Jeg bestilte et sæt forlygter til min bil Da jeg senere ikke havde modtaget en ordrebekræftelse ringede jeg ind til dem, de sagde det var fordi det var en vare de ikke havde på lager men var blevet... Se mere
Lige fået monteret komplet alpine anlæg med custom designe, samt 17" JR15 fælge.. Aflevere bilen torsdag og kunne hente den igen lørdag eftermiddag 1 dag før alftalt tid👍🏼 Så super hurtigt servic... Se mere
Køber nogle dele, der går 4 uger så skriver jeg ind til dem og spørger hvornår man kan få sine varer. "du skulle have haft dem nu men checker lige om om det" så sker der ikke en skid før man sel... Se mere
Jeg har bestilt nogle X-evolution pære via hjemmesiden i midten af Februar måned, og jeg har til dags dato , 7 april 2011. stadig intet modtaget. Jeg har gentagne gange kontaktet virksomheden, og få... Se mere
eXtreme car parts Alt i styling ice fælge anlæg og opbygning af ice bodykits bilstyling fælge udstødning remus sportssæder tuning styling supersprint stereoopbygning isotta momo whitehooker meguiars billigstyling jamex
Spangsbjerg møllevej 99, 6700, Esbjerg, Danmark
- +45 75 14 14 25
- thomas@extremecarparts.dk
- www.extremecarparts.dk
Dårlig
Den 5 august, bestilte jeg et par baglygter til min Scirocco og der står intet om de er på lager så jeg tog chancen, efter en uges tid ringede jeg og de sagde at den var på restlager, så den skulle bestilles hjem fra importør, det så fint nok, så han sagde der ikke ville gå lang tid omkring 1 måned. Efter den måned ringer jeg igen og de siger de kommer den 24. September. Jeg ringer så igen og hører om de har sendt dem, men det vidste ikke om de kom her snart. De sender mig så en e-mail om at de endnu engang er blevet rykket til den 10. Oktober, jeg siger så fint nok, og høre dem om man ikke kunne få noget rabat i forhold til ventetiden, de sagde han det kunne vi godt se på. Han skriver igen til mig igen om det var de røde jeg ville have og det havde jeg hørt ham om og sagde ja, han siger så de bliver sendt næste uge. Modtog dem efter 3 måneders ventetid, mener det var i slutningen af oktober jeg fik dem. Havde også skrevet pga den ene lygte blinker og de sagde jeg skal rykke et kabel til et andet? Jeg skrev så tilbage som jeg endnu ikke har fået svar på omkring de ville uddybe det lidt og ville også høre angående rabat da de kom så sent, fordi de bare havde sendt dem afsted uden jeg havde fået tracking nummer eller info om præcis hvornår de blev sendt. Ydermere er begge baglygter begyndt at dugger indeni har dog ikke skrevet det til dem.
Lidt træls oplevelse og uden svar på det man spørger om i sidste ende.
et fedt sted at købe bil ting til sin bil
hej og tak for en super god handel. jeg fik en alpine subwoofer pwd x5
i min bil den spiller super godt og en fed bass lyd.
tak Thomas vi ses snart igen
Alpine anlæg
Har Mitsubishi ASX med original radio men meget dårlig lyd så valgte at besøge Extremecarparts i Esbjerg for at få vejledning og tilbud på andet anlæg. Fik monteret Alpine ILX 702D samt Alpine lydprocessor med subwoofer det spiller simpelthen fantastisk har fået super fed lyd i bilen og montagen er så flot lavet, så er meget glad for mit nye anlæg må sige det har været turen værd fra Hedensted til Esbjerg tak for god service og flot montage vil uden tøven anbefale et besøg der til andre
Bestilte lygter undervogn og udstødning…
Bestilte lygter undervogn og udstødning fredag efter middag og modtaget i dag tirsdag, en dag før lovet. Tak for en god handel og super service 👍
Mercedes ombygning
Jeg har bestilt et AMG kit, udstødningssystem og sænkningsfjedre, det hele kom ca. 3-4 uger efter (lidt lang ventetid), og så blev det monteret. Ventetiden var lang men det var det værd, arbejdet er virkelig godt og professionelt.
I skal dog være bedre til at kommunikere under processen..
Jeg købte et sæt baglygter til min audi…
Jeg købte et sæt baglygter til min audi d. 3/10.
Disse har jeg ikke modtaget, nu 13 dage senere. Ej heller en mail omkring pakken eller afsendelse af den.
Har rykket to gange på mail, men får intet svar igen.
Dette finder jeg under al kritik
Mvh
Mikkel
Utrolig dårlig service.
Bestilte i starten af juli sænkningsfjedre til min bil. Det er ik de ønskede der kommer hjem så de ska' ombyttes. Sender fjedrene retur til den leverandør extremecarparts bruger og bliver efterfølgende ved med at henvende mig pr. telefon for at høre hvornår jeg får de nye fjedre.
Når i mellemtiden at købe ny bil, så derfor ku jeg ik bruge nye fjedre hvilket de også bliver informeret om. D. 14/9 får jeg mail om at fjedrene nu er i butikken, om de ska' sende dem, hvilket jeg afviser og at jeg vil ha pengene tilbage igen.
Først idag d. 25/9 får jeg pengene tilbage for en handel der er lavet for snart 3 mdr siden.
Synes det er for dårligt at hver gang man ringer til dem får man besked om at det er Thomas der ska' ordne det og han er der ik. Og når man lægger en besked til ham så ringer ham aldrig tilbage igen.
Sørgeligt, og bestiller ik herfra igen.
Vi har handlet med extreme carparts
Dårlig service...
Vi har handlet med extreme carparts
Vi købte en diffuser til en audi a6
Den blev lovet at være fremme op til en weekend, men
kom først efterfølgende onsdag....
Da vi modtog varen, for sent blev den kørt direkte til autolakerer
så den kunne monteres hurtigt
det vise sig så desværre at det købte produkt ikke passer på bilen, og derfor er værdiløst for os
Extreme carparts siger så nu at de giver mig ret i det er købt til bilen, og det er uheldigt det ikke passer,
men de kan ikke gøre noget ved det, da produktet er lakeret.

Besvarelse fra Extremecarparts
Hurtig levering og lækre fælge
Aldrig her jeg handlet med så ringe et…
Aldrig her jeg handlet med så ringe et firma. Jeg fraråder alt handel med de amatøre!
Super super super glad Mercedes ejer ;)
Har lige fået monteret alpine type x højtalere og jl audio 15" bass i special bygget kasse, plus jeg fik min bil chippet og renset med hydrive
Helt igennem eminent stykke arbejde, helt fra starten til slut.
God service lige fra vi snakkede om hvad der skulle ske, til det blev ført ud i livet, og vigtigst af alt for mig, god kommunikation under processen 😎
Super tilfreds!;)
Bestilte en Haynes Håndbog
Bestilte en Haynes Håndbog - Svensk udgave - til VW GOLF II - d. 09.01.19. Fik at vide at den ville blive afsendt d.10.01.19.
Kontakter firmaet d.14.01.19, da jeg endnu ikke har modtaget bogen. Bliver så lovet at den vil blive afsendt, så jeg har den i løbet af ugen.
Fredag d.18.01.19 har jeg endnu ikke modtaget et trackinglink, så jeg kan se hvor langt pakken er nået.
Kontakter igen firmaet mandag d.21.01.19 og får at vide, at det må være en fejl hos PostNord !!!! - da pakken er afsendt. Let nok at skyde skylden på andre.
Fik kl. 02.08 i nat - d.22.01.19 en mail fra PostNord at pakken var på vej og fik her i formiddags en mail fra firmaet, at det var dem selv, der havde begået en fejl.
Modtog pakken her til middag i dag - 13 dage efter at jeg bestilte bogen - og så var det en engelsk udgave - ikke den svenske jeg havde bestilt :(
Kan bestemt ikke anbefale dette firma.
Freddi
2. besøg hos Extreme Car Parts
Dette var mit andet besøg hos Extreme Car Parts. Købt Renault Megane med Bose anlæg der dog skuffer lidt, så ingen vej udenom en tur til Esbjerg og få fyldt lidt ekstra anlæg i bilen og som sidst perfekt arbejde. De små 2 timer hver vej er godt givet ud, jeg vil varmt anbefale et besøg.
Anmeldelse af extremecarparts
Altid en fornøjelse og handle hos Thomas service er helt i top, fik tilsendt nogen højtalere til min polo og igennem tlf fik jeg hjælp til guide af montering, kanon oplevelse.
De kan klart anbefales og de ve dhvad de laver :)
Tak for god service og godt arbejde
Tak for god service og godt arbejde.
fik idag monteret den nyeste aktive sub fra alpine som også er med forstærker til dørhøjtalerne og det spiller bare.
Skjult monteret i min Hyundai i30 stationcar 2018
jeg køre gerne turen fra Horsens næste gang der skal laves anlæg.
Efter køb af ny bil i Haderslev
Efter køb af ny bil i Haderslev, var min første tur til Esbjerg for at møde Thomas.
Jeg skulle have nyt anlæg, samt forstærker og subwoofer, og ny radio.
Udover dette, fik jeg en fantastisk service, af en mand, med et kæmpe smil, gæstfrihed, og fantastisk humor.
Extreme Car Parts, er et besøg værd!
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ringede og spurgte på en radioramme til en opel insignia, kort men brugbar samtale og kort tid efter fik jeg en mail med billede, pris samt link til hjemmesiden.
Købte rammen og modtog den efter ca 5 dage som aftalt
Hvis i vil ha ordentlig lyd
Hvis i vil ha ordentlig lyd, der er smukt gemt af vejen, eller i skal ha den fulde styling til udstillingen, ja så er det bestemt stedet!!!
Kørte fra Århus til Esbjerg for at for bilen ordnet, det må sige lidt.
Godt gået drenge😎😎😎
Har fået lavet Full opbygget alpine r…
Har fået lavet Full opbygget alpine r series anlæg i min kia picanto fra 2011 med coustom made døre og bagagerum, og med alpine halo9 headunited, spiller Max super lækkert arbejde
Har fået lavet anlæg i min Peugeot 208…
Har fået lavet anlæg i min Peugeot 208 .Alt spiller bare Max. Så når jeg skal have anlæg i den næste bil ved jeg godt hvor det skal laves .Er mega glad for lyd og måden det er lavet på .
Så anbefaler gerne dem til alle
Søren