Ezanza MassageAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 70 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres venlighed, professionalisme og evne til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære, hvilket bidrager til en følelse af forkælelse og tryghed. Mange fremhæver den fremragende service både før og efter behandlingen, herunder den imødekommende modtagelse med forfriskninger og muligheden for hurtigt at få en tid. Selve massagen beskrives ofte som fantastisk, dybdegående og effektiv til at afhjælpe spændinger, med særlig ros til massørernes dygtighed og evne til at lytte til individuelle behov. Dog oplevede nogle få kunder, at massagen ikke var tilstrækkelig afslappende eller dybdegående, og at der manglede koordination i teknikken. Enkelte nævnte også problemer med manglende information om produkter, der blev brugt under behandlingen, og en følelse af utryghed ved massørens kendskab til disse. Der var også tilfælde, hvor den bestilte behandling ikke levede op til forventningerne, eller hvor der var forvirring omkring aftalen ved ankomst.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt, idet mange roser den venlige og imødekommende modtagelse samt de... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den dybdegående og effektive massage, der har... Se mere

Location

Kunder havde positive oplevelser med stedet, og mange beskriver det som hyggeligt, trygt og rart at komme... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, og mange nævner en god og behagelig oplevelse... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med produkt, især omkring de produkter, der anvendes under... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi blev taget godt imod med vand og te. Da vi havde bestilt parmassage var der to brikse og to massører. De kvindelige massører var søde og imødekommende og fortalte os hvad der kom til at ske.... Se mere

Smilende og imødekommende modtagelse og fik serveret en ret så velsmagende the og frisk vand . Dejligt lige slappe af inden den dejlige og afslappende wellness massage , der afsluttede med lidt ansigt... Se mere

Havde i oktober fået gavekort pålydende 430,- til 1/2 time massage. Da jeg ville bestille var prisen 445,- .pga prisstigninger Jeg bestilte og var indstillet på at betale differencen på 15kr men det... Se mere

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Massør
  2. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Alternativ behandler
  3. nr. 2 af de 18 bedste virksomheder i Wellness
  4. nr. 4 af de 17 bedste virksomheder i Wellnesscenter

Giv dig selv en bedre hverdag og stress af med dybdegående massage i en klinik med fokus på økologi og bæredygtighed. Siden 2006 har vi budt mange klienter velkommen i min harmoniske og hyggelige massageklinik i hjertet af København K – 300 meter fra Nørreport. Omdrejningspunktet er dig som klient. Vores fokus er på det kropslige og sanselige – både når det gælder den faste fysiurgiske massage, den hårde sportsmassage og når det gælder de mere følsomme behandlinger som ansigtsmassage, hovedpinemassage, gravidmassage og wellness. Bæredygtighed betyder meget for os. Vi bruger kun økologiske produkter i alle vores behandlinger, ligesom alle vores små serveringer altid er økologiske. Vi bruger en del lagner og engangsartikler, og vi kan med stolthed sige, at vores vaskeri er svanemærket, vores engangsartikler er svanemærkede og allerhelst fra genbrug. Du kan altså med god samvittighed besøge vores klinik for at slappe af og få fornyet din energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Mange hilsner Mette Stendell Jensen, Indehaver PARMASSAGE Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid sammen med nærværet er i centrum…. LÆS MERE

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

96 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan bestemt anbefales deres gravidmassage

25. august 2025

Kære Sophie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af vores gravidmassage. Det betyder virkelig meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🌿

God oplevelse

Søde, rar atmosfære, grundige.

1. september 2025

Kære Lina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 🌿

Afslappet atmosfære

Behagelig modtagelse, afslappet atmosfære og meget dygtige behandlere..vi kommer igen...

10. august 2025

Kære Berit

Tusind tak for din fine anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre, at både stemningen og behandlingen levede op til jeres forventninger.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen hos Ezanza.

Mette Stendell Jensen
Indehaver, Ezanza Massage

Dejligt

Dejligt skønt

30. juli 2025

Kære Michael

Tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en skøn oplevelse hos os.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Skøn graviditetsmassage!

Jeg fik en gravidtetsmassage (sweet mother to be) og er super tilfreds. Både personalet i receptionen og behandleren var super søde og imødekommende. Selve massagen var rigtig god og afslappende, samtidig med at der også blev gået i dybden i nogle muskler hvor jeg har haft ømhed i min graviditet.

Briksen var god til gravide (også til en stor mave her i slutningen af 3. Trimester) og både lagner, puder og dyner var med til at gøre det hele meget komfortabelt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

4. august 2025

Kære Caroline

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt taget imod og fik en både afslappende og effektiv graviditetsmassage.

Det betyder meget for os, at du også lagde mærke til de små detaljer som briks, puder og komfort – vi ved, hvor vigtigt det er især sidst i graviditeten.

Vi ønsker dig alt det bedste i den sidste tid op til fødslen og håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Dejlig rolige omgivelser.

Dejlig rolige omgivelser.
Min mand og jeg fik en par-massage. Det var virkelig godt, sødt personale som spurgte ind til om alt var ok under massagen og hvilken slags massage vi ønskede.

27. juli 2025

Kære Merete,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det glæder os meget, at I havde en god oplevelse sammen og følte jer godt taget imod af vores personale.

Vi håber at se jer begge igen en anden gang.

Virkelig god massage

Virkelig god massage. Jeg skal helt sikkert tilbage. Martina er super dygtig.

31. juli 2025

Kære E,

Tusind tak for din tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Martina.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Mette, Indehaver

Super forkælende fra start til slut må…

Super forkælende fra start til slut må jeg bare sige. Vi havde 90 minutters par luksus massage med fodbad og så 15min ekstra dybde oveni. Jeg er altid bange for at de ikke tager fat og jeg ikke får noget ud af det, men de var virkelig grundige og gik til den (med mulighed for at jeg kunne sige hvis det var for meget). Også lækre helse snacks og drinks før og efter. Natten efter sov jeg overraskende 12 timer så gør med den information hvad I vil. Ville gerne komme hver uge hvis jeg havde råd.

26. juli 2025

Kære Mathilde,

Tusind tak for din skønne og detaljerede tilbagemelding – det lyder som om, I virkelig fik slappet af og følt jer godt taget hånd om hele vejen igennem. Hvor er det dejligt at høre, at både behandlingen og de små ekstra forkælelser gjorde indtryk – og sikke en god nattesøvn bagefter!

Du er altid meget velkommen hos os, når det passer ind.

Perfekt par oplevelse

Dejligt sted hvor man bliver taget godt imod. Efter behandlingen fik vi en kop te og lidt frugt. Det var virkelig dejligt lige at få lov sidde lidt. Perfekt par oplevelse. Jeg vil fremhæve at vi hele tiden fik forklaret hvad der skulle ske og hvad vi skulle. Det gjorde det til en dejlig tryg oplevelse.

18. juli 2025

Kære Christian,
Tusind tak for din venlige tilbagemelding – det glæder os meget at læse.
Det er dejligt at høre, at I følte jer godt modtaget, og at rammen omkring jeres besøg gav plads til både ro og nærvær.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang.

Mette, Indehaver

Fantastisk oplevelse med luksus…

Fantastisk oplevelse med luksus graviditetsmassage ❤️

16. juli 2025

Kære Sofie,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig forkælet og godt tilpas under din behandling hos os.
Vi ved, hvor vigtigt det er med omsorg og ro i den her særlige tid, så det glæder os virkelig, at du har haft en god stund i klinikken.

Vi sender de bedste ønsker til dig og din graviditet – og du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen tilbage.

Det var en ok massage

Det var en ok massage, men det jeg havde omtalt som vigtigt nakke/skulder, blev der ikke fokuseret på.

7. juli 2025

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din behandling ikke levede op til dine forventninger, og at der ikke blev fokuseret tilstrækkeligt på dine nakke- og skulderspændinger, som du ellers havde gjort opmærksom på.

Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig hørt og godt behandlet.

Jeg kontakter dig direkte, så vi sammen kan finde en løsning, vi begge bliver glade for.

Mette Stendell Jensen, Indehaver

Altid en dejlig oplevelse og fantastisk…

Altid en dejlig oplevelse og fantastisk service☺️🌼

1. juli 2025

Kære Henriette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er en stor glæde at høre, at du oplever både behandling og service som noget positivt hos os.

Vi glæder os til at tage godt imod dig igen en anden gang.

5 stjernet service!

Jeg havde booket en to-personers massage, men desværre var min veninde forsinket med toget, og vi kom derfor 15 min for sent til vores aftale.
Jeg havde ringet på forhånd og beklaget, og den søde pige i telefonen, sagde at det ikke var et problem.
Vi havde måske forventet at møde lidt stress, fordi vi kom for sent - men der var absolut tid til det hele og samtidig havde den søde receptionist rykket vores tid 15 min frem, så vi fik vores fulde 60 min massage.
Absolut 5 stjerne for super kundeservice!

Massagen var skøn, og massøren rar.

6. maj 2025

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig, at I følte jer godt taget imod, trods forsinkelsen. Vi sætter en ære i at skabe ro og god tid, så det er dejligt at høre, at det også var jeres oplevelse.

Skønt at massagen levede op til forventningerne – vi håber at byde jer velkommen igen snart.

Mette, Indehaver

Havde booket en graviditetsmassage med…

Opdatering:
Efter min første oplevelse rakte Ezanza med det samme ud og var utrolig lydhøre. Jeg har i dag fået en skøn graviditetsmassage og den var alt hvad jeg havde håbet på med ro og afslapning tæt på Nørreport. Jeg kan særligt varmt anbefale Berta der er jordemoder og virkelig bringer sin viden i spil til at afspænde og aflaste trætte gravide kroppe.

7. juni 2025

Kære Laura

Tusind tak for din opdatering – det betyder meget for os, at du har delt din oplevelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har fundet den ro og omsorg, du søgte, og at du har følt dig tryg og godt taget imod hos os.

Den slags tilbagemeldinger giver stor mening og motiverer os til at gøre os umage.

Dejlig massage

Dejlig massage, endda den bedste jeg nogensinde har haft.

30. maj 2025

Kære Franziska,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os! Det betyder virkelig meget for hele teamet, at du kalder det den bedste massage, du nogensinde har fået.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Mette, Indehaver

Super venligt personale og rigtig god…

Super venligt personale og rigtig god massage.

16. maj 2025

Kære Sofie,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du både var glad for personalet og massagen.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det – og vi håber at se dig hos os igen snart.

Mette, indehaver

Virkeligt godt

Behageligt sted,afslappende, rent og meget professionelt

13. maj 2025

Kære Sarah,

Tusind tak for din fine tilbagemelding!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god og afslappende oplevelse hos os – det betyder meget for os, at du har følt dig godt tilpas i vores rammer 🌿
Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fint

Ganske flnt

11. maj 2025

Besvarelse fra Ezanza Massage

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Fantastisk graviditetmassage

Fantastisk graviditetmassage

9. maj 2025

Kære Amalie,
1000 tak for din dejlige tilbagemelding.
Vi er så glade for at høre, at du havde en fantastisk graviditetsmassage – det betyder meget for os at vide, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os.
Vi håber at se dig igen, når du trænger til mere ro og velvære.

Skøn hot stone massage!

Skøn hot stone massage!

4. maj 2025

Kære Maja,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding!
Hvor er det skønt at høre, at du nød din hot stone-massage – vi er rigtig glade for, at behandlingen har givet dig ro og velvære.

Vi håber at byde dig velkommen hos Ezanza igen snart.