Banner for Eqology AS

Eqology AS Anmeldelser 1.621

4,5

Meget positiv oplevelse med Eqology. Jeg har brugt Pure Arctic Oil og Anti -Age Collagen i ca.6 måneder. Allerede efter 2-3 måneder oplevede jeg forbedringer i mit velvære. Mine øjne føles mi... Se mere

Tror ikke der findes bedre omega 3 produkt. Velsmagende og bedst af alt det virker! Olien smøre virkelig ens led inde fra og ikke mindst huden. Jeg har det så godt og vil aldrig stoppe med det. Kender... Se mere

Startede ud med at give 1 stjerne pga. en masse bøvl frem og tilbage, men efter at have slået i en pude et stykke tid, kom en venlig sjæl mig til undsætning og fik rettet alt det, der er gået galt fra... Se mere

Vi elsker Eqologys Pure Arctic Oil. Både min kæreste, min søn og jeg tager den, og elsker alle vores daglige olie😍 Vi oplever mere energi, kraftigere hud, hår og negle. Ikke længere tør hovedbu... Se mere

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Eqology has been producing and distributing high-quality, test-based health supplement products for more than 25 years. Rooted in the pure Norwegian nature—the fjords, the mountains, and the ocean—our company, brand, and products reflect the purity, strength, and sustainability of their origin. Our name combines “EQ” and “ecology”, symbolising our commitment to human intelligence, empathy, and responsibility toward the environment. This philosophy is embedded in everything we do: from natural, carefully selected ingredients to science-based testing and proven health benefits. At Eqology, we are driven by a clear purpose: to change people’s lives for the better. We inspire healthier, more active lifestyles by offering test-based health concepts that support balance between nutrition, sleep, physical activity, and targeted supplementation. Sustainability, ethics, and quality are at the core of our business. We put the planet first in product development and operations, working to protect nature for future generations. Eqology – It’s in our nature.

4,5

2 t anmeldelser

God og hjælpsom kundeservice.

26. oktober 2023

Hej Bettina,

tak for din feedback.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos Eqology.

EQOLOGY FORHINDRER KRONISKE SYGDOM I VORES KROP❤️❤️❤️😊

EQOLOGY PRODUKT ER DEN BEDSTE I VERDEN,FRISK FISKEOLIE OSV. SOM JEG TAKKER FORSKERNE FRA EQOLOGY MANGE GANG OGJEG ER GLÆDE FOR AT JEG FÅ DEN MULIGHED FOR AT KØBE DET.

20. oktober 2023

Kære Gazmend,

Tusind tak for din positive feedback, som vi sætter rigtig meget pris på.
Det vigtigste er, at du føler, at vores produkter har haft en positiv indvirkning på dig samt, at det har hjulpet dig på rette vej.
Du skriver i din 'titel', at 'Eqology forhindrer kronisk sygdom i vores kroppe' - Hvis du har lyst til at dele din historie med os, kontakt os venligst på support@eqology.com

Eqology teamet

Dejlig med en ren og frisk olie

Dejlig med en ren og frisk olie, for en gang skyld.

24. oktober 2023

Hej Nina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores produter lever op til din krav.

Fantastisk venlighed

Jeg er vildt imponeret over den venlighed og glæde, man altid bliver mødt af af medarbejderne i kundeservice. Humøret og glæden smitter.
Derudover altid en faglig høj sparring.

24. oktober 2023

Kære Mette,

Wow! Tak for din anmeldelse.
Tusind tak, fordi du har haft lyst til at dele dette med os.
Det gør os virkelig glade for at læse, at vi kunne "smitte" dig med vores humør og glæden :-)

Eqology Team

God forståelse for mine spørgsmål og…

God forståelse for mine spørgsmål og hurtig svar. Behagelig samtale!

23. oktober 2023

Hej Helle,

tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare skønt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos Eqology.

Eqology Team

Deres kundeservice er fuldstændig…

Deres kundeservice er fuldstændig fantastisk, kompetent og arbejder med hjertet♥️🙏

1. oktober 2023

Hej,

Er vildt glad :-)

:-)
Er super tilfreds med produktet, levering og især den information jeg har modtaget om produkterne. Er startet med Pure Artic Oil. Smagen hjælper meget på indtaget... at den ikke smager af fisk.
Jeg har nu indtaget Pure Artic Oil i 2 måneder, og har lige haft en positiv oplevelse.
Mit tandlægebesøg hver 3.måned i behandlende paradentose - kom ud med et positivt resultat. Der har i mange år ikke været nogen forbedringer, men denne gang med hele 2mm mindre tandkødslomme, 80% mindre blødning før, under og efter tandlægebesøg. 80% mindre ubehag ved tandstensrensning. Slutteligt - jeg må først komme igen om 4 måneder... jeg kan ikke få armene ned :-) Tusind tak :-)

4. oktober 2023

Kære Thomas,

Wow! Sikke en positiv fremgang.
Tusind tak, fordi du har haft lyst til at dele dette med os.
Det gør os virkelig glade for at læse, at du kan mærke og se en væsentlig ændring, som udover en forbedring i dit helbred får smilet på læben frem hos dig.
Vi håber på endnu mere positiv medgang, og glæder os til at høre fra dig i fremtiden.

Rigtig god service

Jeg var blevet oprettet forkert i deres system og jeg modtog ikke den rigtige pakke. Men efter at have talt med support fik jeg en fantastisk service og alt blev sat korrekt op. Jeg fik oven i købet en rabat som plaster på såret.
Kan varmt anbefale Eqology.

4. oktober 2023

God samtale

Jeg havde brug for hjælp og modtog den. Ringede af med en god følelse om, at der var lavet nogle klare aftaler og jeg kan nu slippe tankerne. Dejligt

3. oktober 2023

Besvarelse fra Eqology AS

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at det hele gik, som det skulle.

Bondefangeri

Bondefangeri. Man bliver bundet for et halvt år og dette bli er man ikke gjort opmærksom på og selv efter man har skrevet til kundeservice om at man ikke vil modtage mere via e-mail. Så her efter 2 år for jeg stadig email derfra.

22. september 2022

Kære Jette,

Hvor er det bare ærgerligt at høre, at du har været utilfreds med din oplevelse hos Eqology.
Eqology tilbyder både abonnementer og enkelte produkter uden bindingsperiode. Du vælger selv, om du ønsker at købe et bindende abonnement til en billigere pris eller et enkelt produkt til den fulde pris. Du har valgt et abonnement med rabat og bekræftet, at du har læst og accepteret abonnementsvilkår.
Det står tydeligt både i titlen af produktet om 6 måneder Abonnement, i beskrivelsen og også i vores handelsbetingelser, hvordan det fungerer, når man vælger et abonnement med bindingsperiode.

Du bedes venligst kontakte vores Support via support@eqology.com eller ringe på +45 89883210 for at afklare din situation.

På forhånd tak og rigtig god dag.

Eqology Teamet

Gode kvalitetsprodukter 🐟

Rigtig god oplevelse med deres produkter. Blev præsenteret for EQOLOGY på helse event, og startet op på alle 4 produkter. Jeg mærker en forskel på min krop, da jeg har minimeret mit smertestillende indtag af medicin. Jeg er super glad for produkterne og dejligt med personlig rådgivning mund til mund 🙏

4. september 2023

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det gør os utrolig glade for at læse, at Eqologys produkter har ændret din hverdag på en positiv måde. Det vigtigste er, at du kan mærke en forskel, samt at det gavner dig på flere måder.
Desuden påskønner vi, at du gør brug af personlig rådgivning fra mund til mund, som giver det et mere personligt touch og forståelse for vores produkter.

Eqology teamet

Smager forfærdeligt og umuligt at…

Smager forfærdeligt og umuligt at afmelde igen. Det køb jeg fortryder mest.

6. juli 2023

Kære Birgitte,

Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med produktet samt med afmeldingsprocessen.
Det står tydeligt i vores handelsbetingelser, hvordan det fungerer, når man vælger et abonnement.
Hvis vi må bede om dit kundenummer, kan vi undersøge sagen nærmere.

På forhånd tak og rigtig god dag.

Eqology Teamet

Udmærket.

Jeg kan godt lide konceptet med at man bestiller et abonnement og at der er løbende kontrol med ens blod for at se, om der sker forbedringer, samt at man kan få sine penge refunderet, hvis man i forvejen har tilstrækkeligt med fedtsyrer i blodet.

Jeg har også indtryk af, at der er nogle rigtige gode kvalitetsprodukter som de sælger :-)

Det var rigtig rart at der kom 1 forbi mig og hjalp med at tage blodprøven. Hun var sød og imødekommende og det virkede som om, at hun havde gjort dette en masse gange før.

Jeg havde selv et lidt specielt forløb, da der var rigeligt med omega-3 i mit blod, så jeg fik pengene retur. Det tog dog lidt tid med en del e-mail-udveksling. De var gode til at svare tilbage.

Der er et par punkter, som jeg synes kunne forbedres.

1) Man får besked, når ens resultat fra blodprøven er klar.

2) Det skulle ikke være nødvendigt at indsende den tilbageværende olieflaske, hvis ens blod har et godt indhold af omega-3, da der kan gå helt op til 4 uger før at ens resultat fra blodprøven er klar.

18. maj 2023

Hej Caspar,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi påskønner virkelig, at du tog dig tid til at sende os din feedback baseret på din sidste oplevelse, samt proceduren angående din oprindelige henvendelse hos Eqology.

Vi stræber hele tiden på at forbedre os, og vi vil videresende tilbagemeldingen til den ansvarlige afdeling med henblik på overvejelse af de foreslåede ændringer.

Vi beklager den noget forlængede e-mail korrespondance, men er glade for at du understreger, at svartiden var tilfredsstillende.

Vi værdsætter virkelig vores kunder, og hvis du har brug for yderligere hjælp, kontakt os venligst igen.

Fantastisk kundeservice

Jeg havde nogle ændringer på vores abonnement, og det var nemt og ligetil at få ændret til det jeg ønskede, og jeg havde en behagelig samtale med Filip.
Der er kun ros herfra.

20. juni 2023

Hej Karina,

tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne tilpasse dit abonnement til dit behov og forventninger, og vi håber på at se dig igen en anden gang.

pænere hud

Jeg har oplevet at min hud er blevet friskere, sundere og mere glat at se på. Så meget at omgivelser har spurgt hvad jeg har gjort

23. maj 2023

Kære Christina,

Tak for din feedback!
Vi værdsætter vores kunder.

Eqology Team

Eqologys fiskeolie har gjort min…

Eqologys fiskeolie har gjort min hverdag smertefri. Jeg har slidgigt i knæ og tommelfinger men efter ½ års daglig indtag af fiskeolien så mærker jeg nu ikke flere smerter. Jeg investerer gerne i min eget helbred for at være smertefri og især når det er naturlig frisk olie uden bismag. Kan varmt anbefale Eqologys produkter.

30. marts 2023

Kære Ulla,

Tak for din feedback!
Vi værdsætter vores kunder.

Betalt 5836 kr

Betalt 5836 kr. for et produkt som jeg intet og jeg mener intet mærkbart ved det.
Det er penge ud af kontoen!!
1 Opsigelse. kan ikke afmelde via log ind.
2 Trækker pengene før de sender varen.
3 Det er ulovligt !
4 Og deres produkter virke ikke!!
Mere tydelig kan det ikke siges.
Det er ren placebo

12. juli 2022

Hej Jacob,

Vi er kede af at læse om din oplevelse.

Vi tilbyder en fuldt spektrum omega-3-olie af højeste kvalitet. EQ Pure Arctic Oil indeholder ingen syntetiske tilsætningsstoffer. Pharma Marine - vores norske olieleverandør - er MSC- og CoC-certificeret. Olien er tilsat økologisk jomfruolivenolie af højeste kvalitet. Vores olie modtog den imponerende bedømmelse 2 gyldne stjerner i Superior Taste Award, der svarer til Bemærkelsesværdig Smag.

Effektiviteten af vores produkt kan bevises med uafhængige tests. Vi er så sikre på Pure Arctic Oil, at vi endda tilbyder en Money Back Guarantee, hvis testen ikke viser forbedring efter 6 måneder. Resultaterne viser, at næsten alle, der har brugt Pure Arctic Oil i mindst 120 dage, opnår en forbedret fedtsyrebalance.

Mange af vores kunder bekræfter virkning af vores produkter. Her et link hvor man kan læse nogle af dem: https://eqology.com/dk/eq-news-dk/kundehistorier-dk/

Du kan afslutte din ordre ved at skrive en email til vores support på support@eqology.com eller ringe på +45 89883210.

Eqology trækker pengene samme dag, vi sender varerne til dig.

Med venlig hilsen,

Møg firma af rang

Møg firma af rang
Jeg har IKKE lavet et abonnement men alligevel er jeg blevet trukket 708 kr på min konto. Jeg forsøgte at logge ind men jeg vidste jo ikke hvad koden var, så prøvede at nulstille. Jeg kan IKKE komme ind på siden. Jeg har mailet 100 gange uden at få bekræftelse på at jeg ikke har et abonnement(mere) og udover dette har jeg ringet på deres tlf som blot ender med at smide én af efter en voicemail taler. Jeg vil ikke anbefale dette produkt til nogle når det er med bundfangeri

13. marts 2023

Hej Fimse,

Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Vores kundeservice har svaret på din første email samme dag og den anden email 3 dage senere. Du er velkommen til at ringe til os i vores åbningstider, som er mandag – fredag, kl. 9.00 – 14.00.

Med venlig hilsen,
Eqology Team

Jeg købte 1 flaske fiskeolie på…

Jeg købte 1 flaske fiskeolie på Eqology’s hjemmeside. Jeg købte ikke noget abonnement. Alligevel trak Eqology de næste tre måneder penge fra min konto, indtil jeg opdagede det!

20. februar 2023

Hej Søren,

tak for din feedback.

Vi er meget kede af, at du har oplevet nogle vanskeligheder ved køb af olie på vores hjemmeside. Når du bestilte din første ordre (bestilt den 26.12.2023) har du i din indkøbskurv valgt ordretype “auto-order”. Det er årsagen til, hvorfor der blev automatisk trukket penge og også leveret vare til dig en gang om måned. Hvis du ønskede at få tilsendt kun en gang skulle du haft valgt “engangsordre” når du er ved checkout.

Ikke desto mindre efter du har kontaktet vores kundeservice den 20.02.2023 har vi den samme dag med det samme slettet din auto-order, så du fremover ikke modtager flere uønskede ordrer.

Du er velkommen til at sende pakken tilbage og få refunderet fulde beløb.

Eqology Team

Eqology fiskeolie boostede mit…

Eqology fiskeolie boostede mit immunforsvar så godt at jeg er erklæret fri for gigt af min Reumatolog (gigt læge) og bruger ikke længere gigt medicin.
Det er besluttet ud fra blodprøver hver 8 - 12 uge i flere år sammen med skanninger igennem flere år.
Olien er nem at indtage og smager rimeligt , men har en fantastisk virkning gigt og Paradentose som også er forsvundet . Jeg kan virkelig anbefale dette produkt

31. januar 2023

Hej Michael,

tak fordi du delte din oplevelse. Vi er glade for, at du er en tilfreds kunde hos os i så mange år.