Epsons kundeservice er under al kritik. Vi bestilte 3 pakker printpatroner til vores 960 printer for godt 2.800 kroner i midten af juli. I to af pakkerne havde de lagt en gul i stedet for en cyan,... Se mere
Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Se mere
Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver su... Se mere
Har i marts md købt originale printerpatroner direkte hos Epson, desværre er den sorte patron som også er den dyreste XXL defekt, hjælpen man får er, lav en retur på deres hjemmeside, dette kræver et... Se mere
Generatorvej 8 C, 2730, Herlev, Storbritannien
- www.epson.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg synes ikke jeg stiller store krav…
Jeg synes ikke jeg stiller store krav til min printer - overhovedet. Men jeg har dog aldrig oplevet noget så dårligt som Epson EcoTank ET 2550. Blækpatronen tørrede hele tiden ud selvom der var masser af blæk i patronen. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET HER Skrammel!!!!! kØB EN FARVE-LASERPRINTER i stedet for fx fra Brother. Jeg er både rystet og rasende over så dårligt det er. Jeg håber virkelig Epson kontakter mig med en god forklaring. Fy føj. Jeg har købt en farve-laserprinter nu.
Kun 1 stjerne for valg af leverandør!!
Epson får kun 1 stjerne på grund af valget af leverandøren; UPS. Deres chauffører er fulde af løgn og leverer aldrig hjemme, til trods for at man sidder og venter. Senest blev min pakke allerede omdirigeret i Glostrup kl. 11:32 med begrundelsen “kunne ikke afleveret på adressen”. Pakken med blæk blev derefter afleveret til et ‘accespoint’ i Kalundborg kl. 13:42. Og jeg skulle selv opdage det via tracking da der ikke kom SMS!
Jeg må kraftigt opfordre Epson til at skifte transportør da deres kunder ikke får deres varer leveret! Det nytter ikke at klage til UPS. Der får man blot et ubehøvlet svar!
Elendig kundeservice - ventetid + uløst problem
Flere gange har min Epson-printer drillet; den fører ikke alle papirark frem, så de bliver printet. Det har drillet før og er blevet løst med mail med softwareopdatering. Denne gang var den tilsendte sw-opdatering bare ikke nyere, end hvad jeg allerede havde liggende. Nyt opkald, omstilling osv: Epson-ansat ville vende tilbage, måske skulle printeren til servicetjek - men hun vendte aldrig tilbage. Nyt opkald (tredje kundeforsøg på at få produktet til at virke): Efter ni lange telefonminutter med trykknapsluse, musik og ventetid blev forbindelsen afbrudt. Meget, meget svært at finde andre måder at komme i kontakt med Epson på - skoleeksempel på, hvordan man svigter kunder og sender dem hen til konkurrenten næste gang...
Tvang af køb af farvepatroner
XP 4100 printer kan IKKE printe i sort/hvid, hvis én af farvepatronerne er tom. Så med en 99% fuld sort patron, kan du være tvunget til at købe nye farvepatroner, selvom du ikke printer i farve. Det er ressourcespild af kaliber, dårligt for miljøet og det tvinger brugeren til at købe noget han/hun ikke har brug for. Find et alternativ.
Jeg købte en Epson EH-TW5600 hos Power.
Jeg købte en Epson EH-TW5600 hos Power.
Der hørte til gengæld ikke briller med til, så dem måtte jeg finde andetsteds.
Jeg kontakter så et par andre forhandlere af 3D briller, der siger de ikke længere kan købes nogle steder.
Jeg prøver så at kontakte Epson direkte, der fortæller mig at alle aktive Bluetooth briller burde fungere til den.
Jeg har nu forsøgt at bestille nogle fra Amazon og afventer varerne for at teste det ud, men god service fra Epson's side, såfremt dette fungerer.
EPSON PRINTER egner sig bedst til at lukke op og skide i, og derefter returne.
Epson XP-425
Jeg har denne printer af anden omgang.
Den første havde jeg i 14 dage, hvor jeg aldrig ku få den at snakke sammen trådløst med min Mac og smartphone. Den blev smidt ud i indkørslen og gik i 1000 stykker. Det føltes fantastisk godt.
Jeg fik så købt mig en ny, samme model efter 1 måneds tid, og tænkte at det nok var mig der ikke havde gjort det rigtigt.
Den har jeg haft i 2 år, og er stadig ikke kommet på trådløst. Det er så vanvittig komplext at opsætte denne printer til trådløs, at man skal have en doktor grad i IT og være Atomfysiker på samme tid, for at få det til at lykkes.
Nu bruger jeg printeren med kabel, men den vil ikke udskrive medmindre den står til at udskrive i aller fineste kvalitet, og det skal jeg så vælge for hver gang. Scannerdelen virker heller ikke.
Et gennem håbløst produkt, som er lige til at lukke op og skide i, og derefter returnere.
Epson Support, ja tak!!
Jeg kan kun snakke om min egen personlige oplevelse med Epson DK's kundeservice!! Som privat kunde(projektor), har jeg nu haft snakket med dem 3 gange inden for 2 dage, en gang stilte de mig om til den engelske afdeling, jeg kunne vælge og vente på dansk service, men engelsk er fint med mig!! Det skal lige siges, alle mine problemer er selvforskyldt, et uheld, men MIN skyld!! Men support har været super søde, og de prøvede at hjælpe, så godt de kunne!! Men jeg kunne ikke løse problemet selv!! Det er forresten et spritnyt produkt(2 dage), som JEG er kommet til at at ødelægge!! Jeg har oplyst hele tiden, at det var min skyld, selvfølgelig ikke med vilje!! Ringede til dem igen og de ville sende en fragtmand fra DHL til min fordør Mandag, idag er det Lørdag, jeg har snakket med support på en LØRDAG, og ja, de har også åben for support i morgen SØNDAG!! Det er simpelt hen enestående for mig, support åben alle ugens dage, hos Epson forstår de at problemer kan opstå i weekenden også, tag ved lære andre support's!! Mit problem er ikke løst endnu, først skal min enhed til England for at blive fixet, det er selvfølgelig træls, men igen min egen dumme fejl, har sat mig i denne sitiuation!! Kunde supporten er sq helt i orden!! Super flinke, hende i England, kaldte mig for Sir, det var første gang i mit liv jeg er blevet kaldt det, følte mig som en ridder fra middelalderen!! Tak for nu Epson Support DK og Epson Support ENG, respekt her fra!!
-Morten OUT
Skuffende
Købte en dyr A3 fotoprinter ET-7750 til 4495 i Elgiganten. Produktet virker plastik agtig, en skrue faldt ud ved opsætning og printkvaliteten var håbløs. Prøvede på alm. A4 og fotopapir, med alle typer opsætning i forhold til papir og pintkvalitet. Printede fra Epson app fra Iphone, men det var elendigt. Farverne var uklare og som om, der var et mælkehvidt lag over. Produktet blev returneret, så ingen økonomisk skade sket, men jeg kan ikke anbefale Epson EcoTank fotoprinter til foto, ironisk nok
Har aldrig haft en dårligere printer
Har en Epson et-2720 eco-printer, og det er den ringeste printer, jeg nogensinde har haft. Der er konstant problemer med forbindelsen, printerens skriver ½-1 side, hvorefter forbindelsen ryger og kan ikke genetableres, med mindre jeg tager strømmen til printeren. Jeg køber aldrig Epson mere! Har desværre ikke mulighed for at give nul stjerner
Har en Epson et 2600 ecotank.
Har en Epson et 2600 ecotank.. Og der er bare Altid problemer med den, ofte med forbindelsen især fra computeren. Efter skift af
netforbindelse er den helt gal. Virker ok fra mobil. Men slet ikke fra computer, selv om ALT er tjekket mange gange. Udskriftkvaliteten er ringe, og styringen af f. Eks kopiering og scanning håbløs
Værste omgang **** nogensinde
Værste omgang **** nogensinde!
Den kan ikke printe i sort farve hvis en af de andre farver er løbet tør, selvom man ikke skal printe i farve!
Så gik jeg ned og købte nye farver, og da jeg prøver at printe, er der kæmpe linjer af mellemrum hvor den ikke formår at printe skriften! Spild af penge !
Super fin printer til hjemme eller på kontoret
Jeg har haft denne printer til hjemmetest, på mit kontor.
Designet er flot og enkelt. Den har en touch skærm der kan vippe op og ned, således at men nemt kan se displayet hele tiden.
Printerpapir opbevares i 3 kassetter, således at man altid kan fylde op uden at løbe tør for papir midt i en printer session.
Tilslutning og opkobling til nettet gik nemt. Jeg brugte den medfølgende cd og hentede drivere på EPSONs hjemmeside. Det tog ca. 5 minutter, så var jeg kørende.
Menuerne er lette at finde rundt i og i det hele taget er printeren super god til hjemme/ professionel brug.
En furture er, at skuffen til papiret kører ud automatisk når man starter et print. Ved et tryk på touch skærmen kører den selv ind igen. Smart.
Printeren er hurtig og kan printe dobbeltsidet. Jeg har ikke afprøvet A3 funktionen, men er sikker på at det virker fint.
Man kan desuden printe fra sin mobile telefon eller tablet, hvilket jeg syntes er rigtig godt.
Scanninger er lette at udføre. Den scanner med et fornuftigt tempo og scanningerne er af god kvalitet.
Man kan tilslutte USB enhed og gemme sine prints/ scanninger eksternt. Så er det let at tage dem med til en anden enhed hvor man så kan printe eller gemme dem.
Så alt i alt har jeg haft en god oplevelse med EPSON WF-7840.
De undgår garanti ved at skrive..
De undgår garanti ved at skrive..
Vores servicepartner har valgt at sende printeren retur da den ikke er blevet opbevaret eller brugt i det korrekte miljø og at printerens funktioner er begrænset.
Epson
Epson, nu med åbenlys indbygget forældelse. Min XP 760 er gået i stå fordi "en printers blækpude er ved afslutningen af sin levetid" kontakt... Jeg tænker det er min printer de mener, og ikke naboens, og hvad sker der når levetiden er overskredet... bum!! Jeg bestemmer sgu da, hvornår den er færdig, hvis den printer for dårligt. Hvis Epson vil sætte levetid på, må de da skrive det i betingelserne for handlen, det andet er fis og fup.
Vil købe blækpatroner
Vil købe blækpatroner, men kan ikke få ordren til at gå igennem, har prøvet mange gange. Dårlig hjemmeside, de kunne jo lige fortælle at man ikke kan handle hos dem?
Det er den mest ustabile printer jeg…
Det er den mest ustabile printer jeg har ejet.
Så er printet pludseligt helt blegt .. så acceptere den ikke printerpatronen .. og billeder printet med original patroner og papir er ikke lýsægte
og der er blokerer for brug af uoriginale patroner . selv om dette ikke er lovligt ,,
Købte en printer i fredags
Købte en printer i fredags. Mandag begynder den at jamme papiret. Ringer til epson og forklarer at vi ikke kan ekspedere ordrer til vores kunder uden en labelprinter. I telefonen får jeg at vide at problemet er løst samme dag. (ja måske inden for timer) kl 16.50 får jeg så en mail med en lang række spørgsmål (som jeg allerede besvarede i telefonen) dette var nødvendigt før man overhovedet kunne foretage sig noget som helst. Sådan vil jeg ikke behandle mine kunder (de har krav på hurtig levering) så jeg betragter de penge jeg gav for en Epson printer som lærepenge. Køb IKKE Epson
Løber fra deres produktansvar
Jeg købte en Epson projektor for 2,5 år siden. Den er nu allerede gået i stykker ved lavt brug. Jeg kontakter deres kundesupport, og indikerer at jeg gerne vil betale for at de reparerer den, trods der kun er gået 2,5 år siden køb. Er jo desværre uden for garantien.
Epson undersøger pris på reparation, og vender tilbage med at de desværre ikke kan tilbyde at fikse projektoren. Så en projektor der står nærmest som ny kan nu smides direkte i skraldespanden efter 2,5 års levetid.
Ikke særlig bæredygtigt og et kedeligt signal at sende Epson Danmark, hvilket fortjener at blive delt.
Dårlig service
Dårlig service. Vi har haft en Epson printer i to uden problemer, den er så gået i stykker, Epson vil ikke komme ud og kigge på den før at de har reservedele hjemme? hvordan kan de se at de i det hele taget skal bruge reservedele? uden at se på den først, vi har oven i købet meldt ud at vi ville betale for et service besøg? nu har vi snart vente i ca. 5 dage ? og kan ikke arbejde.
Når DE laver fejl
Når DE laver fejl, er de helt umulige at have med at gøre.
Man sidder tilbage med en fornemmelse af, at de tror man forsøger at snyde dem.
Næppe mange der reelt forsøger at snyde sig til en farvepatron.