Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel zi... Se mere
Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.
Kontaktoplysninger
Johannes Buijslaan 34, 5652 NL, Eindhoven
- 040 298 45 15
- info@erggoedkoop.nl
- www.erggoedkoop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Samsung sgh duos
Nyelvfelismerésafrikaansalbánangolarabazerbajdzsánibaszkbeloruszbengálibolgárbosnyákburmaicebuanochichewacsehdáneszperantóésztfilippínófinnfranciagalíciaigöröggrúzgudzsarátihaiti kreolhauszahéberhindihmonghollandhorvátigboindonézírizlandijapánjávaijiddisjorubakannadakatalánkazahkhmerkínaikoreailaolatinlengyellettlitvánmacedónmagyarmalagaszimalájmalajálammáltaimaorimaráthimongolnémetnepálinorvégolaszoroszörménypandzsábiperzsaportugálrománsesothospanyolsvédszerbszinhalaszlovákszlovénszomáliszuahéliszundanéztadzsiktamilteluguthaitörökukránurduüzbégvietnamiwalesizulu
afrikaansalbánangolarabazerbajdzsánibaszkbeloruszbengálibolgárbosnyákburmaicebuanochichewacsehdáneszperantóésztfilippínófinnfranciagalíciaigöröggrúzgudzsarátihaiti kreolhauszahéberhindihmonghollandhorvátigboindonézírizlandijapánjávaijiddisjorubakannadakatalánkazahkhmerkínai (egyszerűsített)kínai (hagyományos)koreailaolatinlengyellettlitvánmacedónmagyarmalagaszimalájmalajálammáltaimaorimaráthimongolnémetnepálinorvégolaszoroszörménypandzsábiperzsaportugálrománsesothospanyolsvédszerbszinhalaszlovákszlovénszomáliszuahéliszundanéztadzsiktamilteluguthaitörökukránurduüzbégvietnamiwalesizulu
MAGYAR
HOLLAND
Goed product, ik ben zeer tevreden, snelle verzending, en de handleiding en de telefoon is al ingesteld in mijn moedertaal. Ik heb niet gevraagd, dat wel. Dit is super! Die mijn aandacht ontsnapt dat MICROSIM
erg goedkoop maar ook erg snel!
twee keer kort na elkaar een zelfde product besteld. Allebei super snel in huis en steeds duidelijke mails over de status van de bestelling.
Voor de "veiligheid" en zekerheid maar even twee aparte bestellingen gemaakt omdat het toch om een behoorlijk bedrag ging en een kwetsbaar product. Pas toen de eerste bestelling in goede orde in huis was de tweede besteld.
Over het product kan ik verder nog niets vertellen omdat het verpakt is in sinterklaas papier om de kinderen te geven op pakjes avond.
daarom voor nu 4 sterren omdat ik nog geen verdere ervaring.
samsung galaxy S3 mini
Snelle levering en het apparaat werkt correct voor een mooie prijs.
Fantastische service
Ik had op donderdag een donkerblauwe omslag besteld voor mijn tablet. Toen ik de levering vrijdag kreeg was ik teleurgesteld, want in de verpakking zat een zwarte omslag. Direct contact op genomen met erggoedkoop en het was geen probleem de donkerblauwe zou direct nagestuurd worden. Zaterdag had ik inderdaad de goede omslag thuis. Toen ik maandag contact opnam om te vragen wat ik met de zwarte omslag moest doen werd mij gezegd om deze ook maar te houden. Zij hadden tenslotte de fout gemaakt. Wat een fantastische service.
Een dankbare klant
Prima
Heb woensdagavond 22:00 een Samsung Galaxy S6 besteld en die werd vrijdag rond 13:00 al bezorgd.Het is alleen een Europese uitvoering vd originele Samsung. Dus kon geen gebruik maken van de cashback die Samsung aanbiedt. Helaas,jammer.
Soepel in service
Ik heb een Galaxy S5 mini besteld voor een prima prijs: de laagste die ik kon vinden. Bij het lezen van de bevestiging van mijn bestelling zag ik dat ik de verkeerde kleur had besteld. Direct gebeld en alsnog de goede kleur doorgegeven. De volgende ochtend was de bestelling al binnen en in de gewenste kleur. Prima service en snel geregeld.
Prima waar voor een erg goede prijs.
Via de website van erggoedkoop.nl een witte smartphone (Samsung Galaxy S4) gekocht, voor een hele mooie prijs.
Na de digitale betaling werd deze de volgende dag al geleverd.
Fantastische service, helemaal nieuw met alles op en aan, wat erbij hoort.
Ten zeerste aan te bevelen, mijn vrouw is nu een heel gelukkig mens!
Erg goedkoop, niet goed maar wel geld terug
De smartphone, die ik inderdaad de volgende dag in huis had, was helaas defect. Hierover stuurde ik een mail. Nadat daar 3 dagen niet op was gereageerd heb ik de servicedesk gebeld. Mijn mail zou niet zijn ontvangen. Vreemd, omdat ik hiervan geen foutmelding had ontvangen. Het was nog even zoeken naar het retouradres omdat dit niet op de factuur vermeld staat. Voor eigen kosten teruggestuurd en binnen enkele dagen had ik het aankoopbedrag terug.
S avonds rond een uurtje of 9 bestelde ik een nieuwe mobiel,
de volgende middag had ik hem in huis, hoezo snel.....
De producten zijn goed, alleen was bij mij de verpakking van mijn kras-werende beschermlaag kapot, het product zelf niet, dus geen reden tot klagen.
Een tevreden klant!
perfect
Alles volgens afspraak geleverd en binnen de opgegeven tijd.
Heb Samsung tablat besteld en deze werkt perfect.
Volgende keer weer, als dat nodig is
Goede en snelle service zelfs bij defecte telefoon
Ik kreeg dinsdag de bestelde Nokia Lumia 630 toegestuurd. We hebben hem geïnstalleerd en door een zeer drukke week ontdekten we pas vrijdag dat het geluid van de telefoon het niet deed. Vervolgens hebben we dit via het contactformulier gemeld. We konden de telefoon retourneren en kregen de dag erna al een telefoontje dat onze klacht terecht was en ze een nieuwe telefoon verstuurd hadden. Super netjes opgelost!
Vandaag besteld, morgen in huis.
Snelle levering, goede verpakking. Aanrader!
Uitzonderlijk goed
zeer goede ervaring, zeer vlug geleverd, de service, mocht er toch iets mislopen, is van zeer goede kwaliteit. Heb dit persoonlijk ervaren.
Een grote aanrader voor service en kwaliteit!!!!!
Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probleem. Men kan gewoon Nederlands instellen. Heb alleen eenmalig het Nederlandse toetsenbord moeten downloaden. Bestelling eenvoudig te volgen via post.nl. Kortom, iedereen aan te bevelen
correcte afhandeling, kwaliteit/prijs is top
Zonder problemen bestellen, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, reageren snel op gestelde vragen, verkeerd afleveradres werd snel veranderd. Correcte afhandeling, aan te bevelen.
zeer snel geleverd en goed verpakt
Telefoon s'avonds besteld en de volgende dag al in huis.
Galaxy S5 bevalt prima!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.