Epson Denmark Anmeldelser

1,3

Epsons kundeservice er under al kritik. Vi bestilte 3 pakker printpatroner til vores 960 printer for godt 2.800 kroner i midten af juli. I to af pakkerne havde de lagt en gul i stedet for en cyan,... Se mere

Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Se mere

Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver su... Se mere

Har i marts md købt originale printerpatroner direkte hos Epson, desværre er den sorte patron som også er den dyreste XXL defekt, hjælpen man får er, lav en retur på deres hjemmeside, dette kræver et... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Skuffende produktkvalitet og reparation

Jeg købte en multiprinter for 2½ år siden, men der er synlige vandrette streger på farveprint. Da jeg kontaktede support, prøvede vi nogle udbedringer, der ikke virkede. Det sluttede med at de anbefalede mig at købe en ny printer, da det ville koste 2.700 kr. at reparere en printer til 1.600 kr. En printer burde kunne holde længere og være billigere at reparere.

12. februar 2018

Meget dårlig service og produkt.

Meget dårlig service og produkt.
Jeg har tidligere anmeldt Epson her på Trustpilot, da jeg fik et produkt, en Printer, der ikke virkede, og i det hele taget er der en elendig kundeservice. Jeg endte med at bede om pengene retur, men det var en omfattende procedure. I alt har jeg i forløbet udvekslet 30 mails med Epson. Nu er sagen endelig sluttet sagen og jeg har fået mine penge retur. Nu har jeg en HP- printer, der bare fungerer.

20. januar 2018

OVERHOLDER IKKE DANSK LOVGIVNING!!!

OVERHOLDER IKKE DANSK LOVGIVNING!!!
Købte en 3 i 1 printer som egentlig var ok. Desværre stoppede den med at virke efter 10 mdr. Skrev bare en fejlkode i displayet, som deres support ikke kendte. Men flot service, jeg fik en ny tilsendt.
Desværre opstod der også en fejl på den efter 16 mdr. Men nu var garantien udløbet, påstod de. Dog er dansk lovgivning at hvis en leverandør vælger at ombytte et apparat, skal der følge nye 24 mdr. reklamations ret med. " Det bruger Epson ikke " lød svaret og da printeten kostede under kr. 1000 (995,00) kan man ikke indbringe dem for nogen klage instans. Konklusion: Aldrig mere Epson, min nye HP virker perfekt.

20. december 2017

Den værste printer (Epson ET-2500) jeg …

Den værste printer (Epson ET-2500) jeg nogensinde har haft 0 stjerner. Min matrix 9nålsprinter fra 1990 var bedre og mere pålidelig.
Og Elgiganten der solgte mig den skal også have 0-stjerner for at have presse salget igennem med agressiv "rådgivning".

20. december 2017

Har tre gange

Har tre gange, til to printere, haft brug for hjælp hos Epson. Alle tre gange er jeg blevet hjulpet af venlige og meget hjælpsomme medarbejdere. Yderligere en gang har jeg haft et problem. Her viste det sig, at problemmet skyldtes Windows 10´s tvangsovertagelse af min pc. Men også dette blev løst af Epson. I øvrigt er jeg i gang med min femte Epson printer. Og den sjette bliver også en Epson.

14. december 2017

Epson printere er VOLDSOMT belastende …

Epson printere er VOLDSOMT belastende at arbejde med, når det kommer til udskiftning af toner. Selv med den originale setup toner brokker den sig.

Helt umulig at bruge, med andre toner, så hold jer væk fra produktet! Det er dyrt, besværligt og ualmindeligt frustrerende at arbejde med.

8. november 2017

Epson printer

Efter at have hadet min Epson i ½ år, har jeg endelig taget mig sammen og har købt en HP - igen. Har aldrig oplevet så dårlig service. Efter 5- 6 mails med uduelige svar, svarede de endelig det rigtie. Det kunne ikke lade sig gøre at forstørre kopier. Hvor svært kan det være?

7. november 2017

Jeg købte en printer Epson Expression …

Jeg købte en printer Epson Expression Photo XP-960.
I en kampagneperiode var det lovet, at man af Epson (ikke forhandleren) kunne få refunderet 400 kr ved at skrive og opgive serienummer m.v.
Det var en besværlig proces og refusionen tog lang tid.
Det viste sig så, at der kun blev refunderet 350 kr.
Direkte misvisende markedsføring. ØV-ØV-ØV.

24. oktober 2017

ja som alle andre skriver herinde skal …

ja som alle andre skriver herinde skal man aldrig købe epson, sikke en masse dårlig omtale og ja også af epson dk. har en epson t3000 stor plotter eller dvs havde, for selv om den stort set ikke har printet er den nu med en fejl og de kan ikke sige noget om det men kun at den skal reppes og det koster kun 13000 + m ja jeg har erhverv. skulle have holdt mig til HP plottere det ved man hvad er.

27. september 2017

Havde lige købt en Epson expression …

Havde lige købt en Epson expression home xp 247 hos wupti og anden gang jeg skal åbne scanner låget, falder det af, ligesom de to flade strømkabler også falder af. Jeg opretter så en RMA sag hos wupti, men efter mange dags venten, er det bare et telefonnummer til Epson jeg får tilbage. Ringer så til Epson for at fortælle om problemet, de får oprettet en sag, men dagen efter får jeg en mail om at det sådan set ikke var deres problem, når det nu var mig det havde ødelagt printeren.... Jeg vil så bare mene, at med mindre printeren er i stykker falder låget ikke af.
Så aldrig mere Epson, de er bare nogen snydetampe. Føj for den. ALDRIG MERE EPSON...

30. august 2017

Som alle andre skriver

Som alle andre skriver - man har sat en NY sort blæk patron i men hey, den vil ikke da den mener den er tom... okay godt så, så får jeg ik printet noget vigitgt. Men så kan jeg da bare bruge scanneren i selvsamme printer, nej okay det må man ikke fordi PRINTEREN ikke har blæk... og jeg skal bare scanne noget helt simpelt til computeren. Skramlet vi snakker om er en Epson Stylus SX218. Jeg har klaget til jeres facebook side men de svarede med en "vi beklager bla bla, men du kan klage videre på den her hjemmeside" jeres kundeservice burde tage over. Jeg skal aldrig nogensinde have noget Epson igen. Lav jeres image om for det skranter helt vildt...jeg mener 1 stjerne på truspilot?

27. august 2017

Hvis jeg kunne give Epson NUL STJERNER …

Hvis jeg kunne give Epson NUL STJERNER ville jeg gøre det. Deres forretningsmodel lader til at bygge på rent bondefangeri. Jeg har en XP-830, som ikke er nogen billig model, og dens blækforbrug er fuldstændig vanvittigt! Jeg har brugt utrolig mange penge på at erstatte blækpatroner som ikke er tomme - Jeg har vejet dem før installering - Desuden har de været brugt til under tyve prints, og man kan høre at der stadig er blæk i, når man ryster dem. Hvad skal man gøre i dag for at undgå de store printerfirmaers urimelige business-practice? Jeg kan forstå at blækpatron-bondefageriet er mere eller mindre universelt - Men at Epson dog er blandt de allerværste. Køb ikke Epson - Og slet ikke en XP-830.

15. august 2017

Effektiv og høflig kundeservice.

Jeg opdagede en ridse på min Epson V600 scanner, som jeg ikke selv havde forårsaget, og skrev til Epson kundeservice for at høre om der var noget jeg kunne gøre. Jeg fik meget hurtigt et høfligt svar fra Lone som skrev at de gerne ville sende den på service hvis der stadig var garanti. Jeg sendte min kvittering og faktura og hun svarede at der ville komme en og hente den. Hvilket der gjorde få dage efter.
Jeg har nu fået en helt ny scanner, da ventetiden på glas var lang.
Jeg er meget tilfreds med den service jeg modtog og vil helt klart købe Epson produkter igen.

27. juli 2017

Epson skriver ikke sort.

Epson printer stylus SX425W kan ikke printe sort, har forsøgt samtlige måder og råd på nettet, endog køb en resetter til patron, men nej. Det tager ÅR blot at gennemføre en test at dyser osv, totalt ubrugervenligt. Det burde være forbudt at sælge sådan noget skrammel.

20. juli 2017

Tilslutter mig koret af utilfredse …

Tilslutter mig koret af utilfredse kunder. Ringer man til dem får man en dårlig telefonforbindelse til en dame der åbenbart sidder i Barcelona. Kun engelsktalende og uden interesse i at få en dansktalende person til at ringe tilbage. Jeg køber ikke en Epson printer - selvom jeg er en tilbudt til halv pris.

23. juni 2017

LAD VÆR MED AT KØBE EPSON

LAD VÆR MED AT KØBE EPSON, HAR SKOD PRODUKTER OG INKOMPETENT OG DÅRLIGT SUPPORT. VIL GØR ALT FOR IKKE AT UNDGÅ REKLAMATION

Køber en printer ET-2500, får at vide fra El Giganten at produktet ikke clogger i blæk som deres gamle printere, og nu er den stoppet til, og jeg skal gå til support. Det er nu dag 4, hvor de bliver ved at at sige man skal fremsende en kvittering, hvor dato stor på. Gang på gang noter jeg at der står en dato på sedlen. Og det siger den ikke kan godkendes.

Hvad er det for noget service!?? man betaler for et produkt der ikke fungere efter halvt års brug, og man kan ikke en gang gør brug af sin reklamation fordi de er så blind at de ikke kan se dato på kvittering!??

Har også ringet ind til en af deres support og siger at de ikke har tilføjet nogle kvitteringer til sagen !?!? hvad er det for noget inkompetent stykke arbejde? man skal godt nok langt ude for at finde på sådan noget !!!!

KØB ALDRIG EPSON PRODUKTER!!!! TROEDE DE HAVDE VENDT SIG MEN NEJ! EPSON = PENGE UD AF VINDUET

22. juni 2017

SLUT med Epson!

Jeg fik og får denne meddelelse:
Printerens blækpuder er i slutningen af ​​deres levetid,"
Printeren er total blokeret og lige meget hvad jeg foretager mig, så kan den ikke komme i gang igen.
Jeg har læst på nettet at det er en kendt situation, men Epson vil ikke fortælle hvad jeg skal gøre for at få printeren til at køre igen, jeg skal sende den til dem, og betale for at få den nulstillet!
Det er næsten lige så dyrt som hvis jeg køber en ny printer, så nu er det storskrald efter kun 2 år og 3 mdr.
SLUT med Epson!

12. juni 2017