Jeg bestilte et sæt forlygter til min bil Da jeg senere ikke havde modtaget en ordrebekræftelse ringede jeg ind til dem, de sagde det var fordi det var en vare de ikke havde på lager men var blevet... Se mere

Lige fået monteret komplet alpine anlæg med custom designe, samt 17" JR15 fælge.. Aflevere bilen torsdag og kunne hente den igen lørdag eftermiddag 1 dag før alftalt tid👍🏼 Så super hurtigt servic... Se mere

Køber nogle dele, der går 4 uger så skriver jeg ind til dem og spørger hvornår man kan få sine varer. "du skulle have haft dem nu men checker lige om om det" så sker der ikke en skid før man sel... Se mere

Jeg har bestilt nogle X-evolution pære via hjemmesiden i midten af Februar måned, og jeg har til dags dato , 7 april 2011. stadig intet modtaget. Jeg har gentagne gange kontaktet virksomheden, og få... Se mere

1. Bilreservedelsbutik

eXtreme car parts Alt i styling ice fælge anlæg og opbygning af ice bodykits bilstyling fælge udstødning remus sportssæder tuning styling supersprint stereoopbygning isotta momo whitehooker meguiars billigstyling jamex

2,9

Middel

Snyd og bedrag

Dårlig kundeservice.

Bestilte en tågelyfte hos dem. Fik ingen ordrebekræftelse eller noget som helst. Ringede til dem et par dage efter og fik dem til at vente et par dage med at sende min vare da jeg ikke var hjemme til at tage imod den, og sende mig en odrebekræftelse. Det noterede de, men sendte ikke en ordrebekræftelse.
Har 2 dage efter forsøgt at få dem til at ændre leveringsadressen uden held, bliver mødt med det samme svar "vores system er nede men det kommer op idag eller imorgen" har nu brugt over 1 uge på at få fat i kundeservice både på mail og telefon, deres gennemsnitlige ventetid på telefonen SOM NR 1 I KØEN er +20 minutter. I skrivende stund har jeg siddet i "kø" i 50 minutter hvor robotten siger jeg er nr 1 i køen, og har gjordt det fra start. Hvis man endelig kommer igennem siger de at man skal ringe imellem 9-13 for at få fat på deres chef, men ringer man i den periode ender man med at sidde i en uendelig "kø" på telefonen fordi de ikke gider tage telefonen.

Kan kun fraråde ALT handel med dette firma. Hvis ikke de svarer inden tirsdag (1.5 uge efter bestilling) ser jeg mig nødsaget til at lave indsigelse overfor banken for at få mine penge tilbage igen.

Opdateret:
Efter endnu et forsøg på at kontakte firmaet er jeg nu blevet BLOKERET på telefon så jeh ryger direkte på telefonsvarer.

18. november 2023

Desværre en dårlig anmeldelse

Jeg bestilte et sæt forlygter til min bil
Da jeg senere ikke havde modtaget en ordrebekræftelse ringede jeg ind til dem, de sagde det var fordi det var en vare de ikke havde på lager men var blevet bestilt og jeg ville have dem i hænderne 10-14 dage efter. Jeg ringer til dem 6 dage senere da jeg stadig ikke har fået en ordrebekræftelse, han oplyser mig så at leveringstiden er ukendt men det ville minimum tage 12 uger måske mere. Så jeg valgte at afbestille dem.
Det eneste positive jeg har at sige er at ejeren er pisse flink og behjælpelig , og tror ikke rigtigt de ansatte har styr på de ting de fortæller kunder dsv

24. oktober 2023

EKSTREMT DÅRLIG SERVICE

Bestilte d. 6. marts fuldt bodykit til min nye bil med montering og lakering. Det blev først monteret d. 1. juli af en mekaniker som blev anbefalet af Thomas, men det viste sig at han overhoved ikke havde erfaring med at montere disse dele. Resultatet blev desværre derefter. Delene sidder skævt, der er lavet gigantiske fuger samt store afsmitninger på bilen, og bagruden er ikke tæt så det har resulteret i, at der nu løber vand ind i bilen. Og ikke nok med det, blev jeg opkrævet en merpris på 2500 kr. for lakering som i forvejen var med i den originale pris.
Når man prøver at kontakte Extreme car parts, kan man ikke få noget hjælp og de løber fra deres ansvar.
Jeg vil bestemt ikke anbefale at man køber noget herfra.

31. juli 2023
Extremecarparts-logo

Besvarelse fra Extremecarparts

Syns på ingen måde vi løber fra noget.
Det blev lovet jeg ringede i dag efter ferien.

Jeg ringede også til dig, du satte mig ind i sagen og jeg sagde jeg lige ville finde hovede og hale i sagen.
Og vender tilbsge senere på dagen el i morgen.
NU VI IKKE HAR MONTERET DET MEN EN SAMARBEJDSPARTNER PÅ SJÆLLAND.

Men derfor løber vi ikke fra noget.

Vi takker for din fantastiske stjerne den fremmer naturligvis processen med 200kmt ⭐️

Fin service 5 stjerner

Fin service. Goe produkter. Levering direkte fra leverandøren og da min undervogn var bestilt fik jeg et tracking link med det samme og 4 dage efter havde min bil gevindindervogn.

Kan klart anbefales.

26. juni 2023

Dårligste service til dato

Dårligste service til dato. Bestilte en fartpilot d. 13 juni med lovning på senest levering den 21 juni. Ringer til firmaet den 21 kl 13:20 og få en medarbejder i røret der ikke lige kan lokaliserer min fartpilot, men han vil finde ud af hvor den er og vende tilbage senest efter en time. kl 14:30 har han stadig ikke ringet tilbage og jeg kontakter firmaet igen. Jeg får nu fat i en anden medarbejder der fortæller mig at ham der "arbejdede" på min sag er kørt hjem uden at give den videre.
Nu har jeg så en mekaniker der skal monterer fartpiloten og ingen kan fortælle mig hvor den er henne i landet.

Magen til dårlig service har jeg aldrig oplevet. Jeg vil ikke anbefale andre at handle her

21. juni 2023

Dårlig service

Må indrømme, at deres service er meget sløvt eller ikke eksisterende. Har to gange som kunde oplevet mangel på svar grundet en vare eller en afventende aftale. Dette skaber ikke kunder eller positiv omtale her fra. Desværre

12. maj 2023

Intet svar!

Bestilte et sæt baglygter og fik en ordrebekræftelse og intet andet.
Forsøgte efterfølgende at logge ind på deres hjemmeside med den email, som i bekræftelsen står angivet som brugernavn, men det virkede ikke. Prøver så flere gange at ændre kodeord men kan stadig ikke logge på og kan ikke oprette igen med samme mail da den siger den allerede er oprettet.
Forsøger så at kontakte firmaet på mail men heller ikke her kommer der noget svar tilbage.
Ville egentlig bare hører om hvor længe man kan forvente leveringen tager men er ikke nemt når der ikke bliver svaret tilbage.
Efter at have læst herinde at jeg ikke er den eneste med problemer er det HELT AFGJORT sidste gang jeg handler her og IKKE en forretning jeg vil anbefale til andre!

7. februar 2023

Bestilte et udstødnings system fra dem

Bestilte et udstødnings system fra dem, det hele spiller og modtager den som forventet intet at klage over der

Der hvor det så går galt er at udstødningen ikke passer til min bil selvom det skulle, jeg tager derefter kontakt og de lover at hive fat i producenten.. Efter et par uger hvor jeg ikke har hørt noget ringer jeg til dem igen for at høre hvad status er, og det eneste jeg får at vide er at de afventer svar, men derefter høre jeg ingenting fra dem igen, selvom jeg blev lovet at de nok skulle rykke producenten igen. Jeg opgav derefter at få et svar fra dem

Konklusionen af det hele er at jeg blev nødt til at modificere det for at få det til at passe og servicen ikke er specielt god når det kommer til klager.

22. juli 2022

Kunne ikke være mere tilfreds

Tror aldrig, at jeg hverken har oplevet eller hørt, om så god en kundeservice, som den du får hos ExtremeCarParts. Varerne er i top til gode priser, vejledningen kunne nærmest ikke være bedre, masser af gode inputs/ideer til hvordan du får mest muligt ud af din bil og dens udseende, og så er det bare generelt et sted man føler sig velkommen man sagtens kan bruge en time eller 2 på bare at snakke. Er helt vild med, at selvom din bil ikke er den typiske ‘Brian bil’ og du heller ikke er typen, så er deres interesse/glæden for din bil, ligegyldigt mærke, lige så stor som din egen. Efter at ha’ handlet og snakket i længere tid med ExtremeCarParts, så er det dem, og kun dem, jeg vil anbefale til andre

23. september 2022

Super god service og virkelig en god…

Super god service og virkelig en god behandling. Jeres service er bare i top klasse, og i overholder aftaler selvom om der blev lidt udfordringer mht det med at der manglede højtaler omme bagi, så fiskede i det med det samme. Det varmt anbefale jer.😎🙂🔉

21. september 2022

Jeg kommer igen!

Bestilte tid til custom anlæg i min transporter t6.1, samt efterisolering af kabine.
jeg afleverede bilen mandag som aftalt, og blev lovet, at den var færdig senest fredag.
Allerede torsdag formiddag, blev jeg ringet op, med beskeden om at bilen var klar.

Kvaliteten af udført arbejde var i top. Anlægget i transporteren tilintetgjorde det anlæg, som jeg havde fået monteret i min sprinter, fra carsound i Odense. Endvidere bøvlede jeg ikke med en million knirke og rasle lyde fra paneler og forskellige steder i kabinen, som jeg gjorde i sprinteren efter montagen hos carsound.

Alt i alt en fremragende oplevelse, til en konkurrencedygtig pris.

Kan varmt anbefale dem

7. juli 2022

Problem barnet (VW polo GTI AW)

Jeg skulle have noget mere lyd i min polo, så jeg valgte ekstreme car parts da de gøre noget ud af det nå man snakker custom anlæg. JA TAK! det fik jeg også da. Trods nogle vanskeligheder med bilen som gjorde de havde bilen i længere tid har jeg ikke været utilfreds med måden jeg er blevet behandlet på, super service, både før under og efter det er lavet.

3. september 2022

Super

1 køb
komplet anlæg, spoiler, fælge, lygter + en masse andet, hjælp til en kanon god og dygtig maler, rigtig god og meget vejledende service. Da de ansatte inkl. ejer har egne erfaringer

2 køb
Købte et sæt fælge.
Igen Super og venlig service.
Der blev sagt op til 4 ugers leveringstid, de kom efter 2 uger👌🏼

Det bedste ved butikken er nok at alle er velkommen og alle får den samme og gode/venlige betjening og så er de altid klar med et godt tilbud ved større ordre!

10. juni 2022

Super service.

Ringede og bestilte min vare tirsdag, og har lige modtaget i dag, så inklusiv super service, også hurtig levering, fik da også at vide da jeg bestilte, at varen var på lager og ville ankomme indenfor et par dage 😄😄

8. september 2022