ekstra trin, for derefter at få et afslag.
Afslaget er ligegyldigt. Det sker.
Det er hele den ekstra proces med at sende billed-ID, for derefter at få et afslag. Hvorfor ikke bare give et afslag?! Det er jo en form for chikane eller bedrageri - lad os lige se hvad vi kan trække ud af kunden, inden vi giver et afslag.
Er det for at have så meget digitalt materiale liggende på "kunder", for at bruge det til...hvad ved jeg...sælge folks private data?
Jeg ringer ind til Facit for at høre om dette kan passe. Taler med en meget arrogant dreng i telefonen, som vil diskutere med mig hvordan ansøgningsprocessen fungerer og hvordan det ekstra trin IKKE er et ekstra trin. Nej...hvorfor kom det så 2 dage senere?! Jeg lukker den ret hurtigt, for han er arrogant og ignorant. Det er livet for kort til.
Hvis nogen fra Facit læser dette:
1: I skal slette al data, som I har liggende på mig. Det er på grænsen til bedrageri, at I beder om "kunders" billed-ID uden grund!
2: Forklar jeres medarbejdere hvad ordene kundeservice, venlighed, imødekommenhed betyder - de er der for kunden og ikke omvendt.

15. september 2025

Hej Ahmed

Du skal have tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er rigtig ked af, at du har følt dig frustreret og utilfreds med processen. Det er bestemt ikke den oplevelse eller service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt, at det kan føles unødvendigt at skulle indsende ID, når ansøgningen alligevel afsluttes med et afslag. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den til os, da vi hele tiden arbejder på at gøre vores processer mere gennemsigtige og smidige for alle kunder.

Skulle du have opfølgende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på lek@facitbank.dk

Ønsker dig en god dag. 😊

Super kort proces

Super kort proces. Fra lånet var godkendt og underskrevet gik der blot 1 dag, så stod pengene på kontoen. Mere kan men vel ikke ønske sig😊👍

10. september 2025

Hej Christopher

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for, at du har oplevet en god og hurtig låneproces, så du kan få opfyldt dine økonomiske ønsker!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Professionel og tryg kundeservice.

En meget hurtig og effektiv kundeservice. Selvom det var weekend gik tingene hurtigt igennem. Utrolige kompetente medarbejdere som sidder klar til at hjælpe på kundeservice.
Er meget tilfreds.

10. september 2025

Hej Usman

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi stopper ikke med at blive glade over tilfredse kunder og rosende ord vores vej - så tak for det!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

God fastrentekonto - bedste for tiden

Det er rigtig dejligt, at der er 30 dage, til at sætte penge ind på en fastrentekonto.
Det er også nemt at oprette en ny fastrentekonto, især når man er kunde i forvejen, og den nye er hurtigt klar i netbank-app.

25. august 2025

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for, at du finder vores produkter fordelagtige og har valgt os som løsning på din fastrentekonto.

Trygt og behagelig oplevelse

Hurtig tilbagemelding, med et roligt og forståeligt sprog, hurtig udbetaling og efterfølgende ved spørgsmål, får man hurtigt kontakt og føler jeg i trykke hænder , så jeg er meget tilfreds!!!

4. september 2025

Hej Maris

Tak for din gode anmeldelse og tak for stjernerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er dejligt at høre, at du har følt dig i trygge hænder!

De bedste hilsner, Eylem // Facit Bank

Jeg får altid en super god service

Jeg får altid en super god service. Meget tilfreds

4. september 2025

Hej Kirstin

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐️

Vi er glade for, at du har valgt Facit Bank, og vi vil gøre vores for at fortsætte den gode service.