Banner for Eqology AS

Eqology AS Anmeldelser 1.621

4,5

Meget positiv oplevelse med Eqology. Jeg har brugt Pure Arctic Oil og Anti -Age Collagen i ca.6 måneder. Allerede efter 2-3 måneder oplevede jeg forbedringer i mit velvære. Mine øjne føles mi... Se mere

Tror ikke der findes bedre omega 3 produkt. Velsmagende og bedst af alt det virker! Olien smøre virkelig ens led inde fra og ikke mindst huden. Jeg har det så godt og vil aldrig stoppe med det. Kender... Se mere

Startede ud med at give 1 stjerne pga. en masse bøvl frem og tilbage, men efter at have slået i en pude et stykke tid, kom en venlig sjæl mig til undsætning og fik rettet alt det, der er gået galt fra... Se mere

Vi elsker Eqologys Pure Arctic Oil. Både min kæreste, min søn og jeg tager den, og elsker alle vores daglige olie😍 Vi oplever mere energi, kraftigere hud, hår og negle. Ikke længere tør hovedbu... Se mere

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Eqology has been producing and distributing high-quality, test-based health supplement products for more than 25 years. Rooted in the pure Norwegian nature—the fjords, the mountains, and the ocean—our company, brand, and products reflect the purity, strength, and sustainability of their origin. Our name combines “EQ” and “ecology”, symbolising our commitment to human intelligence, empathy, and responsibility toward the environment. This philosophy is embedded in everything we do: from natural, carefully selected ingredients to science-based testing and proven health benefits. At Eqology, we are driven by a clear purpose: to change people’s lives for the better. We inspire healthier, more active lifestyles by offering test-based health concepts that support balance between nutrition, sleep, physical activity, and targeted supplementation. Sustainability, ethics, and quality are at the core of our business. We put the planet first in product development and operations, working to protect nature for future generations. Eqology – It’s in our nature.

4,5

2 t anmeldelser

Pure arctic Oil har fået alle mine…

Pure arctic Oil har fået alle mine daglige nakke spændinger væk, jeg får en meget bedre søvn og oplever en hverdag med mere overskud og glæde.
Bonus er at mit hår og min hud har fået et helt nyt og forbedret liv 👌

12. marts 2024

Kære Vibeke,

Du skal have stor tak for din positive tilbagemelding.
Du nævner flere vidunderlige faktorer, så det er lige til at falde bagover af begejstring på dine vegne.
Søvnkvalitet er et vigtigt aspekt af vores hverdag og hvordan vi har det den efterfølgende dag, så nyd din 'nye' hverdag og forkæl andre med dit forbedrede overskud.

Eqology Teamet

Pure Arctic Oil har gjort min hverdag sundere på flere måder

Jeg har brugt Pure Artcit Oil i 5 måneder jeg begyndte på den, for at få mere energi og mod psoriasis
Efter 4 måneder er psoriasis væk, min hud skinner og min energi er meget bedre

7. marts 2024

Kære Lene K.,

Mange tak for din anmeldelse, som vil betyde meget for mange af vores hidtil samt fremtidige kunder med samme kroniske hudsygdom. Dette er ligeledes noget, som jeg selv kan relatere til, så jeg ved, hvor vigtigt det er at bruge sin stemme for at gøre andre opmærksomme på noget, som muligvis vil kunne hjælpe. Især de mennesker, der har prøvet en masse forskelligt og følt, at intet hjælper, og de forbliver med tanken om, at de er på bar bund endnu en gang.
Selvfølgelig er det meget individuelt med psoriasis. Der er flere forskellige grader af denne hudsygdom, men det giver altid håb om, at det kan blive bedre både når det kommer til den fysiske del, men især den mentale del, hvor psoriasis ofte dræner os for energi og tit spiller en rolle i manglende selvtillid. Dejligt at læse, at din hud skinner og din energi er blevet bedre.
Vi glæder os til at høre mere fra dig.

Eqology Teamet

Det er godt nok en dyr olivenolie

Det er godt nok en dyr olivenolie! Jeg kan ikke få oplyst hvor mange procent olivenolie, der er i `Pure Arctic Oil`!

5. marts 2024

Kære Johnny,

Tak for din henvendelse angående vores produkt, Pure Arctic Oil. Vi beklager, at du har haft problemer med at få oplyst information om indholdet af olivenolie i produktet. Jeg kan forsikre dig om, at Pure Arctic Oil indeholder 85-75% fiskeolie og 15 – 25% Organic Extra Virgin Oliveolie.

Vi værdsætter din feedback og vil arbejde på at gøre produktinformationen mere tilgængelig for vores kunder i fremtiden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Eqology teamet

Det virker ;-)

Jeg kan mærke hele min krop er blevet smurt.
Især min skulder, hvor jeg har haft virkelig mange smerter (sikkert inflammation), fungerer perfekt igen.

24. januar 2024

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine feedback, som vi sætter rigtig meget pris på.
Det vigtigste er, at du føler, at vores produkter har haft en positiv indvirkning på dig.

Eqology teamet

Det føles bedre i min krop

Det føles bedre i min krop. Det er overskueligt, det er nemt, det er en investering i mig selv. Jeg undværer gerne noget andet for at bruge dette fantastiske produkt.

30. januar 2024

Hej Stella,

Mange tak for din fantastisk anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med vores produkt.

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter, som virker! Husk! Det tager nogle måneder, inden man ser en virkning. Kroppen skal vende sig til det.
Kundeservice - ring til dem, de er søde og rare til at hjælpe.

19. december 2023

Kære Camilla,

Vi påskønner din tilbagemelding og din ærlige feedback, at det at være tålmodig i sidste ende vil give nogle positive og betydelige resultater.
Vi står klar til at hjælpe, guide og føre sager videre, selv de mest udfordrende, så vi ser meget frem til at høre fra dig igen.

Eqology Teamet

Mit opkald blev besvaret hurtigt

Mit opkald blev besvaret hurtigt, venligt og nemt. Der var ingen ventetid på at komme igennem

8. januar 2024

Hej Eva,

tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare skønt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos Eqology.

Eqology produkter og service

Generelt er kundeservicen hos Eqology altid en professionel og positiv oplevelse hvor man bliver mødt af en behagelig og venlig person i den anden ende af røret der gør sit yderste for at hjælpe og guide dig - tak for i år og alle de fantastiske produkter i laver der dagligt hjælper mange til en bedre livskvalitet - i al kærlighed Elise Eloïs

22. december 2023

Hej Elise,

Den absolut mest mærkbare Omega 3 jeg har prøvet

Det absolut mest

10. december 2023

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med vores produkt, og vi er virkelig glade for den effekt, som vores Pure Arctic Oil har haft på dig.
Hvis du har lyst til at fortælle lidt mere om, hvorfor vores Pure Arctic Oil er 'den mest mærkbare', så vil vi rigtig gerne høre din historie. Du kan kontakte os på support@eqology.com

Eqology Teamet

5 stjerne for Eqology kundeservice !!

5 stjerne for Eqology kundeservice !!!
Filip er meget hjælpsom og professionel og altid levere de rigtige svare og løsninger til det man vil gerne vide og har brug for og er meget dejlig at snakke med 👍🌟🌟🌟

5. december 2023

Hej Lenka,

Eqology Team

Godt produkt super kundeservice !

…. Efter en lidt dårlig start, ganske uproblematisk , har jeg fået en fantastisk kundeservice og vi har fundet os tilrette !

29. november 2023

Kære Tina,

Mange tak for din fine anmeldelse og tak for samtalen.
Jeg er glad for, at vi fik løst tingene på en ordentlig måde, så du føler dig godt tilpas og godt behandlet.
Det er meget vigtigt for os, at vores kunder får en rigtig positiv oplevelse, når de kontakter vores kundesupport.

Vi ønsker dig alt det bedste, og brug os endelig, hvis du skal have hjælp til bestilling, information eller andet, der er Eqology relateret.

Ren katastrofe

Ren katastrofe , kan kun sige LAD VÆRE

28. november 2023

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er meget beklageligt, at du har haft en dårlig erfaring.
Jeg har prøvet at finde frem til din kundeprofil i vores system, så jeg kunne undersøge lidt nærmere angående din negative oplevelse hos Eqology, men det har ikke været muligt at finde frem til, at du har en konto hos os.

Vi vil rigtig gerne høre lidt mere om, hvorfor du har valgt at give Eqology en dårlig anmeldelse, og hvad dette er baseret på. Du kan kontakte os skriftligt på email til support@eqology.com

Vi ser virkelig frem til at høre fra dig, og vi håber, at du kan være behjælpelig med at uddybe om de problemer, som du har haft, da vi hele tiden bestræber på at forbedre os.

Dejlig nemt

Dejlig nemt - og gode virkelig produkter

23. november 2023

Hej Linda,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter og det hele gik, som det skulle.

Eqology Team

Jeg fik hjælp til at løse det jeg…

Jeg fik hjælp til at løse det jeg ringede for... end da med ekstra service - Tak.

20. november 2023

Hej Mai-Britt,

Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os, at din forespørgsel blev løst efter din samtale med vores kunde support samt, at du understreger en påskønnelse for den ekstra service, som du modtog.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, så det er rart at læse, at det skinner igennem.

Super service 👍

Let som ingenting at få ændret sin ordre ved en super flink medarbejder. Rigtig god service 👍

13. november 2023

Hej Dorthe,

Venlig og hjælpsom kundeservice

Venlig og hjælpsom kundeservice, som klarede det jeg ringede om, med det samme.

2. november 2023

Kære Uni,

Mange tak for din anmeldelse.
Du kan tro, at vi sætter stor pris på dine venlige ord. Vi er her for at hjælpe dig, og vi er rigtig glade for, at din henvendelse gik som smurt.

Eqology Teamet

Hurtig og professionel hjælp ved kundeservice

Mega hurtig, imødekommende og professionel hjælp af Filip fra kundeservice - TAK.

2. november 2023

Hej Kristina,

tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare skønt at høre, at vi kunne hjælpe dig med at tilpasse vores produkter til dit behov og du samtidigt er tilfreds med vores kundeservice niveau.

Venlig

Venlig, saglig og forståeligt 🫶🌹

30. oktober 2023

Hej,

Meget venlig kundeservice.

Meget venlig kundeservice.
Dog ventede jeg ca. 10 min på at komme igennem pr. telefon og det synes jeg er for lang tid at vente.

30. oktober 2023

Hej Annemette,

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med vores produkter og kundeservice. Samtidig tak for din feedback vedr. ventetid. Vores gennemsnitlig ventetid ligger pt. på omkring 93 sekunder. Vi arbejder konstant på at forbedre dette resultat også på tidspunkter når det er rigtig travlt, så kunderne får endnu bedre service og oplevelse med vores firma.

Ikke desto mindre håber vi, at du nyder vores unikke produkter.

Eqology Team

Et produkt der gør en forskel

Venligt personale, troværdig virksomhed. Leverer til tiden. Fantastisk produkt som gør en kæmpe forskel på krop, hoved og inflammation generelt . Endelig en omega 3 der virker. Har fået fjernet smerter i håndled, paradentose, migræne og har det super godt.

27. oktober 2023

Kære Gitte,

Tusind tak for din feedback, som virkelig betyder rigtig meget for os.
Vi kan ikke sætte ord på, hvor glade vi er for at læse, at mange af de ting, som du nævner, bidrager til ubehag og stress i hverdagen og som giver os så meget unødvendig smerte, faktisk kan behandles, så hverdagen bliver mere behagelig og rolig.
Hvis du har lyst til at fortælle os lidt mere om, hvordan Eqologys produkter har hjulpet dig, vil vi meget gerne høre din historie. Kontakt os venligst på support@eqology.com

De venligst hilsener,