Epsons kundeservice er under al kritik. Vi bestilte 3 pakker printpatroner til vores 960 printer for godt 2.800 kroner i midten af juli. I to af pakkerne havde de lagt en gul i stedet for en cyan,... Se mere
Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Se mere
Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver su... Se mere
Har i marts md købt originale printerpatroner direkte hos Epson, desværre er den sorte patron som også er den dyreste XXL defekt, hjælpen man får er, lav en retur på deres hjemmeside, dette kræver et... Se mere
Generatorvej 8 C, 2730, Herlev, Storbritannien
- www.epson.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Epson Danmark har en kundeservice/support, som stikker helt af - og på den allerallerbedste måde. Sara og hendes kolleger er unikke. Du kommer lynhurtigt igennem, du møder det rareste menneske, du får løst dit tekniske problem, næsten før du har spurgt. Hvor kan andre virksomheder lære meget af Epson Danmark. Fantastisk!
Hold jer væk fra Epson!!
Hold jer væk fra Epson!!!
Hvis ikke man er fra Canada eller USA er det stort set umuligt at få suppert derfra. Europa er slet ikke mulig at søge under efter suppert.
Og deres suppertside er afsindig dårlig og printer og Der blev installerede omkring 3 programmer udover hvad jeg havde godkendt.
Købte en ET2750 31/3-21
Købte en ET2750 31/3-21, printede fint i starten, efter lidt bøvl med opsætning etc.
Begyndte hurtigt, at ville have blæk, alle tanke var fulde. Nu efter lidt over 2 år kommer der ikke noget farve, og nu heller ikke sort. Alle tanke er fyldt op.
Min nabo har en ET2600 med nøjagtigt samme problemer.
Ny printer skal købes, men det bliver absolut ikke en Epson, selvom blækket er billigt, så er det for dyrt, at skifte printer hvert andet år.
Meget utilfreds med Epson.
Falsk markedsføring?
Har modtaget mail fra Epson danmark med tilbud om 15% rabat ved køb af blækpatroner Ingen forhandler af Epson blækpatroner vil godtage at sælge med rabat Jeg har kontaktet Epson danmark flere gange ved problemet uden at de vender tilbage Jeg må opfatte det som falsk markedsføring og spild af min tid !
Epson er nok temmelig ligeglade med
Epson er nok temmelig ligeglade med, hvad vi skriver. For fremtidige kunder vil jeg dog meddele, at Epsons kundeservice er blandt de mest rædselsfulde, jeg har oplevet. Uanset hvad jeg spørger om, får jeg ubrugelige svar tilbage. Efterhånden har jeg fået fornemmelsen af, at de griner af mig!!!
Ringede kl 14:12 den 27.7.2023 til det…
Ringede kl 14:12 den 27.7.2023 til det dansk support telefon nummer, det var så en engelsk talende supporter der tog telefonen jeg bad om at tale med en dansk talende supporter han øvledebøvled og sagde at de vil vende tilbage om 20min, nu er der gået 2 timer og jeg har stadig ikke fået min hjælp. Kl: er nu 16:09
Epson's software er malware
Man skal installere en masse skrald / software på sin computer når man køber et Epson-produkt. Pludselig bliver min startside når jeg åbner min browser en Espon-startside, som fortæller mig jeg skal lave opdateringer? Jeg kan ikke fjerne det via min browser.
Løber konstant tør for farvet toner…
Løber konstant tør for farvet toner også selvom jeg bruger farve meget lidt. Printeren kan ikke printe mange kopier i sort/hvid, når der mangler farvet toner i bare en patron. Det er selvom der er masser af sort toner.
Et sæt XL patroner koster stort set det samme som printeren.
Der ud over har jeg ikke haft en printer som kræver så mange firmware-opdateringer.
Jeg har en Epson XP-4105 og kan ikke anbefale den serie længere. Før 2012 var jeg fanatisk epson bruger, men det er slut nu.
Jeg har 2 epson printere Et-2856 og…
Jeg har 2 epson printere Et-2856 og Et-1810, det er et mareridt bare at få dem til at virke wifi, så går der ikke ret lang tid så har de glemt forbindelsen, så fortæller de at det er forkert pasword ( det er det ikke), skriver man til epson så får man kun det svar at de kan være tricky at sætte op, hvad med at skrive nogle automatiske opsætnings programmer, det har bla. canon, men det kan epson åbenbart ikke finde ud af. sørgeligt.
selv HP er bedre
inden du køber så husk at de deler en printet side op i 3.. dvs at de 150 sider at der står at du kan printe på patronerne reelt kun er 50 sider.. 7kr+ pr side er ikke hvad vi blev lovet i butikken..
Brugte min nye Epson XP-2100 printer to…
Brugte min nye Epson XP-2100 printer to gange sidste år, med nye patroner, til ca. 4-5 sider, og fik nu i starten af juni at vide, at nye blækpatroner skulle i (man kan åbenbart ikke tilsidesætte dette, uanset hvad..?!?).
Nyt sæt patroner koster hele 900 kr. selvom man kan købe den nødvendige farve, til over ti påfyldninger, for under 40 kr...!!! (deres chipsystem betyder, at man er tvunget til KUN at bruge deres!!)
Efter de nye patroner er kommet i, så er det papirfremførslen det er galt med!!!!!
Epson er åbenbart et firma der modsat deres "grønne profil, kun tror på én ting, og det er profit til egen lomme, uanset hvordan!!
Planlagt forældelse er ellers selve kernen i de miljøproblemer vi har, som tvinger os til konsekvent at købe og smide ud, så deres bavl om at forsøge at fremstå som et socialt og miljøbevist firma, det er til grin!!
Epson support
Super tålmodig hjælp fra Epson Support og man kommer igennem til kompetent medarbejder med det samme.
Hold da op
Hold da op, det var et kort eventyr jeg havde med min nye printer, lige pludselig så koksede den da total og kunne ikke genoprettes med usb eller noget.
Så næste printer bliver absolut ikke en epson printer
Er tilfældigt om den kommer på nettet
Det er en kamp hver gang man skal printe med Epson ET2720 det er helt tilfældigt om den kommer på wifi nettet og hvis man skal fejl søge skal man bruge mange timer og læse side op og ned i manualer blot for at opleve man snart står med det samme problem igen, det må da være Epson problem at de åbenbart ikke kan lave et produkt som virker. De skulle skamme sig det må siges at nærme sig svindel nå man bliver ved at sælge noget der ikke dur.
Helt fuldstændig uacceptabelt dårligt…
Helt fuldstændig uacceptabelt dårligt produkt.
Og ingen mulighed for at bytte eller returnere.
Dyr printer (EcoTank) som jeg desværre må smide direkte ud af vinduet.
Kan bestemt ikke anbefales.
Det er så vildt at et produkt kan være…
Det er så vildt at et produkt kan være så dårligt og kundeservice er endnuværre - omg køb ikke ind hos dem det SEJLER, EPSON er faktisk KOOL men deres samarbejdes partnere er lige til at lukke op og skide i, undskyld men det er sjovt de hedder proshop, for det er de ikke...LUK DEM!!!
Epson printer XP 432
Epson printer XP 432, god service af Sebastian.
Så nu kører det igen😆
Vil ikke printe trods skift af…
Vil ikke printe trods skift af patroner, også selvom jeg har skiftet alle de farvepatroner som jeg egentlig ikke havde brug for da jeg bare skal printe en sort/hvid tekst. Nu sidder jeg med ORIGINALE patroner, købt for alt for mange penge fordi jeg havde travlt og blev nødt til at købe dem i en butik, og den vil STADIG ikke printe.
OK, I har fået mine penge x2, jeg vil endnu engang sparke mig selv bagi for at have faldet for billig-printer-dyre-patroner scammet, forskellen er bare at det trods alt lykkedes mig at printe på min gamle Canon da den lavede samme trick.
Men fedt, vi har nu sammen produceret et stk. ubrugelig plastic-skrald som jeg kører på genbrugeren, og I har lavet en lille bunke hurtige penge. Aldrig mere Epson, det er en yderst kortsigtet strategi I kører.
Den ringeste printer jeg har ejet
Den ringeste printer jeg har ejet, lige meget om jeg skifter patroner så er det lige dårligt.
Da jeg kontaktede deres support prøvede…
Da jeg kontaktede deres support prøvede de at lave salg, istedet for at hjælpe mig med at fikse min printer.