Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation sat... Se mere

Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Se mere

ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igenne... Se mere

1. Betalingsservice
  2. Betalingskortbehandling
  3. Udbyder af e-handelsløsninger

Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Meget profesionelle og super kundeservice

Jeg havde et problem i forhold til at kunne godkende en betaling i webshoppen.
Robin var meget hjælpsom, og i løbet af kort tid, fik han klaret problemet og lavet den opsætning der skulle til i webshoppen, så det nu virker.
Mange tak herfra og stor ros til Epay ☺

18. december 2014

Hurtig og effektiv hjælp

Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da der viste sig at være yderligere problemer, løste Epay selv en række af problemerne så hjemmesiden hurtigst muligt blev velfungerende! Top point herfra!

3. november 2014

Top professionelle

Jeg har lige oprettet min nye shop, spirefroe.dk.
Shoppen er lavet i Magento og derfor måtte jeg vælge en ny betalingsgateway i forhold til min gamle shop. Epay var SÅ professionelle og søde til at forklare alt om opsætningen grundigt for min grafiker og jeg.
Robin - en af deres ansatte - gav os endda en skriftlig guide til at lave nogle unikke ændringer til vores betalingsvindue, så shoppen blev endnu mere brugervenlig.
Mange tak for jeres unikke service! Jeg betaler mit abonnement hos jer med glæde :)

13. september 2014

En virkelig god oplevelse af god kundeservice

Jeg har haft en rigtig god oplevelse I kontakt med ePay´s kundeservice som jeg gerne vil dele.

Jeg havde en udfordring i forbindelse med mit abonnement hos ePay. Jeg havde desværre selv klokket i den og ePay var derfor ikke forpligtet til, at hjælpe mig. Det var ikke det bedste udgangspunkt for mit vedkommende, men jeg fik alligevel hjælp og problemet blev løst indenfor få dage.
Jeg syntes det er flot når man yder kundeservice og assistance udover hvad man er forpligtet til. Deres motto kunne med rette være - forvent lidt mere - for det leverede ePay.
Tak for god og professionel kundeservice - hilsen en meget tilfreds kunde.

5. september 2014

Meget god service!

Jeg giver ePay mine bedste anbefalinger. Som ny bruger blev jeg taget rigtig god imod og da jeg sagde, at det gerne skulle oprettes ret hurtigt - nåede jeg nærmest ikke at få lagt røret på, førend den første mail kom.
Systemet virker upåklageligt og jeg får altid lynhurtigt svar på mine henvendelse.

28. august 2014

God support og knowledgebank

Fantastiske produkter, gode medarbejdere med god support. Deres udvidelser til e-commerce systemer og knowledgebank er meget værdisat! En anbefaling herfra.

27. august 2014

1000 TAK for support

En meget stor ros og fantastisk hjælp fra, en ven i nød (Robin)
Havde der bare været fler fantastiske hjælpsomme mennesker som Robin, havde verden set betydelig anderledes og pro. ud-
kan ikke takke nok for den eminente flotte gestus og hjælp der er budt mig.

1000 TAK
venlig hilsen
Nick

25. august 2014

Fantastisk!

ePay tager sine kunder seriøst, og yder en fantastisk kundeservice. jeg vil anbefale virksomheden til alle.

21. august 2014

Integration af epay

Egen webudbyder kunne ikke finde ud af at løse en simpel intergrationsopgave med epay-betalingsmodul - men det blev fikset lynhurtigt af kundeservice :-)) Tak, Claus Sørensen/Dragonrises.dk

28. juli 2014

Bedste Kundeservice Ever!

Skrev til ePay meget tidlig morgen og havde et svar og mit problem løst indenfor 5 minutter. Varmeste anbefalinger herfra. ePay kan kun være stolte af deres kundeservice :) Tak for hjælpen, Robin!

25. juli 2014

Ekseptionel god kundeservice

I den periode jeg har haft brug for ePay's kundeservice, har jeg været så heldig at have den samme kundeservicemedarbejder til at hjælpe mig hver gang. Det har gjort, at han har haft en indsigt i udfordringerne, og dermed sparet mig for at skulle forklare mine problemer 100 gange. Jeg har fået hjælp af Robin, som har ydet en ekstraordinær god kundeservice!

Jeg kan klart anbefale ePay til alle.

24. juli 2014

Fremragende helhedsoplevelse

Er ovenud tilfreds med samarbejdet imellem min virksomhed og ePay! Særligt servicen har været helt ekstraordinær, hvor man en lørdag aften kan få lynhurtigt svar via e-mail.

Kan helt klart anbefale ePay videre til alle - jeg skifter i hvert fald ikke væk igen :-)

21. juli 2014

Super kundeservice - dedikerede medarbejdere

De strækker sig længere for at hjælpe og løse ens problemer end jeg har oplevet andre steder og de har nogle meget dedikerede medarbejdere som tydeligvis brænder for det de laver og det afspejler sig i deres kundeservice.

Mange tak for hjælpen, især til dig Robin...:-)

Mvh.

Morten Ravn - KaffeKapslen.dk og nu .de