Banner for Eqology AS

Eqology AS Anmeldelser 1.621

4,5

Meget positiv oplevelse med Eqology. Jeg har brugt Pure Arctic Oil og Anti -Age Collagen i ca.6 måneder. Allerede efter 2-3 måneder oplevede jeg forbedringer i mit velvære. Mine øjne føles mi... Se mere

Tror ikke der findes bedre omega 3 produkt. Velsmagende og bedst af alt det virker! Olien smøre virkelig ens led inde fra og ikke mindst huden. Jeg har det så godt og vil aldrig stoppe med det. Kender... Se mere

Startede ud med at give 1 stjerne pga. en masse bøvl frem og tilbage, men efter at have slået i en pude et stykke tid, kom en venlig sjæl mig til undsætning og fik rettet alt det, der er gået galt fra... Se mere

Vi elsker Eqologys Pure Arctic Oil. Både min kæreste, min søn og jeg tager den, og elsker alle vores daglige olie😍 Vi oplever mere energi, kraftigere hud, hår og negle. Ikke længere tør hovedbu... Se mere

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Eqology has been producing and distributing high-quality, test-based health supplement products for more than 25 years. Rooted in the pure Norwegian nature—the fjords, the mountains, and the ocean—our company, brand, and products reflect the purity, strength, and sustainability of their origin. Our name combines “EQ” and “ecology”, symbolising our commitment to human intelligence, empathy, and responsibility toward the environment. This philosophy is embedded in everything we do: from natural, carefully selected ingredients to science-based testing and proven health benefits. At Eqology, we are driven by a clear purpose: to change people’s lives for the better. We inspire healthier, more active lifestyles by offering test-based health concepts that support balance between nutrition, sleep, physical activity, and targeted supplementation. Sustainability, ethics, and quality are at the core of our business. We put the planet first in product development and operations, working to protect nature for future generations. Eqology – It’s in our nature.

4,5

2 t anmeldelser

Er blæst bag over🤩

Er blæst bag over🤩
Jeg vil gerne fortælle jer en fortælling om mig selv og en oplevelse jeg har.
Dem som kender mig, ved at motion er en kæmpe del af mig. Det gør mig glad og giver mig energi. Særligt Mit løb har siden jeg fik corona vaccine ikke været som det var inden. Efter årene er gået har jeg haft mere og mere ondt i mine hofter, somme tider også lidt i mine knæ. Det har været frustrerende. I efteråret 2024 havde jeg nået til et punkt hvor jeg mere eller mindre havde accepteret at det var sådan det var. At jeg ikke kunne løbe en tur uden at være nede at gå mange gange og har været begrænset i f.eks. at løfte mine knæ til forskellige træninger.
Inderst inde har det været meget svært at acceptere og har jo kæmpet og blevet ved dog uden bedring.
I december startede jeg så op på noget omega 3 og kollagen pulver fra et norsk firma. I skrivende stund er der ikke mange der ved at jeg er på det. Og det er helt bevidst for jeg ville mærke efter selv og se hvad og om det kunne gøre noget for mig. Det er ikke længe siden jeg fortalte min mand om det så tæt har jeg holdt det.
Men må bare sige at der sker ting med min krop som jeg ikke i min vildeste fantasi havde troet ville ske.
Jeg kan nu løbe længere ad gangen og flere ture uden at jeg får ondt. Jeg kan løbe flere dage i streg og i et fint tempo som jeg ikke har kunnet i længe. Flere år faktisk.
Det er helt fantastisk jeg kan slet ikke få armene ned.
Jeg har aldrig gået op i omega 3 men er blevet bevidst om hvor uhyr vigtigt det er. Selvom man spiser fisk jævnligt er der meget få mennesker der får det de skal ha.
Jeg blev testet med blodprøve for at se hvor jeg lå henne og det var ikke godt. Til april skal jeg testes igen for at se mine tal og glæder mig for kan mærke noget er sket.
Er så glad for at jeg tog mig sammen og kom igang med den her rette kombi og mængde af omega 3 og kollegaen.

26. marts 2025

Kære Lisbeth,

Du skal have rigtig mange tak for at have lyst og mod til at dele sådan en personlig historie, som kan hjælpe rigtig mange mennesker, der læser din anmeldelse.
Det må have været rigtig svært at holde sådan nogle oplysninger helt tæt på, men vi er rigtig glade for, at du gav dig tid til at observere, hvilken effekt produkterne har på dig og hvad produkterne har givet dig i forhold til dine personlige udfordringer.
Hvor er det magisk at læse, hvilken fremgang det har haft, samt at du har fundet en kombination, som passer rigtig godt til dig i dette stadie af dit liv. Det er også spændende at læse, hvilke refleksioner det har givet dig samt hvordan hverdagen har ændret sig for dig. Din begejstring kan mærkes, og det er helt fantastisk.

Vi glæder os meget til at høre mere fra dig.

Eqology Teamet

Kan kun varmt anbefale EQ olien

Kan kun varmt anbefale EQ olien , jeg har taget det i rigtig mange år , jeg kunne mærke forbedringer i mit syn pga jeg har haft et misbrug som var gået lidt på synet og allerede efter 2-3 måneder kunne jeg mærke at mit syn blev væsentligt bedre 🙏 jeg tager det hver dag og jeg giver også min gravhund det hver morgen og det er fordi han er hjerte hund 🐕 og hans pels er så flot og blank♥️🐕 jeg vil aldrig som i aldrig stoppe med det ,hvis man først har prøvet at klippe en kapsel med fiskeolie i så finder man hurtigt ud af hvor hardsk det olie der er i kapslen er , og her der ved man at EQ er så frisk og ikke fisket i fiske bure

6. marts 2025

Kære Pia,

Vi er rigtig taknemmelige for din varme anbefaling af vores Pure Arctic Oil samt for din loyalitet. Dejligt at læse, hvor meget dette produkt har givet dig i forhold til, hvad der har forbedret sig for både dig og din hund. Vi håber da heller ikke, at du på et tidspunkt vil stoppe:) Vi er rigtig glade for at have dig ombord. Alt vel til og din hund.

Bedste fiskeolie

Dejlig fiskeolie der er let at tage flydende og har god smag, jeg er hooked.

27. februar 2025

Kære Kristian,

Du skal have mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at have dig på krogen:) Vi værdsætter feedback omkring konsistensen samt smagen, som giver dig en god oplevelse. Det er rart for os at vide.

Eqology Teamet

Havde tegnet abonnement på et halvt år

Havde tegnet abonnement på et halvt år. Derefter opsagt abonnement, blev bekræftet.
Levering og træk fra konto er fortsat 3 måneder herudover.
Dårlig styr på forretning/ underleverandører. -
Eller er det bevidst ulovlig forretningstaktik?
Vanda Hundrup

25. februar 2025

Kære Vanda,

Du skal have mange tak for din anmeldelse.
Jeg har fundet en person med dit fulde navn i vores system, og her har vi fjernet abonnementet efter den 6. og sidste forsendelse i 6 måneders bindingsperiode, som det fremgår af vores vilkår og betingelser. Hvis du er blevet opkrævet yderligere, skal vi venligst have dokumentation på dette på skrift tilsendt til support@eqology.com, og herefter vil vi tjekke med vores finans- og bogholderi afdeling.
Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få en klar afklaring på din negative oplevelse hos Eqology.

Eqology fup...

Eqology kan ikke kontaktes på deres mail. De holder ikke op med aftalen selvom den er udløbet og bliver ved at trække beløbet fra paypal kontoen.....og oven i købet de leverer heller ikke varen.!!!

24. februar 2025

Kære Janos,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg kan desværre ikke lokalisere din Eqology konto i vores system på det danske marked og heller ej finde mails eller telefonopkald fra en person med dit fulde navn, som det fremgår her på Trustpilot. Vi er rigtig kede af, at du har haft en negativ oplevelse hos os. Vi har vores hovedmail dvs. support@eqology.com som vi besvarer mandag til fredag inden for senest 2-3 arbejdsdage. Denne mail fremgår på vores hjemmeside under KONTAKT OS. Du er velkommen til at uddybe omkring din sag, så vi kan få tjekket, hvorfor varer ikke er blevet leveret og om du har opsagt dit abonnement korrekt, som det fremgår af vores vilkår og betingelser.
Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få vendt denne oplevelse til noget positivt.

Eqology Teamet

Mindre ondt og mere energi

Jeg er rigtig glad for min fiskeolie og tager den hver dag. Jeg har kunne mærke rigtig mange gode forandringer, så som mindre ondt i mine led (specielt mine fingre), min tør hud og mere energi.

1. februar 2025

Kære Rabia,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at læse om de positive forandringer du har kunnet bemærke både fysisk og især på dit energiniveau. Det lyder som om du er flittig med indtagelsen af din Pure Arctic Oil og målbevidst omkring dine ønsker og behov for, hvordan vores produkt kan bidrage til en bedre hverdag for dig.

Vi ønsker dig alt det bedste!

Kunde i 12 år og elsker produkterne

Jeg har været kunde i 12 år og jeg elsker deres naturlige test baseret produkter. Hele familien bruger omega-3 hver dag og vi elsker at vi kan følge vores personlige sundhed via deres hjemme test.

Deres kundeservice er så søde og hjælper med alt hvad vi har haft brug for gennem tiden. Pauser i leveringer, ændringer osv.
vi er meget glade for Eqology

5. februar 2025

Kære Mettesofie Joulié,

Mange tak for din anmeldelse, den venlige feedback samt din loyalitet.
Hvor er det fantastisk, at I som familie kan dele denne positive udvikling med hinanden. I er glade for Eqology, og vi er glade for at have jer som vores kunder.
Vi står til rådighed, hvis I skulle have nogen spørgsmål eller diverse ændringer til jeres auto ordre.

Eqology Teamet

Fiskeolien m lemon smager godt

Fiskeolien m lemon smager godt, giver mig overskud og velvære. Ømme led bliver mindre ømme. Service i top, levering præcis og rabat ved samlet levering. Vi er meget tilfredse brugere i nu >5år.
Margrethe og Anders, Hjerting, Danmark

31. januar 2025

Kære Margrethe og Anders,

I skal have mange tak for jeres anmeldelse.
Når man er i en tilstand af god velvære, så kan man som person fungere bedst muligt både fysisk og mentalt. Det er enormt vigtigt at passe på sig selv og have det godt, da dette har indflydelse på så mange aspekter af ens liv. Vi er glade for, at I er tilfredse og kan se forbedringer. Vi håber selvfølgelig på, at I bliver hængende i så lang tid som muligt.

Pas på hinanden.

PYRAMIDESPIL

Hold dig langt væk!!
De kalder det netværksmarkedsføring, men det er blot et andet ord for pyramidespil og udnyttelse af mennesker. Pyramidespil er ulovligt og selvom I måske har fundet et juridisk smuthul er det SÅ etisk forkasteligt det I har gang i.
Det første der kommer op når man søger på Eqology er:
Ecology Svindel
Eqology pyramide
Opsigelse af ecology
Det er ingen tilfældighed, når I gør det svært for kunder at opsige deres medlemsskab. Pyramidespil er ulovligt og svindel!!
Skam jer!!!

13. januar 2025

Kære XX,

Du skal have tak for din anmeldelse. Vi tager alle anmeldelser alvorligt, hvorvidt de er positive såvel som negative.
I første omgang vil vi påpege, at I vores vilkår og betingelser, som fremgår både på vores hjemmeside samt når en kunde accepterer handelsbetingelserne når en ordre bliver lagt, fremgår det, hvordan er abonnementsforløb fungerer. Her står det tydeligt, at man binder sig i en periode på 6 måneder, hvordan man kan afslutte sit abonnement efter sin 6 måneders bindingsperiode samt hvordan man kan afslutte sit abonnement inden for sin 6 måneders bindingsperiode mod et afbestillingsgebyr på 500 DKK. Dog skal det understreges, at der vil være visse tilfælde, der bliver evalueret for sig grundet forskellige situationer.

Angående din kommentar omkring relationen mellem Eqology og pyramidespil vil vi blandt andet påpege følgende:
Business Partnere er ikke forpligtet til at købe produkter for at tjene provisioner. Kunder betyder noget, Business Partnere tjener provision
hovedsageligt ved at opbygge et stærkt kundenetværk. Produkter af høj kvalitet sælges til en rimelig pris. Forretningspartnere og kunder kan returnere produkter og annullere deres ordrer i henhold til vores vilkår og betingelser, og EQ Business Partner-aftalen (tilbagekøbspolitik) samt er Eqology medlem af Norges Direkte Salgsforening.
Hvis du føler, at din sag er blevet uretfærdigt behandlet og du sidder tilbage med en dårlig erfaring, beder vi dig venligst om at kontakte os på support@eqology.com, hvor du også henviser til dit telefonnummer, så kan vi eventuelt tage en dialog om din oplevelse.

Du ønskes en god dag.

De venligste hilsener Eqology Teamet

Fantastisk virkning

Startede med produktet 15-9-24 grundet problem med inflammation i mit højre knæ, samt en indvendig slimsæk, begge problemer havde jeg søgt at få udbedret ved henvendelse til fysioterapeut, over 6 md med øvelser samt laserterapi/chokbølger uden succes var humøret helt i bund.
Nu 3.5 md senere med Pure Arctic Oil samt collagen, så er humøret helt i top😊.
Sikke en virkning👊 Smerterne er nu næsten helt væk, kan starte det nye år op med helt ny glæde og dermed er livskvaliteten tilbage, findes der noget bedre😊
Har været i kontakt med kundeservice undervejs, deres service og glæde understreger blot, at dette firma vil deres kunder det bedste😊
Kan kun anbefale dette norske top produkt😊
Godt Nytår
Mvh Troels

30. december 2024

Kære Troels,

Godt Nytår 2025!
Du skal have mange tak for din anmeldelse samt for din utrolige historie og forløb igennem de sidste par måneder. Vi påskønner, at du tog dig tid til at dele dette med andre mennesker, og hvor er det skønt at læse den positive indvirkning som vores produkter har haft på dig. Din glæde og forbedret livskvalitet er en meget vigtig faktor for os, og det er meget værdifuld feedback, som vi har modtaget fra dig. Bliv ved med at holde humøret oppe, og vi ser frem til at høre mere fra dig i fremtiden. Du skal altid være velkommen til at kontakte vores kundesupport, som glædeligt vil hjælpe dig med at besvare de spørgsmål eller tanker du må have.

Du ønskes en rigtig god dag i det nye år.

Ulovlige handlinger

Butikken er meget uprofessionelt drevet.
Skal jeg sende en ansøgning om at blive kunde først? Dette er utænkeligt i 2024... håbløs support.
Det tog mig lang tid at bevise og inddrive pengene for et produkt, som jeg ikke bestilte, og som blev lagt i min indkøbskurv - sådanne handlinger er ulovlige og bør tages til Forbrugerombudsmanden.
Der mange handlinger, der manipulerer købsvejen for at købe det dyreste produkt...
Jeg er meget skuffet - hver gang jeg vil købe noget på Eqologys hjemmeside bliver jeg frustreret og bange at de sender mig noget jeg ikke har bestilt og tage penge fra min konto. Nogle gange kommer jeg tilbage, men jeg kan se, at der ikke er nogen forbedring. Det er tid til at finde et andet produkt og holde op med at blive frustreret.

1. april 2024

Kære Paulina,

I første omgang skal du have mange tak for din anmeldelse. Dette er en rigtig god måde for os at forstå, hvordan vi som firma samt kundesupport kan forbedre os.
Vi vil rigtig gerne bede dig om at kontakte os på support@eqology.com med dokumentation samt eksempler på dine udsagn samt erfaringer, så vi kan få tjekket dette i vores system og undersøge, hvilke udfordringer du støder på undervejs på hjemmesiden, når du vil bestille vores produkter.
Du skal ikke sende en ansøgning for at bestille produkter hos os, men du skal registrere dig som kunde, og for at gøre dette, skal du have et EQ ID nummer. Vi er en virksomhed, hvis forretningsmodel er baseret på netværksmarkedsføring, og vi belønner folk, der anbefaler vores produkter.
Vi vil ligeledes gerne høre fra dig telefonisk, hvis du har lyst til at tage en dialog om dine erfaringer. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 9-14, og kan fanges på +4589883210. Det ville være rigtig fint, hvis du kunne henvise til specifikke sager, hvor du ikke føler, at disse blev løst korrekt eller inden for normal svartid.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig god dag.

Eqology Teamet

Kan give mine varmeste anbefalinger

Kan give mine varmeste anbefalinger, rigtig gode produkter, hurtig levering og superstjerner service 🤩

7. november 2024

Kære Mariann,

Du skal virkelig have stor tak for dine varmeste anbefalinger samt understregning af nogle hovedpunkter, som vi hele tiden prøver at forbedre. Der er altid noget der kan arbejdes på, men det gør os rigtig glade, at du har bemærket vores positive tilgang til tingene og sætter pris på det.

Rigtig god weekend når du kommer så langt.

Eqology Teamet

Olierne er et super produkt og mine…

Olierne er et super produkt og mine klienter er meget glade for dem. Der er synlige og mærkbare resultater hele vejen rundt. Her er nogle klient resultater:
Efter 14 dage tandkødsbetændelse væk. Efter 1 måned kolesterol tal sunket væsentligt
Efter 3 måneder varigt eksem forsvundet
Efter 1 måned ledsmerter væk
Efter 1 måned gigt besvær/smerter væsentligt reduceret
Så stærkt anbefaling herfra 👍

30. oktober 2024

Kære Lisa,

Du skal have mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og komme med sådan fantastisk feedback. Vi er virkelig overvældet af glæde over, at vores produkter har haft en faktor i sådan en grad, at det har været med til at hjælpe på de problemer, som du understreger. Wow!
Vi venter spændt på mere feedback i fremtiden.

God returnering

Har haft problemer med at tåle olien i min mave. Jeg fik stoppet mit abonnement, og den sending der var på vej fik jeg returneret med hjælp fra Epology. Så rigtig fin behandling

16. oktober 2024

Hej Marianne!

Du skal have mange tak for din positive tilbagemelding, og vi er rigtig glade for at læse, at du føler dig godt behandlet og er tilfreds med den måde, vi håndterede din returnering på.
Rigtig god weekend, når du kommer så langt.

Venlig hilsen,
Eqology

Hold jer LANGT væk fra dette firma, der tror det er hævet over købeloven

Hold jer LANGT væk fra dette firma.

Hvis de laver en fejl, skal du ikke forvente at der bliver rettet op på den.

Jeg havde oprettet et abonnement på deres fiskeolie og skulle med den seneste levering også modtage en Omega 3-test.

Den havde de dog glemt at sende med i pakken, og da jeg gjorde opmærksom på det, blev jeg gudhjælpemig bedt om at udfylde en blanket og under strafansvar at skrive under på at jeg ikke havde modtaget forsendelsen - altså selve den pakke, jeg havde modtaget, men som blot manglede testen.

Hvad pokker sker der for jer, Eqology?

Det er jo fuldstændig forrykt at jeg bliver afkrævet at skrive under på en blanket om at jeg ikke har modtaget den pakke, jeg har modtaget - og endnu mere at I afviser at fremsende den test, jeg har købt og betalt for, før I har modtaget blanketten retur.

Hvorfor er det lige at det skal gøres til MIT ansvar, at I har begået en fejl?

Eqology mener åbenbart at være berettiget til at afvise at sende testen, så længe jeg ikke har returneret blanketten - og undskylder sig med at det er deres "procedure".

Mage til vrøvl skal man godt nok lede længe efter.

Hvad med bare at levere de varer, jeres kunder har køb og betalt for??

Jeg har virkelig svært ved at forstå, hvorfor Eqology vælger at opføre sig så arrogant - som om de mener at være hævet over købeloven.

Som sagt: Hold jer langt væk fra dette amatørfirma.

SVAR TIL EQOLOGY:
Årh, spar mig for jeres falske imødekommenhed!

Hvordan kan I i ramme alvor sige at min sag er blevet behandlet korrekt, når jeg endnu ikke har modtaget min test?

Jeg har forsøgt MANGE gange at få jer til at forstå, at I endnu ikke har sendt den. Og jeg har bedt jer MANGE gange om at sende den.

Jeg har endda sendt jer billeddokumentation, der viser at I har sendt mig D3+K2-vitaminer i stedet for en test - og ALLIGEVEL har i den frækhed at påstå at alt er blevet sendt korrekt.

Senest har jeg sendt en skriftlig klage med posten, som rent faktisk indeholder en erklæring om at jeg ikke har modtaget testen - og som er underskrevet.

Ikke engang DET har fået jer til at sende den test, jeg har betalt for. I har ikke engang gidet ulejlige jer med at besvare klagen.

Og sidst jeg kommunikerede med jer (jeres teamleder), skrev jeg en længere mail, som han bare har ignoreret - sikkert fordi han ikke kunne besvare mine spørgsmål.

Så kom ikke og sig at jeg er velkommen til at kontakte jer igen, for I har med al tydelighed vist, at I ikke ønsker kontakt overhovedet.

Jeres svar på denne anmeldelse synes kun at være et forsøg på at få det til at se ud over for andre som om I tager kundereklamationer seriøst - men jeg har stadig til gode at opleve det fra jer.

Jeg er SÅ færdig med jer og jeres svindel.

Næste skridt for mig bliver at kontakte Forbrukerrådet i Norge.

24. september 2024

Kære Lasse,

Det er virkelig ærgerligt for os at læse om din negative oplevelse med Eqology.
Vi har gennemgået din sag og er nået frem til, at din sag blev behandlet korrekt. Ifølge vores oplysninger blev alt sendt korrekt. Hvis det ikke ser ud til at være tilfældet, skal dette undersøges og du skal være velkommen til at kontakte os igen. Følg venligst instruktionerne, som du har fået fra vores kundesupport.
Effektiv kommunikation er afgørende for at løse problemer, og samarbejde spiller en nøglerolle for at opnå positive resultater. Det er vigtigt at forblive respektfuld og professionel i alle udvekslinger for at fremme et godt samarbejdsmiljø. Vi opfordrer til åben, samarbejdende kommunikation for at komme videre og løse eventuelle problemer effektivt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Eqology Teamet

Jeg er vild med det og synes det er…

Jeg er vild med det og synes det er fantastisk hvad det kan. Både mine børn og jeg er på Omega-3 og jeg mærker en stor virkning på tør hud, øm krop og søvn. Det er vendt 180grader.
Elsker den gode service når man ringer ind til kundeservice, aldrig nogen problemer. Kan varmt anbefales.

19. september 2024

Kære Maria,

Du skal have mange tak for din positive tilbagemelding, og vi er rigtig glade for at læse, at det har vendt sig for dig og din familie med 180 grader i den gode ende. Vi glæder os til at høre mere om den udvikling i fremtiden.
Ligeledes varmer det meget om hjertet, at du føler dig godt behandlet, når du kontakter os. Dette er en meget vigtig faktor for os, og vi bestræber os på at gøre oplevelsen endnu bedre for hver gang.

Utryghedsskabende vilkår

Jeg har lagt en bestilling /tegnet abbonnement hos jer en mandag aften kl20.25. Samme aften kl 22.40 er jeg blevet meget utryg ved aftalen, da jeg ikke er blevet gjort bekendt med vilkår og betingelser, derfor opsiger jeg mit abbonnement samme aften på mail support-email-adresse. I svarer mig at I vil forsøge at stoppe pakken fra lageret. Hvilket jeg forventer GODT KAN lade sig gøre eftersom jeg kun lige har lagt ordren og den ikke er pakket eller sendt endnu. Mange timer senere kl ca 16, får jeg en mail omat I har overdraget pakken til DAO. Jeg er meget utilfreds med at min henvendelse bliver ignoreret og at I bare sender pakken alligevel. Inde på "min Profil" og hende der afholdte homeparty kanman godt se at abbonnementet er opsagt. Det er ikke godt nok og meget utryghedsskabende.
Produktet har jeg ingen indvendelser imod, men denne uignnemskuelige og manglende dialog gør det meget utrygt for mig.
I har en fortrydelsesret,som jeg gerne vil gerne gældende og jeg har en klar forventning om at I råder bod på denne situation I har sat mig i, ved at ignorere mine henvendelser.

16. september 2024

Kære Signe,

Du skal have mange tak for din tilbagemelding omkring dit forløb med at gøre brug af din 14 dages returret, som vi reagerede og svarede meget hurtigt på. Du blev gjort opmærksom på, at vi skal kontakte vores lager for at se om pakken kan blive stoppet, men dette kan ikke altid garanteres. Vi fik besked fra vores lager om, at pakken var blevet sendt, og vi kontaktede straks DAO, som satte en returkode på din pakke. Du blev informeret om forløbet på email.
Efter din anmeldelse ringede jeg personligt til dig, hvor vi fik en god samtale om, hvordan forløbet i mere detaljeret form foregår. Din pakke er fysisk på vej retur og tilbagebetalingsforløbet er igangsat, som du ligeledes er blevet informeret om.
Vi ønsker dig alt det bedste, og hvis du på et senere tidspunkt har lyst til at prøve vores produkter, står vi klar til at hjælpe dig.

Eqology Teamet

Jeg modtager inden længe min første…

Jeg modtager inden længe min første flaske olie og jeg er meget spændt på at se hvordan det hele kommer til at gå.
Jeg fik af vide det kunne hjælpe med røde knopper på armene og rosacea.
Jeg er meget positiv indtil videre, men jeg er dog bange for at tage en del kg på af produktet.

25. august 2024

Kære Freja,

Du skal have tak for din anmeldelse, og du kan tro, at vi er spændte på dine vegne. Vi vil se frem til at høre om din oplevelse lidt længere fremme og især din feedback angående de hudproblemer du døjer med.
Pure Arctic Oil øger ikke appetitten, men hvis du følger instruktionerne, tilføjer du omkring 200 kcal til din kost den første måned. De fleste mennesker spiser naturligvis mindre på grund af det, men nogle bliver ved med at spise, som de altid har gjort. Det bør højst maks. være 1 kg.
Hvis du dog oplever en noget større ændring, skal du være velkommen til at kontakte os på support@eqology.com

Jeg elsker eqologys fiskeolie

Jeg elsker eqologys fiskeolie, og har nu taget det i et godt stykke tid - jeg kommer aldrig til at stoppe! Jeg har oplevet rigtige god service og ingen problemer med levering. Så dejligt hver mdr at få leveret det uden problemer. Jeg har kun godt og sige om det her fantastiske firma og deres fiskeolie🐟

6. maj 2024

Kære Didde,

Mange tak for din anmeldelse samt feedback angående dine positive oplevelser med levering af dine produkter. Vi er rigtig glade for, at dine pakker bliver leveret korrekt og til tiden. Det gør os endnu gladere at læse, at du understreger den gode service, som vi altid efterstræber os for at forbedre, samt den store glæde som du har haft af vores Pure Arctic Oil.
Vi ser frem til at høre mere fra dig i fremtiden.

Meget tilfredse.

Vi har brugt olien i 5 år og collagen i 1 år og vi kommer ikke til at stoppe. Både voksne, teenagere og mindre barn har effekt af omega3 olien, og vi voksne har i særdeleshed også gavn af collagen.
Teenagerne har fin ren hud, ingen bumser. Der falder mere ro på yngstebarnet, som har rigtig meget energi og vi voksne har ikke længere ondt i knæ, blister i munden, mave/tarm fungerer bedre osv. Vi er meget tilfredse.

29. april 2024

Kære Winnie,

Vi siger rigtig mange tak for jeres tilbagemelding og kan kun udtrykke WOW, hvor er det fantastisk at læse jeres feedback.
Vi kan forstå, at det er mennesker i forskellige aldre med forskellige problemstillinger, som har fået gavn af 2 af vores produkter, som du nævner.
Det er især rart for os at læse, at I som familie er glade for produkterne og den indflydelse det både har på den fysiske del, men især den følelsesmæssige del. Når man har det godt, har man mere glæde at give til andre.
Vi ser frem til at høre mere fra jer i fremtiden.