Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation sat... Se mere
Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Se mere
Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da d... Se mere
ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igenne... Se mere
Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.
Lansen 19, 9230, Svenstrup J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har kun oplevet en god og hurtig kundeservice ved Epay. Kan klart anbefales.
Når først alt er på plads, så kører det bare.. få klik, og så har du pengene på kontoen et par dage efter..
Jeg har i flere omgange brugt ePay til mine webshops.
Både når jeg skulle have en live webshop, men også bare en testkonto. ePay's kundeservice er meget serviceminded, og de besvarer din email inden for meget kort tid.
Ikke nok med at de er meget hurtige til at besvare evt. mails, så står de altid klar med godt humør, og er ikke blege for at gå til en opgave med stor gåpå mod.
ePay får helt sikkert mine webshopkunder hos dem!
Fungerer fint og god support, men de skal af og til holdes lidt i ørene, før der sker noget.

Besvarelse fra ePay
Jeg havde egentligt forventet mig mere af ePay´s support. Har skrevet til dem "uden for normal åbningstid" på deres support chat et par gange med spørgsmål og problemer jeg havde, men selvom det nu er ca. 14 dage siden har jeg intet hørt endnu... (Ændring, se nedenunder)
Har lige ændret "Stjerner" fra 2 til 4 stk.
Epay havde afsendt svar på mine forespørgsler efter hhv. 6½ time på den ene og efter 9 minutter på den anden.
Den 5. stjerne ville de have fået hvis jeg reelt havde modtaget de 2 mails, men jeg har ikke kunne finde dem i hverken indbakke eller spamfilter.
Jeg er yderst tilfreds med produktet og servicen hos Epay.
Der er altid hjælp at hente, når behovet er der. Priserne er yderst konkurrencedygtige og jeg har ALDRIG oplevet nogen problemer overhovedet !
Stærkt anbefalelsesværdigt..
Alt godt, undtagen behandling af reseller aftale
Nemt at bruge, flot design og masser af betalingsmotoder at integrere i betalingsvinduet.
I forbindelse med mit arbejde er jeg dagligt i kontakt med ePay, og de løser stort set altid opgaverne hurtigt og effektivt, når jeg har brug for det.
Jeg har oftest kontakt med Robin hos ePay, så meget af rosen må gå til ham.
Ifm. et webshop projekt i Danmark, kunne jeg, da jeg skulle oprette gateway, kun benytte mig af et hollandsk gateway, selvom jeg hellere ville have haft en dansk.
Jeg fandt senere ud af, at jeg kunne benytte mig af ePay - og det var fantastisk, eftersom den hollandske gateway var dybt uprofessionel (også kun fået 1 stjerne på trustpilot af mig).
Efter 2 mail korrespondancer med ePay (tog i alt 24 timer), så var jeg oprettet i deres system. SUPER !
Havde efterfølgende nogle små problemer med at min hjemmeside ikke kunne "genkende" betalingerne (den gik igennem til epay, men kunne ikke se det i mit system). Ringede til ePay, hvor jeg snakkede med Robin. Han tog hånd om sagen med det samme. Super service !
- Rigtig fornuftige priser;
- God kundeservice;
- Gode tilvalgsmoduler (bl.a. betalingsanmodning, m.m.).
Så kan klart anbefale ePay !
Har brugt ePay nu i nogle år efterhånden og har kun positive ting at sige om firmaet. De svarer altid hurtigt og professionelt på henvendelser og har endnu ikke oplevet udfald på deres produkter.
Vi har for nyligt lagt om fra Netaxept til e-Pay og det har vi ikke fortrudt. Kundeservice og support er venlige og hurtige og det har alt i alt været en god oplevelse. Når der alligevel ryger en stjerne, er det på grund af administrationsmiljøet der ligner noget fra sidste årtusinde. Bortset fra det, virker løsningen gennemtænkt og der er mange gode løsninger og features.

Besvarelse fra ePay
Vi har betaling via Epay på vores webshop og havde nogle spørgsmål vedrørende deres sikkerhed og kryptering og vi fik lynhurtigt svar og en super løsning.
Jeg har kun arbejdet med EPay en kort periode, men i den periode må jeg indrømme at jeg er imponeret over deres ekstremt gode service.
De spørgsmål jeg havde, om det var på mail eller igennem chatten, var korte præcise og lige til at gå til. Udover de var virkelig kompetente på deres levering af svar, var det også utrolig hurtig respons fra dem. Der gik sjældent mere end et par timer, førend jeg havde det svar jeg skulle bruge.
Kan varmt anbefale EPay - især for deres enormt gode service!
I Haslev Røde Kors er vi netop startet op med 1. hjælps kursér, hvor "kunderne" betaler ved reservation af plads. Det er ved disse kurser vi samarbejder med ePay.