Ezanza MassageAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 70 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres venlighed, professionalisme og evne til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære, hvilket bidrager til en følelse af forkælelse og tryghed. Mange fremhæver den fremragende service både før og efter behandlingen, herunder den imødekommende modtagelse med forfriskninger og muligheden for hurtigt at få en tid. Selve massagen beskrives ofte som fantastisk, dybdegående og effektiv til at afhjælpe spændinger, med særlig ros til massørernes dygtighed og evne til at lytte til individuelle behov. Dog oplevede nogle få kunder, at massagen ikke var tilstrækkelig afslappende eller dybdegående, og at der manglede koordination i teknikken. Enkelte nævnte også problemer med manglende information om produkter, der blev brugt under behandlingen, og en følelse af utryghed ved massørens kendskab til disse. Der var også tilfælde, hvor den bestilte behandling ikke levede op til forventningerne, eller hvor der var forvirring omkring aftalen ved ankomst.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt, idet mange roser den venlige og imødekommende modtagelse samt de... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den dybdegående og effektive massage, der har... Se mere

Location

Kunder havde positive oplevelser med stedet, og mange beskriver det som hyggeligt, trygt og rart at komme... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, og mange nævner en god og behagelig oplevelse... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med produkt, især omkring de produkter, der anvendes under... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi blev taget godt imod med vand og te. Da vi havde bestilt parmassage var der to brikse og to massører. De kvindelige massører var søde og imødekommende og fortalte os hvad der kom til at ske.... Se mere

Smilende og imødekommende modtagelse og fik serveret en ret så velsmagende the og frisk vand . Dejligt lige slappe af inden den dejlige og afslappende wellness massage , der afsluttede med lidt ansigt... Se mere

Havde i oktober fået gavekort pålydende 430,- til 1/2 time massage. Da jeg ville bestille var prisen 445,- .pga prisstigninger Jeg bestilte og var indstillet på at betale differencen på 15kr men det... Se mere

Jeg fik en gravidtetsmassage (sweet mother to be) og er super tilfreds. Både personalet i receptionen og behandleren var super søde og imødekommende. Selve massagen var rigtig god og afslappende,... Se mere

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Massør
  2. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Alternativ behandler
  3. nr. 2 af de 18 bedste virksomheder i Wellness
  4. nr. 4 af de 17 bedste virksomheder i Wellnesscenter

Giv dig selv en bedre hverdag og stress af med dybdegående massage i en klinik med fokus på økologi og bæredygtighed. Siden 2006 har vi budt mange klienter velkommen i min harmoniske og hyggelige massageklinik i hjertet af København K – 300 meter fra Nørreport. Omdrejningspunktet er dig som klient. Vores fokus er på det kropslige og sanselige – både når det gælder den faste fysiurgiske massage, den hårde sportsmassage og når det gælder de mere følsomme behandlinger som ansigtsmassage, hovedpinemassage, gravidmassage og wellness. Bæredygtighed betyder meget for os. Vi bruger kun økologiske produkter i alle vores behandlinger, ligesom alle vores små serveringer altid er økologiske. Vi bruger en del lagner og engangsartikler, og vi kan med stolthed sige, at vores vaskeri er svanemærket, vores engangsartikler er svanemærkede og allerhelst fra genbrug. Du kan altså med god samvittighed besøge vores klinik for at slappe af og få fornyet din energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Mange hilsner Mette Stendell Jensen, Indehaver PARMASSAGE Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid sammen med nærværet er i centrum…. LÆS MERE

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

96 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

sådan burde det være alle steder

Venlig modtagelse, rolige omgivelser og en suveræn god massør

21. februar 2025

Kære Niels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en venlig modtagelse, rolige omgivelser og en suveræn god massage. Vi arbejder altid på, at det skal være for alle vores klienter, så det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Mette Stendell Jensen*

Fik efterfødseldmassage

Fik efterfødseldmassage - og det var SÅ dejligt. Massøren gik virkelig til den og fik løsnet godt op :-)

19. februar 2025

Kære Laura,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du havde en skøn efterfødselsmassage, og at massøren virkelig fik løsnet godt op. Det er så vigtigt at tage sig godt af kroppen efter fødslen, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi håber at se dig igen snart!

dejligt oplevelse

dejligt oplevelse. god service. kommer helt sikkert igen.

8. februar 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og det betyder meget, at du vil komme igen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang! 😊

Fantastisk gravidmassage!

Fantastisk gravidmassage!

5. februar 2025

Kære Laura,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en fantastisk gravidmassage. Vi håber, at du følte dig godt tilpas og afslappet under behandlingen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Ezanza Massage 🌿

God velkomst og god behandling

Man følte sig velkommen, god modtagelse og god massage

1. februar 2025

Kære Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du følte dig velkommen og fik en god behandling. Vi sætter stor pris på din feedback og håber snart at se dig igen.

Ezanza Massage 🌿

Dygtige, opmærksomme og professionelle til fingerspidserne

Den behagelige rolige stemning i jeres lokaler fra jeg træder ind af døren til jeg går opløftet igen er ubetalelig. Og jeg kan simpelthen ikke rose jeres behandlere nok. Jeg er kommet hos jer med mellemrum igennem 14 år og uanset om det går et år eller et par måneder imellem, så føler jeg mig altid i trygge hænder hos jer. Bekendtskabet med Ezanza startede med en gravidmassage og de seneste år har jeres hotstone-behandlinger hjulpet mig til at udholde min gigtsygdom i vinterperioden. Jeg kan ikke anbefale jer nok ❤❤❤

23. januar 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din varme anmeldelse og for din trofasthed gennem 14 år! Det betyder meget for os at høre, at vores behandlinger har gjort en forskel for dig, og at du altid føler dig godt taget imod. Det er en fornøjelse at have dig hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ❤

Mette & teamet hos Ezanza Massage

Parmassage var fantastisk

Mange tak til Enzenza for en fantastisk oplevelse. Min kæreste havde fødselsdag og fik et lille flag ved bordet, hvor vi fik te og agurkevand inden og efter massagen. De var rigtig søde og dygtige! Tak for den gode oplevelse, det er ikke sidste gang :)

13. januar 2025

Kære Dyveke,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os, at I havde en fantastisk oplevelse hos os og satte pris på de små detaljer. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsner,

Kære Anne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for, at du havde en dejlig oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen snart til endnu en afslappende behandling.

Fantastisk god massage

Fantastisk god massage. Jeg var der med min gravide datter og vi fik massage af Berta og Greta. Vi oplevede at blive taget godt imod i receptionen både før og efter og det er den bedste massage inkl. fodmassage, vi har prøvet. Kan varmt anbefales.

14. januar 2025

Kære Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at både du og din datter havde en skøn oplevelse hos os. Det betyder meget, at I følte jer godt taget imod både i receptionen og under behandlingen – og hvor dejligt, at massagen fra begge vores behandlere levede op til jeres forventninger!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde jer begge velkommen igen.

Fantastisk do over

Jeg bookede en massage som desværre ikke var et match på mit behov, men jeg fik en fantastisk god service og gav tydeligt udtryk for hvad mine behov og ønsker til massagen var.
Derefter modtog jeg en massage fra en super god behandler, som imødekom mine ønsker til perfektion og jeg vil helt sikkert komme tilbage.
Jeg vil derfor anbefale alle nye kunder at give udtryk for jeres forventninger og ønsker, for så imødekommer Ezanza dine behov og kan hjælpe med det helt rigtige behandlermatch.
Tak for en i sidste ende super oplevelse og jeg går derfra med fornyet energi!

12. januar 2025

Kære Dig,

Tusind tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, som matchede dine behov, og at du fik en fantastisk oplevelse i sidste ende. Det betyder meget for os, at vores klienter føler sig set og hørt, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os feedback.

Vi er også rigtig glade for din opfordring til nye klienter om at udtrykke deres forventninger – det hjælper os med at finde det helt rigtige behandlermatch. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og give dig endnu en skøn oplevelse!

God og professionel massage af Lene

God og professionel massage af Lene

6. januar 2025

Kære Gitte,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god og professionel oplevelse hos os.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart!

Mette Stendell Jensen, Indehaver

Super god behandling

20. december 2024

Besvarelse fra Ezanza Massage

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en super god behandling hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Ezanza Massage.

Rigtig godt nytår!

Meget kompetente massører

Meget kompetente massører. 100 % god behandling hver gang. Kan varmt anbefales.

1. december 2024

Kære Hernan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at I oplever god behandling hver gang, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Det er altid en fornøjelse at tale med dig, når vores veje krydses på den ene eller anden måde. :)

Vi ser frem til at byde jer alle velkomne igen snart!

Mette, indehaver

Troede jeg efterhånden havde kronisk…

Troede jeg efterhånden havde kronisk hovedpine. Efter en behandling er den væk 😘

28. november 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at behandlingen har hjulpet dig, og at din hovedpine er væk. Det er præcis sådan noget, der motiverer os til at gøre vores bedste hver dag.

Vi håber at se dig igen snart, så vi kan fortsætte med at hjælpe dig til velvære og afslapning.

Mette, indehaver

Fik Massage Hos Ezanza i Nørregade af…

Fik Massage Hos Ezanza i Nørregade af Berta i dag. Det var helt fantastisk og ærgerligt mig over jeg ikke havde booket mere end 60 min. Jeg kommer helt sikkert igen!

3. december 2024

Kære Anna,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos Berta på Nørregade. Vi kan godt forstå, at du ønskede, du havde booket længere tid – så er der bare endnu mere at glæde sig til næste gang!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

5 stjerner ABSOLUT

5 stjerner ABSOLUT. Min kone fik 90 minutter luksus massage af massøren Magali. Hun må være Danmarks bedste. 100% på gensyn :D!! Kan anbefale alle

6. november 2024

Kære Mustafa,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din kone havde en skøn oplevelse med Magali – hun er virkelig dygtig!

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart. Tak for at anbefale os, det betyder meget for os. 😊

Mette Stendell Jensen, Indehaver

Virkelig skøn oplevelse

Virkelig skøn oplevelse! Flotte omgivelser, sød service, fantastisk massage og ikke mindst godt med den nemme online booking (også med kort varsel).

30. oktober 2024

Kære Britt,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du havde en skøn oplevelse hos os og nød både omgivelserne, servicen og massagen. Det er også fantastisk at høre, at du fandt online-bookingen nem og fleksibel – vi gør vores bedste for at skabe en let og behagelig oplevelse for alle vores kunder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Behagelig atmosfære

Meget rolig stemning allerede ved ankomst. God tid til at falde til ro inden behandling og til at lande igen efter behandling.

20. oktober 2024

Kære Brit,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for, at du havde en rolig og afslappende oplevelse hos os.
Vi håber snart at se dig igen.
Med venlig hilsen Mette, Indehaver

Fuldstændig fantastisk

Fuldstændig fantastisk - kæmpe anbefaling💪🏻

19. oktober 2024

Kære Lene,

1000 tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade, taknemmelige og ydmyge over dine flotte ord.

Vi glæder os meget til at se dig og massere dig igen.

Mange hilsner,

Kære Julie,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med os.
Vi glæder os til at se og massere dig igen.
Mange hilsner Mette, Indehaver