eteck.nl Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I would like to call this company a joke, but the joke's on me. I have never experienced being treated like this by a (service-based) company. Ever. No replies to email, endless phonecall with redirec... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is nog teveel… absurds slechte klantenservice. We zitten al 2 weken zonder warm water. Hele lange wachttijden aan de telefoon, mails worden niet beantwoord en ze gaven aan dat het 6 maanden kan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni was er algemene storing van het WKO systeem omdat een vat gesprongen was. Hierdoor werd de vloer warm in plaats van koud. Dit gold voor heel veel appartementen in Ni... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn Eteck-warmtemeter lijkt defect. De stand loopt elke 7 à 8 uur met 0,001 GJ op, terwijl de hoofdkraan van de radiator dicht staat en ik geen warm water heb gebruikt.” en geen lekkega gevonden. Ik... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 63 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

70 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een van de allerslechtste bedrijven…

Een van de allerslechtste bedrijven waarmee je gedwongen in zee moet gaan. Ik wacht al meer dan een half jaar op compensatie, vanwege het uitvallen van de wamtepomp in januari. De warmtepomp moest hierdoor een "noodstand" draaien, wat 3-4keer zoveel stroom kost. Elke keer dat ik bel zeggen ze dat ze ermee bezig zijn, iets wat met de dag ongeloofwaardiger wordt.

Bij de start van het contract werd er meer geld gevraagd dan volgens hun eigen regels mocht, met als reden de stijgende inflatie. Dit werd als "foutje" afgedaan, nadat hier door ons als bewoners op gewezen werd. Het bedrijf is vorig jaar verkocht aan "private equity" partij "Partners group". Het wanbeleid van familie van den Berg met de steun van private equity wordt vrolijk voortgezet. Het draait allemaal om de winst, klanttevredenheid is een vervelende bijzaak voor dit type mensen.

21. august 2025

Eteck (klanten)service geeft geen thuis

Wij hebben een warmtepomp van Eteck bij ons koophuis gekregen. Deze kan gehuurt of gekocht worden. Gekozen voor huur, zodat je nog de service van hen krijgt.
Dat blijkt totaal niet het geval, de warmtepompinstallatie koelt niet en bij navraag bij Eteck kennen ze kastje en muur maar al te goed.
Er wordt totaal niet meegedacht en enkel doorverwezen zonder ook maar iets aan een oplossing te doen.

1. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onacceptabele nalatigheid en gebrek aan verantwoordelijkheid

Ik zou hier een hele lijst kunnen opsommen van de storingen, lekkages en levensbedreigende situaties waarbij Eteck structureel niet reageert, de ernst niet inziet of simpelweg niets oplost binnen een redelijke termijn. Gezien het grote aantal soortgelijke klachten en hun bedroevende scores verwacht ik eerlijk gezegd ook niet dat ze iets met mijn review doen. Maar ik wil dit tóch kwijt.

In het kort:

Onze installatie spoot drie dagen lang water van 50°C de ruimte in. Niet één keer werd dit als urgent behandeld, ondanks meerdere meldingen. Pas toen wij de brandweer inschakelden en zíj een melding deden, stond er binnen een uur ineens wél iemand op de stoep.

Alsof dat nog niet zorgwekkend genoeg is, kregen we per mail doodleuk te horen: "Water kookt pas op 100 graden. Water van 50 graden is heet en vervelend, maar niet levensgevaarlijk." Een ronduit ongepaste reactie die vooral laat zien hoe weinig Eteck begrijpt van verantwoordelijkheid en veiligheid.

Wij hebben twee jonge kinderen van 2 en 3 jaar, die zonder moeite bij de open installatie kunnen komen. Water van 50 graden spoot onder hoge druk uit de installatie, precies op ooghoogte van onze kinderen. Met de druk die op het systeem stond, had het kunnen klappen. De mogelijke gevolgen? Ernstige brandwonden, blijvend letsel of erger.

Dit was geen "vervelend incident", dit was een reëel, acuut risico op zwaar lichamelijk letsel en/of veel schade aan de woning. Maar goed, blijkbaar moet je leven er echt van afhangen voordat Eteck handelt en zijn verantwoordelijkheid neemt.

Schaam je diep, Eteck.

18. juni 2025

Waardeloos

Wij hebben nu al 5 dagen lang een storing aan onze warmtepomp, waar maar geen oplossing voor komt. Eteck stuurt ons naar de service monteur, de service monteur stuurt ons terug naar Eteck. We worden niet op de hoogte gehouden en moeten iedere keer zelf bellen om iedere keer weer het zelfde antwoord te krijgen. We betalen 125 euro per maand aan deze partij en hebben (na al een hoop dagelijkse storingen gehad te hebben in de 8 maanden dat we hier wonen) nu al 5 dagen geen warm water. Is toch te gek voor woorden?

1. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betalen voor iets wat misschien gebruikt kan worden

Adverteren met vloerverkoeling maar is pas te gebruiken als het 24 uur 18 graden is. Wat betekent dat dit misschien in juli/augustus gebruiken is. En dan is het nog maar afwachten of het ook gaat werken.
Nergens in de kleine letters wordt dit vermeld, wat betekent dat ze vals adverteren. Een grof gebrek aan de dienst die ze aanbieden. Ga hier ook zeker meer werk van maken!

15. maj 2025

Slecht bedrijf.

29 maart bij graven een lek in grondleiding gemaakt.
U heeft op 17 april in mijn tuin de boel open gegraven en de storing niet kunnen vinden .
Er zou na pasen verder worden gewerkt.
Ook is er beloofd dat alle schade aan bestrating planten en aanverwanten zou worden vergoed.
op 17 April bent u om 16.00 uur vetrokken met een enorme puinhoop in mijn tuin er zou wat worden schoon gemaakt maar dat is niet goed gedaan.
Het is 22 April 10.00 uur er is nog steeds niemand om verder te werken.
30-04-2025 een ingebrekestelling gestuurd.
Wordt niet op gereageerd. Van morgen weer een ploeg geweest maar ze kunnen lek niet vinden er word een lekdectiebedrijf ingeschakeld.
In middels is door het graven mijn 4 meter hoge seringen boom omgevallen .
Ik heb div.malen berichten en foto`s gestuurd van ravage in tuin ook een ingebreke stelling via mijn rechtsbijstand verzekering.
Maar u reageert nergens op.
Ik heb vandaag toestemming geven onder voorwaarde dat u contact met mij zou om mij te berichten dat alle schade vergoed gaat worden,om verder te zoeken.
De medewerker van u heeft 2x gebeld met U en er zou contact met mij worden opgenomen.
Maar helaas nog steeds van u gehoord.
Ik wil een bevestiging van u mag ook per mail dat alle schade vergoed gaat worden.

Ook u telefoon wordt niet opgenomen.
Maar nu is mijn eis Dat jullie eens serieus naar de klachten luisteren.

2. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Most horrible customer service…

Most horrible customer service experience ever. They took over Essent, but did forget to inform anyone as well as sending bills. So when we finally got the bills it was nicely glazed with collection charges. When you make a call: they are just sorry but nothing they can do about it. Horrible.

29. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Spoedverzoek wordt niks mee gedaan

Na 1,5 dag zonder water te hebben gezeten, heeft Eteck alleen een mailtje gestuurd naar de onderhoudsdienst, terwijl dit een spoedmelding moet zijn. Daarnaast betaal ik al jaren veels te veel en wordt hier geen gehoor aan gegeven.
Helaas zit ik vanwege nieuwbouw aan dit bedrijf vast, maar anders was ik allang overgestapt.

15. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

3 Maanden wacht ik al op antwoord, schandalig!

Wacht al 3 maanden op antwoord over mijn verbruik wat niet inzichtelijk is in de app. Heb al vele malen gebeld en gemaild en mijn vragen sturen ze door naar energiemanagement alwaar ik tot nu toe na 3 mnd geen antwoord van heb ontvangen. Kan mijn verbruik niet inzien en Eteck zegt het verkeerde meternummer te hebben doorgekregen van ???Een totaal onbetrouwbaar bedrijf die zijn verantwoordelijkheid niet nakomt. Je wordt niet serieus genomen. Schandalig hoe zij met mij omgaan.

10. april 2025

Waardeloos …bedrijf

Werkelijk de grootste schoften die ik heb meegemaakt. Service van niks, belachelijke prijzen en 0 bereidheid om te helpen vragen te beantwoorden. Niks positiefs over te zeggen. Schandalig bedrijf bah bah

27. marts 2025

It's basically fraud

When first subscribed on the app it was saying 25€ per month, only once we moved in we found out there's a 90€ fixed cost PER MONTH!

This should be illegal.

27. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb met de Jaarafrekening teveel…

Ik heb met de Jaarafrekening teveel betaald nou heel fijn maar mijn geld wat ik terug krijg nog steeds niet ontvangen moest eind Januari al binnen zijn wat een T bedrijf is dat zeg ik ben er zo klaar mee heb ze zeker al 10 x gebeld en dan krijg ik de mededeling dat het zsm overgemaakt word Ik ga nu zelf stappen ondernemen!!!!

30. januar 2025

Gênante boevenbende

Ik kan echt niks positiefs vinden aan deze organisatie. Pomp zat om de zoveel weken weer in storingstand met als gevolg de zoveelste koude douche, klantenservicemedewekers lachen je uit als je belt met een simpele vraag, emails worden nooit beantwoord, tarieven zijn bizar hoog en ondoorgrondelijk. En als je door een verhuizing eindelijk denkt van ze af te zijn dan duurt het nog weken voordat de opzegging is verwerkt om vervolgens een onnavolgbare eindafrekening te ontvangen waarvan de restitutie simpelweg niet wordt terugbetaald. Gênant dat dit soort bedrijven een monopoliepositie in onze maatschappij kunnen innemen.

25. marts 2025

Irritant bedrijf

Dit bedrijf geeft mij een heel hoog irritatie gehalte. Ik krijg, via de app, het advies om mijn voorschot te verhogen. Wat ik ook probeer: de ap werkt niet! Dat deed die al nooit trouwens, maar er was aan gewerkt werd mij verteld. Dat wordt volgend jaar bijbetalen. Dat is niet erg, maar dan hoop ik wel dat ze net zo traag zijn met het incasseren van het te betalen bedrag als nu met het uitbetalen van het teveel betaalde bedrag van het afgelopen jaar. Van mijn andere energieleverancier (elektriciteit) heb ik dat al ruim een maand geleden ontvangen.
Jammer dat ik tot Eteck veroordeeld ben.

18. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mail van Eteck gekregen op de 12e…

Mail van Eteck gekregen op de 12e waarin werd gezegd dat ik mijn voorschot kon wijzigen. In de mail staat duidelijk aangegeven dat als je dit NA de 12e doet, de wijziging niet wordt meegenomen in de volgende factuur. Of terwijl, de 12e is nog op tijd. Vervolgens krijg ik de dag erna een factuur binnen waarbij de wijziging niet is meegenomen. Toen ik vervolgens belde met Eteck, werd mij verteld dat je niks meer kunt wijzigen na de 11e (???). Nadat ik aangaf dat in de mail toch echt wat anders werd verteld, vertelde ze mij dat ik de situatie gewoon maar moest accepteren.

13. marts 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.