Bij Epson is alleen een chatbot beschikbaar. Deze stelt vragen en geeft antwoorden volgens een vast [ratroon, die uitsluitend betrekking hebben op de printerinstallatie. Voor overige vragen os het: be... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vorige jaar een Epson WorkForce WF-7840 aangekocht, heeft welgeteld 2 weken gewerkt en dan begonnen de problemen. 2 paginas willen afdrukken, neemt 10 min voor 1 pagina in beslag, telkens gevolgd door... Se mere
De printer werkt zelden en als de printer een opdracht wel uitvoert, print het slechts een deel. En dan een foutmelding die niet oplosbaar is. Printer vraagt om een update, echter is het update advies... Se mere
2e Epson printer gekocht. Na teleurstellende ervaringen met de 1e (duurdere), toch gevallen voor een aantrekkelijke aanbieding, met de gedachte: 1x keer pech, zal niet aan merk liggen. Helaas, de nieu... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Als je echt helemaal gek wilt worden
Als je echt helemaal gek wilt worden, probeer dan een Epson printer WIFI te installeren. Als je de helpdesk belt, krijg je iemand van de planeet Mars aan de lijn. Het enige wat zal lukken, is je printer met een kabel aansluiten.
In de ET's van Epson (en wsl de anderen…
In de ET's van Epson (en wsl de anderen ook) zit software ingebouwd die het toestel blokkeert, een foutmelding (E-11) geeft waarbij je Epson moet contacteren.
Nadat ik de foutmelding meldde vroeg men de factuur, nadien geen reactie meer.
De foutmelding betreft een "voorgeprogrammeerd" probleem met de inktreservoirs. Dan is het toch schandalig dat bvb ook de scan-functie niet meer lukt?
Een zeer laakbaar bedrijf.
Print is goed , service is waardeloos., en onbereikbaar…
Print is goed ,maar betalen voor ReadyPrint en niets ontvangen , is niet zakelijk en slordig.
serienummer XB7K056663 abonnement.
betaald € 2,49 via creditcard.
Geld bedrag is geen probleem ,maar het gevoel dat je tegen muren aan loopt wel, na vele uren zoeken.
En dan verdwijnt je abonnement je wordt gewoon gedeletet.
Waardeloos en niet deskundig
Contact gehad met de servicedesk van Epson, omdat mijn Epson Perfection V850 pro niet meer werkt op mijn Mac mini met Sonoma 14.4.1. (E425-B301) Nadat ik een kwartier in de wacht heb gestaan komt de medewerker terug met de mededeling, dat mijn scanner te oud is voor Sonoma 14.4.1. ......... pas na lang aandringen is mij toegezegd, dat hij nogmaals een vraag uit zal zetten bij technische ondersteuning. Saignant detail is dat de Epson Perfection V850 pro nog steeds verkocht wordt en zelfs voor meer dan 1200 euro op hun website. Bovendien is de meegeleverde software van Silverfast wel geüpgraded voor Sonoma 14.4.1. Al met al kan ik nu niet verder met mijn werk..... Er is toegezegd, dat als er een antwoord is, dat ik die per e-mail zal ontvangen. Ik ben benieuwd.
Huhh
Huh? zo veel slechte ervaringen over verbinden? Gisteren Epson printer gekocht op advies van EPtummers in Panningen. Verbinding ging soepel en direct naar wens geprint, tot zover heel tevreden!
via hulp lijn gebeld
via hulp lijn gebeld. de meest domme vragen worden er gesteld en ze snappen er zelf helemaal niks van.
zij blokkeren gewoon mijn printer.
koop geen epson
Epson waardeloze hulp agent
Na 23 min.in de wacht geen normale verbinding .Absoluut niet te verstaan zeer slecht geluid met veel herrie en ruis. Na vele pogingen mijn vraag te stellen werd abrupt door hem de verbinding verbroken.
Schofterig dat je als klant zo behandeld wordt , geen communicatie mogelijk.
Voor de service hoef je niet bij Epson te zijn! Goed om te weten bij een nieuwe aanschaf printer.
Vier mislukkingen op een rij wanneer doet Epson ites aan de website
Wel vier keer heb ik iets willen doen met de website ! een inktserviceabonnement afsluiten. Mislukt terwijl ik alles perfect invulde. Inktpatronen bestellen liep vast op mijn postcode die ik echt goed ken en goed heb ingevuld (wel drie keer). geblokkeerd.registreren liep vast weer op een item dat perfect was ingevuld! vierde was dat ik geen mail met informatie kreeg op verzoek vergeten wachtwoord
Abonnement administratie is slecht
Het ready print is misschien wel wat prijzig maar werkt wel prettig de administratie van Epson is echter 1 dikke pijnhoop ik krijg constant mails dat ik niet betaald heb maar Epson stuurt 2 rekeningen per maand voor 1 abonnement waarvan er natuurlijk maar 1 betaald word. Heb al gebeld en gemailt en van alles gedaan maar niets helpt dus als ik weet hoe ik mijn printer weer normaal kan zetten dan weg abonnement
Printer werkt niet meer
Printer werkt niet meer. Na lang zoeken telefoonnummer gevonden. Man gesproken die nauwelijks Nederlands spreekt. Doorverwezen naar een reparatiebedrijf. 60 euro voor een printer die 175 euro kost. Slecht apparaat slechte service
Probeer iets te scannen
Probeer iets te scannen. Krijg continu de melding " Kan niet scannen want t apparaat is aan t opwarmen" .......nu al een uur lang. Op t schermpje van de printer zelf: " U schijnt geen originele cartridges te gebruiken". Niveau gecontroleerd: helemaal vol. Bovendien: cartridges niet nodig om te scannen he. Klantenservice geprobeerd te vinden.......natuurlijk geen telefoonnummer te vinden. Nou, ik weet t wel: geen Epson voor mij.
Weggegooid geld, koop geen Epson printer
We hebben een printer ( et-2820 ) van Epson. Krijg een melding dat het inktkussen vol is en dat ik contact op moet nemen met de Epson service, maar geen enkele service te bereiken... Ook niet via de mail. Inktkussens zijn niet te vinden. Printer doet niets meer, weggegooid geld. Dus mensen, pas op. Koop geen EPSON printers!!!!
kan printer niet gebruiken omdat ik de printer onder een ander emailadres heb geregistreerd
Kan het probleem dat ik heb met een printer niet opgelost krijgen
De ReadyPrint-service vereist dat uw printer is aangesloten op het internet. Controleer de netwerkinstellingen van de printer.
Als de fout doorgaat, neem dan contact op met de Epson-ondersteuning.
Het ready-print (inkt) abonnement heb ik opgezegd.
Printer alleen via USB aangesloten maar krijg altijd dit bericht als ik wil printen
Printer opnieuw geïnstalleerd, stuurprogramma en software.
Aanvulling, heb geprobeerd om telefonisch contact te maken, meer als 20 minuten in de wachtstand gestaan en daarna maar opgehangen.
Advies koop nooit geen printer bij Epson
Slechte printers en service
Inktkussentjes zijn vol....met andere woorden gooi je printer maar weg.Neem contact op met Epson service....welke service...geen dus.
Koop geen Epson printer .Waardeloos apparaat en dus weg gegooid geld
WAARDELOOS
Weinig 1 woord waardeloos..geen oplossingen met abonnement.zakelijk niet meer kunnen printen.
Ik weet niet hoeveel keer gebeld en ze zouden alles doorsturen met tickets.
Kan je vertellen er reageert niemand.
In totaal in7 weken tijd 8 uur aan de lijn gezeten en geen oplossingen.
Mijn advies...GEEN PRINTER HIER KOPEN.
KORTOM SCHANDALIG HOE HET GAAT!!!!!
Koop asjeblieft geen Apson..gisteren 25 juni 2024 weer aan de lijn gezeten..zeggen dat ze er wat aan gaan doen zoals geld terug van de printer, maar tevergeefs.
Inmiddels andere printer moeten kopen. En deze weggooien...echt ongelofelijk dit...NIET DOEN
Waardeloos
Waardeloos. Aangemeld voor readyprint, wel betaald maar na 10 dagen nog geen cartridge ontvangen. Gelijk maar geannuleerd en eerste betaling teruggeboekt.
waardeloze helpdesk epson
Vanochtend contact gehad met de helpdesk van epson.
Je kunt het eigenlijk geen helpdesk noemen, kreeg een zogenaamde specialist aan de lijn, die amper verstaanbaar was, de printer die het betrof niet kon vinden en 5a6 keer naar het model vroeg en totaal geen verstand had waarover het ging en tot de conclusie kwam dat ik maar een dure monteur moest laten langskomen of een nieuwe kopen.
Waardeloze helpdesk, ze moeten daar eens in de leer gaan bij HP of sonos bv, die hebben tenminste een helpdesk die de naam mag hebben.
NOOIT MEER IETS VAN EPSON DUS
Waardeloos readyprint account
Readyprint account opgezegd daarna kun je met de cartridges (die je dus al betaald hebt!) niet meer printen. Moet weer een account pakken. Dus weer opnieuw aangemeld: kost bij afsluiten 1 euro per maand meer dan op homepage. Krijg nu ook weer nieuwe set van cartridges: dat is nog eens lekker duurzaam.
Zeer slechte service en kwaliteit van Epson
Heb jaren plezier gehad met een Epson Stylus 2100 fotoprinter. Waanzinnig goed...
Totdat ik 3 jaar geleden deze printer moest vervangen. Wederom iets professioneels van Epson gekocht (SC-P900). Zou het beste van het beste zijn op het gebied van fotoprinters. Dit bleek een drama te worden. Wat een slecht ding. Printer voor 1200 euro gekocht. Na enige tijd kwamen problemen. Epson wilde dit niet oplossen, omdat het buiten de garantie viel. Laten repareren voor 550 euro. Na paar maanden opnieuw het probleem. Weer is Epson niet thuis. Hoe vaak je ook belt of mailt, geen gehoor. Kan nu weer 550 euro neertellen voor reparatie. En volgens Epson gaat datgene wat steeds vervangen moet worden amper kapot. Ik geloof ze niet meer. Al met al heb ik in totaal amper 30 foto's ermee geprint en al 1100 euro (bijna hetzelfde als de aanschafprijs) kwijt voor alleen maar reparatie. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in Epson. Vroeger wel, maar dat is nu helemaal weg.
Zelfs ik als trouwe Epsonfan overweeg om naar een ander merk over te stappen.
Waardeloos merk!
Waardeloos merk!! Niet kopen! Om de haverklap gezeik met die kutprinter, de software en de cartridges.
Wat een rotzooi, wat een afzetterij. Bah.
Læs mere om andre typer anmeldelser.