eteck.nl Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I would like to call this company a joke, but the joke's on me. I have never experienced being treated like this by a (service-based) company. Ever. No replies to email, endless phonecall with redirec... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is nog teveel… absurds slechte klantenservice. We zitten al 2 weken zonder warm water. Hele lange wachttijden aan de telefoon, mails worden niet beantwoord en ze gaven aan dat het 6 maanden kan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni was er algemene storing van het WKO systeem omdat een vat gesprongen was. Hierdoor werd de vloer warm in plaats van koud. Dit gold voor heel veel appartementen in Ni... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn Eteck-warmtemeter lijkt defect. De stand loopt elke 7 à 8 uur met 0,001 GJ op, terwijl de hoofdkraan van de radiator dicht staat en ik geen warm water heb gebruikt.” en geen lekkega gevonden. Ik... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 63 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

70 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

vreselijk bedrijf

Net als alle andere mensen hier zeer ontevreden over deze organisatie. Ze zijn onbereikbaar, op mails reageren ze niet en telefonisch ook dramatisch om iemand aan de lijn te krijgen. Als je de keus hebt; niet mee in zee gaan. Ze maken echt misbruik van hun positie op de markt. Geld binnen harken maar totaal niks doen aan service. Duidelijk te zien aan de reviews ook.

11. marts 2025

Energie maffia met wurgcontracten

Bij mijn nieuwbouwwoning zijn wij helaas verplicht om bij Eteck energie af te nemen. Na 1,5 maand ingetrokken te zijn, wordt er totaal meer dan 1000 euro van mijn rekening gehaald voor warm water en verwarming. De thermostaat staat op 19,5 graden (niet hoog dus). Je wordt gewoon keihard opgelicht door deze cowboy's. Hele wijken hier bij ons worden opgelicht, iedereen die ik spreek ervaart hetzelfde.

27. februar 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, voor de 2e keer al geen warm water & storing in de thermostaat! Mijn maandbedrag was 42 en ineens krijg ik een factuur van 60? Ik zou dit bedrijf niet aanraden in iedergeval.

24. februar 2025

Waardeloze bedrijf

Eteck is geen ene ster waard ik had graag een 0 willen geven maar dat is helaas niet mogelijk. ben al vanaf september aan het bellen (voor de lekkage wat door een monteur van hun veroorzaakt is) om de schade te herstellen. Ze werken niet met mee. Als je belt dan krijg je iemand aan de lijn die iedere keer niks anders kan doen dan een melding doorzetten naar de desbetreffende afdeling waar vervolgens niks mee wordt gedaan. Ik heb tig keren gebeld en mails verstuurd waarop ik geen reactie terug krijg. Als je vraagt of je iemand kan spreken die over klachten gaat of de desbetreffende afdeling dan hoor je ze nemen geen telefoon op. Lekker makkelijk wachten tot ze zin hebben om aan mijn dossier te werken.

Eteck ik heb de lekkage niet veroorzaakt mijn huis heeft heel de dag onder water gestaan. Ik heb om 18.00 gebeld ze zijn pas om 22.00 gekomen om de lekkage te verhelpen. De monteur die kwam die heeft zelf bevestigd dat de lekkage is ontstaan door het niet goed dicht draaien van de schroeven.

Beste Eteck het is jullie fout en jullie moeten jullie verantwoordelijkheid nemen en normaal doen.
Ik ben 6 maanden verder snap niet waarom ze zoveel tijd nodig hebben. Vorige week weer gebeld ik zou binnen drie dagen terug gebeld worden of bericht ontvangen wederom niet gebeurd.
Begin december mail gehad van een medewerker zal zijn naam maar niet noemen, met een mededeling dat een bedrijf noem geen naam contact gaat opnemen om de schade te achterhalen. Het grappige is de bedrijf bestaat helemaal niet.
Na maanden wachten dacht ik wacht eens effen ik ga zelf contact opnemen met die bedrijf dus zelf onderzoek gedaan op google. Ik kon alleen maar een stukje vinden over dat het bedrijf 5 jaar geleden van naam is veranderd verder geen contact gegevens geen telefoonnummer te vinden helemaal niks .Ze zijn nu aan het uitzoeken of die bedrijf wel niet bestaat. Hoe dan ??? Dus ik wordt doorverwezen naar een bedrijf die niet eens bestaat horen ze dit zelf niet te weten en ik maar wachten op bericht het was niet eens kerst toen ze mij lieten weten dat ik benaderd zou worden door die bedrijf het is bijna voorjaar nu en nog niks gehoord! We zijn bijna drie maanden verder en ze houden zich vast aan de regel dat ze er wettelijk 6 maanden over mogen doen om de zaak af te ronden. Mijn huis heeft onder water gestaan kunt u zich voorstellen wat voor schade ik heb in mijn huis?

Heb inmiddels ook een melding gemaakt bij Comsuwijzer hoop echt dat ze jullie hard gaan aanpakken stelletje oplichters. Zo ga je niet met mensen om schaam je diep. Hoop echt dat jullie vervangen worden door een andere bedrijf.

19. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als ik geen nul geef, is het alleen omdat dat geen optie is.

Sinds ik ben verhuisd, heb ik al meer dan een jaar constant problemen en wacht ik op een oplossing. Nu zit ik al meer dan vier dagen zonder warm water en er gebeurt niets. Het bedrijf lijkt nep te zijn, er is geen fysieke locatie om naartoe te gaan, en de rekeningen kloppen nooit.

18. februar 2025

Altijd al ontevreden

Altijd al ontevreden, hoge prijzen, hele slechte klantenservice. Monopolie bedrijf bij mijn oude flat, dus kunnen doen wat ze willen.

Nu ben ik verhuisd en wacht ik al bijna 11 weken op mijn afrekening. Al meerdere keren gemaild, geen reactie.

Toevoeging: Uiteindelijk op 27 februari mijn geld teruggekregen van de afrekening. 3 maanden opgewacht.

12. februar 2025

Geen eindafrekening ontvangen

Na meer dan 7 weken na mijn verhuizing nog steeds geen eindafrekening van Eteck ontvangen. Klantenservice weet van niets. Erg jammer. Blij dat ik (bijna) van dit bedrijf af ben.

Tip: Werk niet samen met Eteck en voorkom dat je in een huis komt te wonen waar monopolist Eteck de boel uitmaakt.

24. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verplichte 'warmte' afname bij deze…

Verplichte 'warmte' afname bij deze DIEVEN

Niet alleen heb ik er niks over te zeggen, de tarieven zijn ook nog eens NIET NORMAAL HOOG. En dan heb ik het over de zogenaamde 'vaste kosten' en alle andere extratjes die ze erbij bedenken. Dit zou illegaal moeten zijn.

16. januar 2025

Eteck unresponsive

Eteck have not sent my contract to Liander.

I cannot get through via the Contact Form nor am I able to reach them by phone.

I have been with Eteck since 01-10-24.

As a result of this, a bailiff is going to be in contact with me and I may incur as fine as a result.

9. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al 2 weken geen warmte levering door…

Al 2 weken geen warmte levering door klep probleem (stadsverwarming). Al door 2 monteurs geconstateerd maar de klep zou door andere monteur vervangen moeten worden, wat nog steeds niet is gebeurd. Tevens ontvangen we 1-3d na elke melding een standaard email dat er een centraal leveringsprobleem is, met een aantal uur daarna nog een email dat het is opgelost. Dit terwijl er geen centraal probleem is (buren geen last). Komt over als misleiding dan wel indekken als er een klacht/claim komt. Men blijft vriendelijk aan de telefoon en lijken behulpzaam maar uiteindelijk lost dat niets op. Laten ons letterlijk al 2w in de kou staan.

27. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I could give less than one star I…

If I could give less than one star I would!

We have had no hot water for two days. When my partner reported it two days ago he was told they will come on Monday. So thats 5 days they expect us to sit without water in the middle of winter with temperatures below 10!

When I called them to ask if it can be attended to sooner as we have guests with a young child i was told i would be contacted again and nothing… more than 24 hours later.

This is one of the most expensive gas companies out there because of their high service cost and clearly with disgusting service. Unfortunately we a forced to be with them as its required by our building which we told could be illegal as its a monopoly scheme.

How disgusting to expect humans to go without hot water in winter and still expect them to pay so high for such poor service. As an expat this is the only thing or company i can shame in the Netherlands. Its sad that such a dissatisfying company is still running in a country thats so effecting.

19. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eteck een sneu excuus van een bedrijf

Jarenlange juridische strijd gevoerd met dit slap excuus van een bedrijf. Omdat de vloerverwarming in mijn woning al jaren niet werkt. Uiteindelijk Heeft een rechter bepaald dat Eteck op haar kosten verantwoordelijkheid moest nemen en het probleem moest oplossen. Inmiddels zijn we in het stook seizoen aanbeland en begint de ellende weer van voor af aan. Torenhoge factuurbedragen en nog altijd geen verwarming. Eteck schaam je diep. Als bedrijf zijn jullie volstrekt verwerpelijk.

10. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij wachten nu al 1,5 maand op een…

Wij wachten nu al 1,5 maand op een antwoord van Eteck over de compensatiekosten nadat we 4 dagen zonder warm water hebben gezeten, en het lijkt erop dat er geen einde aan komt. Ondanks meerdere pogingen om duidelijkheid te krijgen, lijkt het alsof ze niet echt haast hebben om ons te helpen. Erg frustrerend, want ondertussen betalen we wel gewoon door.

De klantenservice is ronduit teleurstellend; je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, zonder dat er echt actie wordt ondernomen. Als je snel en goed geholpen wilt worden, zou ik Eteck zeker NIET aanraden. Wij zouden er het liefst zo snel mogelijk vanaf willen!

7. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eteck is met name veel te duur

Eteck is met name veel te duur. Ik ben 2x zoveel geld kwijt alleen aan vaste kosten tov het totale bedrag dat ik in mijn minder goed geïsoleerde appartement kwijt was aan het totale gas en stroom bedrag (vastrecht en verbruik) samen.
Ik heb ook gemerkt dat de meter vooruit loopt als je niets verbruikt (systeem staat op koelen en je gebruikt geen warm water).

22. november 2024

Incompetence bordering on fradulence

Every review you are reading here is 100% true. I don't know anybody in my apartment block in Zaandam (300+ residents in Zaanse Helden) who are happy with Eteck.

The company has a blanket deal with the Zaanstad province so we only have them as a hot water provider. They charge a ridiculous amount but the service is terrible. The hot water cuts out randomly and they take forever to respond to tickets and their phone service line hardly gets picked up.

Avoid at all costs. Absolutely pathetic and incompetent

28. august 2024

Problemen levering warmte

Na onderhoud aan de centrale installatie van Eteck, is er veel lucht in het systeem gekomen. Ik woon op de hoogste verdieping van de wijk, hierdoor is de lucht in mijn vloerverwarmingssysteem gekomen, en heeft mijn vloerverwarmingspomp hierdoor schade opgelopen. Mijn vloerverwarmingsinstallatie heb ik 2 maanden niet kunnen gebruiken. Eteck zal alle kosten vergoeden, maar de beste mevrouw van de klantenservice neemt geen contact meer op, en na terugbelverzoek laat ze niets meer horen.

11. september 2024

Geen service, wel innen.

Vanaf begin oktober probeer ik al een probleem met de warmte en koelinstallatie aan te kaarten, gezien deze nooit heeft gefunctioneerd sinds ik in mei mijn huidige woning ben ingetrokken. Op mails en berichten krijg ik geen reactie. Gezien ik inmiddels weiger te betalen voor een dienst die tot nu niet is geleverd, sturen zij wel gelijk aanmaningen. Blijkbaar is er toch een afdeling binnen Eteck waar wel wordt gewerkt. Ik had hen vriendelijk voorgesteld pas na een reparatie weer huur te gaan innen en te veel betaalde maanden terug aan mij over te maken. Helaas, na 6 weken nog altijd geen antwoord. Heel treurig deze club. Niet aan beginnen.

9. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.