Meget positiv oplevelse med Eqology. Jeg har brugt Pure Arctic Oil og Anti -Age Collagen i ca.6 måneder. Allerede efter 2-3 måneder oplevede jeg forbedringer i mit velvære. Mine øjne føles mi... Se mere

Tror ikke der findes bedre omega 3 produkt. Velsmagende og bedst af alt det virker! Olien smøre virkelig ens led inde fra og ikke mindst huden. Jeg har det så godt og vil aldrig stoppe med det. Kender... Se mere
Startede ud med at give 1 stjerne pga. en masse bøvl frem og tilbage, men efter at have slået i en pude et stykke tid, kom en venlig sjæl mig til undsætning og fik rettet alt det, der er gået galt fra... Se mere
Vi elsker Eqologys Pure Arctic Oil. Både min kæreste, min søn og jeg tager den, og elsker alle vores daglige olie😍 Vi oplever mere energi, kraftigere hud, hår og negle. Ikke længere tør hovedbu... Se mere
Eqology has been producing and distributing high-quality, test-based health supplement products for more than 25 years. Rooted in the pure Norwegian nature—the fjords, the mountains, and the ocean—our company, brand, and products reflect the purity, strength, and sustainability of their origin. Our name combines “EQ” and “ecology”, symbolising our commitment to human intelligence, empathy, and responsibility toward the environment. This philosophy is embedded in everything we do: from natural, carefully selected ingredients to science-based testing and proven health benefits. At Eqology, we are driven by a clear purpose: to change people’s lives for the better. We inspire healthier, more active lifestyles by offering test-based health concepts that support balance between nutrition, sleep, physical activity, and targeted supplementation. Sustainability, ethics, and quality are at the core of our business. We put the planet first in product development and operations, working to protect nature for future generations. Eqology – It’s in our nature.
PO Box 514, 1327, Lysaker, Norge
Jeg fik en 6 måneders pakke leveret i slut november 2025. Blev lovet "friske" produkter.
Fik leveret 7 flasker produceret i maj 2025 med holdbarhed til juni 2026.
Jeg skal ikke misse mange dage, før jeg ender med at skulle bruge et produkt der er løbet ud. Fair nok at de skal af med de "gamle" flasker først, men med en 6 mdrs pakke kunne det være rart at få mindst et par flasker med lidt længere holdbarhed.

Besvarelse fra Eqology AS
God olie, men rigtig dårligt, at man ikke kan købe når man har lyst og bliver tvunget til at have abonnement. Det burde I ændre på. Ihar mistet mig som kunde på det grundlag.

16-12 Opdatering:
Som svar på opdatering af den 16-12 i nedenstående. Det har jeg da fuld forståelse for når det bliver forklaret. Min anke går mere på, at det fik jeg ikke af vide, inden jeg bed på. Det er jo en ret stort ekstra beløb hvis jeg skal leve op til den dosering der står på flasken. Men ja, sådan er det!
--------------------------------------------------
Jeg har som sådan ikke noget at klage over vedr. produktet. Men det forekommer mig pudsigt, at man sælger et 6 mdr. forløb til en fast pris, baseret på en flaske med 300 ml. pr. måned.
Fakta er, at det kun passer til en person på ca. 77 kilo.
Der står på flasken at man skal dosere 0,15 ml pr. kilo pr. dag. Altså vejer du 100 kilo, så skal du havde 450 ml. Olie pr måned.
(0,15 ml x 100 kilo x 30 dage = 450).
Det betyder, at man skal have 1,5 flaske pr. måned. Eller man kan sige at abonnementet varer kun i 4 måneder. IKKE seks.
Skal man overholde de 0,15 pr. kilo pr. dag, så skal man have 8 flasker for et 6 mdr. abonnement. Det er ca. kr. 750 ekstra.
Omvendt hvis du kun vejer 50-60 kilo så risikerer du at overdosere. Du kan nøjes med mindre end 6 flasker for at teste i 6 måneder.
Det synes jeg godt man kunne gøre bedre. Lidt ekstra oplysning ville være smart. Jeg føler mig lidt dum og ja, snydt. Ærlig talt.

Besvarelse fra Eqology AS
Jeg skriver til kundeservice tirsdag aften, da jeg har fundet ud af at min ordre er annulleret.
Næste morgen kl 7 får jeg et svar.
Det giver dog ikke mening. Jeg prøver at lave en ny ordre, og vil gerne have en bekræftelse. Jeg har skrevet 3-4 emails i løbet af dagen fra i formiddags, kl er nu 21:45 og intet svar. Alt for dårlig kundeservice

Besvarelse fra Eqology AS
Dårlig kundeservice. Min abonnement pakke blev sendt til anden by end hvor jeg bor og også udleveret til en anden person. På trods af alle mulige beviser på gls og pakkeshops fejl og et udfyldt skema hvor jeg på tro og love har skrevet under på, at jeg absolut ikke har modtaget min pakke, er jeg endt med ingen pakke og 410 kr mindre på min konto. Og et firma der er fuldstændig ligeglade med at gls og en pakkeshop i Ringsted har lavet en fejl.

Virkelig dårligt firma.
Umuligt at komme i kontakt og fortsætter med at trække penge trods opsigelse af abonnement. Svindel foretagende

Besvarelse fra Eqology AS
Var til demo og betalte for udleverede prøver. Sagde udtrykkeligt at der IKKE skulle være abonnement hvilket blev bekræftet. Alligevel er der nu trukket på mit kort Der er gjort indsigelse til nets og kortet er midlertidigt spærret
Altså et useriøst firma som må kraftigt frarådes!!!!!!

Besvarelse fra Eqology AS
Jeg har det bare meget bedre efter jeg indtager omega 3 fra EQ dagligt - der er super kundeservice og altid nogen man kan søge råd hos🤩🐟🌸🌿❤️

Besvarelse fra Eqology AS
Fantastisk produkter, med dokumenterbar og mærkbar virkning.
Er især glad for pure arctic oil, deres omega 3 som har afhjulpet mine knæ- og ledsmerter, så jeg nu kan løbe igen!
Desuden kommer produkterne direkte til døren hver måned, og det er dejligt for sådan en som mig der ofte glemmer at få købt nyt når jeg løber tør for mine kosttilskud.

Besvarelse fra Eqology AS
Jeg har taget EQOLOGY’s omega 3 i halvandetår nu og det har hjulpet mig af med både tarmbetæbdelse og rygsmerter, anbefaler det til alle

Besvarelse fra Eqology AS
Fantastiske produkter som har gjort en kæmpe forskel for os alle i familien. Firmaet yder virkelig god kundeservice og selvom det er et norsk firma, så taler de dansk når man ringer til dem. Produkter af virkelig høj kvalitet, hvor firmaet ikke går på kompromis. De har helt sikkert min fulde tillid.

Besvarelse fra Eqology AS
Har taget olien i lidt over 2 år, super effekt på min tennisalbue, ledte efter en med højt indhold omega 3, ikke fundet højere. Nemt at den kommer ind af døren hver måned. Kan li’ at det er norsk, frisk og vildt fanget. Ingen harske bøvser. Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Eqology AS
Bedste omega 3 olie jeg har prøvet - den friskeste, reneste, mest naturlige fra vildtfanget torsk, med det højeste indhold og høj optagelighed, og så er firmaet MSC verificeret, med fokus på bæredygtighed. Jeg har tidligere fået fiskeolie i kapsler - jeg var bare uvidende om den store forskel på hvor harsk/frisk et omega 3 produkt kan være.

Besvarelse fra Eqology AS
Er virkelig glad for produktet. Har taget PAO og collagen i over 1 år nu og vil ikke undvære det.
Det er absolut bedste kvalitet - har ikke kunnet finde tilsvarende.
Det er meget nemt at få fat i kundeservice. De svarer hurtigt og er hjælpsomme.
Har valgt at være business partner og vil klart anbefale det for jer, der brænder for sundhed og fællesskab. Det er fantastiske mennesker, der er med i Eqology. Der er virkelig god energi til møderne, og der arrangeres fremragende team træning med diverse interessante emner.

Besvarelse fra Eqology AS
Jeg tager deres guld olie, og det er jeg meget begejstret for ❤️
Efter to stressforløb og en hjernerystelse tænkte jeg ikke, at jeg havde flere chancer... Jeg var presset i hverdagen!
Derudover havde jeg en dårlig knæoperation at føje til listen samt kroniske rygsmerter😖
Jeg har nu smidt en del af mine smertestillende medicin. Jeg oplever klarhed i hjernen, og har en meget lettere hverdag. Jeg er efterfølgende startet på deres kollagen samt K2, og jeg mærker en stor forskel i min hverdag 💪🏻
Fem stjerner går til et kæmpe godt produkt. Jeg ville ønske, at jeg havde kendt det, dengang jeg lå for nedrullede gardiner og min hjerne var presset - eller da min rygsygdom var på sin værste.
TAK Eqology for de bedste produkter🐟

Besvarelse fra Eqology AS
Nu har jeg fået den forhåbentligt sidste regning i bindingsperioden på 585kr (det er hver måned forresten) da jeg ikke kunne få lov at opsige en forsendelse af fking laksefedt uden at få tilsendt en bøde for at bryde deres bindingsperiode.
Fuldkommen til grin virksomhed og moderne bondefangeri pakket ind i hvad man retmæssigt kan kalde en sundhedskult.
Hold jer langt væk, og tro ikke på robotterne der skriver anmeldelser her- eller supporten der besvarer.

Besvarelse fra Eqology AS
Kunde gennem mange år. Ønsker ikke abonnement og ringer bare hver gang den sidste flaske bruges og bestiller 6-8 nye flasker. Er tilfreds med prisen og produktet! Tak for jer 👌🏽

Besvarelse fra Eqology AS
Eqologys partner Heidi Ellehauge skaber falske rygter om vacciner på Facebook. Udokumenterede påstande som dem hun fyrer af, er rigeligt for mig til ikke at tro på hendes troværdighed når hun omtaler hendes produkter. Fup og svindel fra en konspirationsteoretiker.

Besvarelse fra Eqology AS
Jeg har nu taget olien i mere end 1 år og jeg er nu fri for allergi medicin. Jeg kan ikke sætte ord på hvad det alene gør ved mig og min energi igennem forår og sommermånederne.
Jeg er stor fan af måde olien og collagen produktet.

Besvarelse fra Eqology AS
Har afmeldt mit abonnement d. 31.3.25 efter knap 1 måned, da jeg læste om Eqology på trustpilot.
Har betalt Eqology 500 kr for at komme ud af abonnementet før tid, og pengene er hævet på min kontoen i dag. Dog er jeg er bange for at Eqology - som andre kunder også skriver på Trustpilot - vil blive ved med at trække penge fra min konto, selv om abonnementet er opsagt. Hvis det sker, (det vil jeg også anbefale til andre kunder, der ikke kan komme ud af deres Eqologyabonnement) vil jeg tage kontakt til Forbrugerombudsmanden og lave en indsigelse i min bank.
I følge købeloven må Eqology ikke hæve penge på folks hævekort, og de må heller ikke sende ordre ud til kunder, uden kundens samtykke, når abonnementet er sagt op.
Ville gerne have stoppet den sidste ordre, men det kunne ikke lade sig gøre, da ordren i følge Eqology allerede var sendt. Så nu hæver de 1085 kr for min ordre samt udmeldelse.
Jeg vil uden tvivl gøre brug af forbrugerombudsmanden og lave indsigelse i min bank, hvis jeg høre mere fra Eqology.