Bij Epson is alleen een chatbot beschikbaar. Deze stelt vragen en geeft antwoorden volgens een vast [ratroon, die uitsluitend betrekking hebben op de printerinstallatie. Voor overige vragen os het: be... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vorige jaar een Epson WorkForce WF-7840 aangekocht, heeft welgeteld 2 weken gewerkt en dan begonnen de problemen. 2 paginas willen afdrukken, neemt 10 min voor 1 pagina in beslag, telkens gevolgd door... Se mere
De printer werkt zelden en als de printer een opdracht wel uitvoert, print het slechts een deel. En dan een foutmelding die niet oplosbaar is. Printer vraagt om een update, echter is het update advies... Se mere
2e Epson printer gekocht. Na teleurstellende ervaringen met de 1e (duurdere), toch gevallen voor een aantrekkelijke aanbieding, met de gedachte: 1x keer pech, zal niet aan merk liggen. Helaas, de nieu... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloze geldzuigers
Waardeloze geldzuigers. Ze verplichten me eerst een cyaan cardridge te kopen omdat deze leeg is, alvorens ik een zwart wit afdruk kan printen
Slechte printer, niet kopen
Magenta is op en de printer doet het niet meer. Ik heb welgeteld 5 pagina's kunnen printen.
Dat is echt balen.
:-(
Onbetrouwbaar en bedriegers
Onbetrouwbaar en bedriegers
Een nieuwe printer gekocht en na een aantal maanden problemen met uitprinten. Een melding gemaakt en nooit een antwoord gehad. Nu de printer buiten garantie is, zeggen ze dat ik eerder contact moest opnemen. Een screenshot van mijn melding toen nog de printer binnen garantie viel, negeren ze en reageren ze niet op.
Slechte printer
Slechte printer, geeft om de 3 blaadjes foutmeldingen en vreet een inkt. Zo ongelofelijk veel spijt van deze aanschaf.
De meest frustrerende printer
Deze printer verliest op magische wijze telkens de magenta-inkt en weigert vervolgens om zwart-wit af te drukken. Ik print uitsluitend in zwart-wit, maar de kleurencartridges zijn voortdurend leeg en moeten steeds opnieuw worden gekocht. Erg frustrerend en totaal niet gebruiksvriendelijk. Ik zou een Epson-printer dan ook absoluut niet aanraden.
Printer XP-2205, 1 bak ellende
Een printer gekocht de xp-2205, 2x geprint en alleen maar ellende! vaak terug naar de winkel gegaan, ook zij wisten het niet meer. Oranje lampje blijft maar branden, terwijl er wel 5x nieuwe inkt in is gedaan. Gaf elke keer aan deze niet te herkennen terwijl het originelen zijn. Personeel in de winkel kon ook niet meer helpen, Epson zelf gebeld. Gereset maar tevergeefs. Conclusie van personeel aan telefoon: koop een andere printer, bespaart je geld en een hoop irritatie! Sorry maar 1x Epson, nooit weer!
Gaat kapot na 14 maanden. Geen service van Epson.
Ik heb op 12-7-2024 een Epson WorkForce WF-7840DTWF gekocht. Er zijn misschien 150 prints mee gemaakt. Toen kreeg ik een melding paperjam. Gebeld met de helpdesk. Bij helpdesk wordt gezegd je hebt geen garantie meer. Sorry wij kunnen niets meer doen voor u! Stuur de printer maar op naar Mservice in Utrecht. Kosten transport, onderzoek kosten en reparatiekosten! Moet alles zelf betalen. Ik koop dus nooit geen Epson meer. Ook geen grootformaat. Ben signmaker dus ik heb ook grootformaatmachine's staan. Was net bezig met een nieuwe Epson. Blij dat ik hem niet besteld heb!
Trap niet in de Cashback Aktie van Epson
Moest een nieuwe printer bij hebben, zag dat Epson een cashback aktie had tot 30-09-2025.... Zet deze bij bol.com op 30-09 in de winkelwagen en bestel op 01-10-2025 en krijg de printer op 03-10-2025 geleverd. De factuur wordt bij bol.com op 30-09-25 uitgesteld... zie dat de cash back bij Epson ook van 10-01 tot 31-12-2025... Dacht gelukkig geen probleem als die niet onder de aktie valt vanaf 01-10 dan valt die nog onder de aktie tot 30-09.... wat denk je... ze wijzen het eerst af omdat de factuur op 30-09 staat, dien opnieuw in voor de aktie tot 30-09 wordt afgewezen omdat ik niet voor 30-09 heb ingediend, kreeg de factuur pas op 03-10.... Hoe wil je dan in gods naam in aanmerking komen voor die aktie die in beide periodes loopt ..... Zijn wel erg kortzichtig bij Epson wat een waardeloze aktie... ze willen alleen verkopen maar klanten binden met hun aktie hebben ze nooit van gehoord, wat een waardeloos Bedrijf... Koop de volgende keer weer een HP die doen niet zo moeilijk.
Slechte service van Epson Ready print
Ik heb een Epson ready print abonnement met 6 maanden gratis printen, ik had een abonnement voor 100 pagina's afgesloten dit was toch niet genoeg dus gekeken of je het kan ophogen en dat kan dus er 500 pagina's van gemaakt en volgens het account krijg je dan 100% korting over de kosten van €19,99 dus ik dacht dat het goed was tot ik begin van de maand een rekening kreeg van €32,- gemaild en kreeg snel reactie, het gratis abonnement is maar tot 100 pagina's en de rest moet je betalen maar dat staat er niet en in mijn account staat dat die 500 pagina's gratis zijn. Op mijn antwoord op hun mail geen reactie meer gehad, jammer dat ze het niet netjes oplossen of in ieder geval een reactie terug sturen.
Ik heb in totaal nu 60 minuten in de…
Ik heb in totaal nu 60 minuten in de wacht gestaan en nog nooit iemand gesproken. Ondertussen geeft mijn stuurprogramma van mijn printer fouten aan en is de printkwaliteit van de ecotankprinter slecht. Ik heb iedere 2cm een streep in beeld.
Waardeloze ondersteuning.
Waardeloze ondersteuning van een chatbot die onduidelijke instructies geeft. Nergens een telefoonnummer of email adres te vinden waar een mens je vragen kan beantwoorden. Alleen een verwijzing naar een bedrijf in Utrecht waar ze me overigens vriendelijk te woord staan. Maar waar ze alleen kunnen repareren.
Een Rampzalige Ervaring met Epson ReadyPrint
Als ik minder dan één ster kon geven, dan had ik dat zeker gedaan.
Mijn nachtmerrie begon toen ik ongeveer 5 weken geleden een abonnement nam op het ReadyPrint Max-plan. Ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen—geen bestelgegevens, geen track & trace, helemaal niets. De enige manier om een update te krijgen, was via de ReadyPrint-accountpagina, waar stond dat de printer zogenaamd al was verzonden.
Twee dagen later controleerde ik zelf de trackinginformatie via UPS en ontdekte dat de printer kwijt was geraakt tijdens transport. Toen ik contact opnam met UPS, kreeg ik te horen dat alleen de afzender—Epson—een claim kon indienen of het probleem kon escaleren. Als ontvanger kon ik helemaal niets doen.
Wat volgde, was een uitputtende reeks van tientallen telefoontjes naar de klantenservice van Epson, verspreid over bijna drie weken. Elke keer kreeg ik de belofte dat ik een vervangende printer zou krijgen. Maar die beloften bleken niets waard. Uiteindelijk, na bijna drieënhalve week, ontving ik een vervangend toestel—terwijl mijn abonnement al die tijd gewoon liep en ik moest betalen, terwijl ik niets kon gebruiken.
Helaas stopte de ellende daar niet.
Toen ik de printer eindelijk kon proberen te gebruiken, kreeg ik een foutmelding dat hij niet verbonden was met de ReadyPrint-server en eerst geactiveerd moest worden. Ik dacht dat dit met een kort telefoontje opgelost zou zijn. Maar ik had het volledig mis. Na nog eens twee weken van bellen, herhaalde beloftes en telkens weer de mededeling dat “het vandaag nog opgelost zou worden”, werkt de printer nog steeds niet. Dat is nu vijf weken sinds de start van mijn abonnement—vijf weken vol frustratie, loze beloftes en onkunde.
En de druppel? Toen ik besloot het abonnement op te zeggen, moest ik 12 keer op één dag bellen. Elke keer legde ik het probleem opnieuw uit, en telkens werd ik ofwel afgepoeierd, of gewoonweg weggeklikt.
Mijn advies: blijf ver uit de buurt van Epson ReadyPrint.
Onbetrouwbare service, incapabele ondersteuning en totaal geen verantwoordelijkheid. Maak niet dezelfde fout als ik.
Slechte ervaring met Epson printer en Bol.
Na een halve dag prutsen, terwijl ik normaal technisch zeer handig ben, is het me uiteindelijk gelukt om de Epson printer te installeren. Dit kostte veel tijd door een trage app installatie, wachttijden en een moeizaam installatieproces.
De printer werkte uiteindelijk, maar vertoonde kuren, als Spotify aanstond op mijn Sonos, werkte printen niet en met de tv aan werd de printer soms helemaal niet herkend.
Storing radiogolven.
Via omwegen in de app de actie voor drie jaar inkt en garantie proberen te claimen, blijkt deze actie helemaal niet voor mijn model te gelden, ondanks dat dit bij aankoop wel zo werd weergegeven.
Toen ik vandaag nogmaals keek, is de oorspronkelijke aanbieding, inclusief foto en tekst vervangen. De printer is inmiddels retour gestuurd en ontvangen door Bol. maar de verwerking van de retour duurt nu ook alweer onnodig lang.
Opvallend en zorgwekkend: nadat ik een review probeerde te plaatsen op Bol.,werd het artikel aangepast op de site en in mijn bestelgeschiedenis. Deze review is toevallig niet geplaatst.
TIP aan andere kopers, maak altijd screenshots van productpagina’s en acties bij je bestelling. Je staat anders met lege handen als er iets verandert of verdwijnen
vreselijke printer
Het Ready Print abonnement is een grote…
Het Ready Print abonnement is een grote oplichting. Ik betaalde 2 jaar voor het abonnement, maar kreeg de cardridges niet opgestuurd , ik moest er zelf om bellen.
Echter, voor het bedrag wat ik maandelijks betaalde had ik twee (betere met XP Vulling) sets in de winkel kunnen kopen.
LET OP! als je het abonnement afzegt blokkeren ze ook de cardridges en doet je printer vreemd, ondanks dat je er altijd dik voor betaald hebt! Wees gewaarschuwd, en trap niet in de oplichtingspraktijken!
Wazig en niet scherpe tekst
Nieuw gekocht vandaag bij Mediamarkt. Ondanks test met lijnenblokjes resultaat wazig en niet scherpe zwarye tekst. Kleurenfoto's wazig, lelijk. Wit op foto wordt lichtgrijs en huid gezicht met vlekken. De grijstinten worden korrelig. Ook bij copieeren. Jammer €€
Klantenservice is slecht en kan niet begrijpend lezen
Epson heeft een wel heel slechte klantenservice.
Ik heb nu reeds 4 x aangegeven wat het probleem is en toch blijft men dezelfe vragen stellen wat ik nu dus oo al 4 keer had beantwoord. In mijn eerste mail hed ik deze informatie namelijk reeds gedeeld.
Epson heeft daarnaast ook in de productinformatie onjuistheden staan waardoor ik de printer heb gekocht met verkeerde verwachtigingen.
De ervaring met Epson valt mij vies tegen. Ik zal helaas door deze slechte service het merk Epson niet meer snel kopen. Ik kies dan liever voor een ander merk wat wel goede service bied.
Voor EPSON mail 22-05-25 13:14u
Epson garantie blijkt geen echte garantie te zijn...
Epson beamer gekocht, lamp 2 jaar garantie zei de verkoper. Na één jaar lamp defect, ik moest de volledige beamer naar Nederland opsturen zodat ze daar het aantal uren brandtijd kunnen controleren. Wie doet dat nu? Een projector van 3000€ naar het buitenland opsturen om een andere lamp te kunnen krijgen? Men gooit met de dozen... uiteindelijk een lamp gekocht voor 166€ die na 7 maand defect ging. Via AliExpress aan 39€ opnieuw een nieuwe lamp gekocht die het momenteel nog doet.
slechtste printers op de wereld
slechtste printers op de wereld. ik zou nooit meer een printer van dit merk kopen. altijd iets.
Klantendienst RAMP - Ik kan niet betalen.
Klantendienst amper bereikbaar. Vind geen e-mailadres. Telefonisch bla bla bla maar geen hulp. Ik wil mijn factuur betalen, kan niet met debetkaart. Mijn MaistroCard was niet meer in omloop. Kan dus niet betalen, ze dreigen met dienst te stoppen en alles te blokkeren. Ik krijg geen bankrekening nummer om over te schrijven. Ik heb nieuwe Maistro kaart aangevraagd, maar dit kan enkele dagen duren. Misschien kan ik nu niet meer printen .
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.