Epsons kundeservice er under al kritik. Vi bestilte 3 pakker printpatroner til vores 960 printer for godt 2.800 kroner i midten af juli. I to af pakkerne havde de lagt en gul i stedet for en cyan,... Se mere
Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Se mere
Har i marts md købt originale printerpatroner direkte hos Epson, desværre er den sorte patron som også er den dyreste XXL defekt, hjælpen man får er, lav en retur på deres hjemmeside, dette kræver et... Se mere
Generatorvej 8 C, 2730, Herlev, Storbritannien
- www.epson.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Endte godt
Havde en Epson ET printer som gav problemer (netværk og kvalitet). Efter at havde sendt printeren til reparation i Sverige for 4. gang fik jeg en ny printer i stedet for den gamle. Så har brugt en del tid på sagen - men resultatet er godt (håber den nye printer er god:)). Kundeservice har altid været høflige overfor mig (Sara og Amelia)
Nej hvor jeg ærgrer mig at jeg ikke…
Nej hvor jeg ærgrer mig at jeg ikke denne gang tjekkede op på Trustpilot. Nok fordi jeg har en Epson A 4 printer som har fungeret ok.
Jeg køber så en ny via Computer salg og denne gang fordi jeg har brug for at kunne printe og scanne i A3.
Jeg læser så på tilbud og beskrivelsen af produktet og køber så en Epson Eco Tank 15000. Det fremgår at den kan printe og scanne i A 3 - da jeg får den, kan den kun printe og scanne A4. Epson - Amalia i service erkender at beskrivelsen ikke er entydig og godkender reklamationen ( til trods for at man diskriminerer erhvervsdrivende som ikke har fortrydelses ret!) Men - det går helt galt med næste køb. Her får jeg en A 3 printe, men uden bakke til A 3 papir, jeg prøver så at få byttet en af de 2 A 4 bakker,
det kan simpelt hen ikke lade sig gøre hos Epson eller Computer salg. Jeg skal bytte hele printeren - igen! Brugt megen tid og penge på denne sag og den kører stadig på 3 de uge. Begge siger at problemet ligger hos Epson i England, mangel på service så det batter. Hold jer fra EPSON.
Køb ikke en Epson inkjet XP 2155
Købte en Epson inkjet XP 2155, eller rettere sagt, fik den i stedet for en anden Epson 2100 serie printer, der ikke virkede. Denne her har heller ikke givet andet end problemer! Den er ustabil i sin wifi forbindelse, den slukker midt i et print job, den er pludselig 'ikke tilgængelig' på netværket eller via app på telefon eller via Epson app på computer. Har kun oplevet at den fungerede godt efter patronskift en enkelt gang, ellers er det gået i ged for den hver gang. Frontpanelet er ikke intuitivt, der er ikke noget display man kan manøvrere fra, det hele foregår med finurlige kombinationer af at holde forskellige knapper inde, enten enkeltvis eller på samme tid i bestemte antal sekrunder. Så skulle det jo kunne lade sig gøre fra app'en, men nej; der kan printeren ikke 'findes'. Jeg skal have indleveret den igen-igen-igen (har heldigvis købt den i en fysisk butik) og vil ikke anbefale de billige Epson printere til nogen!
Købte en Epson XP-2100 har stort set…
Købte en Epson XP-2100 har stort set aldrig fungeret.
Den værste printer nogensinde..skifter…
Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver sur, slå over i et andet sprog og kæfter op, for til sidst at sætte dig op automatisk spørgeskema over telefonen..
Køb aldrig dette mærke printer eller andet..
Jeg har fået nok
Jeg har fået nok. Kundeservice prøvede og prøvede. Men jeres 2100 xp har lige slugt 400kr. Fra mig. Og den virker stadigvæk ikke. Jeg vil ikke sende den til reparation, da der er 2 gang det sker nu. Kæft noget møg. Skifter til HP nu. Spild af tid og penge. Er så træt af det.
Værste printer
Værste printer. Værste kundeservice.
Nu går jeg tilbage til HP.
Vi har en Epson 2100 XP
Vi har en Epson 2100 XP. Vi kan bruge den sorte 10 gange før den tørre ud og mangler blæk. Vi har købt originale blækpatroner. Det er jo ca 20 kr pr. print. Det holder jo ikke.
Epson printer ET 2711
Epson printer, model ET 2711, skal man IKKE købe. Den bruger ikke blækpatroner, men man køber 4 små flasker med blæk-refill, som påfyldes printerens EcoTank. Det er meget billigere, men kvaliteten af en udskrift eller kopi med farve er så dårlig, at man ikke kan bruge farveprint, men kun sort print.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Og udøvere af ærgerlig protektionisme i form af software, der kun tillader Epson egne printerpatroner.
Helt vildt så dårlig en…
Helt vildt så dårlig en printeroplevelse jeg har haft af min Epson XP-245 printer. Der har konstant været problemer. Kan absolut IKKE anbefales!!
Super fin service og venlig betjening
Kontakt til service ang printer, der ikke ville printe, trods helt nye farvepatroner. Fik fin og venlig vejledning, tilmed et nummer så jeg resten af dagen, kunne træffe samme medarbejder 🤩 da jeg ringede sidst på dagen med problemet næsten, løst. Men tilgengæld havde brugt blækpatronerne, fik jeg besked på at de ville sende mig, et nyt sæt.
Super fin service og venlig betjening.
Epson expression home xp-3100
Epson expression home xp-3100. Printeren virker fint, og til de få penge og den smule jeg bruger den, er jeg godt tilfreds. Håber dog farverne bliver lidt bedre med de "rigtige" patroner end de installationpatroner der følger med.
Men jeres readyink service virker ikke. Jeg er tilmeldt og printeren finder også selv ud af at tilføje patroner til kurven, men der kommer hele tiden fejl på betalingsmetoder som er et Visakort. Har prøvet flere forskellige kort, men ingen virker. Så jeg kan slet ikke bestille patroner direkte hos jer. Lidt en skam.
Fuskerfirma overholder ikke købeloven
10 mdr efter at jeg løbte printeren skulle en patron skiftes. Det gjorde jeg, printede, slukkede og så virkede printeren ikke mere. Forhandleren har lavet en aftale med Epson om at købeloven ikke lige gælder, så kunden skal selv ringe til Epson. Epson mener til gengæld ikke at det er deres problem at forhandleren ikke vil tage sig af det. De vil gerne tage den ind til reperation, men så skal man undvære den i 6 uger og hvis den ikke kan repareres kan man få den ombyttet til en ny printer, som man så selv skal købe nye blækpatroner til. Så kan man jo altid klage hvis man er utilfreds..... Det pjat har jeg ikke tid til, jeg skal faktisk bruge en printer, så jeg må jo købe en ny og gæt hvad? Det bliver sørme sjaskeme aldrig en Epson igen!! Fuskerfirma!
Ikke dårlig service
Ikke dårlig service! For der er slet ingen. Skod firma.
Support har stadig ikke svaret
Support har stadig ikke svaret, efter at Google cloud service stoppede med at virke vil vores ecobank ikke længere printe, har prøvet nulstilling, rensning, forskellige pcer og bærbare.. Det er ikke det product vi køber næste gang. Ideen er god men ekstrem overpris for noget som har virket så lidt, så svært kan det da ikke være at lave en printer som virker. Min 10år gamle printer som vi her som backup er vores eneste regning, og den udskriver i øvrigt pænere end epsonen.. Skuffende oplevelse desværre.
Fjernestyret af Epson firma🤬
Min Epson printer giver frustration gang på gang. Hvis jeg ikke bruger originale, dyre, dyre patroner OG skifter dem ud på printerens befaling, kan jeg bare ikke printe ud…..selvom der er farve nok til mange ark endnu, så stopper printeren simpelthen med at virke. Sådan?
Det er i den grad sidste gang jeg køber Epson printer🤬
Jeg sidder og læser andres frustrationer og næsten KUN frustrationer, over dette bras. Jeg har ikke fundet bare ET sted hvor Epson har svaret. Latterligt👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Skulle have ændret fra tommer til cm på…
Skulle have ændret fra tommer til cm på min fotoprinter Ecotank 8500. Den kundeservice medarbejder jeg fik i telefonen vidste ikke hvad en tomme var, så det var op af bakke. Efter at have fået penslet ud, hvad det gik ud på, fik jeg at vide, at det ikke kunne lade sig gøre at ændre fra tommer til cm (?? 2021) Han spurgte om jeg ville svare på 4 spørgmål om deres service, det frarådede jeg.
Købte en Epson ecotank for noget tid…
Købte en Epson ecotank for noget tid siden, og den har været det værste møg lige fra starten af. Den udskriver i horribel dårlig kvalitet og er nærmest umulig at få tilsluttet til netværket. Plus at hver gang man ikke har brugt den noget tid, så skal man i gang med at køre deres rense program og kraftig blækskyldning eller hvad det er de kalder det... Køb aldrig det skidt, det er kun til frustration.
Købte en Epson ET-3750 Eco tank den…
Købte en Epson ET-3750 Eco tank den 19-5-21 (3499kr) og da jeg endelig fik den installeret var udskriften af så dårlig kvalitet, det lignede noget som havde ligget i solen og falmet, og da der ikke er justeringsmuligheder så jeg kunne justere mig ud af problemet, så måtte jeg startede en reklamation hos Epson hvor jeg skulle prøve alt muligt, rens den gør dit, hvad papir osv, intet hjalp, kun at jeg fik tømt mine blækbeholdere, midt juni stoppede de så med at svare ? , efter noget tid svarede en ny medarbejder så, at den første medarbejder var på ferie ? og ingen havde taget stafetten, jeg kunden var bare blevet glemt, nå men ny medarbejder og hele møllen igennem igen, rens udskriv og indsend alt igen
:-( og igen venten, til sidst mistede jeg tålmodigheden og bad dem og mine penge retur det var d13 august og ja har intet hørt fra dem siden. Min erfaring er køb ALDRIG en så dyr printer som Epson, den er ikke pengene værd, og Epson Danmark`s service afdeling er ligeså ringe. Find et andet produkt.