Epson Denmark Anmeldelser

1,3

Epsons kundeservice er under al kritik. Vi bestilte 3 pakker printpatroner til vores 960 printer for godt 2.800 kroner i midten af juli. I to af pakkerne havde de lagt en gul i stedet for en cyan,... Se mere

Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Se mere

Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver su... Se mere

Har i marts md købt originale printerpatroner direkte hos Epson, desværre er den sorte patron som også er den dyreste XXL defekt, hjælpen man får er, lav en retur på deres hjemmeside, dette kræver et... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Uprofessionel kundeservice

Forsøgte at ringe af flere omgange til Epson kundeservice. Efter 3-4 timer i kø, samlet over 3 omgange, fik vi fat i en medarbejder. Medarbejderen var på ferie… Vi forklarede problemet, men eftersom medarbejderen var på stranden, ville hun sende os en mail hurtigst muligt/få en anden fra Epson til at ringe os op. Vi har aldrig fået noget tilbage, hverken mail eller opkald, derudover har vi siddet i kø i yderligere en time. Det er nu 2 måneder siden vi ringede, lyder som noget af en strandtur..

11. september 2024

Lidt godt - mest skidt

Lidt godt - meget skidt
Det lykkes efter et par timer at få pakket ud og påfyldt blæk og installeret driver. Det kræver HELT SIKKERT man studerer manualerne. Udpakning/tilslutning og blækpåfyldning er ok beskrevet i vedlagte manualer. Installation og opsætning derimod forudsættes at ske via en mobiltelefon via kodeskanning - og det virker SLET IKKE. Jeg måtte sætte et usb kabel i min laptop og downloade driver fra Epsons hjemmeside. Det var imidlertid ok nemt - og det virkede.
Brug er ikke intuitivt og kræver opslag i en brugsmanual, som man skal finde på hjemmesiden eller Nettet. Fint nok, jeg er fan af færrest mulige papirer i kasserne, MEN når nu man ikke evner at lave NOGETSOMHELST som NOGETSOMHELSTOVERHOVEDET intuitivt, som kunne der måske godt være en quickstart guide inkluderet, sammen med alle de andre ubrugelige dokumenter på alskens sprog.
Altså der er godt den KAN udskrive fra computer og skanne og kopierer.
DET VÆRSTE er, at den ikke skiver særligt godt. Jeg er overrasket og lidt rystet over at en printer i den prisklasse ikke skriver bedre. Fx. passer farverne overhovedet ikke til dem man ser på skærmen eller det pågældende papirdokument. Jeg har set bedre resultater for printere til 300 kroner. Og ja, jeg har selvfølgelig tjekket at udskrift set up er kalibreret/ok. flere gange. Jeg ved godt at de 3 års gratis blæk, der følger med (jeg er spændt på, om jeg får det, når jeg på et tidspunkt bestiller nye flasker!), indebærer at værdien af printeren måske er det halve af, hvad jeg har betalt (2.500,00 DKK), man alligevel - skidt skidt printerresultat.
Jeg skal ikke bruge den særligt meget, og ikke erhvervsmæssigt ud af huset, men skal du det, har du brug for et professionelt udtryk, er det ikke printeren for dig.

11. september 2024

Hvis jeg kunne give O stjerner er det…

Hvis jeg kunne give O stjerner er det helt klart min bedømmelse. Jeg købte en Epson printer hos Elgiganten. Epson kørte på det tidspunkt en kampagne, hvor man ville få 400 kr. cashback. Jeg udfyldte og indsendte elektronisk skemaet sammen med en kopi af min kvittering samt et billede af printerens serienummer. Det var ret besværligt, inden Epson langt om længe godkendte det indsendte. Jeg får efterfølgende en mail hvor Epson oplyser, at anmodningen er godkendt og jeg vil modtage min tilbagebetaling inden for 30 dage. 6 dage efter denne skrivelse (d. 26. juni), får jeg yderligere en mail fra Epson, hvor de oplyser, at min anmodning mangler nogle oplysninger og at disse oplysninger skal de have senest 7 dage efter modtagelsen af denne e-mail. Da jeg nærmer mig de 7 dage (d. 2. juli), er min anmodning annulleret, da kampagnen udløb den 30. juni. Det er virkelig dårlig stil og under al kritik. Jeg køber aldrig mere Epson printer og vil fraråde andre at købe Epson, desuden går printeren i fejl hver gang jeg forsøger at udskrive ☹️.

26. juni 2024

Uacceptable ventetid til kundeservice - køb ikke Epson

Har købt en Epson ET-8500 printer. Har brugt to dage på at komme igennem til deres kundeservice: Ringede i går morges og kom endelig igennem til en engelsktalende person. Bad om en dansktalende - jeg ville blive ringet op om et øjeblik, sagde han. Ventede hele dagen. Kl.16 ringede jeg igen og ventede til kl. 18.30 i telefonen på at komme igennem uden held. Ringede i morges og kom igennem ved frokosttid, hvor vi blev afbrudt midt i samtalen. Måtte selv ringe op igen og vente en time på at komme igennem igen. Ingen kunder kan være tjent med sådan en kundeservice.
Epson tror åbenbart, at kunderne ikke har andet at lave end at sidde og vente på at komme igennem til deres kundeservice. Ventetiden siger måske noget om kvaliteten af Epsons produkter? Opstår der flere problemer med min nye printeren, bliver den returneret. Frygter for udtørring af de nye ET-patroner, når jeg læser andre anmeldelser, da de gamle til min EX-405 blev brugt op af konstante behov for dyserens og kostede en formue.
Det værste er, at Epson ikke ser ud til at ville gøre noget ved det.

12. juli 2024

Printer gået i stykker i…

Printer gået i stykker i garantiperioden, denne periode er ikke andet end varm luft, de hverken svare på mail eller telefon (har foreløbigt sidder OVER 4 timer i kø)
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne var dette blevet gjort.!

27. juni 2024

Epson support klarer alle problemer

Bortset fra ventetiden, var dagens oplevelse med supporten fra Epson, meget positiv.
Et skifte af fiber-boksen i går gav problemer, men det blev løst i dag takket være Katinka, som med utrolig tålmodighed blev ved indtil opgaven var løst.

Mange tak.
Hvis jeg bare kunne spille harmonika......
Bjarne

13. juni 2024

Dårlig printer

Dårlig printer, dårlig service. skifter til canon printer. Hos canon skal man ikke købe farvepatroner for 999.- kr for at printe sort.
Mit største fejlkøb. Hold jer væk, hvis i gerne vil have en god og driftsikker printer som ikke koster tusinder af kroner, uden at levere varen.

2. maj 2024

Epson WF-110 printer

Købte en "dyr" WF-110, da jeg ikke magter et stort skrummel af en printer på mit lille kontor.

Men nøj, hvor er det en skodprinter i 2000 kr. klassen.

Æder de meget små, men dyre, blækdåser, som var det en udsultet hund der fik en lille bid leverpostej.

Den skal konstant have langsommeligt dysetjek og skrivehovederensning, da den skriver pivskvæt, hvis den har stået stille et par uger.

Tarveligt skodprodukt - og så er det endda pænt formuleret.

17. april 2024

Jeg bruger kun sorte blækpatroner…

Jeg bruger kun sorte blækpatroner alligevel bliver jeg bedt om at udskifte alle patroner meget hyppigt. Det er ca. 1 mdr. siden, jeg indsatte originale patroner. Nu er det galt igen.
Det bliver alt for dyrt. Printeren er kun 1 år gammel, og jeg bruger den meget lidt. Det er slut med Epson for mit vedkommende.

7. april 2024

Recycling hos Epson - eksisterer det?

Jeg prøver at få Epson til at tage brugte printpatroner tilbage. Gennem epson-recycling.cycleon.eu - fik vi tilsendt nogle plastikposer, som er så små at de ikke kan rumme een patron fra min Scp-700 printer. Så fik vi tilsendt en meget stor papkasse, men ingen instruks om hvordan man sender tilbage. Når man ringer til dem, er personalet meget dårligt oplyst om muligheden for at returnere brugte patroner. Er nu i telefonkø på 12. minut. Charlotte Mansted

3. april 2024

Hold jer langt væk fra deres printer…

Hold jer langt væk fra deres printer ET-3850.
Det tager en uendelighed at få det til at køre især på Wi-Fi. Guide passer ikke med display på printer.
Spørger hele tiden om det samme og vil bruge fejlfindingsværktøj, som så blot medfører at der bliver installeret flere driver oven i hinanden på PC. Dem skal man så til at slette igen ellers konflikter de. man skal indtaste adm. adgang ufattelig mange gange. På Mobil APP viser den bl.a. blækpatroners tilstand, selv om der ikke er forbindelsen??. Jeg har opgivet at få installeret APP på PC.
Det er virkelige noget skrammel at installerer.

4. april 2024

Jeg købte en Epson Perfection V600…

Jeg købte en Epson Perfection V600 scanner da den blev anbefalet på nettet.
Det var en fejl, der står at den kan scanne negativ film, det kan den også men kun type 135 film med rektangulære billeder, den kan ikke scanne det gl. format 126 film med kvadratiske billeder, og den hjælp man får både i Dk og Uk er ubrugelig da der ikke svares på det man spørger om.

8. marts 2024

Knalddårlig service.

Knalddårlig service.
Jeg ringer og beder om hjælp til at få noget scannet fra deres printer til en vilkårlig gmail adresse. Dette får jeg ikke hjælp til, til gengæld får smækket røret på uden nogen yderligere reaktion fra dem af.
Derudover får jeg tilsendt en ligegyldig og ikke hjælpsom artikel på engelsk, som hende jeg taler med ikke engang selv kan forstå.
Kan ikke forstå det kan være så svært. Øv. Træls håndtering, dårlig vejledning, ingen hjælp at hente.

18. marts 2024

for lang leveringstid på tilbehør

Jeg er super glad for min printer. Jeg har bestilt toner til min printer, men på trods af at der står levering 2-3 dage, så har mine tonere været 12 dage undervejs. Men pengene er trukket på dag 4. Og når jeg skriver til dem, så får jeg bare et svar om at det normalt tager 9-10 dage, da de er sendt som EasyMail.
Det er vildt utilfredsstillende, for jeg kan ikke spore min pakke.

5. januar 2024

Epson ET-2851 - spild af penge?

Har netop forsøgt at installere en nyindkøbt Epson ET-2851. Det var meningen, at man skulle kunne printe direkte fra vores computere, iPads og iPhones. Nu er den installeret på min iPad, men kvaliteten er virkelig dårlig - for ikke er nævne Epson’s app der er nødvendig for at kunne printe. Jøsses hvor dårlig. Er bange for at jeg har spildt 3000 kr.!

7. december 2023