Facit Bank = en bank hvor alt bare har fungeret for mig. Super let at oprette konti, let at komme i kontakt med og hurtig tilbagemelding hvis man har spørgsmål til noget. Desuden er de selv klar/p... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det har været nemt og overskueligt at oprette vores konti og man får besked i god tid inden vores indlån skal forlænges. Jeg og min kone har separate indlånskonti i flere forskellige banker (100000 euro reglen) så vi pensionister forstår at værdsætte en god bank.

Besvarelse fra Facit Bank
Perfekt support fra Facitbank, min gamle konto udløb og skulle have en ny -det ordnede de superfint. App virker også fint, og så er renten bare super. Det er en god bank, tak

Besvarelse fra Facit Bank
Let og overskuelig proces, hurtig opfølgning på telefonen. Alt i alt en rigtig fin oplevelse

Besvarelse fra Facit Bank
Så fik vi en snak omkring problemer der var opstået omkring forvirring omkring samlet lån og de andre ting.
Selv om vi synes et samlet lån ville være bedre men det er så vores mening og ikke kundeservice
Så super service og dialog omkring tingene
Mvh Sindi Og Ole

Besvarelse fra Facit Bank
Har benyttet mig af indlån flere gange.
Fornuftige indlånsrenter.
Nemt at finde rundt i systemet.
Har oplevet kompetent personale ved telefonisk henvendelse.1

Besvarelse fra Facit Bank
Meget gennemskuelige og hurtige processer ved oprettelse af opsparingskonto. Ved udløb kontaktes man i god tid for at aftale, hvad der skal ske med pengene. Og så opretter banken ny konto som aftalt. Herudover meget hurtig og professionel telefonkontakt. Kan kun anbefales på det varmeste

Besvarelse fra Facit Bank
Jeg har indlånskonti hos Facit og har ikke oplevet problemer. Der er en fin service og hurtig tilbagemelding på henvendelser.
Dokumentation for beløbenes oprindelse virker lidt mere omstændelig end hos andre pengeinstitutter, men ikke mere end det er til at leve med, og det er jo ikke Facit, der laver reglerne.
Facit bank kan anbefales.

Besvarelse fra Facit Bank
Nemt at oprette en konto, og gode opsparings muligheder. Super tilfreds

Besvarelse fra Facit Bank
Det er en god bank, og alt fungerer perfekt, de sidder altid ved tlf. og er hurtige til at melde tilbage.
Mvh. Aase Rohde

Besvarelse fra Facit Bank
Et par spørgsmål om genoprettelse af en Toprentekonto blev hurtigt besvaret af kompetent og imødekommende medarbejder.

Besvarelse fra Facit Bank
Nemt at oprette konto, svarer hurtigt ved henvendelse, gode opsparingsprodukter

Besvarelse fra Facit Bank
Rigtig god internet bank med god service
Det var nemt at oprette en konto
Venlige servisemedarbejdere

Besvarelse fra Facit Bank
Altid venlige og kompetente servisemedarbejdere,

Besvarelse fra Facit Bank
Hurtig tilbagemelding og god service

Besvarelse fra Facit Bank
Kan ikke finde ud af at være fleksible for deres kunder og ubehøvlet kundeservice som bare lægger på.

Besvarelse fra Facit Bank
Jeg oplever Facitbank som virksomhed med et højt service niveau. Man får et hurtigt svar, samt får pengene hurtigt overført på kontoen

Besvarelse fra Facit Bank
Hurtig svar ved henvendelse, og god service

Virkelig kompetent og imødekommende kundeservice. Nemt og hurtigt! 👌🏼