Epson Denmark Anmeldelser

1,3

Epsons kundeservice er under al kritik. Vi bestilte 3 pakker printpatroner til vores 960 printer for godt 2.800 kroner i midten af juli. I to af pakkerne havde de lagt en gul i stedet for en cyan,... Se mere

Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Se mere

Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver su... Se mere

Har i marts md købt originale printerpatroner direkte hos Epson, desværre er den sorte patron som også er den dyreste XXL defekt, hjælpen man får er, lav en retur på deres hjemmeside, dette kræver et... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tusind tak

Min nyindkøbte epson printer virkede ikke. Ringede og meget hurtigt blev årsagen fundet. Talte med det rareste menneske, der roligt og forståelig forklarede / løste problemet og nu virker printeren. Tusind tak til Epson support.

3. april 2025

Advarsel: EPSON printer OK - support håbløs

Der kan ikke gives 0 stjerner. Har i januar 2025 hos Elgiganten købt en EPSON printer ET-3850 eco tank. Fint produkt og økonomisk i brug. EPSON tilbød i en kampagne en cash-back på kr. 400,- ved at kontakte EPSON. Er gjort. STORE tekniske problemer med indtastning af data. Lykkedes dog at modtage kvittering for OK. Stadig ingen penge modtaget. Rykket, rykket rykket. Bliver kastet rundt i Europa til forskellige afdelinger. En total håbløs organisation. Har opfordret Elgiganten til at droppe EPSON.

25. marts 2025

Blev overfuset af supporter hos Epson

Jeg er vant til rigtig god support fra Epson, men måtte i dag revidere denne opfattelse!
Havde brug for support til en af mine Epson printere og ringede til kundeservice. Efter +45 minutter opgav jeg og forsøgte med held nogle timer senere.
Fik en lavmælt møg uforskammet østeuropæisk kvinde i telefonen. Bad hende tale lidt højere og tydeligt, hvilket kun resulterede i mere grim tale og en email med nogle anvisninger, som jeg forsøger mig med.
Det kan i ikke være bekendt. Ved i kan gøre det bedre!

14. marts 2025

EpsonET-2865 printer

EpsonET-2865 printer - lige til lossepladsen.
Har taget tilløb til at installere den...desværre så nu kan jeg ikke returnere den !!!!

Det tager timer at koble den til Wi-Fi.
Den er mega ustabil og printet er grimt.
Til gengæld er den dyr!!!!!!

Ikke særlig god anbefaling fra Elgiganten.

Køb den aldrig....

3. oktober 2024

Der er ingen tvivl om at Epson har…

Der er ingen tvivl om at Epson har nogle produkter af høj kvalitet, hvis de også havde en support afdeling af samme kaliber ville det være rart.
Jeg har for en måned siden bestilt noget printpapir og kort efter modtog jeg noget papir som jeg ikke har bestilt. Talrige mail frem og tilbage har ikke løst problemet, så jeg savner stadig det papir jeg har bestilt, for en måned siden.

11. februar 2025

Verdens dårligste printer ET-2875 Lad…

Verdens dårligste printer ET-2875 Lad være med købe EPSON ville ønske jeg havde set Trustpilot noget før... INTET VIRKER det er total scam, jegt er rimelig IT nørd men det her spild af penge.
Du kan ikke annullere en side den står bare køre derud.
Diagnosticer siger et par minutter har stået på 5 procent i en time nu, jeg kan blive ved og ved den er håbløs !

1. marts 2025

Dårlig IT-Styring og support

Desværre har Epson stadigvæk ikke fåret ordentligt styr på wifi forbindelse via IOS. Det var samme problem da vi købte en lignende printer for ca. 9 år siden. Deres supporter talte kun gebrokkent dansk, og var ikke til nogen hjælp.
Ellers en god printer - derfor 2 stjerner.

13. februar 2025

man skal være synsk for at handle hos EPSON

Jeg købte i september det sædvanlige halve års forbrug af printerpatroner til 2.330 kroner. I november brød printeren sammen og jeg måtte købe en anden EPSON-model, hvor de indkøbte printerpatroner ikke passede til. Forsøgte at få pengene tilbage på de indkøbte printerpatroner (tilbød at køre til Brøndby med dem), men nej, jeg skulle to måneder før printeren brød sammen have forudset at den brød sammen - og annulleret købet der!

27. november 2024

Advarsel om Epson's EcoTank-printere

Advarsel om Epson's EcoTank-printere - En erfaren brugers perspektiv ⚠️

Efter mange års erfaring med indkøb og implementering af printere til både erhverv og privat brug, føler jeg mig forpligtet til at dele mine observationer om Epson's EcoTank-serie.

Ved første øjekast fremstår Epson's koncept med genopfyldelige blæktanke som en innovativ og forbrugervenlig løsning. De lave driftsomkostninger virker bestikkende, og idéen om at slippe for dyre blækpatroner er tiltalende.

Desværre har realiteten vist sig at være en helt anden:

Hovedproblemer:
• Ekstremt kort levetid (max. 1,5 år ved privat brug)
• Endnu kortere holdbarhed ved erhvervsbrug (få måneder)
• Markant dårligere byggekvalitet end konkurrenterne
• Selv billige no-name alternativer har vist sig mere holdbare

Min teori er, at Epson bevidst har kompromitteret kvaliteten for at kompensere for den tabte indtjening på blækpatroner. Der kunne endda spekuleres i, om der er indbygget planlagt forældelse i produkterne via elektronikken.

Efter gentagne negative erfaringer med forskellige EcoTank-modeller, må min klare anbefaling være: Hold dig fra disse printere. Den umiddelbare besparelse på blæk bliver hurtigt ædt op af behovet for hyppig udskiftning af hele printeren.

Bedømmelse: ⭐ (1/5 stjerner)
Anbefaling: Undgå køb!

7. januar 2025

Epson ET2814 - elendigt produkt.

Epson ET2814. Elendig printer.
Har som flere skriver, brugt oceaner af tid og blæk på testprogrammer, for at få printeren til at udskrive normalt. Har aldrig oplevet så mange problemer med udskrivningskvaliteten, som Epson. Når man henvender sig til kundeservice, får man en kilometer-lang-mail på hvordan man kan teste og udføre alle test igen. Dette kræver vel en halv blækpatron, og hjælper desværre heller ikke.
Personen som anbefalede mig denne printer, har ingen problemer med sin. Så nogle virker åbenbart :-)
Ingen Epson printer til mig fremadrettet i hvert fald.

27. december 2024

ECO-Tank 2861

ECO-Tank 2861. Købt i juli. gik i stykker i oktober, og har været til reparation siden.
Jeg kommer nemt igennem til kundeservice, som imidlertid ikke kan gøre noget, ikke ved noget og bare holder mig hen. Her på ottende uge har jeg opgivet og køber en anden printer. Ikke en Epson. Ved skriftlige henvendelser får man et maskinkomponeret autosvar, om at de takker for min tålmodighed og i øvrigt har escaleret min sag til et højere niveau. Gad vide, hvor man starter.Jeg skulle vist have læst trustpilot anmeldelser før jeg købte en Epson

3. december 2024

Epson Danmark Bestem ikke god service

Jeg købte en Epson EcoTank-printer for lidt over 2 år siden, som skulle være en økonomisk løsning, der kunne spare penge på farvepatroner. Da jeg købte den, var der to sæt farver med. Nu viser det sig, at jeg ikke kan nå at bruge farverne, før printeren går i stå. Epson har lagt en chip i printeren, som kræver, at den får service. Jeg får nu en besked, der siger, at printeren ikke kan bruges, før den har fået service.
Der er en indbygget scanner, men den kan heller ikke bruges, fordi der står, at printeren skal til service. Jeg ringede til Epson, men der var ikke meget hjælp at hente, selvom jeg tilbød at betale for service. Printeren har ikke brugt meget farve, men den kan stadig ikke bruges, fordi den skal serviceres, og det kan ikke lade sig gøre, da garantiperioden er udløbet.
Jeg kunne heller ikke få hjælp fra de værksteder, Epson har oplyst i en e-mail, som er langt væk – på Amager. Det ville kræve, at jeg kører 100 km for at få den serviceret, og det ville være meget dyrt at sende den til et andet værksted i Jylland. Desuden er der farvepatroner i printeren, som kan blive beskadiget under transport, hvilket ville være et stort problem. Man skal være meget forsigtig, når man flytter printeren, da fragten kan beskadige den.
Jeg undrer mig over, hvem der skal betale for eventuelle skader under transporten. Og så er farven måske spildt. Epson Danmark burde tage ansvar for det. Hvis det kun handler om at købe en ny printer, så er det ikke i tråd med et bæredygtigt, grønt klima. Vi skal ikke bare smide ting ud – det kan laves, hvis man kigger på YouTube, hvor man kan nulstille printeren med software, hvis man har mod på det. Epson burde hjælpe med det, hvis garantien er udløbet.
Selv om det ikke ville koste så meget at lave printeren, er det tydeligt, at de ikke tjener penge på at reparere gamle varer. De fokuserer på at sælge nye produkter i stedet. Jeg synes, det er rigtig skuffende, og det går imod tanken om at beskytte vores klima. Epson virker helt ligeglade med vores miljø.
Jeg kan bestemt ikke anbefale, at I køber produkter fra Epson, især ikke online. Det vil kun give jer problemer i sidste ende, og der er ingen service at hente fra deres side. Pas på derude – stol ikke på Epson, og køb ikke deres produkter i fremtiden.

Mig der har købt så meget fra dem det er Helt slut

27. november 2024

Så går man hen og køber en Epson…

Så går man hen og køber en Epson ET-2865, fordi man er træt af at købe blæk til sin HP og fordi man bliver anbefalet af Elgiganten. Du skal bare have App´en og følge den. Nu har jeg kørt rundt i den samme smøre i 3 timer, så jeg ser ingen anden mulighed end at gå ned i morgen og aflevere den tilbage.
med meget vred hilsen Henning

17. november 2024

Aldrig Epson mere!

Aldrig Epson mere!

Supporten fra Epson Danmark er ikke eksisterende: Først var der timevis ventetid i telefonen, hvorefter vi gav op og skrev på hjemmesiden. Der kvitteres med "Tak for din henvendelse - vi vender tilbage" - men det skete aldrig.

Efter ny henvendelse, var garantien udløbet - så nu tilbød de at reparere printeren til en pris, der er 50% højere en nyprisen på samme printer!

Efter fornyet forsøg på kontakt til kundeservice, tager en kvinde røret som taler så dårligt dansk, at man knap kan forstå hvad der bliver sagt. Jeg bad om at tale med den person, der havde svaret på mailen, men der kunne ikke stilles op, så "du kan prøve at ringe op igen".

Det er support på niveau med, hvad en børnehave kan levere.

Vi kommer ALDRIG til at købe et produkt igen fra Epson og jeg kan kun fraråde alle, at handle med et firma, som har så kundefjendsk en tilgang.

13. november 2024

Elendig kundesupport

Først lang ventetid på support, der ikke kunne afhjælpe problemet, (modem og printer talte ikke sammen) printer sendt til reparation, efter mere end 6 uger uden printer, får jeg besked om at jeg kan hente den 12 km fra min bopæl, Da jeg skriver at jeg ikke har bil er svaret, "håber du får kørelejlighed"

5. november 2024

i sidste uge sad jeg 5 timer uden at få…

i sidste uge sad jeg 5 timer uden at få brugbar hjælpe fra Epson til deres produkt.

I dag har jeg måske brugt 7 timer på samme. INGEN tager tlf. Får gang på gang besked om at jeg er "først i køen", 2 timer senere INGEN kontakt

KØB IKKE DERES PRODUKT

29. oktober 2024