Express-Bild Anmeldelser 327

TrustScore 2.5 ud af 5

2,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi skickade tillbaka samtliga fotografier för mina två söner i ett och samma paket. De har registrerat returen för den ena sonen men inte för den andra. I början påstod de att katalogen saknades, me... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inkassokrav utan att jag ha beställt. Otroligt dåligt. Telefontider 9-12.Vem har tid att ringer er då? Varje år samma visa men de andra åren fick man en påminnelse i alla fall. Då hade ni längre sv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Vi är väldigt nöjda med fotona som tagits av fotostudion! Klassfotot och porträttbilderna är av mycket hög kvalitet och levererades snabbt. Teamet arbetade professionellt med utrustningen, ljussät... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vad kan vara bättre än ett album som bevarar minnesvärda dagar när ditt barn gick i första klass eller tog examen från skolan. Ett album som du kan hålla i händerna och ställa i en bokhylla. Och säg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fotograf
  2. Fotoservice
  3. Fotostudie
  4. Portrætfotograf

Skrevet af virksomheden

Express-Bild är ett familjeägt rikstäckande skol- och sportfotoföretag med säte i Västerås. Med 40 års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och kunskap då vi i vår koncern varje år fotograferar ca 500.000 elever och sportutövare. Företagets grundtanke är att leverera de med högkvalitativa produkterna till rimliga priser. Vi är verksamma med fotografer från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har egen bildproduktion i vårt huvudkontor i Västerås.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Varning för oseriöst företag

Beställde enstaka porträtt och en skolkatalog som kom direkt vilka jag betalade. Senare kom ytterligare ett paket med bilder som jag mig veterligen inte beställt, med krav på porto för retur och faktura på 544kr. När jag skickat in det kom sedan ytterligare en skolkatalog med faktura som jag heller inte beställt. Jag fick en frisvaradress efter ett argt mail, men nu när jag mailar så får jag inga svar. På det sista mailet så skriver de att de har semesterstängt i 2 veckor dvs efter förfallodatum på fakturorna. Detta tjafs tar både tid och kraft och det är inget jag tänker hålla på med igen nästa jul. Så inget mer Express-bild!!!

27. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Skolbilder: Mycket bra kommunikation genom deras service

Skolbilder:
Mycket bra kommunikation genom deras service, jag gjorde fel beställning, jag kontaktade dem via e-post, svaret fick jag på en gång, det var mycket positivt, behövde jag inte betala något extra för det fel som jag gjorde. Fakturan blev justerat, personligbild och skolkatalog är vi väldigt nöjda med.
Paket var ordentligt emballerad.

30. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu har även vi drabbats av detta bluff företaget!

Även vi har drabbats som många andra. Låg en skolkatalog tillsammans med faktura som vi inte beställt! Svaret är att vi får returnera katalogen, men vågar inte göra det och få påminnelseavgift för att de inte fått returen. Förstår inte hur och varför företaget får fortsätta bedriva sin verksamhet. De har ju satt det i system och att kommunerna/skolorna inte säger upp avtalet med företaget är helt galet!

20. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oseriöst företag som inte följer SER

Oseriöst företag som inte följer SER: bildpolicy.
Uppmanar eleverna att arrangera kränkande bilder.
Informerar inte eleverna om avtal och gällande policy.
Tar inte ansvar för sina publikationer.
Avråder bestämt från att ingå avtal med Express-Bild.

28. november 2022

Fakturerar dubbelt

Har lyckats undvika utskick av bildpaket som sedan måste returneras genom att registrera konto och välja vilka bilder jag vill ha direkt. Dock är informationen under all kritik, och dessutom är kvalitén undermålig i förhållande till priset. Tyvärr har man dock inget annat att välja på om man vill ha klassfoto och skolkatalog.

Skolkatalogen skickades ut långt i efterhand. Med den följde även en faktura, utan en antydan om att jag redan betalat för katalogen i samband med beställningen av fotona. Mycket oseriöst!

25. november 2022

Helt sopigt företag

Helt sopigt företag. Rent lurendrejeri.
Dom skickar ut bilder med faktura trots att vi inget beställt. Inget returkuvert. Går inte att nå kundtjänst.

24. november 2022

Försöka duger

Kul att "Sara" jämfört med övriga omdömen är nöjd med Expressbild, och dessutom får fantastiska leveranser och service flera gånger per år:-)

16. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Förstår inte vad man beställer

Förstår inte vad man beställer, inga priser på paketen framgår förrän bilderna kommit hem. Vill man då inte ha paketet står man själv för frakten, vilket inte framkommer innan man får bilderna.

Dessutom stod det på fakturan att jag beställt en katalog, vilket jag inte har gjort. Verkar vara ett riktigt lurendrejeriföretag.

Trots att man ringer under deras öppettider så säger telefonsvararen vilka öppettider som gäller och det går inte att komma fram.

1. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dyr retur,förfallen faktura, dålig kundtjänst

Väldigt dyr retur av enstaka bilder för det första, man tjänar nästan "lika mycket" på att behålla alla bilder-vilket förmodligen är uträknat.

Beställde också en klubbkatalog som skulle komma senare i separat försändelse. Den kom igår-dåligt förpackad kuvertet var helt öppet, och dessutom var fakturan förfallen. "Returnera din vara innan fakturan förfaller"stod det. Ja men den var ju redan gammal.
Ringde dem idag,usel kundtjänst-samtalet bröts ideligen och fick vänta 40 minuter i kö. Kundtjänst flyttade utan omsvep fram datumet på fakturan,vilket var bra-men får mig tro att detta var riggat för att vi skulle behålla bilderna.

1. november 2022

Vansinnigt oprofessionella bilder

Vansinnigt oprofessionella bilder! Förra året var de gultonade, i år gröntonade. Det kan ju knappast meningen att man som förälder ska kunna bildbehandling när man betalar nästan 1000:- för bilder?! Förra året slängde jag paketet och beställde nya bilder från annan fotofirma efter att jag korrigerat färgerna. Lutar åt att det blir samma i år eftersom det inte går att ge bort bilderna i det skick ExpressBild erbjuder dem! Oerhört lågt och skolan/kommunen borde seriöst tänka om! "När foto sköts av proffs" eller hur?! Om det sköts av proffs får man proffsiga bilder! Betalar gärna bra för bra bilder, men detta är under all kritik och priserna är hutlösa i förhållande till det som levereras.

13. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otroligt oseriöst företag som går runt…

Otroligt oseriöst företag som går runt på att lura sina kunder.
1) Otroligt dåliga bilder. Är det ens fotografer som tar dessa bilder?
2) Jag gjorde ett digitalt konto för att själv kunna beställa de bilder jag ville ha. Alla bilder var dåliga, även gruppbilden. (Bör man inte kunna komponera en gruppbild om man har i uppdrag att ta en klassbild?) Jag beställde inga bilder eftersom de var så dåliga. Ändå skickar de ut ett paket med bilder. Jag vill inte betala frankeringen av returen pga att jag inte beställt några bilder!
3) Omöjligt att komma i kontakt med deras kundtjänst. Det är väl så många som ringer... Nu har jag försökt i flera dagar. Till slut lyckades jag komma i en telefonkö, men när jag kommit fram som nr 6 så bröts samtalet.

Jag kan inte fatta att skolorna använder detta företag för fotografering. De har varit oseriösa i alla tider, tom när jag själv gick i skolan fick jag påminnelsekrav på en faktura som jag betalat i god tid.

12. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ännu en som har fått felaktig faktura!

Ännu en som har fått felaktig faktura!

Fick plötsligt en påminnelse för en skolkatalog som skulle ha skickats och som jag inte skulle ha betalat för. Vet med säkerhet att vi aldrig har beställt den och under mina sidor så finns ingen beställning av någon skolkatalog.

Skrev direkt och bestred fakturan och bifogade screenshot på mitt konto med gjorda beställningar samt bild på den aktuella fakturan.

Det tar inte mer än fem minuter så har de makulerat fakturan vilket i och för sig är bra, men frågan är om detta är något Expressbild har satt i system där de hoppas på att kunderna bara betalar och inte riktigt har koll på sina beställningar.

Som andra har skrivit. Skolorna borde sluta anlita detta företag för sina skolbilder.

11. oktober 2022

Sämsta företaget någonsin

Sämsta företaget någonsin
Helt sjukt hur de fortfarande får hålla på såhär. De skickar bilder man inte beställt eller ens fått se på än. Sedan följer man deras instruktioner och skickar tillbaka bilderna inom den tidsramen de angav. Ca någon månad senare får man en faktura för bilderna och en påminnelseavgift som man tvingas betala. Med tanke på hur många som kan relatera till detta problem så är det inte postgången det är fel på. Deras system är sämst och så onödigt för både ”kunderna” (de flesta har inte ens beställt något) och miljön.

7. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vill inte ens ge 1 stjärna för…

Vill inte ens ge 1 stjärna för Expressbild (men tvingande som allt annat när det gäller deras tjänst)!!
Har fått hemskickade bilder (SOM VI INTE BESTÄLLT), bara för att skicka tillbaka dem. Även fått dubbla beställningar.
De skickar påminnelsefakturor, trots att man returnerat bilderna.
Under alla år med skolfoton har det varit samma sak.
Verkligen tråkigt att detta företag får fortsätta med sin verksamhet.

4. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Returnerade foton i juni och nu

Returnerade foton i juni och nu, tre månader senare kommer en faktura med påminnelseavgift för att jag inte retunerat fotona. En räkning på 955:- för foton jag har skickat tillbaka! De svarar inte på mail och jag kommer inte fram till kundtjänst på telefon för att lösa problemet. Inget företag jag rekommenderar!

3. oktober 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.