EuroPodróże.pl Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ze względu na chorobę lokomocyjną wybieram miejsce siedzące koło okna i zgodnie z kierunkiem jazdy, a jednak zawsze jest na odwrót.Starannie obserwuję ustawienie oparć foteli i zaznaczonego kierunku j... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

sprawne załatwianie przebukowań biletów; tylko opłata 15-to procentowa za pośrednictwo, szczegółnie przy droższych biletach jest zbyt wysoka; swoją drogą uważam, że powinna być stała opłata niezależn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Doskonała, przyjazna strona, bezproblemowy szybki dostęp telefoniczny do konsultanta a nie do bota. Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komun... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Togbilletbureau

Skrevet af virksomheden

Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróż bez wychodzenia z domu. Podróżuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróże.pl

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

54 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jadę sobie teraz w pociągu PKP…

Jadę sobie teraz w pociągu PKP Intercity SA 8godzin ( a jeszcze 2będė )i ppatrzę na ludzi jak mdleją na korytarzu i w przedziałach,gdyż przewoźnik dopuścił wagony bez klimatyzacji do jazdy przy 35 stopniach na zewnątrz.Myślę że jest tu ze 42 stopnie.Bilety kupiłem przez Europodróże.
Jest fajnie,polecam,tylko ten pot wypływający zewsząd jest dokuczliwy i ci ludzie których trzeba wynosić na rękach na korytarz wyglądają na nieco zmęczonych.
Gratulacje dla przewoźnika trasy Przemyśl- Kołobrzeg 15 .08.1926r.
BRAWO...
W końcu wyszliśmy z" trzeciego świata"

15. august 2026

Besvarelse fra EuroPodróże.pl

Cieszymy się, że zakup biletu za pośrednictwem naszego serwisu spełnił oczekiwania. Za warunki panujące w pociągu oraz komfort przejazdu odpowiada przewoźnik. Uwagi dotyczące warunków podróży można zgłaszać bezpośrednio do przewoźnika.

Niestety dalam sie nabrać

Niestety dalam sie nabrać. To nie przewoznik a posrednik i za bilet trzeba zaplacic jeszcze prowizję.
Jak dla mnie oszustwo i naciąganie bez uprzedzenia o wplacie prowizji

9. august 2026

Besvarelse fra EuroPodróże.pl

Opłata serwisowa jest widoczna w podsumowaniu zamówienia przed dokonaniem płatności. Informacja na jej temat znajduje się również w regulaminie naszego serwisu, który jest akceptowany podczas składania zamówienia.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BRAK PEŁNEGO ZWROTU ZA BILET.

Zakupiłam bilet, który chciałam jednak zwrócić jeszcze tego samego dnia zakupu. Zapłaciłam 185zł a zwrotu mogłam dostać jedynie 130 zł. Czuję się oszukana. Na jakiej podstawie zatrzymujecie pieniądze? Na poczet czego one idą?
Nigdy więcej nie użyję tej strony do rezerwacji biletów.
KUPUJCIE BILETY PROSTO U PRZEWOŹNIKA A NIE U ZŁODZIEI !!!!!!!!

29. juli 2026

Besvarelse fra EuroPodróże.pl

Przykro nam, że sytuacja wywołała Pani niezadowolenie. Anulacja biletu krajowego wiąże się z potrąceniem opłaty naliczanej przez Przewoźnika oraz opłaty pobieranej przez nasz serwis. Warunki dotyczące zwrotu są szczegółowo opisane w regulaminie naszego serwisu, który został zaakceptowany podczas składania zamówienia

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

W drodzecwyjatku nie ma wyjatku

Zakupiłam dwa bilety na trasie Warszawa -Lublin. Z powodu opóźnienia samolotu nie mogliśmy skorzystać z przejazdu. Intercity nie przyjeło zgłoszenia telefonicznego bo bilet był zakupiony na Euro Podróże. Opóźnienie wynikło w ostatniej chwili a lot trwał ponad trzy godziny w tym czasie nie mogłam nic zrobić aby kontynuować zwrot biletów. Złożyłam reklamacje bezpośrednio w Euro Podróże ale nie została ona uwzględniona. Wyslali mi powiadomienie że mogłam anulować bilety osobiście przed odjazdem pociągu. Jest oczywiste że ani Intercity tam zwrocił sie sprzedawca biletow ani Euro Podróże nie zapoznał się ztreścią reklamacji co uważam jest spychologia i brakiem wyrozumiałości w wyjątkowej sytuacji.

7. maj 2026

Jestem zadowolona z podrozy

Jestem zadowolona z podrozy, z obslugi oraz profesionalnosci. jedna sprawa mi sei nie podoba, pociagi powinny byc objete rezerwacja, a jezeli nie to wagon restauracyjny powinien byc wylacznie dla pasazerow z miejscowka poniewaz nie mozna zjesc posilku, miejsca sa zajete przez osoby nie posiadajace rezerwacj - miejscowek.
pozdrawiam
Izabela Zobel

20. maj 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nie polecam seniorom.

Jestem 65+. Kupiłam 4 bilety dla seniorów. Przed zakupem szukałam informacji o opłatach serwisowych. Nie znalazłam na stronie. Dopiero jak zapłaciłam blikiem zobaczyłam różnicę i teraz wiem, że informacja o opłatach była na końcu zakupu. Nie polecam korzystania z zakupu przez seniorów.

16. maj 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Zaskoczyła mnie wysokość prowizji

4. maj 2026

Besvarelse fra EuroPodróże.pl

Dziękujemy za opinię! Wszystkie informacje dotyczące opłaty serwisowej są szczegółowo przedstawione przed finalizacją zakupu – zachęcamy do zapoznania się z nimi przed kolejną transakcją.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.