Vi blev taget godt imod med vand og te. Da vi havde bestilt parmassage var der to brikse og to massører. De kvindelige massører var søde og imødekommende og fortalte os hvad der kom til at ske.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Giv dig selv en bedre hverdag og stress af med dybdegående massage i en klinik med fokus på økologi og bæredygtighed. Siden 2006 har vi budt mange klienter velkommen i min harmoniske og hyggelige massageklinik i hjertet af København K – 300 meter fra Nørreport. Omdrejningspunktet er dig som klient. Vores fokus er på det kropslige og sanselige – både når det gælder den faste fysiurgiske massage, den hårde sportsmassage og når det gælder de mere følsomme behandlinger som ansigtsmassage, hovedpinemassage, gravidmassage og wellness. Bæredygtighed betyder meget for os. Vi bruger kun økologiske produkter i alle vores behandlinger, ligesom alle vores små serveringer altid er økologiske. Vi bruger en del lagner og engangsartikler, og vi kan med stolthed sige, at vores vaskeri er svanemærket, vores engangsartikler er svanemærkede og allerhelst fra genbrug. Du kan altså med god samvittighed besøge vores klinik for at slappe af og få fornyet din energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Mange hilsner Mette Stendell Jensen, Indehaver PARMASSAGE Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid sammen med nærværet er i centrum…. LÆS MERE
Nørregade 22, 1165, København K, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Lige fra man træder ind lander en indre ro-behagelig musik, dæmpet belysning, varme, virkelig god oplevelse og jeg kommer snart igen 🙌

Besvarelse fra Ezanza Massage
Jeg havde booket en wellness massage til min kæreste og det var den bedste oplevelse. Fantastisk sødt personale og et fantastisk flot sted. Kan helt klart anbefales til alle andre.

OPDATERING...
Jeg havde bestilt en 'Klassisk Gravidmassage', og var ikke super imponeret over det.
Servicen var i top. Jeg havde glemt tiden, og derfor missede hvornår jeg skulle være der. De ringede til mig, og de kunne nemt og hurtigt rykke min tid, hvilket var virkelig sødt af dem, og jeg blev så glad.
Massagen var dog ikke noget at råbe hurra for. Jeg følte mere, at det var en som nussede mig i 75 min end at masserer. Lige nogle enkle gange blev der trykket til, hvor jeg faktisk følte jeg fik massage. Jeg blev også spurgt inden hun gik i gang, om der var noget sted, hvor jeg havde ekstra ondt, eller hvor hun skulle have mere fokus, hvilket jeg sagde ja i min lænd. Men der var ikke mere fokus på den end på de andre steder, som hun masserede. Alt i alt vil jeg ikke anbefale stedet til graviditetsmassage.
------
Jeg blev kontaktet af Mette (indehaver), som var ked af min oplevelse, og jeg blev tilbudt en ny behandling, som kompensation af en anden behandler.
Jeg var dernede i går, og fik en meget bedre behandling. Følte der blev gået meget mere i dybden, samt at jeg blev lyttet til. Lene kan helt klart anbefales at få en massage af! Hun spurgte endda ind til, hvordan trykket var undervejs, hvilket var skønt!
Jeg syntes dog det er ærgerligt, at der er så stor forskel på massagen alt efter, hvilken behandler man har...

Besvarelse fra Ezanza Massage
Havde booket tiden i klinikken i Store Kongensgade som en gave. Der var en behagelig stemning, og vi fik god behandling lige fra vi ankom, til vi gik.
Massagen var grundig, og der blevet taget godt hånd om de områder, hvor der var behov for lidt ekstra fokus.
Alt i alt en meget fin oplevelse.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Lige fra man træder ind af døren bliver man mødt af den roligste energi. Skønt og imødekommende personale, og uovertruffet massage. Her vender jeg gerne tilbage!

Besvarelse fra Ezanza Massage
Virkelig god oplevelse. skæn massage. Der var pænt og rart og personalet var søde og servicemindede ud over hvad man kan forvente.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Det var en rigtig god oplevelse, med dygtige massører og et pænt sted.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Dejlig atmosfære. Afslappende omgivelser. God professionel massage og skønt personale. Alt i alt en virkelig god oplevelse og fornøjelse.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Fem ud af fem stjerner. Hvilken ro, at træde ind i jeres fine lokaler, skøn velkomst og yderst opmærksom og professionel massør.
Kan varmt anbefale Ezenza Massage.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Berta er fantastisk! Jeg fik gravid massage og det var ubeskrivelig godt.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Meget hyggelige omgivelser at komme ind i og så dejligt at blive budt velkommen med lidt vand og te.
Massagen var rigtig god - og massøren var god til at lette trykket hvis hun trykkede for hårdt.
Og så skønt med en lille forfriskning efter massagen. En rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Ezanza Massage
De var velforberedte. Jeg blev budt velkommen med navn og vist hen på min plads indtil massøren hentede mig.
Massagen var rigtig god, og jeg blev spurgt om hvilke fokuspunkter der skulle være.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Jeg fik en graviditetsmassage inklusiv fodmassage og blev behandlet af en massør ved navn Mara. Selvom jeg ofte går til massage, har jeg aldrig oplevet nogen så grundig, rolig og dygtig som hende. Hendes tryk var perfekt, hendes bevægelser rolige, og hun ramte præcist hver gang. Det var en fantastisk oplevelse! Jeg kan varmt anbefale hende til alle.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Fantastisk det er ikke sidste gang vi vælger jer

Besvarelse fra Ezanza Massage
Min oplevelse hos Ezanza Massage var fantastisk! Servicen var helt i top, og personalet var venlige og professionelle. Atmosfæren var rolig og afslappende, hvilket gjorde massageoplevelsen endnu bedre. Jeg følte mig meget bedre efter behandlingen og satte stor pris på opmærksomheden på detaljer og den høje professionalisme. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale dem til alle!