Express-Bild Anmeldelser 327

TrustScore 2.5 ud af 5

2,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi skickade tillbaka samtliga fotografier för mina två söner i ett och samma paket. De har registrerat returen för den ena sonen men inte för den andra. I början påstod de att katalogen saknades, me... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inkassokrav utan att jag ha beställt. Otroligt dåligt. Telefontider 9-12.Vem har tid att ringer er då? Varje år samma visa men de andra åren fick man en påminnelse i alla fall. Då hade ni längre sv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Vi är väldigt nöjda med fotona som tagits av fotostudion! Klassfotot och porträttbilderna är av mycket hög kvalitet och levererades snabbt. Teamet arbetade professionellt med utrustningen, ljussät... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vad kan vara bättre än ett album som bevarar minnesvärda dagar när ditt barn gick i första klass eller tog examen från skolan. Ett album som du kan hålla i händerna och ställa i en bokhylla. Och säg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fotograf
  2. Fotoservice
  3. Fotostudie
  4. Portrætfotograf

Skrevet af virksomheden

Express-Bild är ett familjeägt rikstäckande skol- och sportfotoföretag med säte i Västerås. Med 40 års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och kunskap då vi i vår koncern varje år fotograferar ca 500.000 elever och sportutövare. Företagets grundtanke är att leverera de med högkvalitativa produkterna till rimliga priser. Vi är verksamma med fotografer från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har egen bildproduktion i vårt huvudkontor i Västerås.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

SCAM

650kr för 4st foto?! På dokumentet de tvingade oss skriva på i skolan hade inte ens priser. Hur har detta företagen inte stängs ner än?

18. juni 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Hej! Ingen beställning eller medgivande sker utan att vi redovisar priserna först. I priserna ingår fotografens avtalsenliga lön, allt gratismaterial som skolan får, personalbilder, kundtjänst, produktionskostnad, portokostnad och skatt/moms. Dessutom är det returrätt på alla produkter om man inte önskar dem. Kontakta vårt kundcenter så kan de ge dig underlaget för beställningen eller besvara eventuella andra frågor. https://www.expressbild.se/kundtjanst/

Kan inte rekommendera företaget

Kan inte rekommendera företaget. Falsk marknadsföring och svårt att returnera. Rekommenderar alla att tacka nej till att ta hem bilder för påseende.

1. juni 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Hej! Tråkigt att du upplever vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav på det viset. Vill man få hem bilder till påseende tillverkar vi dem och sänder dem hem till dig. Bilder bedöms bäst hemma i lugn och ro på köksbordet än online. Du har sedan returrätt och all info om hur det går till står i bildförsändelsen och på vår hemsida. Har man frågor kan man alltid kontakta oss. https://www.expressbild.se/kundtjanst/

Vilket blufföretag

Vilket blufföretag! Få en massa grejer man inte beställt för att sen gå igenom en helt obegriplig returprocess, det här företaget gör allt för att blåsa oss konsumenter. Har dessutom aldrig sett ett suddigare lagfoto.

30. maj 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Tråkigt att lagfotot blev suddigt. Hör av dig till vårt kundcenter så sänder vi så klart en ny. Vi sänder självklart inte hem produkter utan medgivande/beställning. Har vi gjort något fel löser vi alltid det på bästa vis men det förutsätter att man kontaktar oss. https://www.expressbild.se/kundtjanst/

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Får en faktura om en skolkatalog som…

Får en faktura om en skolkatalog som jag inte beställt. Skriver till dom på mail men får inget svar. Försöker att ringa dom men man är nummer 3 i kön i 30 min sen la jag på. Sen går det till inkasso som jag får betala så man inte hamnar hos kronofogden. 478 kr fick jag betala. Har anmält dom hos konsumentverket och även skrivit till skolan om varför dom använder sig av ett företag som har 98 anmälningar mot sig på konsumentverket sida.

22. april 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Returnerar bildpaketet och efter lång…

Returnerar bildpaketet och efter lång tid dyker det upp en påminnelsefaktura att varan inte är betald eller returnerad

Uppdatering. Ringde Kundtjänst och de tog bort fakturan direkt. Vet inte om de satt det i system eller ej, men först tänkte jag bara betala för att slippa bekymret.

22. marts 2024

Blufföretag

Instämmer i vad det verkar flertalet. Usel kvalité och en returprocess som inte håller måttet. Otroligt att detta bluff-företag anlitas.... Uppdatering, tre månader efter jag betalat för ej returnerade bilder får jag ytterligare en konstig faktura. Efter samtal med kundtjänst makuleras den omgående med en genomskinlig förklaring. Var först på väg att bara betala vilket de säkert lyckas få en del att göra. Bedragare!

11. oktober 2023

Oseriöst företag!

Vi har som alla andra fått bilder som vi inte beställt hemskickade. Sedan en påminnelse att betala. Trots att vi valt att inte beställa och det inte fanns något som helst köptvång. Riktigt dålig stil, kommer att anmäla till Konsumentverket för utöver att man inte tar några vidare bilder så är det en ytterst oseriös metod att skicka hem bilder och dessutom helt utan fri retur. Mn invaggas att tro att dom är seriösa. Varning för Studio Express. Riktigt oseriösa!

4. marts 2023

Besvarelse fra Express-Bild

Studio Express är ett annat bolag. Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi självklart dig. Vi sänder självklart inte hem produkter utan medgivande/beställning. Har vi gjort något fel löser vi alltid det på bästa vis men det förutsätter att man kontaktar oss. https://www2.expressbild.org/kundtjanst/
Vi hoppas få chansen att reda ut eventuella missförstånd eller fel. /Expressbild

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skickar ut bilder som man inte…

Skickar ut bilder som man inte beställt. Skickar påminnelser och stökar. Använd inte dem, mitt tips. Gäller lagfoton inom fotboll i detta fall. Sämsta möjliga alternativet. Pinsamt dåliga.

12. januar 2024

Använd inte detta företag

Använd inte detta företag, skickar ut bilder som man inte har beställt, vi kommer aldrig att anlita detta företag igen till vår idrottsklubb!!!
Skulle vilja ge dem 0 i betyg men det verkar inte gå

16. juni 2023

Oseriösa metoder

För idrottsklubb.

Först får man hem bildpaket som man måste betala för att skicka tillbaka eller betala massor för att behålla. Sen ett par månader senare dimper en obeställd lagkatalog ner i brevlådan med samma sak - betala retur eller betala katalog. Otydligt och oseriöst.

28. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Riktigt dålig kvalitet på bilderna

Riktigt dålig kvalitet på bilderna, alldeles utfrätta av för kraftig blixt och oskärpa. Irriterande att bilder och lagkatalog skickas hem trots att vi inte beställt nått och så måste vi stå för porto tillbaka. Kommer aldrig mer låta mitt barn ta bilder med detta företag.

28. december 2023

Fel mått på fotona

Beställde hem skolfoton i storlek 15 cm x 10 cm för att ge till far-och morföräldrar i julklapp. Nu när jag ska rama in fotona så upptäcker jag att alla foton diffar på flera millimeter, på vissa så mycket som 5 mm vilket resulterar i stora glipor mellan passepartout och fotot… 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

21. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sonen blundar på bilden. Inget svar från expressbild efter flera försök.

Jag har försökt kontakta expressbild i en månad, absolut inget svar. De verkar inte bry sig om sina kunder.

Min son blundar på gruppbilden. Som jag har betalt för. Jag har bett dem att skicka en annan variant (de tar väl flera bilder och inte bara en) där han inte blundar. Denna har vi ingen användning av. Absolut inget svar.

Välj ett annat fotobolag, Quickpix4u till exempel är jätte duktiga.

1. november 2023

Jätte bra kundtjänst

Ringde in till företagets kundtjänst för ca 30 minuter sen med en del frågor kring mina barns skolfotografering, till att börja med så fick jag svar direkt vilket uppskattades sen så pratade jag med en kille på kundtjänst som hjälpte mig på bästa möjliga sätt och jag fick mina frågor besvarade.

18. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Satt i telefonkön och tänkte kolla…

Satt i telefonkön och tänkte kolla trustpilot.
Det var många negativa upplevelser.
Men jag beskrev att jag fått 2 påminnelser på kataloger men dom visste jag att jag har skickat tillbaka.
Han i kundtjänst ville då bara ha OCR-nr så makulerade han dem direkt. Inga problem. :-)

10. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Buffel och båg på hög nivå! AKTA ER!

Buffel och båg på hög nivå!

Man skulle få några bilder gratis, man kunde välja några och skicka tillbaka resten. Allt innan ett stoppdatum. Infon var så oklar att det inte gick förstå. Dagen innan stoppdatumet kom ett nytt brev med dom bilderna man kunde få gratis. Då är det redan för sent att skicka tillbaka och man åker på hela paketet för dyra pengar!

5. oktober 2023

Faktura utan bilder!

Idag har jag mottagit en faktura på över 850kr som en PÅMINNELSE av att jag inte betalt eller returnerat bilderna..
Problemet är ju bara att vi inte blivit fotograferade av expressbild utan av studioexpert, jag har INTE BESTÄLLT några bilder och jag har heller inte FÅTT några bilder eller första faktura hemskickade som fakturan påstår?!
Försöker ringa deras kundtjänst där det är kö och får plats nr 9 och när man väl ”kommer fram” så säger telefonsvararen att dom endast har öppettider mellan 9-12 fast sidan säger till 15.. Ringer igen och får då köplats 8. Så mycke bluff!!

Hittade ett privat nummer till Ulf Axelsson jag ringde under eftermiddagen och han skulle be kundtjänst ringa mig imorgon.. vi får väll se när dom tänker ta kontakt..

5. oktober 2023

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.